Άλλο ένα “φρούτο” που το παίζει πατριώτης και σούπερ – ορθόδοξος . Καϋμένη πατρίδα μου !

Άλλο ένα “φρούτο” που το παίζει πατριώτης και σούπερ – ορθόδοξος . Καϋμένη πατρίδα μου !

21 Μαρτίου, 2023 71 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:10,502
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω…

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

 

 

Ο τίτλος, αποτελεί απόσπασμα σχολίου που έλαβα πριν λίγο, εδώ

Γράφει ο/η σχολιαστής/στρια: “Και άλλο ένα φρούτο που το παίζει πατριώτης και σούπερ – ορθόδοξος . Καϋμένη πατρίδα μου ! Πάλι δικαιώθηκατε.”

Ειλικρινά, δεν χαίρομαι όταν δικαιώνομαι σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί λυπάμαι για την κατάντια αυτών που διεκδικούν την ψήφο του λαού…

Χαίρομαι όμως, γιατί αποδεικνύεται πως σε ότι γράφω, δεν ψεύδομαι… αντιθέτως, σέβομαι τους αναγνώστες μου…

Σας παραπέμπω στο σχόλιο που είχα γράψει για τον Νατσιό, σ’ αυτή την ανάρτηση εδώ

Διαβάστε και το σχόλιό μου σ’ αυτή την “πρωτοβουλία” του κόμματος του Νατσιού, εδώ

Λυπάμαι για όλα όσα διαβάζω παρακάτω…

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά πως … πολλοί “λαγοί” μαζεύτηκαν και το προβατοποιημένο πόπολο, για μια φορά ακόμα θα την πατήσει…

Λυπάμαι που σ’ αυτή την Πατρίδα, όσοι διεκδικούν την ψήφο του λαού, κάτι έχουν να κρύψουν, κάπου θα κάνουν ΛΑΘΟΣ…ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

 

Γράφει και υπογράφει ο

Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός *

Όπως είναι γνωστό, τον Σεπτέμβριο του 2021, η κυβέρνηση και το Υπ.Υγείας (Μητσοτάκης – Πλεύρης) έθεσαν χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν με τα πειραματικά εμβόλια mRNA. Οι άνθρωποι αυτοί έμειναν 15 μήνες χωρίς μισθό, χωρίς ένσημα και ασφάλεια αλλά και χωρίς δικαίωμα να μπορούν να εργαστούν οπουδήποτε.

Το καθεστώς Μητσοτάκη τους έλεγε, ουσιαστικά: Ή κάνετε τα εμβόλια ή να πάτε να πεθάνετε…

Αντίπαλοι αυτών των υγειονομικών δεν ήταν μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ήταν και το ΠΑΣΟΚ αλλά και το ΚΚΕ. Ήταν και κάποια μικρότερα κόμματα που βρίσκονταν εκτός Βουλής. Φαίνεται όμως ότι σ’ αυτά ήταν μέσα και το κόμμα τής ΝΙΚΗΣ τού Δημ.Νατσιού. Πρόκειται για κόμμα που, υποτίθεται, έχει χριστιανικές αρχές… Για να δούμε όμως… ποιες αρχές έχει.

 

Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου

με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

 

Πριν από μερικές εβδομάδες έγραψα για το κόμμα αυτό τής ΝΙΚΗΣ. Έγραψα τις δημοσιογραφικές μου εμπειρίες, τις θετικές αλλά και τις αρνητικές μου εμπειρίες. (Όποιος θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο, ας ανοίξει τον ακόλουθο σύνδεσμο):

https://stalagmaties.blogspot.com/2023/02/blog-post_26.html

Αυτό το κείμενο το διάβασαν πολλοί οι οποίοι και με συνεχάρησαν. Μεταξύ αυτών που το διάβασαν και με συνεχάρη, ήταν και ένας εκπαιδευτικός που, στα νιάτα του, είχε γνωρίσει τον άγιο Επίσκοπο Φλωρίνης Αυγουστίνο.

Διάβασε, λοιπόν, εκείνο το άρθρο μου και μου έστειλε ορισμένα αποκαλυπτικά στοιχεία. Πρόκειται για δικές του εμπειρίες με το κόμμα τής Νίκης και με τον ίδιο τον πρόεδρό του, τον Δημήτρη Νατσιό.

Και ιδού, τι μου γράφει…

 

Μαρτυρία εκπαιδευτικού, 

ο οποίος κάνει λόγο για τη «θλιβερή αλήθεια» 

γύρω από το πρόσωπο του Δημ.Νατσιού

προέδρου τής ΝΙΚΗΣ.

 

«Πήγα», μας είπε αυτός ο εκπαιδευτικός, «στην εκδήλωση του κόμματος ΝΙΚΗ στην Πολίχνη πέρσι το καλοκαίρι.

Βρίσκω τον Δ.Νατσιό, στο τέλος.

Ακούω τον προηγούμενο να κατηγορεί τον Νεκτάριο Δαπέργολα (για μένα άξιο αγωνιστή) και βλέπω τον Νατσιό να συναινεί.

Κάνω στον Δ.Νατσιό τρεις ερωτήσεις.

Τους δείχνω το ιλουστρασιόν φυλλάδιό τους. Του λέω: «Μιλάτε για …δημοκρατία και για δημοκρατία… Ποια λέξη λείπει από δω μέσα από το φυλλάδιο; Ξέρεις; Λείπει η Εκκλησία και η Ορθοδοξία», του λέω.

Μου απαντάει: Ό,τι εκδίδουμε, το εγκρίνει ο γέροντας από το Άγιο Όρος. (Στ’ αλήθεια, ποιος είναι αυτός ο άγνωστος γέροντας από το Άγιο Όρος που το όνομά του το έχουν ως επτασφράγιστο μυστικό και ο οποίος εγκρίνει τα κείμενα του κόμματος ΝΙΚΗ;).

Του λέω, του Νατσιού: Κάπως έτσι μου απάντησες και όταν πριν χρόνια σου τηλεφώνησα να σε ρωτήσω, γιατί υπέγραψες την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «ΡΙΖΕΣ», του Μπαλτάκου. Μου είχες αναφέρει τα ονόματα δύο μητροπολιτών που σου ζήτησαν να το υπογράψεις! (Ο ένας ήταν ο Πειραιώς).

Τότε (ο κ. Δημ.Νατσιός) μου είχε δικαιολογηθεί ότι (αυτή η κίνησή του) δεν ήταν ένταξη στο κόμμα (του Μπαλτάκου) αλλά (ήταν υπογραφή στην) ιδρυτική διακήρυξη (του κόμματος Μπαλτάκου).

 

Γιατί το κόμμα τής «ΝΙΚΗΣ» δεν στήριζε

τους υγειονομικούς σε αναστολή!

 

Άλλη ερώτηση: Γιατί δεν στηρίζετε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς;

Μου απαντάει επί λέξη: «Γιατί δεν είμαστε αντιεμβολιαστικό κίνημα».

Ε, τότε, του λέω, γιατί να σας ψηφίσω;

Και μου απαντάει: «Ε, ψήφισε Βόβολη»…!

 

Κατά τον Δ.Νατσιό,

όσοι παίρνουν θέση για τον οικουμενισμό,

είναι σέκτα παλιοημερολογιτών (;)

 

Κι άλλη ερώτηση: Γιατί δεν παίρνετε θέση για τον Οικουμενισμό;

Μου απαντάει: «Γιατί δεν είμαστε σέκτα παλιοημερολογιτών».

Εκεί αποχώρησα.

Έστειλα στο makpress 3 αντίστοιχες ερωτήσεις ως ανοικτή επιστολή.

https://makpress.blogspot.com/2022/04/3_25.html

Τις έστειλα και στο e-mail και στο facebook της ΝΙΚΗΣ. ΠΟΤΕ δεν έλαβα απάντηση. Τις γνωστοποίησα και σε φίλους μου, στελέχη του κόμματος.

 

Το κόμμα τής ΝΙΚΗΣ,

όποτε θέλει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,

συνήθως λέει ότι αυτό το κάνει

για να …μη χωρίσει τούς Έλληνες!

 

Παραβρέθηκα, επίσης, στην εκδήλωση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Τελειώνουν οι ομιλίες. Τους ρωτάω για την απουσία θέσης του κόμματος για το κλείσιμο των εκκλησιών.

Τρέχει στο βήμα ο Νατσιός και μου απαντάει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι η διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία!!! Και ότι “δεν χτυπάμε την εκκλησία”…

Μα, του λέω (τον ρωτάω), εκκλησία είναι οι ιεράρχες που έκλεισαν τις εκκλησίες μας και δεν κάναμε Χριστούγεννα και Πάσχα και Θεοφάνεια;

Και μου λέει ξανά το κλασσικό: «Δεν χωρίζουμε τους Έλληνες»…

Και του απαντάω πάλι: Ο ιερέας που διώχθηκε, επειδή κράτησε την εκκλησία του ανοικτή, με τον ιερέα που την έκλεισε, είναι το ίδιο;

 

Αυτή είναι η θλιβερή αλήθεια για τον Νατσιό. 

Ελπίζουμε, η ανάδειξη των λανθασμένων αυτών θέσεων του κ.Νατσιού και του κόμματος, να αποτελέσουν αφορμή να τολμήσει να πάρει, επιτέλους, θέση σε καυτά ζητήματα (πρωτοφανής εκβιασμός ανεμβολίαστων υγειονομικών, κλείσιμο των εκκλησιών μας και απαγόρευση τέλεσης ιερών ακολουθιών με πιστούς με απόφαση της ίδιας της ΔΙΣ) που έχουν σχέση με την εκκλησία μας.

Γιατί, αν δεν τολμούν να θίξουν ως κόμμα τα κακώς κείμενα τώρα που δεν έχουν μπει στη Βουλή, πως θα το κάνουν στη συνέχεια (αν ποτέ μπούνε)»;

——————————– 

* Ο Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926

email: [email protected]

 

Πηγή

Προβολές : 10,502


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα