Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (βίντεο)

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (βίντεο)

14 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:72
Μοίρασέ το

Οι εξουσιαστές προσπαθούν να μας πεισουν να συναινέσουμε στα ολοκληρωτικά μέτρα, ευθαρσώς λέγοντας μας ότι δεν μας αξίζει να αμφισβητούμε τα άτομα που οι ίδιοι οι ελεγκτές της πληροφορίας έχουν ορίσει να παίξουν το ρόλο των κορυφαίων επιστημόνων.

Οι εξουσιαστές θα γίνουν ανίσχυροι, αν οι λαοί διώξουν τον φόβο, ορθώσουν το ανάστημά τους και αρνηθούν να γίνουν ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ υποχείριά τους.
Καιρός είναι πλέον, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

με τον Angelo Karageorgos

Ενώ το επίσημο αφήγημα είναι ότι ζούμε σε κοινωνίες που τον έλεγχο τον έχει ο λαός (δημοκρατία) και οι επιστήμονες επίστανται το αντικείμενο τους, τελικά στην πράξη διαπιστώνεται ότι τον έλεγχο τον έχουν μόνο λίγοι ενώ αυτοί που παρουσιάζονται σαν

κορυφαίοι επιστήμονες καταπατούν τις αρχές της επιστημολογίας διαρκώς.

 

Οπότε, με την χρήση της παράλογης μεθόδου της επίκλησης στην αυθεντία οι εξουσιαστές προσπαθούν να μας πεισουν να συναινέσουμε στα ολοκληρωτικά μέτρα, ευθαρσώς λέγοντας μας ότι δεν μας αξίζει να αμφισβητούμε τα άτομα που οι ίδιοι οι ελεγκτές της πληροφορίας έχουν ορίσει να παίξουν το ρόλο των κορυφαίων επιστημόνων.

 

Ταυτόχρονα σε όλο και περισσότερες χώρες προκύπτουν οι ίδιες αποκαλύψεις με τις τελευταίες δικές μας, και χειρότερες θα έλεγα.

 

Όσο για τον κύριο Τσιόδρα που μας λέει τι καλά που έκανε που έβαζε παραπάνω θύματα, αν ήταν μάγκας (που έλεγε και ο Ευαγγελάτος), ας το’λεγε όταν ξεκινούσε όλη αυτή η τρέλα.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο …

το είδαμε στο the secret real truth

 

Πηγή

Προβολές : 72


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα