Διεθνής ομάδα επιστημόνων προσπαθεί να σταματήσει το πείραμα του Bill Gates για τη μείωση της έντασης του ήλιου που θα άλλαζε το κλίμα της Γης

Διεθνής ομάδα επιστημόνων προσπαθεί να σταματήσει το πείραμα του Bill Gates για τη μείωση της έντασης του ήλιου που θα άλλαζε το κλίμα της Γης

5 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:487
Μοίρασέ το

 

Σήμερα, οι ψυχοπαθείς συζητούν ανοιχτά τρόπους για να χρησιμοποιήσουν την ατμόσφαιρα της Γης ως παιδική χαρά, για να χειραγωγήσουν την στρατόσφαιρα σαν να είναι ο δικός τους πειραματικός χώρος χωματερής.

Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι ο Bill Gates είναι ένας ψυχοπαθής και ευγονιστής, που πιστεύει ότι κρατά στα χέρια του τον έλεγχο της ατμόσφαιρας της Γης, της θερμοκρασίας, των κύκλων ηλιακής ενέργειας, της γεωργίας, της γενετικής των καλλιεργειών και των γονιδίων εκείνων που πρέπει να ενεργοποιηθούν στα σώματα των ανθρώπων, μεταξύ άλλων.

 

 

 

Τόσο μίσος για την ανθρωπότητα, μόνον ο διάβολος έχει…και τα σατανικά πιόνια του.

Και τελείως συμπτωματικά, πιο συμπτωματικά δεν γίνεται είναι όλοι τους εβραιοχαζαροσιωνιστές…

Μπα… τυχαίο θα είναι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μιλώντας πριν λίγα χρόνια με τον αείμνηστο σταρτηγό Γιώργο Αϋφαντή, για τους χάζαροεβραίους, μου είχε αποκαλύψει πως στα γονίδιά τους υπάρχει η λέπρα και η σύφιλη… οπότε η πνευματική παράνοια, μαζί με τον σατανισμό στον οποίον πιστεύουν, έχει ως αποτέλεσμα αυτά που ζούμε όχι μόνον τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά εδώ και χιλιετίες…

Πάντα οι λαοί υπέφεραν από αυτή τη λεπριασμένη και συφιλιασμένη φάρα.

Image: International group of scientists are trying to stop Bill Gate’s sun dimming experiment that would engineer Earth’s climate

 

Μετάφραση blümlifee

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων προειδοποιεί τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο για τις συνέπειες των παγκόσμιων πειραμάτων που προκαλούν μείωση του ήλιου.

Αυτά τα προγράμματα γεωμηχανικής που εξασθενούν τον ήλιο προτείνονται ως λύσεις για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Αυτά τα προγράμματα γεωμηχανικής δίνουν τεράστια δύναμη και ένα θεϊκό σύμπλεγμα σε μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, (όπως ο Bill Gates) που επιδιώκει μανιακά να πειραματιστεί με την ατμόσφαιρα της Γης χρησιμοποιώντας στρατηγικές ενέσεις αερολύματος θειϊκών και άλλων ρύπων.

Αυτά τα πειράματα έχουν ακούσιες συνέπειες και ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ BILL GATES ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

 

“Η ανάπτυξη της ηλιακής γεωμηχανικής δεν μπορεί να διοικείται παγκοσμίως με δίκαιο, περιεκτικό και αποτελεσματικό τρόπο”, προειδοποιεί η ανοιχτή επιστολή.

Η επιστολή ζητά διεθνή εποπτεία για να σταματήσει αυτά τα παγκόσμια πειράματα.

Ως εκ τούτου, καλούμε για άμεση πολιτική δράση από τις κυβερνήσεις, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους παράγοντες για να αποτραπεί η ομαλοποίηση της ηλιακής γεωμηχανικής ως επιλογής πολιτικής για το κλίμα”.

Η επιστολή υπογράφεται από τον Frank Biermann, καθηγητή παγκόσμιας διακυβέρνησης βιωσιμότητας στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης (Ολλανδία), τον Aarti Gupta, καθηγητς παγκόσμιας περιβαλλοντικής διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Wageningen (Ολλανδία), την Καθηγήτρια Melissa Leach, διευθύντρια του Ινστιτούτου Αναπτυξιακών Σπουδών στο Sussex της Αγγλίας, και τον Dirk Messner, πρόεδρο της Γερμανικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Η σύνοδος κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή COP26 συζήτησε την ηλιακή γεωμηχανική στην πιο πρόσφατη σύνοδο κορυφής στη Σκωτία και τα ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΣ ΛΥΣΗ για την ψύξη του πλανήτη.

Για χρόνια, αυτό το θέμα αντιμετωπιζόταν ως “θεωρία συνωμοσίας”.

Σήμερα, οι ψυχοπαθείς συζητούν ανοιχτά τρόπους για να χρησιμοποιήσουν την ατμόσφαιρα της Γης ως παιδική χαρά, για να χειραγωγήσουν την στρατόσφαιρα σαν να είναι ο δικός τους πειραματικός χώρος χωματερής.

Ο Bill Gates ξοδεύει τεράστια χρηματικά ποσά για να υλοποιήσει έργα μείωσης του ήλιου σε όλο τον κόσμο.

Το “Στρατοσφαιρικό Πείραμα Ελεγχόμενης Διαταραχής” του ή SCOPEX για συντομία, είναι μια συνεργασία με επιστήμονες του Χάρβαρντ για τη στρατηγική έγχυση σωματιδίων στην ατμόσφαιρα για να μπλοκάρουν τις ακτίνες του ήλιου.

Το ηλιακό φως είναι απαραίτητο για την ανθρώπινη υγεία και η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από μολυσματικές ασθένειες σήμερα. Τα φυτά εξαρτώνται επίσης από το ηλιακό φως και το διοξείδιο του άνθρακα για τη φωτοσύνθεση.

Μειώνοντας τα επίπεδα του ηλιακού φωτός και του διοξειδίου του άνθρακα παγκοσμίως, το SCOPEX θα αλλοιώσει ή θα αποδεκατίσει σοβαρά τα φυτικά (όλα) διατροφικά πλέγματα, την γεωργία, την επισιτιστική ασφάλεια και τα οικοσυστήματα.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το έργο του Bill Gates για την μείωση του ήλιου, σταμάτησε από τη Σουηδική Διαστημική Υπηρεσία το 2021.

 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ BILL GATES, ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΡΡΟΗ

 

Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι ο Bill Gates είναι ένας ψυχοπαθής και ευγονιστής, που πιστεύει ότι κρατά στα χέρια του τον έλεγχο της ατμόσφαιρας της Γης, της θερμοκρασίας, των κύκλων ηλιακής ενέργειας, της γεωργίας, της γενετικής των καλλιεργειών και των γονιδίων εκείνων που πρέπει να ενεργοποιηθούν στα σώματα των ανθρώπων, μεταξύ άλλων.

Οι συντάκτες της επιστολής προειδοποιούν για “αβεβαιότητες” και κινδύνους που θα προκύψουν με την εξασθένιση του ηλιακού φωτός, και που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τις προμήθειες τροφίμων και νερού, ειδικά στα φτωχότερα έθνη.

Ακόμη και η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) επικαλείται αυτή την απαίσια συνωμοσία.

“Η έγχυση θειϊκού άλατος στην στρατόσφαιρα αποδυναμώνει τους καλοκαιρινούς μουσώνες της Αφρικής και της Ασίας και προκαλεί ξήρανση στον Αμαζόνιο”, προειδοποίησε η IPCC σε πρόσφατη αξιολόγηση.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν επίσης ότι η έγχυση θειϊκού άλατος στην ατμόσφαιρα της Γης θα μπορούσε να έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.

Η IPCC είπε, “υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα ότι ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ”, ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ”.

Οι Εθνικές Ακαδημίες Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής των ΗΠΑ (NASEM) δημοσίευσαν επίσης μια έκθεση που καταδικάζει την στρατηγική έγχυση αερολύματος στην ατμόσφαιρα της Γης.

Ωστόσο, ο Bill Gates πιθανότατα δεν θα πτοηθεί από τη διαφωνία των επιστημόνων σε όλο τον κόσμο, καθώς τα χρήματά του αγοράζουν πάντα την επιρροή στις κυβερνήσεις και τις ρυθμιστικές αρχές παγκοσμίως.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Newspunch.com

Phys.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Submit a correction >>

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 487


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα