Ένα χρόνο μετά, έρχονται να μιλήσουν για τον μακαρίτη Χρυσάγη, όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αναρτούσαν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου – ερευνητή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, από τις 30 Μαρτίου 2023!!!

Ένα χρόνο μετά, έρχονται να μιλήσουν για τον μακαρίτη Χρυσάγη, όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αναρτούσαν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου – ερευνητή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, από τις 30 Μαρτίου 2023!!!

29 Μαρτίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:499
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ;;;

 

Θρίλερ με το στέλεχος του ΟΣΕ Κ. Χρυσάγη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι

Αποκάλυψη για τον πρώην Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι – Ήξερε για το καταγραφικό.

Απο τις 30-3-23, ένα μήνα δηλαδή μετά ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν αναρτήσει την έρευνα -σεισμό του ερευνητή δημοσιογράφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΣΕ, ΧΡΥΣΑΥΓΗ…

  1. Ε λοιπόν όχι, δεν συμμετέχουμε στον πανικόβλητο αντιπερισπασμό των κρατούντων, με την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας «εκλογών» εν μέσω δύο ανήκουστων, θανατηφόρων και προμελετημένων «δυστυχημάτων».

 

https://attikanea.info/%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%BD-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD/

 

 

  1. Καταγγελία-«βόμβα» για τον διευθυντή του ΟΣΕ που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη  https://attikanea.info/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE/

 

 

  1. Ένα σχόλιο, που κρύβει πολύ μεγάλες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, που μόνο ελάχιστοι μπορούν να τις αντιληφθούν…  https://attikanea.info/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

 

Διαβάστε και τα σχόλια που ακολουθούν κάτω από τις αναρτήσεις.

 Τελικά, μήπως το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, είναι η αλήθεια;;;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΥΣΑΓΗ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ;;;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ  ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε μία σειρά από αποκαλύψεις προχωρά με δηλώσεις του στο iEidiseis ο δικηγόρος πολυτραυματιών του δυστυχήματος στα Τέμπη, Γιώργος Μπαρτζώκης, ο οποίος είχε καταθέσει την πρώτη αγωγή για την τραγωδία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η ενημέρωση για το τροχαίο στο Λαγονήσι.

Ο κ. Μπαρτζώκης σημειώνει ότι λόγω της δημοσιότητας που είχε πάρει πριν από ένα χρόνο η κατάθεση της αγωγής άρχισε να δέχεται από τότε τηλεφωνήματα και e-mail από πρόσωπα που γνώριζαν πληροφορίες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

 

Εκείνος -ως όφειλε- ενημέρωσε στη συνέχεια τον αρμόδιο Ανακριτή (ο οποίος ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή και εξονυχιστικά την υπόθεση) παρέχοντας τα στοιχεία ταυτότητας και τον τρόπο επικοινωνίας με τα άτομα αυτά, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πράγματι μπορούν ή όχι να εισφέρουν στοιχεία που θα φωτίσουν την έρευνα. Ένα από τα πρόσωπα που ήρθαν σε επαφή μαζί του ήταν πρώην στέλεχος του ΟΣΕ.

Ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ και το τροχαίο

μπαρτζωκης, δικηγοροσ τεμπη, τροχαιο λαγονησι οσε

Ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης.

Πιο αναλυτικά, στις 25 Απριλίου 2023 ενημέρωσε -όπως σημειώνει ο κ. Μπαρτζώκης- τον Ανακριτή για την ύπαρξη μάρτυρα (πρώην στελέχους του ΟΣΕ), ο οποίος εμφανίζεται να έχει πληροφορίες για το τον 66χρονο Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνο Χρυσάγη, ο οποίος σκοτώθηκε στις 26 Μαρτίου 2023 σε τροχαίο δυστύχημα στο 38,5ο χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου στο Λαγονήσι.

Ο έμπειρος δικηγόρος εξηγεί ότι παρέδωσε στη Δικαιοσύνη εγγράφως το όνομα του πρώην στελέχους του ΟΣΕ, ο οποίος του απέστειλε στις 23 Απριλίου 2023 επιστολή -μέσω e-mail- στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στο δυστύχημα στο Λαγονήσι.

Ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, σύμφωνα με την επιστολή, είχε γίνει δέκτης μεγάλης ψυχολογικής πίεσης το διάστημα που είχε προηγηθεί.

Όπως σημειώνεται, το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένος «με συνέπεια να μη λειτουργεί φυσιολογικά στις καθημερινές του δραστηριότητες. Έτσι, ενώ ήταν ένας πολύ ήρεμος και συνετός οδηγός μοτοσικλέτας, πιστεύω πως δεν είχε το μυαλό του στην οδήγηση εκείνη τη μοιραία γι’ αυτόν μέρα αλλά στα τεκταινόμενα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με συνέπεια να συμβεί το μοιραίο».

Σημειώνεται ότι σε κατάθεση στελέχους του ΟΣΕ που δόθηκε τον περασμένο Μάιο στον Ανακριτή αναφέρεται ότι το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 τρία στελέχη του ΟΣΕ ήταν στο ίδιο γραφείο και είχαν γνώση για το καταγραφικό. Ανάμεσά τους ήταν και ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σκοτώθηκε περίπου τρεις εβδομάδες μετά σε τροχαίο.

Καλά πληροφορημένες πηγές πάντως εξηγούν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει «σύνδεση» του τροχαίου με την υπόθεση των Τεμπών. Αυτό που υπάρχει είναι αναφορές ατόμων που γνώριζαν τον Κωνσταντίνο Χρυσάγη και λένε ότι ήταν πιεσμένος με όλα όσα είχαν συμβεί.

Τα στοιχεία του πρώην στελέχους του ΟΣΕ, που φέρεται ως αποστολέας της επιστολής, δεν είναι τα μόνα που παραδόθηκαν, όπως αναφέρει ο κ. Μπαρτζώκης, στη Δικαιοσύνη. Στις 10 Μαρτίου 2023 παρέδωσε στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας τα στοιχεία ενός ραδιοερασιτέχνη, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του στη 1.00 τα ξημερώματα της 3ης Μαρτίου 2023 και τον ενημέρωσε ότι άκουσε τις συνομιλίες της μοιραίας νύχτας.

«Μου είπε ότι ήταν σαφές από αυτά που άκουσε ότι δεν είχαν την προσοχή τους στο έργο τους ως εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. Μιλούσε με καθαρή αθηναϊκή προφορά. Μου ανέφερε ότι ξέρει τι έγινε και μου είπε ότι ήταν διάφοροι στο χώρο μέσα στο σιδηροδρομικό κτίριο της Λάρισας το βράδυ της σύγκρουσης. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να είναι μάρτυρας γιατί μου φάνηκε ότι γνωρίζει πράγματα. Αρκετά από όσα μου είπε εκείνο το βράδυ επαληθεύτηκαν στη συνέχεια», λέει στο ieidiseis ο δικηγόρος.

Πώς έγινε το τροχαίο στο Λαγονήσι

 

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Κυριακής της 26ης Μαρτίου 2023 στο 38ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, με κατεύθυνση από την Βάρκιζα προς Σούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από συναδέλφους του, ήταν ένας πολύ έμπειρος οδηγός μοτοσικλέτας και περιγράφεται ως ένας άνθρωπος που δεν έτρεχε και οδηγούσε προσεκτικά.

Το μοιραίο μεσημέρι κινείτο στο ύψος του Λαγονησίου, όπου πραγματοποίησε προσπέραση οχημάτων βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι που κατευθυνόταν προς Βάρκιζα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ που ήταν πίσω από το φορτηγάκι. Πρόκειται για ένα σημείο που είναι ευθεία.

Οι δύο οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων είχαν συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και είχαν αφεθεί ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 499


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα