Η Δύση Έπεσε Μόνη της στον  Σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας

Η Δύση Έπεσε Μόνη της στον  Σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας

23 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:290
Μοίρασέ το

Είναι το Δημοκρατικό Κόμμα, με την υποστήριξη των  εκπορνευμένων μέσων ενημέρωσης, που εξωθούν σε εμφύλιο πόλεμο.

Εάν οι Δημοκρατικοί βγουν ατιμώρητοι από τις εκλογές του 2020, η Δύση και ο λευκός πληθυσμός της θα τελειώσουν.
Μπορούμε να αρχίσουμε να γράφουμε τη νεκρολογία της.

 

Επιτέλους ένα άρθρο, που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αν τις εκλογές κερδίσει ο Μπάϊντεν.

Ένα άρθρο όμως που αποκαλύπτει παράλληλα, πως … δύσκολα θα αποφευχθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος… με ότι σημαίνει αυτό.

Ένα άρθρο, που δίνει την πραγματική διάσταση της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ.

ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Δύση Έπεσε Μόνη της στον  Σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας

Paul Craig Roberts*, Réseau International,

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού

Εάν τα δικαστήρια επιβάλουν τον σεβασμό του εκλογικού νόμου, οι πλαστές ψήφοi θα ακυρωθούν και ο Τραμπ θα ανακηρυχθεί νικητής.

Η εκλογική απάτη είναι πέραν πάσης αμφιβολίας.

Και ιδού το πραγματικό ερώτημα: Απέναντι στην εχθρότητα των μέσων «ενημέρωσης», στην βία των οργανωμένων φανατισμένων διαδηλωτών και την μικροψυχία των Ρεπουμπλικάνων ο Τραμπ θα έχει την απαιτούμενη υποστήριξη για να αγωνιστεί μέχρι τέλους;
.
Αλλά ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοικος του Λευκού Οίκου, η χώρα είναι πλέον ανεπανόρθωτα διχασμένη.

Αμερικανοί που ψήφισαν Τραμπ γνωρίζουν ότι τους έκλεψαν την εκλογή με ένα πραγματικό πραξικόπημα.

Γνωρίζουν ότι οι λευκοί έχουν δαιμονοποιηθεί ως ρατσιστές και ότι οδεύουν στο να γίνουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, σε αυτή που ήταν κάποτε η γη των ελεύθερων ανδρών.

Τους πήρε πολύ χρόνο για να το αντιληφθούν, αλλά η ξεδιάντροπη κλοπή των εκλογών και η πλήρης σιωπή γι’ αυτό των μέσων ενημέρωσης τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο είναι ευάλωτοι ως “ρατσιστές λευκοί”.
.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι ότι οι Δημοκρατικοί και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν, καθώς και οι Ρεπουμπλικανοί ψηφοφόροι, ότι οι εκλογές έχουν κλαπεί.

Αυτήν την κλοπή την οργάνωσαν.

Την θεωρούν απαραίτητη για να απαλλαγούν από τον Τραμπ, ο οποίος δαιμονοποιήθηκε ως ρατσιστής, σεξιστής, Ρώσος πράκτορας και, σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, ως ένας εσωτερικός εχθρός που αρνείται να δεχτεί αυτές τις κλεμμένες εκλογές.
.
Για τους Δημοκρατικούς, τα μέσα ενημέρωσης, τους φασίστες antifa/BLM, που οργανώνουν «νύχτες κρυστάλλων» ( Σημ: ναζιστικό πογκρόμ στην Γερμανία του Χίτλερ) ενάντια στις επιχειρήσεις που λειτουργούν με λευκούς, το να απαλλαγούμε από τον Τραμπ είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε που αφορά τη δημοκρατία. Το γεγονός ότι ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα εγκαταλείπει τη δημοκρατία σημαίνει, όπως συνέβη άλλοτε στην αρχαία  Ρώμη, ότι η εξουσία είναι πλέον η υπέρτατη αξία.
.
Αν αυτή η κλοπή εγκριθεί, δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά εκλογές ελεύθερες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εκλογές θα προγραμματίζονται για την εξυπηρέτηση της άρχουσας ελίτ, μέχρις ότου αυτή απαλλαγεί εντελώς από αυτό το ομοίωμα δημοκρατίας.
.
Σε προηγούμενα άρθρα μου, είχα προβλέψει ότι το μίσος που υποκινείται εναντίον του Τραμπ ήταν τέτοιο που η σκηνοθετημένη ήττα του θα προκαλούσε κραυγές για εκδίκηση εναντίον εκείνων που τον υποστηρίζουν, και αυτό συμβαίνει:

Περίμενα επίσης ότι ο Τραμπ θα αποκλειστεί από τα μικρόφωνα των μέσων ενημέρωσης, όπου θα μπορούσε να υπερασπιστεί τη θέση του ενώπιον του λαού. Και έτσι έγινε:

Αυτή είναι η σημερνή κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα μέσα ενημέρωσης είναι 100% εχθρικά προς τους υποστηρικτές του Τραμπ.

Το ίδιο και το Δημοκρατικό Κόμμα, η CIA και το FBI.

Στο εξωτερικό, τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης εχθρικά προς αυτούς.

Ποιος είναι υπέρ τους; Κανείς. Είναι μόνοι τους και δεν είναι οργανωμένοι.

Στη σημερινή Αμερική, οι υποστηρικτές του Τραμπ είναι πιο δαιμονοποιημένοι από τους Εβραίους στη ναζιστική Γερμανία.

Λίγοι γνωρίζουν τη σοβαρότητα της απειλής.

Ένας Αυστραλός ανταποκριτής του περιοδικού Χρονικά, στο τεύχος Νοεμβρίου, είπε ξεκάθαρα τι διακυβεύεται.

Να τι έγραψε: Δεδομένου ότι, σύμφωνα με την αριστερά, οι λευκοί άνθρωποι είναι παθολογικά ρατσιστές, η μόνη λύση που μπορεί να  δοθεί σε αυτό το λευκό ρατσισμό “θα πρέπει λογικά να οδηγήσει στην εξόντωση των ανθρώπων που τον ενσαρκώνουν.”
.
Με άλλα λόγια, τα στρατόπεδα θανάτου.
.
Οι λογικές συνέπειες δεν γίνονται πάντα πραγματικότητα, αλλά  αυτή η λογική  συνεπάγεται εμφύλιο πόλεμο.

Δεν είναι το δικαίωμα που οδηγεί εμφύλιο πόλεμο.

Είναι το Δημοκρατικό Κόμμα, με την υποστήριξη των  εκπορνευμένων μέσων ενημέρωσης, που εξωθούν σε εμφύλιο πόλεμο.

Και είναι οι υποστηρικτές του Τραμπ, της απογυμνωμένης εργατικής τάξης, που δέχονται επίθεση.
.
Δεν είμαι αισιόδοξος.

Ο Jean Raspail έδειξε, στο προφητικό μυθιστόρημά του «Το Στρατόπεδο των Αγίων», ότι όταν ένας λαός δαιμονοποιείται και πείθεται για την ενοχή του, το μέγεθός του δεν έχει σημασία.
.
Αυτό που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη και στο Δημοκρατικό Κόμμα είναι η αποφασιστική επιθυμία να κατακλύσουμε τη λευκή πλειοψηφία με το άνοιγμα των συνόρων.
.
Αυτή η εγκληματική ηλιθιότητα ισχύει σε μεγάλο βαθμό για την ισχυρή  ελίτ των παγκοσμιοποιών που θέλει το τέλος της εθνικής κυριαρχίας και την καταστροφή, με τη μαζική μετανάστευση, των εθνικών συνόλων που κάποτε αποτελούσαν μια χώρα.
.
Η  ελίτ των παγκοσμιοποιών είναι οργανωμένη και έχει δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία μπορεί να χρηματοδοτήσει το σχέδιό της.

Οι λευκοί που είναι τα θύματα, είναι ανοργάνωτοι, δεν έχουν χρήματα από τότε που οι δουλειές τους έχουν μεταφερθεί στην Ασία και, για να ζήσουν, μπορούν μόνο να βυθιστούν στα χρέη.
.
Οι ορδές ( των Μουσουλμάνων) που σταμάτησαν από τον Τσαρλς Μαρτέλ, και αργότερα στις πύλες της Βιέννης, θα θριαμβεύσουν τώρα με τη βοήθεια της Γερμανίας της Μέρκελ, της Γαλλίας του Μακρόν και της Προέδρου Καμάλα Χάρις (Σημ, Αντιπροέδρου του Μπάϊντεν που προορίζεται σύντομα να τον αντικαταστήσει λόγω ανοίας).
.
Εάν οι Δημοκρατικοί βγουν ατιμώρητοι από τις εκλογές του 2020, η Δύση και ο λευκός πληθυσμός της θα τελειώσουν.
.
Μπορούμε να αρχίσουμε να γράφουμε τη νεκρολογία της.
.
Σημ. Μτφρ: *Ο συντάκτης του άρθρου είναι συγγραφέας, πρώην καθηγητής εξεχόντων αμερικανικών πανεπιστημίων, πρώην υπουργός οικονομικών επί προεδρίας Ρέιγκαν, πρώην αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρητ Τζέρναλ, κορυφαίας οικονομικής εφημερίδας. Είναι προσωπικότητα υψηλού διεθνούς κύρους. Τα άρθρα του αναδημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο.

 

Πηγή

Προβολές : 290


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα