Γιατί είναι σωστή η απόφαση του Εθνικού Κόμματος Έλληνες να κατέλθει στις εκλογές και του Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος

Γιατί είναι σωστή η απόφαση του Εθνικού Κόμματος Έλληνες να κατέλθει στις εκλογές και του Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος

27 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:539
Μοίρασέ το

 

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση έστησε ένα κόλπο, χρησιμοποιώντας μαριονέτες δικαστικούς – ναι υπάρχουν και τέτοιοι και δυστυχώς δεν είναι λίγοι – προσπαθούν να μπλοκάρουν το Εθνικό κόμμα Έλληνες…
Τα επιχειρήματα περί εγκληματικής οργάνωσης ή απειλών της δημοκρατίας είναι ανοησίες.
Γιατί είναι σωστή η απόφαση του Εθνικού Κόμματος Έλληνες να κατέλθει στις εκλογές και του Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος
Προσυπογράφω το άρθρο χωρίς να αναιρώ καμία από τις προσωπικές δημοσιογραφικά απόψεις μου και για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον ρόλο της και για τον Ηλία Κασιδιάρη.
Σε ότι αφορά το στήσιμο που έκανε η πολιτικο-δικαστική συμμορία του Αντώνη Σαμαρά, είναι δεδομένο πως στην γνώμη του κόσμου, έχει πέσει στο κενό και θα εκφραστεί με πολλούς τρόπους στις επικείμενες εκλογές…
Με δεδομένο πως η Ελλάδα, αποτελεί ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
Ας αναμένουμε τα αποτελέσματα της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ Α- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… και θα έχουμε να πούμε πολλά…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι ενδεικτικό του… “ήθους” των δικαστών και εισαγγελέων…
Η απόφαση του κόμματος Έλληνες να κατέλθει στις εκλογές είναι συνταγματικά ορθή απόφαση και δημοκρατικότατη
Ένα εθνικό κόμμα, σαν όλα αυτά που υπάρχουν και πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη, επιχείρησε να δημιουργήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής που αποχώρησε.
 
Θα πουν ορισμένοι τα εθνικά κόμματα της Ευρώπης δεν χαρακτηρίστηκαν εγκληματικές οργανώσεις και τα μέλη δεν καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.
Πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για να βγάλουν από την μέση με όρους πολιτικούς την Χρυσή Αυγή.
Τον Φύσσα δεν τον δολοφόνησε η Χρυσή Αυγή, ούτε οι ιδέες της αλλά ένας πολίτης που έκανε το λάθος και αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή.
Το πώς έστησε το κόλπο ο Σαμαράς και η μαριονέτα της δικαιοσύνης ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ντογιάκος ή γνωστός και ως παναθηναικάκιας είναι πλέον γνωστά.
Εάν δεν υπήρχε η υπόθεση Φύσσα κάτι άλλο θα είχαν κατασκευάσει ώστε να χτυπήσουν την ενοχλητική Χρυσή Αυγή.
Για την πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής βέβαια ευθύνεται κυρίως το ίδιο το κόμμα, οι μαύρες μπλούζες, οι μαύρες μπότες και οι κοντοκουρεμένοι δεν πουλάνε στο εκλογικό κοινό.

Επίσης δυστυχώς η στάθμη του ανθρώπινου δυναμικού της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής εξαιρώντας κάποιες περιπτώσεις ήταν απλά τραγική. Ο Ηλίας Κασιδιάρης με όπλο του ένα καρτοτηλέφωνο προσπαθεί να στήσει ένα κόμμα τους Έλληνες.

Ίσως είναι ο μόνος που προσπάθησε να δημιουργήσει κόμμα μέσα από τις φυλακές με εξαίρεση από την μεταπολίτευση και μετά του κυβερνήτη της Ελλάδος στην περίοδο της δικτατορίας Γιώργου Παπαδόπουλου.
Το κόμμα έχει δημιουργηθεί απόλυτα εναρμονισμένο με το Σύνταγμα, είναι εθνικό πατριωτικό κόμμα που δηλώνει πίστη στο Σύνταγμα σε σχέση με το ΚΚΕ που δεν δηλώνει πίστη στο ελληνικό σύνταγμα.
Και με βάση το Σύνταγμα πήρε την απόφαση, μέσα από τις φυλακές να δημιουργήσει το δικό του κόμμα το Εθνικό κόμμα Έλληνες αφού το Σύνταγμα ρητώς αναφέρει ότι μόνο όσοι έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα δηλαδή υπάρχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση ένας πολίτης χάνει το δικαίωμα να κατέρχεται στις εκλογές…

Το φιάσκο

Για την κυβέρνηση ο τρόπος με τον οποίο έχει χειριστεί την υπόθεση των Ελλήνων του Κασιδιάρη είναι γελοία.
Έχουν τόσους νομικούς και τόσους Συνταγματολόγους και χρειάστηκαν να φέρουν τρεις νομοθετικές ρυθμίσεις για να μπλοκάρουν τον Κασιδιάρη. Φθάνοντας στο σήμερα – Στις 2 με 5 Μαίου κρίνεται η τύχη των Ελλήνων στον Άρειο Πάγο Συνέβησαν πολλά, ο Πρόεδρος του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου παραιτήθηκε προβαίνοντας σε απίστευτες καταγγελίες μέχρι και δωροδοκία αποκάλυψε από κυβερνητικά στελέχη.
Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση έστησε ένα κόλπο, χρησιμοποιώντας μαριονέτες δικαστικούς – ναι υπάρχουν και τέτοιοι και δυστυχώς δεν είναι λίγοι – προσπαθούν να μπλοκάρουν το Εθνικό κόμμα Έλληνες…
Τα επιχειρήματα περί εγκληματικής οργάνωσης ή απειλών της δημοκρατίας είναι ανοησίες.
Η απήχηση των Ελλήνων στην κοινωνία αφού 300.000 με 350.000 Έλληνες και Ελληνίδες θα μπορούσαν να ψηφίσουν το Εθνικό κόμμα Έλληνες προκαλεί εμπόδια και είναι τροχοπέδη στα σχέδια Μητσοτάκη.

Η απόφαση Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος είναι σωστή…

Το Εθνικό Κόμμα Έλληνες θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Ο πρώην αντιεισαγγελέας Κανελλόπουλος που ήταν προσωρινός Πρόεδρος, αποχώρησε και συνεχίζει με τον δικό του φορέα ΕΑΝ…

Υπάρχουν πολλά σενάρια και ερμηνείες για την κάθοδο των δύο κομμάτων αλλά

1)Η απόφαση του κόμματος Έλληνες να κατέλθει στις εκλογές είναι συνταγματικά ορθή απόφαση και δημοκρατικότατη.
Δείχνει πολιτικό θάρρος και όχι δειλία όπως θα περίμεναν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κασιδιάρη.

2)Στο διάστημα 2 με 5 Μαίου 2023 στο τμήμα Α1 του Αρείου Πάγου με διευρυμένη απαρτία θα αξιολογηθεί εάν το Σύνταγμα υπερτερεί στην Ελληνική Δημοκρατία ή φωτογραφικοί νόμοι.

Εάν ισχύουν οι φωτογραφικοί νόμοι… τότε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν θα έχει καμία αξία θα είναι για το καλάθι των απορριμμάτων…
Εάν το Α1 τμήμα αξιολογεί ότι το Σύνταγμα είναι υπέρτερο των φωτογραφικών νόμων τότε οι Έλληνες θα περάσουν.
Εάν οι δικαστές του Α1 τμήματος έχουν δωροδοκηθεί ή πάρει υποσχετικές για θέσεις σε αυτούς ή τους συγγενείς τους με όρο να αποκλείσουν το Εθνικό κόμμα Έλληνες είναι μια πιθανότητα και προφανώς δεν αποκλείεται.
3)Η άνοδος των εθνικών κομμάτων στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακή καταλαμβάνουν πρωταγωνιστικές θέσεις ή ρυθμιστικές θέσεις οπότε ακόμη και εάν μπουν εμπόδια με τον ένα ή άλλο τρόπο η τάση αυτή θα εκφραστεί.

Σίγουρα η ΝΔ δεν εκφράζει την παραδοσιακή δεξιά, με τις κεντρώες στρατηγικές της, την συνεργασία με πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους ΛΟΑΤΚΙ σίγουρα η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα. 4)Ένα πραγματικό δεξιό κόμμα εθνικού χαρακτήρα που θα κινείται μεταξύ άκρα δεξιάς και δεξιάς και όσων έχουν παραπλήσιες ιδεολογίες θα μπορούσε να συγκεντρώσει 12% με 14% του εκλογικού σώματος και να καταστεί ρυθμιστής όχι των εκλογών αλλά του πολιτικού συστήματος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 539


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα