ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Astrazeneca: Εκτός από θανατηφόρα εμβόλια, παράγει και το…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ που παράγεται από το αίμα των…ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Astrazeneca: Εκτός από θανατηφόρα εμβόλια, παράγει και το…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ που παράγεται από το αίμα των…ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

17 Μαΐου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,274
Μοίρασέ το

 

Ακούει το…ΜΑΞΙΜΟΥ;;;

Μάχες δώσαμε κάποιοι λίγοι πραγματικά ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, όπως είναι ο ομογενής μας Γιάννης Κουντούρης, για να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε τουλάχιστον όσους μας διάβαζαν, για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ και για το άλλο ανοσιούργημα που αφορά στις εξαφανισεις εκατομμυρίων παιδιών και το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ που χρησιμοποιει η σατανική ΕΛΙΤ… (εδώ)

Το παρακάτω ανατριχιαστικό ρεπορτάζ του εξαιρετικού συναδέλφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ, παρακαλώ, μοιράστε το στις επαφές σας…

Όσο περισσότεροι γνωρίζουν, τόσοι περισσότεροι θα γινόμαστε όσοι αγωνιζόμαστε κατά του ΚΤΗΝΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Διαβάστε ΠΡΩΤΑ το άρθρο μας με τίτλο…

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΩΣ DEALER ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ…ASTRAZENECA

Διαβάστε ΕΠΙΣΗΣ τα πρόσφατα άρθρα μας παλι για το αδρενόχρωμα, όπως…

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ – Ο αδερφός του Μπαράκ Ομπάμα λέει ότι ο πρώην πρόεδρος είναι εθισμένος στο…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ

 

 

ΦΡΙΚΗ – Πατέντα της αμερικανικής κυβέρνησης από το ’52 για το…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ!!! – Ο Στρατός των ΗΠΑ & ο ΟΗΕ έχουν φυλακισμένα χιλιάδες παιδιά σε μυστικές βάσεις και τους ρουφάνε το αίμα ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ

 

 

 

 

 

Μήπως, λέμε…ΜΗΠΩΣ η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξέρει τίποτε καθόλου για τη σύνδεση μεταξύ της Astrazeneca και του…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ;;;

Διαβάστε τώρα τα εξής και ΦΡΙΞΤΕ!!!


ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ “AstraZeneca” ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ) , ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ (ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ !!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΝ PODESTA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ …….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ !!!   ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ …

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!

 

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 800.000 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ!!!   

 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΑ;;;; 

 

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ !!!

 

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ !!!!

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ !!!

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ !!!

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 800 ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ !!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ “ΚΑΙΓΕΤΑΙ” Η ΚΑΜΠΑΛ , ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ….

ASTRAZENECA AND ADRENOCHROME

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,274


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα