Ανάρτηση πλούσιας γνώσης...για τον Χίτλερ και το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ανάρτηση πλούσιας γνώσης...για τον Χίτλερ και το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

24 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,447
Μοίρασέ το

 

 

Οι ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΚΑΙ Η καταγωγή του ΧΙΤΛΕΡ.

Μια δημοσιογραφική σέσουλα γίνεται Fake-News αν ξανακυκλοφορήσει από τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών

Η Θεωρία του Λαβρόφ μεταμορφώθηκε σε Fake-News στο μάθημα των Ιταλών δημοσιογράφων

Ανάρτηση πλούσιας και πολύτιμης γνώσης, που αξίζει να διαβαστεί και να διαβάσετε και τα λινκ που υπάρχουν σ’ αυτή…
Καλλιόπη Σουφλή

από τον Fabio Giuseppe Carlo Carisio για το VT Italy

VERSIONE ORIGINALE IN ITALIANO

Όλα τα ιταλικά άρθρα που συνδέονται στο ένα μπορούν να διαβαστούν στα αγγλικά με διαθέσιμη ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση

«Αυτό το άρθρο, που γράφτηκε τον Αύγουστο του 2010, παίρνει το σύνθημά του από κάποια έρευνα που δεν προτείνεται ποτέ ως οριστική, αλλά παρουσιάζεται με μεγάλη προσοχή και αρκετή δόση αμφιβολίας, όπως είναι η πρακτική μου. Και κυρίως, το άρθρο δεν λαμβάνει υπόψη την έρευνα που διεξήχθη την επόμενη δεκαετία, επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξήγηση ή/και αιτιολόγηση των δηλώσεων του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Λαβρόφ, σε πρόγραμμα Rete4 τον Μάιο του 2022. ».

Αυτή η πρόταση γράφτηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Ντίνο Μεσίνα ως προοίμιο σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Blog του στην εφημερίδα Corriere della Sera με τίτλο «Η εβραϊκή καταγωγή του Αδόλφου Χίτλερ» αλλά προστέθηκε μόνο αφού ο Ρώσος πολιτικός είχε επανεκκινήσει το «vexata quaestio ” .

«Λοιπόν, ο Αδόλφος Χίτλερ πιθανότατα είχε εβραϊκή καταγωγή. Για να υποστηρίξουν τις φήμες με «επιστημονικά» στοιχεία, δύο Βέλγοι ερευνητές, ο δημοσιογράφος Jen-Paul Mulders και ο ιστορικός Marc Vermeeren, που ανέλυσαν το DNA 39 ανθρώπων που σχετίζονται με τον Χίτλερ, ανακαλύπτοντας την παρουσία της Haplogroup Eib1b1. Ένα χρωμόσωμα, αυτό, σπάνιο μεταξύ των Δυτικών, αλλά συχνό στις ομάδες των Ασκεναζικών Εβραίων, δηλαδή στην Ανατολική Ευρώπη, και στους Σερφαρδίτες, δηλαδή στην Ισπανία και τη Βόρεια Αφρική, καθώς και στους Βερβέρους του Μαρόκου, της Αλγερίας και της Τυνησίας» έγραψε ο Μεσίνα στην αρχή του κειμένου του το 2010. στη στήλη «Η ιστορία μας».

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το πλήρες περιεχόμενο φοβούμενοι ότι αύριο μπορεί να λογοκριθεί…

Η ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Το ερώτημα – που προκλήθηκε το 2010 από εκείνη την επιστημονική μελέτη για τα «εβραϊκά» χρωμοσώματα των συγγενών του Φύρερ – εξακολουθεί να συζητείται από σοβαρούς μελετητές της ιστορίας (τους τελευταίους δύο αιώνες πολύ συχνά γραμμένο από τους Ελευθεροτέκτονες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης) και ως εκ τούτου, σε κάθε κοινωνία της πολιτικής κουλτούρας, θα πρέπει να παραμείνει αντικείμενο μιας «ανοιχτής» ανάλυσης, ενώ στην Ιταλία της ενιαίας σκέψης, πρώτα Pro-Vax Covid και μετά Pro-Arms στην Ουκρανία , χαρακτηρίστηκε ως «άσεμνο» από τον πρώην πρωθυπουργό Mario Ντράγκι .

Στη μνήμη ενός δημοσιογράφου, είναι η πρώτη φορά που ένας δημοσιογράφος δυσφημεί το περιεχόμενο ενός δικού του άρθρου χωρίς να έχει προσθέσει ή αφαιρέσει τίποτα, όπως συνέβη με το άρθρο που δημοσιεύει η Corriere.

Σε ανάμνηση του λάτρη της ιστοριογραφίας, χάρη στις εξετάσεις μου στο Πανεπιστήμιο της Ιερής Καρδιάς του Μιλάνου, βρίσκω ακόμη και ντροπιαστικό το γεγονός ότι το εύρος μιας υποτιθέμενης ιστορικής «σέσουλας» αμβλύνεται χωρίς να το αρνούμαι με νέα στοιχεία.

Ποια έρευνα πραγματοποιήθηκε τα επόμενα δύο χρόνια, την οποία αναφέρει ο Μεσσήνης στην εκ των υστέρων εισαγωγή του;

Στο πλαίσιο μιας σωστής ιστοριογραφικής ανάλυσης είτε οι προηγούμενες πηγές αποδεικνύονται βέβαια ψέματα, εν προκειμένω η έρευνα για το DNA δύο Βέλγων, διαφορετικά, αν και οι μετέπειτα μελέτες (δεν αναφέρονται καν) μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες, δεν γίνονται αρκεί για να αντικρούσει το άλλο προηγούμενο.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΝΕΤΑΙ FAKE-NEWS ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Γιατί επιστρέφω στην ενασχόληση με αυτήν την ακανθώδη υπόθεση που ξεχειλίζει από πολιτικό κομματισμό;

Επειδή κατά τη διάρκεια ενός από τα πρόσφατα υποχρεωτικά μαθήματα δεοντολογικής ενημέρωσης που διοργανώθηκαν από το Τάγμα των Δημοσιογράφων του Πιεμόντε και της Valle D’Aosta στο Κουνέο, σε ένα μάθημα για τη «διαδικτυακή δημοσιογραφία», το απόφθεγμα του Λαβρόφ αναφέρθηκε ως σαφές παράδειγμα «ψευδών ειδήσεων». ”, του οποίου η διάδοση στον Ιστό ήταν τότε δύσκολο να περιοριστεί.

«Η Ρωσία δεν απείλησε ποτέ να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Η επίθεση κατά της Ουκρανίας έχει μόνο αμυντικούς σκοπούς, επειδή η ουκρανική κυβέρνηση έχει γίνει «το εργαλείο των εξτρεμιστών ναζί και της κυβέρνησης των ΗΠΑ». Ρώσοι πολίτες στο Ντονμπάς στοχοποιούνται εσκεμμένα από ουκρανικούς πυραύλους. Ο Σεργκέι Λαβρόφ κροταλίζει τους λόγους για τη Μόσχα για πάνω από ένα τέταρτο της ώρας, λίγο πολύ ήδη γνωστούς. Τότε, ξαφνικά, η βόμβα σκάει. Δεν είναι παράδοξο, υποστηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών του Πούτιν, να βεβαιώνει κανείς ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ένας Εβραίος, ηγείται μιας χώρας μολυσμένης από τους Ναζί, γιατί «κατά τη γνώμη μου και ο Χίτλερ είχε εβραϊκή καταγωγή».

Αυτό ανέφερε η οικονομική εφημερίδα «Il Sole 24 Ore» στις 3 Μαΐου 2022, ως περίληψη της τηλεοπτικής συνέντευξης που μεταδόθηκε στο δίκτυο Mediaset.

Στη συνέχεια έδωσε άφθονο χώρο στην αντίδραση του τότε πρωθυπουργού της Ιταλίας, ενός από τους πρώτους υποστηρικτές του πολέμου στο πικρό τέλος στην Ουκρανία και των εξοπλισμών που εμπλουτίζουν τις πολυεθνικές και τους πολιτικούς τους που συνδέονται.

 

«Αυτά τα τρία δευτερόλεπτα στη συνέντευξη που προβλήθηκε στο Zona Bianca στο Rete 4 την Κυριακή 1 Μαΐου ήταν αρκετά για να ξεσπάσει μια καταιγίδα, στην Ιταλία (ακόμη και το Mediaset καταλήγει στο σκόπευτρο) και στον κόσμο.

Ιδιαίτερα στο Ισραήλ, το οποίο μέχρι στιγμής έχει προσπαθήσει να διατηρήσει τις καλές του σχέσεις με τη Μόσχα από τις επιπτώσεις του πολέμου.

«Στην Ιταλία», σε αντίθεση με τη Ρωσία, «υπάρχει ελευθερία έκφρασης απόψεων, ακόμη και όταν είναι ξεκάθαρα ψευδείς και παρεκκλίνουσες. Αυτά που είπε ο Λαβρόφ είναι παρεκκλίνοντα. Και όσον αφορά το μέρος που αναφέρεται στον Χίτλερ, είναι πραγματικά άσεμνο», σχολίασε ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι » πρόσθεσε η εφημερίδα Confindustria.

Υπενθυμίζεται ότι η Confindustria (κύρια Βιομηχανική Ένωση της Ιταλίας) περιλαμβάνει επίσης την AIAD, την Ιταλική Ομοσπονδία Ιταλικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας, της οποίας προήδρευσε ο Guido Crosetto (ένας από τους ιδρυτές του πολιτικού κόμματος Fratelli d’Italia) μέχρι Οκτώβριο του 2022, όταν στη συνέχεια διορίστηκε Υπουργός Άμυνας στην ακροδεξιά κυβέρνηση Μελώνης , δημιουργώντας έναν ωκεανό διαμάχης για την προφανή σύγκρουση συμφερόντων με τους Πολέμαρχους.

Έχουμε ήδη γράψει και θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τους συνεργούς του Χίτλερ στη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τους πραγματικούς λόγους για το Ολοκαύτωμα κατά των Εβραίων, το οποίο αποδείχθηκε λειτουργικό για τα σχέδια του Σιωνιστικού Κινήματος και του Βρετανικού Τεκτονισμού για τη γέννηση του κράτους του Το Ισραήλ προγραμματίστηκε από τη Διακήρυξη Μπάλφουρ του 1917.

Το Σιωνιστικό Κίνημα είναι ένας πολιτικός σχηματισμός που δημιουργήθηκε στην Ευρώπη από τους Ασκενάζι. Οι τελευταίοι θεωρούνται από τους ιστορικούς του εβραϊκού πολιτισμού ως η «13η φυλή του Ισραήλ» επειδή δεν έχουν αυθεντικές σημιτικές ρίζες αλλά είναι απομακρυσμένοι απόγονοι των κατοίκων του Χανάτου της Χαζαρίας (σημερινό Καζακστάν) που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό ως αποτέλεσμα η πολιτική στρατηγική του Γκραν Χαν  και στη συνέχεια διασκορπίστηκαν στη Γηραιά Ήπειρο μετά την εισβολή των Μογγόλων τον 12ο αιώνα μ.Χ.

Σε αυτό το περίπλοκο ιστορικό υπόβαθρο μπολιάζονται τα παράδοξα σύγχρονα γεγονότα, όπως η προμήθεια όπλων από τις ισραηλινές σιωνιστικές βιομηχανίες στους Νεοναζί του τάγματος Azov που κατήγγειλε το Gospa News σε ανύποπτους καιρούς, τον Ιούνιο του 2019 , όταν στην Ουκρανία υπήρχε «μόνο» ένας τρομερός εμφύλιος πόλεμος στο Ντονμπάς ακολουθούμενος από πολύ λίγες εφημερίδες αντιπληροφόρησης σαν τη δική μας.

Και όπως η μεταγενέστερη προστασία που παρείχε στους ίδιους παραστρατιωτικούς νεοναζί ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι παρά την εβραϊκή καταγωγή του Ασκενάζι.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

Είναι επομένως προφανές ότι οι σχέσεις μεταξύ φιλόπολεμων Σιωνιστών (όπως ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στη Συρία) και των Ναζί πρέπει να διερευνηθούν, ειδικά από μια χριστιανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα όπως το Gospa News που έχει επανειλημμένα επιβεβαιώσει τη σημασία του Εκλεκτού Λαού της Το Ισραήλ στην ιουδαιοχριστιανική βιβλική κουλτούρα, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι καταδικάζει σθεναρά όλες τις μορφές αντισημιτισμού, αλλά συνεχίζει να κάνει σαφή διάκριση με την εξ ολοκλήρου πολιτική και πολιτικοποιημένη ρίζα του Σιωνισμού.

Αλλά δεν είναι αυτό το νόημα της ιστορίας.

Η ουσία είναι ένα ζήτημα ελευθερίας της έκφρασης: εάν η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera κάνει ένα άρθρο σχετικά με «Η εβραϊκή καταγωγή του Αδόλφου Χίτλερ» μπορεί να το κάνει χωρίς σοβαρές συνέπειες και να ανοίξει έναν δρόμο ιστορικής έρευνας.

Αν ο Ρώσος Υπουργός Λαβρόφ, εκφράζοντας την προσωπική του πεποίθηση, εγείρει αμφιβολίες για το ίδιο θέμα, κατηγορείται ότι διαδίδει μια «άσεμνη» θεωρία και στα επαγγελματικά μαθήματα του Ιταλικού Τάγματος Δημοσιογράφων αντιμετωπίζεται ως «ψεύτικη είδηση». .

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, παρέθεσα το άρθρο του Μεσσίνα για την Corriere στη συζήτηση με τον ομιλητή. Όταν επέστρεψα στον ιστότοπο, είδα το προοίμιο για τον Λαβρόφ που δεν υπήρχε πριν λίγες μέρες όταν ανακάλυψα αυτό το κείμενο. Είναι απλώς μια σύμπτωση;

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τόσο ο Τζορτζ Σόρος όσο και ο Μπιλ Γκέιτς , που έχουν εμπλακεί σε μεγάλες συμφωνίες με το ΝΑΤΟ χάρη στον πόλεμο στην Ουκρανία , έχουν υποστηρίξει αφειδώς σχεδόν κάθε σημαντικό μέσο ενημέρωσης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μέσω του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων υποστήριξε τη δράση του Αμερικανού προέδρου Χάρι Τρούμαν όταν έριξε ατιμώρητα τις πυρηνικές βόμβες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.

 

Πώς θα αντιδρούσε σήμερα η προκατειλημμένη διεθνής κοινότητα της Δύσης, με επικεφαλής τους δικομματικούς γκουρού (αριστερούς και δεξιούς) της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , εάν ο Ρώσος πρόεδρος εκτόξευε μια μικρή ατομική κεφαλή στην Ουκρανία ως απάντηση στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του Κιέβου στρατός στο έδαφος της Μόσχας;

Τούτου λεχθέντος, όλοι θα πρέπει να διαβάσουν το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Corriere della Sera ( σύνδεσμος παρακάτω ) και να σχηματίσουν γνώμη για την εβραϊκή (αλλά Ασκενάζι) καταγωγή του Χίτλερ.

Το πρωτότυπο άρθρο στην ιταλική έκδοση μπορεί να διαβαστεί στα αγγλικά με διαθέσιμη ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση 

«Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ»

Fabio Giuseppe Carlo Carisio

 

Πηγή μετάφρασης 

Προβολές : 1,447


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα