ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΙΑΤΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ @Α@ΑΝΙΣΤΕΣ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΙΑΤΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ @Α@ΑΝΙΣΤΕΣ

18 Δεκεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:823
Μοίρασέ το

 

“Κατά τη διάρκεια των @α@ανιστικών τελετών, δολοφονούνται [κυριολεκτικά “σφάζονται”] παιδιά, νέοι και γυναίκες σε τακτική βάση”.

Ο Matthias Kollmann, ανώτερος ιατρός στο Clienia Littenheid SG και επικεφαλής του τμήματος τραυμάτων, είναι επίσης πεπεισμένος, όπως φαίνεται στο ντοκιμαντέρ, ότι αυτή η τελετουργική @α@ανική κακοποίηση λαμβάνει χώρα στην Ελβετία.

Η προσωποποίηση της φρίκης…το μεγαλύτερο ανοσιούργημα, υφίσταται…

Δεν μου κάνει εντύπωση η καταγγελία τους.

Έχουν γραφτεί και έχουν βγει στην δημοσιότητα χιλιάδες αποδείξεις και βίντεο.

Ένας κόσμος που όποια λέξη και να χρησιμοποιήσεις, δεν μπορεί να αποδώσει το μέγεθος της παράνοιας.

Ένα σερφάρισμα να κάνετε στο διαδίκτυο και θα γεμίσει η οθόνη του υπολογιστή σας, με εκατομμύρια αποδείξεις.

Το μόνο ΕΓΚΛΗΜΑ, που μου αναθεωρεί την ύπαρξη του Θεού… ίσως γιατί δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου “ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ”…

Η λέξη “αυτεξούσιο”, δεν με καλύπτει… θεωρώ πως δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα… 

Αυτεξούσιο έχει ο καθένας μας, στο δικό του σώμα, στην δική του ύπαρξη… όχι σε βάρος των άλλων.

Αυτεξούσιος είναι  αυτός που εξουσιάζει τον εαυτό του, ο κύριος του εαυτού του, ο μη υποκείμενος στην εξουσία άλλου δηλαδή ο ανεξάρτητος… ο ελεύθερος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, φωτογραφιες και μια από τις εκατοντάδες αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για το θέμα

 

Μετάφραση blümlifee

 

Οι @α@ανιστές βασανίζουν και σφάζουν παιδιά στην Ελβετία κατά τη διάρκεια τελετουργικών: Σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ της Ελβετικής Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης SRF, αυτό υποστηρίζει μια ομάδα ψυχιάτρων, θεραπευτών, αστυνομικών και δασκάλων – χωρίς κανένα στοιχείο. Τώρα οι δηλώσεις τους θα έχουν συνέπειες.

@α@ανιστές που βασανίζουν, κακοποιούν παιδιά σεξουαλικά, πίνουν το αίμα τους, ακόμη και τα τρώνε;

Όπως δείχνει ένα ντοκιμαντέρ του SRF, ένας ψυχίατρος, ένας πολιτικός, ένας δάσκαλος, και ένας αστυνομικός είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχουν κύκλοι στην Ελβετία που λειτουργούν υπόγεια και οργανώνουν @α@ανιστικές τελετουργίες στις οποίες τα παιδιά υφίστανται κακοποίηση και δολοφονούνται.

Πίσω από αυτές τις χονδροειδείς δηλώσεις βρίσκεται η ένωση ‘Cara’ (Care About Ritual Abuse “νοιάζομαι για την τελετουργική κακοποίηση”), η οποία προσφέρει περαιτέρω εκπαίδευση για το θέμα, παράγει ταινίες και πουλά βιβλία.

“Βασανισμός μέχρι θανάτου. Συχνά το αίμα [των θυμάτων] πίνεται και το κρέας [τους] τρώγεται”, λέει στην εκπομπή ο πρόεδρος της Cara Fritz Bamert.

Οι ισχυρισμοί θυμίζουν εκείνους του κινήματος QAnon των ΗΠΑ – και όπως και οι QAnon, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς τους.

Από αντίστοιχες έρευνες διαφορετικών αστυνομικών σωμάτων δεν προέκυψαν στοιχεία.

Για τον ειδικό σε θέματα αιρέσεων Otto Schmid είναι ξεκάθαρο: “αυτή είναι μια θεωρία συνωμοσίας”. Και σύμφωνα με την κοινωνιολόγο Katja Rost, το πρόβλημα έγκειται στην ανατροπή των στοιχείων των εκπροσώπων της: “σπάνια μπορείς να αποδείξεις με βεβαιότητα ότι μια θεωρία είναι λάθος”.

“Δεν υπάρχει καμία κρατική υπηρεσία που να μην έχει διεισδύσει [αυτή η κουλτούρα]”

Το κίνημα έχει υποστηρικτές που εργάζονται στους τομείς της εκπαίδευσης και της φροντίδας.

Ένα παράδειγμα, η θεραπεύτρια στον τομέα των τραυμάτων Regula Schwager, συνδιευθύντρια του κέντρου υποστήριξης θυμάτων ‘Castagna’.

Στο ντοκιμαντέρ κάνει αναφορές σε θυσίες ζώων και ανθρώπων και ειδικά μιλά για μια πλούσια ανώτερη τάξη της οποίας οι εκπρόσωποι θα πλήρωναν πολλά χρήματα για να συμμετάσχουν στην κακοποίηση παιδιών.

Ο δάσκαλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Daniel Vuillomenet λέει: “δεν υπάρχει υπηρεσία στην Ελβετία που να μην έχει διεισδύσει [αυτή η κουλτούρα].

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεκάθαρα επιλέξει το κακό και τον @α@ανά”.

Η σύντροφός του Marianne Lander, που είναι δασκάλα του δημοτικού, μοιράζεται τις απόψεις του: “Κατά τη διάρκεια των @α@ανιστικών τελετών, δολοφονούνται [κυριολεκτικά “σφάζονται”] παιδιά, νέοι και γυναίκες σε τακτική βάση”.

Ο Matthias Kollmann, ανώτερος ιατρός στο Clienia Littenheid SG και επικεφαλής του τμήματος τραυμάτων, είναι επίσης πεπεισμένος, όπως φαίνεται στο ντοκιμαντέρ, ότι αυτή η τελετουργική @α@ανική κακοποίηση λαμβάνει χώρα στην Ελβετία.

“ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ”

Οι φορείς στους οποίους εργάζονται οι υποστηρικτές της οργάνωσης ‘Cara’, κρατούν απόσταση, όταν έρχονται αντιμέτωποι με τις δηλώσεις τους.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της κλινικής Clienia, στην καθημερινή δωρεάν εφημερίδα “20 Minuten”, αποστασιοποιούνται σε κάθε περίπτωση από τις προσωπικές δηλώσεις του ανώτερου ιατρού.

“Το έχουμε λάβει πολύ σοβαρά υπόψη και ξεκινήσαμε αμέσως εσωτερικές έρευνες”.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των ερευνών, ο Kollmann απομακρύνθηκε από την θέση του στην κλινική.

Το σχολείο στο Lander του δήμου Blauen BL αντέδρασε επίσης: σύμφωνα με την πρόεδρο του σχολικού συμβουλίου Barbara van der Meulen, έχουν γίνει βήματα, “τα οποία πιθανότατα και θα επικοινωνήσουμε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας”.

“Αν οι δάσκαλοι διαδίδουν αυτή τη θεωρία στο σχολείο, θα είναι πολύ προβληματικό – ειδικά για τα παιδιά”, δήλωσε η Dagmar Rösler, Πρόεδρος της Ελβετικής Ένωσης Εκπαιδευτικών LCH.

Και στην περίπτωση της ‘Castagna’, η Sandra Müller από το γραφείο υποστήριξης θυμάτων του Καντονιού δηλώνει: “Οι δηλώσεις της κυρίας Schwager δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την θέση μας. Ερευνούμε τις τρέχουσες καταγγελίες”. Επιπλέον, θα πρέπει να ελεγχθούν και εσωτερικά τέτοιες δηλώσεις.

 

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ‘CARA’

 

Θέση πήρε και ένας υψηλόβαθμος αστυνομικός.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του SRF σχετικά με τις “@α@ανιστικές τελετουργικές επιθέσεις σε παιδιά” και για την τελετουργική κακοποίηση παιδιών από κύκλους @α@ανιστών, ο Thomas Werner, Επικεφαλής Ερευνών Παιδικής Προστασίας στην Αστυνομία της πόλης της Ζυρίχης και μέλος του Συμβουλίου του Καντονιού του Zug με το κόμμα SVP, είπε: “προσωπικά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα”.

Η Judith Hödl, επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας της Ζυρίχης, είπε: “στην απάντησή του, ο Thomas Werner αναφέρθηκε γενικά στην οργανωμένη κακοποίηση παιδιών”.

Η δήλωση ήταν ατυχής και ο Werner “φυσικά” δεν χρειάζεται να φοβηθεί για τυχόν συνέπειες.

Από την άλλη, η αστυνομία της Ζυρίχης αποστασιοποιείται ξεκάθαρα από την ταινία “Parallel Worlds”.

Στην ταινία που διανέμει η ‘Cara’, πρέπει να αποδειχθεί η @α@ανιστική θεωρία.

Ο Werner εμφανίζεται σε αυτό το ντοκυμαντέρ.

Ήταν σημαντικό για εκείνον να παρουσιάσει τις “δυσκολίες” που αντιμετωπίζει η αστυνομία στην εξιχνίαση “τέτοιων υποθέσεων”.

Κατόπιν αιτήματος από την εφημερίδα [Σ.τ.Μ. μάλλον φυλλάδα) “20 Minuten”, το σωματείο ‘Cara’ δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.

Η διευθύνουσα σύμβουλος Fabiola Pfäffli αναφέρθηκε σε δήλωση που η ένωση θα δημοσιεύσει σύντομα στον ιστότοπό της.

 

Δείτε το βίντεο στην πηγή του ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή σχολίου

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Το θέμα, εδώ

Φυσικά, το βίντεο της VASOULA2908 το έχουν ρίξει…

 

 

Προβολές : 823


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα