Γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη; Αφού και με τους νεοναζί καλά περνάμε!

Γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη; Αφού και με τους νεοναζί καλά περνάμε!

11 Ιουνίου, 2024 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:617
Μοίρασέ το

 

Ξέχασαν να μας πουν ωστόσο γιατί πανικοβάλλονται, φοβούνται, τρομοκρατούνται;

 

Όταν το παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό παιχνίδι το ελέγχουν οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ”…

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Πολύ φοβάμαι πως οι λαοί την πάτησαν για άλλη μια φορά, εμπιστευόμενοι ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Μακάρι να διαψευστώ…  αλλά από τους ΝΑΖΙ ΕΥΓΟΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΕΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝΕΣ, ΕΝΑΣ ΟΒΡΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΡΟΜΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα προγνωστικά επιβεβαιώνονται για την κυρίαρχη Άκρα Δεξιά όπως την αποκαλούν, που έρχεται ενισχυμένη από την ευρωκάλπη με μεγαλύτερο σοκ (γιαυτούς), τον Εθνικό Συναγερμό της Μαρίν Λεπέν, η οποία χάρισε μια συντριπτική ήττα στον Εμανουέλ Μακρόν και τον ανάγκασε να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

 

 

Ξέχασαν να μας πουν ωστόσο γιατί πανικοβάλλονται, φοβούνται, τρομοκρατούνται;

Αν το κάνουν επειδή υπάρχει κίνδυνος να βρεθούμε υπό ένα αυταρχικό καθεστώς ελέγχου που θα μετράει μέχρι και τις εκπνοές μας, ή αν θα παραβιάζονται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα μας με υποχρεωτικά μέτρα, όπως παράδειγμα στη κατοχή που κυκλοφορούσαμε με υπογραφές, ή ακόμα χειρότερα, αν έκαναν υποχρεωτικά ιατρικά πειράματα, παραβιάζοντας τον κώδικα της Νυρεμβέργης, τότε μάλλον έχουν δίκιο.

Αν πάλι το κάνουν, επειδή υπάρχει κίνδυνος να λογοκρίνονται οι απόψεις μας (όπως στη χούντα) και να μη μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτή την ελευθερία στο διαδίκτυο, ή να λογοκρίνονται απόψεις επιστημόνων και ακαδημαϊκών ερευνητών. Αυτό ναι, θα ήταν εφιαλτικό, θα μας πήγαινε τουλάχιστον 500 χρόνια πίσω, κάπου στον μεσαίωνα. Μπορεί ωστόσο, να το κάνουν επειδή υπάρχει κίνδυνος τα κόμματα αυτά να είναι φιλοπολεμικά και να πυροδοτήσουν έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο… Τότε ναι, εδώ κι αν έχουν δίκιο.

 

 

Όχι όμως δεν το λένε για κανένα απο τα παραπάνω γιατί τα παραπάνω είναι αποκλειστικά δικά τους χαρακτηριστικά!

Ο λόγος που πανικοβληθηκαν τόσο, είναι γιατί αυτά τα κόμματα, υποστηρίζουν πως τα φύλα είναι 2 (όπως και η βιολογία), υποστηρίζουν πως οι χώρες έχουν σύνορα και πως οι οικονομίες δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την φοροληστεία για να πλουτιζουν τα καρτέλ της κλιματικής αλλαγής!

Το άλλο μεγάλο σοκ για την Ευρωπη (όπως λένε), είναι η δεύτερη δύναμη στη Γερμανία, δηλαδή το ακροδεξιό AfD. Μόνο που η ευρωβουλευτης του AFD Christine Anderson, ήταν η μόνη που μιλούσε για ανθρώπινα δικαιώματα όταν οι ΝΑΖΙ ευγονιστές της Ε.Ε. τα είχαν καταλυσει όλα!

Περισσότερα για την Christine Anderson Δείτε στο άρθρο: Christine Anderson: Η ΕΕ το μόνο που θέλει είναι να καταστρέψει την Ευρώπη, έγινε μια κοινωνία «που μισεί τον εαυτό της».

 

 

Αυτή είναι η επικίνδυνη ακροδεξιά που τους τρομοκράτησε!

Αλήθεια ποιος ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς; Ακόμα και αυτό, είναι δικό τους κατόρθωμα! Ποτέ δε ζήτησαν μια σωστή διαδικασία καταγραφής προσφύγων και μεταναστών ή έστω ποιοι είναι πρόσφυγες και ποιοι μετανάστες, αλλα ασπάστηκαν όλα (τα μη ακροδεξιά) κόμματα τις ριζοσπαστικές ιδέες της αριστεράς, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, δείτε την παρακάτω εικόνα:

Δείτε κι ένα βίντεο απο τα πολλά που κυκλοφορούν.

 

Και να ταν μόνο αυτά, καλά θα ταν…. Γιατί και να μη θέλεις να είσαι ακροδεξιός, αυτοί κάτι θα βρούν και θα στη φορέσουν την ταμπέλα. Μήπως όταν δεν θέλαμε να φορούν μάσκες τα παιδιά μας στα σχολεία δεν ήμασταν ακροδεξιοί; Και ακροδεξιοί, και φασίστες και ναζί ήμασταν, όπως μπορείτε να δείτε και στο άρθρο: Δεν ξεχνώ: Είσαστε όλοι αγράμματοι, θεούσοι, ναζι και μακονομάχοι…

 

 

Αρκεί ένα χαρακτηριστικό και μόνο για να μην είσαι ακροδεξιός, να είσαι υπάκουος στο σύστημα!

Και άντε, να υποθέσουμε πως όντως είμαστε ακροδεξιοί να σας κάνουμε τη χάρη. Ναζίδια, μισάνθρωποι και ζόμπι σαν εσάς όμως, δεν θα γίνουμε ποτέ!

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 617


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα