TRANS-EXUAL & ΤRANS-HUMANS… ΜΙΑΣ ΤRANS- ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! (Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ)

TRANS-EXUAL & ΤRANS-HUMANS… ΜΙΑΣ ΤRANS- ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! (Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ)

8 Απριλίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:596
Μοίρασέ το

 

Η ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΑΘΛΙΑ ΕΠΟΧΗ…

Μια ανέγγιχτη, προνομιούχα, υπερπροστατευόμενη, «ιερή» κάστα που είναι εδώ και καιρό πανίσχυρη πλειοψηφία στους διεθνείς οργανισμούς όπως είναι ο ΟΗΕ. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις … και από εκεί παίρνει «γραμμή» όλη η ανθρωπότητα.

 

Στη Ρωσία, έκαναν το αυτονόητο…
Στην Ελλάδα οι φυσιολογικοί  σιωπούν από φόβο…
Ποιούς φοβάστε μωρέ και δεν βροντοφωνάζετε την προστασία  των παιδιών και της οικογένειας;;;
ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ…
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ…
ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Γράφει ο Άνθιμος Μαλέζης 
Όπως σήμερα οι Trans-exual, αρνούνται το βιολογικό φύλο τους, έτσι και οι αυριανοί Τrans-humans θα αρνηθούν την ανθρώπινη (φύση) φυλή τους. Άλλωστε σύντομα, η Τεχνητή Νοημοσύνη, εκθετικά αυξανόμενη, θα γίνει πολύ πιο ισχυρή από την ανθρώπινη (Technological Singularity).
Τα άλαλα και τα μπάλαλα πρόκειται να μιλήσουν !
Επομένως, η εμπροσθοφυλακή, η πρωτοπορία των Τrans-humans, των μετανθρώπων του αύριο, είναι οι μαχητικοί Trans-exual του σήμερα, της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙΑ+, που παρελαύνουν με τυμπανοκρουσίες και σημαίες στους δρόμους και τις πλατείες όλου κόσμου, εκτός της Ρωσίας (και αυτό πληρώνει τώρα) και μερικών … «απολίτιστων» ακόμη Αφρικανικών & μουσουλμανικών χωρών.
Μια ανέγγιχτη, προνομιούχα, υπερπροστατευόμενη, «ιερή» κάστα που είναι εδώ και καιρό πανίσχυρη πλειοψηφία στους διεθνείς οργανισμούς όπως είναι ο ΟΗΕ. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις … και από εκεί παίρνει «γραμμή» όλη η ανθρωπότητα.
Όποιος δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις … είναι άουτ … ούτε δάνειο δεν μπορεί να πάρει η χώρα του … κυριολεκτικά. Αυτοί θα είναι οι «ιερείς», τα «ιερά πρόσωπα» της Νέας Εποχής, για αυτό και η «Υπερηφάνεια» τους. Σημαία τους, το νεοεποχίτικο σύμβολο του ουράνιου τόξου, δηλαδή η αντανάκλαση του διαθλώμενου «φωτός», του φορέα του «φωτός», Εωσφόρου.
Είναι οι Πολεμιστές του Ουρανίου Τόξου, οι Rainbow Warriors, όπως ακριβώς ονομάζεται και το πλοίο της διάσημης οικολογικής νεοεποχικής ΜΚΟ Greenpeace. Οι Trans-exual είναι η «ιερείς» της μελλοντικής νεοεποχικής τρανσ-θρησκείας.
Και ας τολμήσει κανείς να τους αγγίξει … είναι τα «τιμώμενα πρόσωπα», τα βραβευμένα, τα πρότυπα, τα «λαμπρά» παραδείγματα της κατάργησης που βιολογικού φύλου, του «μισητού» δυαδικού φύλου, άνδρας/γυναίκα. Ήταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν (Ban Ki-moon), που τίμησε τον Αυστριακό διάσημο τρανσέξουαλ τραγουδιστή Κοντσίτα Βουρστ, (τον νικητή της Eurovision του 2014, ο οποίος εμφανιζόταν ως drag περσόνα), στην έδρα του ΟΗΕ στη Βιέννη, τον Νοέμβριο του 2014.
Ο/Η Κοντσίτα ισχυρίζεται ότι δεν είναι τρανς- γυναίκα αλλά άνδρας. Περιέγραψε τον εαυτό του ως drag queen (ντραγκ κουίν), δηλαδή είναι άνδρας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα και μάλιστα καθ’ υπερβολή (με μακιγιάζ, περούκες, ψεύτικες βλεφαρίδες κλπ.).
Αυτά είναι τα «πρότυπα» του ΟΗΕ και από εκεί παίρνουν γραμμή και ακολουθούν η ΕΕ & ΗΠΑ και τα άλλα μικρότερα δυτικά κράτη, πολλές φορές εκβιαζόμενα με μυστική διπλωματία.
Έτσι, εκβιάστηκε και η Ρωσία (2014) ! Της ζήτησαν να αποδεχτεί και να θεσμοθετήσει τον γάμο των ομοφυλόφιλων και όχι να ακολουθεί τις οικογενειακές αξίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Όπως δήλωσε ο Σουηδός Υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ, που διετέλεσε Πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991 έως 1994) και Υπουργός Εξωτερικών (2006 έως 2014), το καλοκαίρι του 2014: «… η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια …
Εάν την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ (στην δεκαετία του 1990 – 2000) έδειξε την πολιτική της προσήλωση στις δυτικές αξίες και προσπάθησε να τις ενσταλάξει στον Ρωσικό πληθυσμό … τώρα δείχνει προσήλωση όχι στις παγκόσμιες, αλλά στις Ορθόδοξες Αξίες, αλλά η Ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τους Ταλιμπάν … και αποτελεί την κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένου και του ότι προσπαθεί να ρυθμίσει τις οικογενειακές σχέσεις και είναι εχθρική προς τους ομοφυλόφιλους (γκέι) και τους τρανσέξουαλ».
Απειλήθηκε ότι θα έχει σοβαρές συνέπειες. Και Ρωσία απάντησε: «Ας έχουμε!» Οι τοποθετήσεις επαναλήφθηκαν και αργότερα από επίσημα και θεσμικά χείλη.
Αλίμονο λοιπόν σε όποιον αντιταχθεί στους τρανς-. Όποιος τους αποδοκιμάσει έστω … με το βλέμμα του … είναι «ρατσιστής και ομοφοβικός» και σύμφωνα με τον ψηφισμένο νόμο της ΕΕ χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση, αν όχι εγκλεισμό. Ο άνδρας, η γυναίκα, το δυαδικό βιολογικό φύλο γενικά … είναι ήδη υπό διωγμό … που θα ενταθεί.
Όμως, πάνω από όλα, υπό ανηλεή διωγμό είναι η παραδοσιακή οικογένεια, που είναι τώρα πια μισογκρεμισμένη … και το τέλος της είναι δεν είναι μακριά (The end of marriage) … όπως και τόσα άλλα άλλωστε. Τα λίγα πια ελληνόπουλα που γεννιούνται συλλαμβάνονται … με την μέθοδο in vitro !
Ταινίες, τραγούδια, μυθιστορήματα, μόδα γιούνισεξ, σήριαλ, TV κλπ. κλπ. χρόνια τώρα στάζουν ανεπαίσθητα το τρανσ-δηλητήριο στα σπίτια όλου του κόσμου.
Σχέδιο καλά προετοιμασμένο, εκπορευόμενο από σκοτεινές στοές χωρίς παράθυρα, που ξεφουρνίστηκε σιγά-σιγά, σταδιακά, ανεπαίσθητα και ο κοσμάκης το έχαφτε, δηλαδή … όλοι εμείς, κάτω από ελκυστικά, εξωτικά, ωραιοποιημένα ονόματα … υπόσχονταν απελευθέρωση … και το τέλος της παλιάς καταπιεστικής … τάξη πραγμάτων του χριστιανισμού.
Από εκεί, από την σύγχρονη Βαβυλώνα, την Καλιφόρνια, το προπύργιο της Νέας Εποχής, όλα σχεδιάστηκαν & εκπορεύτηκαν: Χόλυγουντ θέλεις … χίπις θέλεις … LSD & μαριχουάνα θέλεις … Σίλικον Βάλεϊ θέλεις … το τραγούδι «Hotel California» (1977) θέλεις … στην Κακοφόρνια θα το βρεις.
Όμως αναπόδραστα, το παρελθόν φωτίζει αυτό που έρχεται … από το μέλλον. Όπως συνέβη στους αρχαίους ειδωλατρικούς πολιτισμούς … της Νέας Εποχής … έτσι θα συμβεί και τώρα, στο εγγύς μέλλον.
Όπως, στην αρχαία Σουμέρια, οι ανδρόγυνοι και οι ερμαφρόδιτοι άντρες λάτρευαν την θεά Ινάννα. Οι Σουμέριοι ιερείς που ήταν γνωστοί ως γκαλά, υπηρετούσαν στους ναούς της θεάς Ινάννας, όπου εκεί ψέλνονταν ύμνοι και θρήνοι.
Οι γκαλά είχαν γυναικεία ονόματα, μιλούσαν την παραδοσιακά γυναικεία διάλεκτο eme-sal. Οι γκαλά ανάμεσα στις άλλες τελετουργικές υποχρεώσεις είχαν και ομοφυλοφιλικές συνουσίες εντός του ναού, ήταν οι ευνουχισμένοι ιερόδουλοι, πηγή πλούτου για τους ναούς.
Οι Βαβυλώνιοι που διαδέχθηκαν τους Σουμέριους στην Μεσοποταμία, είχαν σαν θεά την Iστάρ ή Αστάρτη (η αντίστοιχη ανατολική σημιτική θεά με την Ινάννα, μια θεά παρόμοια με την γενειοφόρο Αφροδίτη της Κύπρου (όμοια με τον/την Κοντσίτα) και οι ιερείς της οι kurgarrū και assinnu που υπηρετούσαν στους ναούς της φορούσαν γυναικείες ενδυμασίες και χόρευαν εντός των ναών πολεμικούς χορούς.
Όπως στην … αρχαία Αίγυπτο … στην Φοινίκη … στην Καρχηδόνα … σε όλους τους Νεοεποχίτικους πολιτισμούς της αρχαιότητας κλ.π. έτσι θα συμβεί και στο εγγύς μέλλον στους Νεοεποχικούς Ναούς της τρανς-θρησκείας του «Θαυμαστού Νέου Κόσμου» (1932), που περιέγραψε στο βιβλίο του με λεπτομέρειες, ο Άγγλος συγγραφέας Άλντους Χάξλεϋ (1894 – 1963), ένα βιβλίο προειδοποίηση προς όλη την ανθρωπότητα … από τότε … γιατί αυτός τα «ήξερε» από μέσα από τις στοές.
Και αυτή την προειδοποίηση του … για την έλευση του ενός Θαυμαστού αλλά Εφιαλτικού Νέου Κόσμου/Εποχής, την επανέλαβε με το βιβλίο του «Επιστροφή στον Θαυμαστό Νέο Κόσμο» (1958).
Όλοι οι αρχαίοι Γνωστικοί & οι διάδοχοι τους σήμερα Τέκτονες, Ερμητιστές, Ροδόσταυροι, Αλχημιστές, Καμπαλιστές που για αιώνες κρατούσαν τις εωσφορικές διδασκαλίες τους κρυφές (εξ ου στόμα ερμητικά κλειστό), και για αυτό και λέγονται αποκρυφιστές, είχαν κορυφαία διδασκαλία, την Ανδρόγυνη Αρχή, ότι ο «ολοκληρωμένος θεϊκός άνθρωπος είναι ο ανδρόγυνος άνθρωπος» αυτός που έχει ταυτόχρονα αρσενικές και θηλυκές ιδιότητες, ο ερμαφρόδιτος, όπως είναι ο «θεός» που πιστεύουν.
Το Μυστικό Δόγμα των Ροδόσταυρων ήταν το Universal Androgyne. Επομένως, έχουν καθαρά θρησκευτική εωσφορική κατεύθυνση, που με την πανίσχυρη προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ, της κουλτούρας, πολλαπλασιάζουν τους οπαδούς, σαν να είναι μόδα. Οπότε τώρα, στην τρανς Νέα Εποχή όλοι αυτοί που κρύβονταν βγήκαν από καβούκι τους και διαλαλούν τα πιστεύω τους.
Η κοσμοθεωρία των ΛΟΑΤΚΙΑ+ είναι απλή: μέσω του πανσεξουαλισμού, του σεξουαλικού χάους, επιδιώκουν την κατάργηση του σεξ, δηλαδή του βιολογικού φύλου, του άνδρα & της γυναίκας.
Οι θεωρίες τους είχαν ετοιμαστεί εδώ τουλάχιστον 50 χρόνια από τα Γαλλικά (Φρόιντ, Φουκώ κλπ.) και Αμερικανικά Πανεπιστήμια και έγιναν αποδεκτές από Ψυχολογικές, Κοινωνιολογικές και Ψυχιατρικές Ενώσεις.
Γι’ αυτό και το τελευταίο γράμμα στο ακρωνύμιο ΛΟΑΤΚΙΑ+, το Α αντιπροσωπεύει το Ασέξουαλ, δηλαδή αυτός που δεν έλκεται από κανένα από τα 100 φύλα που έχουν κατασκευάσει. Είναι άφυλος. Ο άνθρωπος χωρίς φύλο, που χάσει το φύλο του. Που είναι και τελικός στόχος για όλους μας.
Οι μαχητικές φεμινίστριες λεσβίες και οι γκέι, σαν πιο συντηρητικοί, μια και δεν αρνούνται το φύλο τους, απλά ισχυρίζονται ότι έλκονται από το ίδιο φύλο. Εντάξει κατανοητό, αλλά ερωτώ: Όταν όλοι γίνουν τρασέξουλ, κουίρ, ασέξουαλ, τραβεστί που θα βρεθούν οι γυναίκες και οι άνδρες του ιδίου φύλου, για να έχετε εσείς ερωμένες και εραστές ;
Άρα, πολύ σύντομα, θα δείτε, ότι οι ΛΟ θα διαχωρίσουν την θέση τους από τους Αμφί, τους Τρανσέξουαλ, τους τραβεστί και τους κουίρ, μια και τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα τους δεν συμπίπτουν. Οι κουίρ, δεν δέχονται την ύπαρξη κανενός φύλο ή ότι είναι όλα τα φύλα μαζί και ταυτόχρονα.
Είναι το ΤΟ (το ουδέτερο). Όπως τα μελλοντικά επερχόμενα πανέξυπνα ρομπότ και τα σάιμποργκ, που θα είναι ουδετέρου φύλου, άφυλα και ασέξουαλ.
Για αυτό δυστυχώς, οι τρασέξουαλ και οι κουίρ, είναι ένα βήμα πριν την ψυχασθένεια. Ένα στους δύο αυτοκτονεί ή αυτοτραυματίζεται σε παγκόσμια κλίμακα.
.
Τα δικαιώματα τους σεβαστά, οι προτιμήσεις & επιθυμίες τους επίσης, ο ερωτικός τους προσανατολισμός τους και αυτός σεβαστός. Αν και έχουμε διαφορετική άποψη, επί του θέματος. Αλλά, μην ξεγελιέστε όμως, δεν πρόκειται περί αυτού, αυτός είναι ο μανδύας συγκάλυψης.
Δεν πρόκειται περί του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ένα από τα οποία είναι και το δικαίωμα τους να ΚΑΤΑΡΓΉΣΟΥΝ τον ίδιο τον άνθρωπο ή τον άνδρα ή την γυναίκα ή όλα αυτά μαζί ταυτόχρονα.
Δεν πρόκειται περί αυτού: Η Τρανσ- Ατζέντα, είναι τμήμα της «Ατζέντας-2030» του Νταβός, της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” (Great Reset), της “Μεγάλης Μετάβασης”, που άρχισε με την πανδημία και emβολia, (όπως και ο τρανσανθρωπισμός), είναι επείγον πρόγραμμα με άκαμπτο χρονοδιάγραμμα, των Μεγάλων Αφεντικών του πλανήτη, που θέλει την κατάργηση των όρων: πατέρας, μητέρα, αδέλφια, θεία, ξαδέλφια, γιαγιά, παππούς … άνδρας … γυναίκα … ολόκληρου του δυαδικού φύλου … τα οποία θα αντικατασταθούν με το ουδέτερο γένος: Γονέας «Α», Γονέας «Β», Γονέας «Γ».
Είναι ζήτημα χρόνου … να το δείτε … αυτό γίνεται στην Γαλλία και στις περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ, όπου το ίδιο σχέδιο προηγείται χρονικά και έτσι οι τελικές προθέσεις τους αποκαλύπτονται !
Ο Πολιτισμός του παρελθόντος σε Mega-Κίνδυνο !
Αν όπως διδάσκει η κοσμοθεωρία των ΛΟΑΤΚΙΑ+, η ταυτότητα του δυαδικού φύλου, αρσενικού/θηλυκού, είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, που δεν εξαρτάται από βιολογικό φύλο, ένα κατάλοιπο μιας «ομοφοβικής & ρατσιστικής» παλιομοδίτικης χριστιανικής κοινωνίας και θα πρέπει να καταργηθεί σταδιακά, τότε τι θα απογίνουν και τα 2 από τα 3 άρθρα της Γραμματικής & του Συντακτικού που ξέρουμε: Tο αρσενικό O και το θηλυκό H ;
Αφού το μόνο αποδεκτό από τους τρανς θα είναι το ουδέτερο ΤΟ ; Απλά, τα δυαδικά άρθρα της Γραμματικής, το αρσενικό Ο και το θηλυκό Η, ήδη είναι υπό διωγμό, που θα ενταθεί … αν και ανεπαίσθητο για τους πολλούς. Μόνο το ΤΟ, το ουδέτερο άρθρο, είναι αποδεκτό για τους τρανς-νεοεποχίτες.
Και τίθεται το ερώτημα: Τι λοιπόν, θα απογίνουν, ποια θα είναι η τύχη της Γραμματικής και το Συντακτικού που ξέραμε μέχρι τώρα, καθώς και όλα τα χάρτινα βιβλία που γράφθηκαν με αυτό – εδώ και 3.000 χρόνια ;
Θα επιβιώσουν στην τρανς-Εποχή ; Ή μήπως όλα μαζί, με ταμπούρλα & πολύχρωμες σημαίες … κάποια μελλοντική, όχι και τόσο μακρινή μέρα, όλα μαζί καούν στις πλατείες και αυτά ως «ρατσιστικά, πατριαρχικά & ομοφοβικά» ;
Αν και αυτό δεν είναι πια και τόσο απαραίτητο, μια και απλά μπορούν σιγά-σιγά να αποκλειστούν, να λογοκριθούν από τον αλγόριθμο του ψηφιακού κόσμου του διαδικτύου, που τον χειρίζονται αφανώς οι τρανσ-ελεγκτές του, και να αποκλειστούν από την μελλοντική ψηφιακή Νοόσφαιρα (Noosphere), που πρώιμα τμήματα της σήμερα είναι: το Meta & το Instagram (πρώην Facebook, στο οποίο μόνοι μας αυτό-φακελωθήκαμε λεπτομερώς & εθελοντικά), το Meta-verse [το εικονικό Μετα-σύμπαν, επαυξημένης πραγματικότητας, όπου ως Άβαταρ θα ζούνε οι Μετά-ανθρωποι (TransHumans), μια εικονική Δεύτερη Ζωή, πολύ καλύτερη από την πραγματική ζωή, που όλο και περισσότερο θα γίνεται χειρότερη], η Google, το Youtube, το Tiktok κ.ά.
Επομένως, ο πολιτισμός 3000 χρόνων, και τα πνευματικά δημιουργήματα του, τα χάρτινα βιβλία, από την εποχή του Ομήρου, του πατέρα της ποίησης, … μέχρι και σήμερα, τίθενται υπό αμφισβήτηση, καθίστανται ύποπτα «ομοφοβισμού», δεν είναι in … γράφτηκαν με το δυαδικό σύστημα των τριών άρθρων, το αρσενικό Ο, το θηλυκό Η και το ουδέτερο Το.
.
Σε όλη την ΕΕ ψηφίστηκε η σεξουαλική αγωγή και θα εφαρμοστεί παντού, από ηλικία των 04 ετών. Τι θα διδάσκεται εκεί; ; ; Ότι άλλο το βιολογικό φύλο και άλλο πράγμα είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η ερωτική έλξη που μπορεί να είναι αποδεκτή προς όλα τα φύλλα.
Και κανένας γονέας δεν θα μπορεί να εμποδίσει, αν το παιδί του όταν μπροστά στην αρμόδια σχολική επιτροπή (ψυχολόγων, κοινωνιολόγων, παιδαγωγών κλ.π.) σε ηλικία 15 ετών δηλώσει την επιθυμία του να αλλάξει φύλο -επί ποινή φυλάκισης και τσουχτερού προστίμου.
Η ορμονική αλλαγή του φύλου θα είναι δωρεάν και κατά προτεραιότητα από το κράτος. Επομένως, πριν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ανθρώπου με τους Trans-humans, προηγείται η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του βιολογικού φύλου, άνδρας/γυναίκα με τους Trans-exual. Και πραγματοποιείται παγκοσμίως.
.
Εμπρός, λοιπόν, με Βήμα Ταχύ !
Όλοι μαζί λοιπόν, εμπρός, με βήμα ταχύ να μην χάσουμε κι εμείς, να μη μείνουμε πίσω … το επιτάσσει η μόδα. Ας γίνουμε : trans-sexual, trans-άνθρωποι, τρεφόμενοι με trans-τροφές, με εικονικές σεξουαλικές trans-σχέσεις, ενός trans-πολιτισμού, μιας Νέας trans-Εποχής του Υδροχόου κλ.π.… αυτής που κάποτε είχε γίνει και τραγουδάκι (του μακαρίτη του Ρασούλη – 1984) που μόνο τώρα κατανοούμε το πλήρες νόημα του, και έλεγε: «Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα ανάψουν οι φωτιές … » … «λένε αυτοί που ξέρουν», … και αυτός ήταν ένας από αυτούς πού «ήξερε» … από τότε … γιατί ήταν μέσα στο «μυστικό» …
Ας φωνάξουμε λοιπόν, όλοι μαζί: «Να πεθάνει η πατρίς (η Ελλάδα) και η οικογένεια για να ζήσουμε εμείς».
Χωρίς φύλο, χωρίς φυλή, χωρίς φίλους, χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες, χωρίς γη, χωρίς βιολογικούς συγγενείς, χωρίς παιδιά, χωρίς γονείς, χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένεια, χωρίς Θεό, χωρίς αγάπη, χωρίς … χωρίς τίποτα ! Μας αρκούν τα λάικ που μαζεύουμε από τους εικονικούς «φίλους» μας. Τι τα θέλουμε όλα αυτά τα παλιομοδίτικα, τα «ομοφοβικά» ; ; ;
Ας γκρεμίσουμε και τα τελευταία απομεινάρια της οικογένειας … μια φυλακή είναι, … ας αρνηθούμε πατεράδες, μανάδες, παππούδες, γιαγιάδες, και … προγόνους …
Τι τους χρειαζόμαστε τώρα όλους αυτούς, τώρα απελευθερωθήκαμε, και αλίμονο σε αυτούς που πάνε να μας στερήσουν αυτή την ελευθερία … ότι «γουστάρουμε κάνουμε και αυτός είναι ο μόνος νόμος» (Άλιστερ Κρόουλι), ας εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία μας … κάθε φαντασίωση μας … Εμπρός παιδιά … προς τα εμπρός, «εξελιχθήκαμε και προοδεύσαμε…».
Μόνο που ένα βήμα ακόμη να «προοδεύσουμε» πέσαμε στο γκρεμό που χάσκει μπροστά μας !.
Μέχρι να’ ρθει το τέλος, θα Παραμεινω Ανθρωπος ! Όχι, δεν θα συνθηκολογήσω !
Ο Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας, ο παράλογος ρεαλιστής, ο προφητικός Ευγένιος Ιονέσκο (1909 – 1994), στο καφκικό του έργο ‘‘Ο Ρινόκερος” (1959), είχε αντιληφθεί στο ευαίσθητο καλλιτεχνικό του ραντάρ ότι θα ερχόταν … από το μέλλον, αυτές οι μέρες, της οργουλιανικής δυστοπίας του τρανσ-παραλογισμού που ζούμε σήμερα.
 Έτσι, όταν όλοι οι άνθρωποι τριγύρω του εξαναγκάζονται να μεταμορφωθούν σε ρινόκερους (όπως τώρα σε τρανς-) δηλώνει: «Μέχρι να’ ρθει το τέλος, εγώ θα παραμείνω άνθρωπος! Όχι, δεν θα συνθηκολογήσω! Δεν θα γίνω σαν τους υπόλοιπους ! Μου αρκεί να μείνω σκέτος άνθρωπος, όπως γεννήθηκα !»
.
Επομένως, στις μέρες που έρχονται … απλά:
Όποιος γεννήθηκε άνδρας & παραμείνει άνδρας
Όποια γεννήθηκε γυναίκα & παραμείνει γυναίκα
Όποιος γεννήθηκε άνθρωπος & παραμείνει άνθρωπος & δεν μεταλλαχτεί σε Τρανσάνθρωπο
Ήρωας & Ηρωίδα, μακάριοι & τρισμακάριοι θα ονομαστούν … μόνο για αυτό !
Άνθιμος Μαλέζης 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 596


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα