TOP SECRET: Η διαπλοκή, το παρασκήνιο.. Η μυστική συνάντηση Pfizer (Μπουρλά)-FDA (Διευθ. Hahn) το Δεκέμβρη 2019.

TOP SECRET: Η διαπλοκή, το παρασκήνιο.. Η μυστική συνάντηση Pfizer (Μπουρλά)-FDA (Διευθ. Hahn) το Δεκέμβρη 2019.

31 Αυγούστου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 298 προβολές ( Μέτρηση έως 00:28:26 )

 

Η συμφωνία κάτω από το τραπέζι, το σχέδιο ως την πλήρη έγκριση.

Η μοιρασιά από τα κέρδη!!!

Πόσο μακριά έφθασε η βαλίτσα .. με το χρήμα σε αυτό το γαϊτανάκι δωροληψιών, χρηματισμού, προμηθειών, μίζας και πρεμούρας ενδεχομένως;;

Πόσοι και στρατολογήθηκαν με το αζημείωτο για να προωθήσουν και να υλοποίησουν το σχέδιο-συμφωνία των προαναφερθέντων ιδρυμάτων κι οργανισμών;;;;

 

TOP SECRET: Η διαπλοκή, το παρασκήνιο.. Η μυστική συνάντηση Pfizer (Μπουρλά)-FDA (Διευθ. Hahn) το Δεκέμβρη 2019.

Πολύ μακρυά έφτασε η βαλίτσα…

ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ – ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  – ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ – ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ – (ΑΝ)ΙΕΡΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ – FACE BOOK – ELLHNIKA HOAXES ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ουρλιάζουν τα αποδεικτικά στοιχεία της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ, αλλά ΤΑ ΖΩΑ, συνεχίζουν να μπολιάζονται.

 

 

Η διαπλοκή, το παρασκήνιο..

Η μυστική συνάντηση Pfizer (Μπουρλά)-FDA (Διευθ. Hahn) το Δεκέμβρη 2019.

Η συμφωνία κάτω από το τραπέζι, το σχέδιο ως την πλήρη έγκριση.

Η μοιρασιά από τα κέρδη!!!

Χρηματισμός..

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα για πραγματική συνομωσία κλπ.

Ο ιστότοπος Real Raw News περιγράφει έτσι τις συναντήσεις μεταξύ του προέδρου της Pfizer και του Διευθυντή (FDA) στις 28 Δεκεμβρίου 2019, δηλαδή στην αρχή αυτής της «πανδημίας».

Ο Bourla (PFIZER) παραπονιέται στον επικεφαλής του FDA ότι δεν κέρδιζαν αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Οι ηγέτες των δύο ιδρυμάτων συμφωνούν να έχουν συναντήσεις για να αποκομίσουν avantages από αυτό που επέρχεται με τον Covid και αποφασίζουν να συναντηθούν μυστικά για να αποτρέψουν το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων να διαρρεύσει στην κοινωνία.

Ο Bourla λέει ότι έχει παραλάβει το γονιδίωμα ενός ιού που επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα και αυτή τη στιγμή προκαλεί χάος στην Κίνα και θα φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα.

Τεκμηριώνει ότι εξαπλώνεται στον αέρα και εξαπλώνεται γρήγορα μεταξύ του μολυσμένου πληθυσμού, κάτι που φαίνεται επικίνδυνο, αλλά, σύμφωνα με τις στατιστικές του, το 99,6% του πληθυσμού θεραπεύεται.

Η Pfizer λέει στον FDA ότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, σε τρία χρόνια, θα έχουν ετήσια κέρδη +15%.

“Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προνόμια για να μοιράσετε δωροδοκίες ή ότι άλλο σας αρέσει”, δήλωσε ο διευθυντής της Pfizer στο FDA.


Πρέπει να κάνετε τον Τραμπ να πιστέψει ότι η ένεση -”εμβόλιο”‘ είναι απαραίτητη: όσο πιο γρήγορα εγκριθεί το εμβόλιο, τόσο πιο γρήγορα θα διανεμηθεί και οι άνθρωποι θα αισθάνονται ασφαλείς. “Ο Bourla αναγνώρισε μια περίοδο εμβολιασμού 5 ετών, για να εξασφαλίσει περισσότερες ενέσεις και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη”.

Το σχέδιο: εφεύρεση μιας παραλλαγής του ιού για να τρομάξει τους αφελείς και να τους ωθήσει να ζητήσουν οι ίδιοι περισσότερες ενέσεις.

«Σε αυτό το σημείο των διαπραγματεύσεων, ο Hahn εκμυστηρεύεται στο Μπουρλά: μια άλλη ανταγωνιστική φαρμακευτική εταιρεία του έκανε παρόμοια προσφορά.

Χωρίς να κατονομάσει τον ανταγωνιστή, του είπε ότι η άδεια για “επείγουσα χρήση του εμβολίου” θα μοιραστεί σε πολλά φαρμακευτικά εργαστήρια και ότι “θα υπάρχει αρκετή πίτα για όλους”

Η παραδοχή του Hahn αποδεικνύει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν παρόμοια «ηθική»: κέρδος από την υγεία των ανθρώπων.

Ο Μπουρλά του λέει ότι είναι οk. Συμφωνεί να μοιραστεί την έγκριση έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο με άλλες εταιρείες, αλλά η α΄ πλήρη έγκριση να είναι για την PFIZER όπως ακριβώς συνέβη. «Θα φροντίσουμε να δώσουμε καλύτερα« κίνητρα »από τους ανταγωνιστές μας (αναφέρεται φυσικά στις δωροδοκίες).

Ο Hahn απάντησε ότι θα συμβουλευόταν τους συμβούλους του.

Η υπόλοιπη ιστορία
είναι γνωστή.

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο προήλθαν από ένα πρώην στέλεχος της Pfizer.

( Real Raw News) 30/8/21 τίτλος άρθρου ”Pfizer, the FDA, and Bribes Aplenty”

Στις 28 Δεκεμβρίου 2019, ακριβώς όταν οι ειδήσεις για τον ιό της Γουχάν πανικοβάλαν την αμερικανική κοινωνία, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, συνάντησε τον τότε διευθυντή του FDA, Στίβεν Χαν, με αυτό που περιέγραψε ως ενδιάμεσο …

Είναι δύσκολο να μην συνδεθεί αυτό το άρθρο με την εκδήλωση προσομοίωσης πανδημίας event 201 Νοέμβρη 2019 όπου ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι του Νταβός, των Big Pharma, του ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς και άλλων .. ο μικροσκοπικός ιός εξυπηρετεί τεράστια πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα και κερδοσκοπία.

Και κάτι άλλο πόσο μακριά έφθασε η βαλίτσα .. με το χρήμα σε αυτό το γαϊτανάκι δωροληψιών, χρηματισμού, προμηθειών, μίζας και πρεμούρας ενδεχομένως;;

Πόσοι και στρατολογήθηκαν με το αζημείωτο για να προωθήσουν και να υλοποίησουν το σχέδιο-συμφωνία των προαναφερθέντων ιδρυμάτων κι οργανισμών;;;;

 

Πηγή

(Visited 297 times, 1 visits today)

Ετικέτες: FDA, PFIZER, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το