Βελόπουλε, ΝΤΡΟΠΗ!!! Χρησιμοποίησες μια αγράμματη ηλικιωμένη γυναίκα, για να ξεφτιλίσεις την Ελλάδα...;;;

Βελόπουλε, ΝΤΡΟΠΗ!!! Χρησιμοποίησες μια αγράμματη ηλικιωμένη γυναίκα, για να ξεφτιλίσεις την Ελλάδα...;;;

12 Ιουνίου, 2024 42 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,513
Μοίρασέ το

 

Η εκλογή της από μόνη της αποδεικνύει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν ήθελε να εκλεγούν άτομα που να μπορούν να αρθρώσουν δικό τους πολιτικό λόγο.

Ελληνική Λύση: Μια γιαγιά που βοηθά στο κρεοπωλείο εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο «δια χειρός Βελόπουλου»!

Λέτε να είναι τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης γυναίκας;

ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ, ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ;;;

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ, ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Ελλάδα ουσιαστικά έχασε μία έδρα από την ομάδα των ευρωβουλευτών που θα την εκπροσωπήσει στην Βουλή με την εκλογή της υπέργηρης κτηνοτρόφου Γ.Αλεξανδράκη που ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκους Βελόπουλου.

Αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει αυτό που είχε καταδείξει το pronews.gr, ότι το ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, ήταν πολύ «αδύναμο» και από τους 42 υποψηφίους που είχε στην λίστα, μόλις πέντε ήταν οι πτυχιούχοι και οι υπόλοιποι ήταν είτε υπάλληλοι του κόμματος είτε συγγενείς υπαλλήλων του κόμματος.

Η συμπαθέστατη κατά τα λοιπά κτηνοτρόφος, η κυρία Γαλάτω Αλεξανδράκη, με την εκλογή της προκαλεί απορία για το… αν θα βρίσκει τον δρόμο για την τουαλέτα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αφού ακόμα και για αυτό απαιτείται στοιχειώδης γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Εκτός εάν στην Ελληνική Λύση θεωρούν πως μπορεί να γίνει αυτό με νοήματα και μιμήσεις…

Η εκλογή της από μόνη της αποδεικνύει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν ήθελε να εκλεγούν άτομα που να μπορούν να αρθρώσουν δικό τους πολιτικό λόγο.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία χαμένη έδρα και βέβαια δεν είναι η μόνη έδρα που έχει χαθεί καθώς κάποιος θα αναρωτηθεί, η Ελεωνόρα Μελέτη, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Νίκος Αναδιώτης, θεωρούνται λαμπρές επιλογές των Ελλήνων πολιτών;

Σε καμία περίπτωση αλλά τουλάχιστον δεν θα έχουν αυτή την εικόνα μιας υπέργηρης  και συνεπώς με εξαιρετικά περιορισμένες βιολογικές ικανότητες δράσης στο Ευρωκοινοβούλιο χωρίς καμία γνώση ξένης γλώσσας.

Είναι πραγματικά προβληματικό όπου έχει συμβεί και για τον Κυριάκο Βελόπουλο δείχνει ότι ήθελε κάποιον που να «βολεύει» τον ίδιο, χωρίς να αναλογιστεί την εικόνα που θα παρουσιάζει η Ελλάδα στις Βρυξέλλες…

Η 76χρονη κτηνοτρόφος που διατηρεί μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο κρεοπωλείο στην Αλέξανδρουπολη, στις πρώτες της δηλώσεις ήταν εξαιρετικά λακωνική, αφού περιορίστηκε να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν, πρόσθεσε ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει και αναρωτήθηκε για την εκλογή της «πώς έγινε αυτό;».

Ούτε και η ίδια δεν ήξερε πως έγινε αυτό αλλά όταν θέλει ο κόσμος (και η ηγεσία), όλα γίνονται…

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε.

Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», είπε.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,513


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα