Η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο mRNA προκαλεί AIDS που εξαρτάται από τον COVID!

15 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

 

Αυτοί οι μαμάδες (motherfuckers), που χρησιμοποιούν εμβόλια, έχουν μολύνει τους περισσότερους από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας πρώτης γραμμής, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους αστυνομικούς, τους παραϊατρικούς και τον στρατό μας.

Ήμασταν πάντα σε πόλεμο και κανείς δεν τον έβλεπε να έρχεται γιατί δεν υπήρχε εισβολή, ούτε στρατιώτες, ούτε σφαίρες. απλά ένας γαμημένος ιός αναπτύχθηκε η ελίτ του NWO!

Στοχεύουν πλέον τα παιδιά μας!

Όσοι έχουν εμβολιαστεί και όσοι έχουν μολυνθεί απευθείας από τον SARS-CoV-2 μπορούν να σας μολύνουν!

Αυτό είναι «αερομεταφερόμενο AIDS» και το πιθανότερο είναι ότι και οι «μη εμβολιασμένοι» έχουν μολυνθεί!

FYI: Εφόσον δεν υπάρχει «Φυσική Ανοσία» στον HIV, δεν υπάρχει Φυσική Ανοσία στον COVID!

Φαίνεται ότι ο «Σκοτεινός Χειμώνας» πλησιάζει γρήγορα και ιππεύει ένα χλωμό άλογο!

Τα είχε πει αυτά ο νομπελίστας Λούκ Μοντανιέ, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια του θανάτου… είχε δηλώσει πως με την τρίτη δόση οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να κάνουν τέστ για… AIDS!!! Διαβάστε το εδώ και κυρίως εδώ

Πόσοι τον άκουσαν;;;

Το 2022, το 2023, το 2024 και το 2025, θα είναι ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!

Λυπάμαι που ενώ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, τα έγραφα από την πρώτη στιγμή, πολλοί πήγαν και εμβολιάστηκαν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πρόσφατα εργαστηριακά δεδομένα που ελήφθησαν από τον Δρ. Nathan Thompson από το Yorkville Illinois, επιβεβαιώνουν ότι οι λοιμώξεις “επίδρασης” είναι πρώιμη “ορομετατροπή” του HIV και παρουσιάζουν συμπτώματα αυτοάνοσης δυσλειτουργίας παρόμοια με το AIDS

Ο Δρ Thompson έλαβε ένα πάνελ ανοσοποιητικού συστήματος ενός προηγουμένως υγιούς ασθενούς κατά την έναρξη, μετά την πρώτη ένεση εμβολίου και τη δεύτερη ένεση εμβολίου σε έναν ασθενή.

Μετά τον πρώτο εμβολιασμό παρατήρησε ότι τα CD8 Τ-κύτταρα ήταν αυξημένα. Αυτά είναι λεμφοκύτταρα (ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων) των οποίων η κύρια λειτουργία είναι να σκοτώνουν καρκινικά κύτταρα και κύτταρα που μολύνονται ιδιαίτερα από ιούς.

Αύξηση των CD8 Τ-κυττάρων συμβαίνει  από τις πολύ πρώιμες ημέρες της μόλυνσης από τον HIV , αυτό που αναφέρεται ως «Ορομετατροπή HIV».

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, η ταχεία ανάπτυξη των CD8 Τ-κυττάρων υποδηλώνει την παρουσία του ιού HIV στο αίμα και την πρώιμη έναρξη του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού του ιού.

Εικόνα

Για να αξιολογήσει την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος, ο Δρ. Thompson έκανε μια Διαφορική Λευκών Αιμοσφαιρίων αφού ο ασθενής του είχε λάβει το δεύτερο τρύπημα.

Μια διαφορά λευκών αιμοσφαιρίων παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους τύπους και τις ποσότητες των λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα ενός ατόμου. Εδώ είναι τα ευρήματά του.

Τα κοκκιοκύτταρα ήταν αυξημένα, τα λεμφοκύτταρα και τα NK (Natural Killer Cells) καταστέλλονταν:

Εικόνα

Τι προκαλεί υψηλά κοκκιοκύτταρα; Τα κοκκιοκύτταρα περιλαμβάνουν: Ουδετερόφιλα, Ηωσινόφιλα και Βασόφιλα. Ένας υψηλός αριθμός κοκκιοκυττάρων στο αίμα ονομάζεται  κοκκιοκυττάρωση και είναι μια ανησυχητική κατάσταση επειδή συνήθως υποδηλώνει μόλυνση, αυτοάνοση νόσο ή καρκίνο των κυττάρων του αίματος.

Τι προκαλεί χαμηλά λεμφοκύτταρα; Τα λεμφοκύτταρα είναι λευκοκύτταρα που παράγουν αντισώματα και διατηρούν το ανοσοποιητικό σύστημα σε λειτουργία. Τρεις τύποι λεμφοκυττάρων ελέγχονται τακτικά: Β-κύτταρα, Τ-κύτταρα (κύτταρα CD4 και CD8) και κύτταρα ΝΚ (κύτταρα Natural Killer) και καταπολεμούν τη μόλυνση με διαφορετικούς τρόπους.

Τα Β κύτταρα εμπλέκονται στην παραγωγή αντισωμάτων και αντιμετωπίζουν λοιμώξεις έξω από τα κύτταρα, τα κύτταρα CD8 αντιμετωπίζουν λοιμώξεις που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα, τα κύτταρα CD4 «βοηθούν» τα Β κύτταρα και τα κύτταρα CD8 κάνουν τη δουλειά τους.

Η λεμφοπενία εμφανίζεται όταν ο αριθμός των λεμφοκυττάρων στην κυκλοφορία του αίματός σας είναι χαμηλότερος από το κανονικό και σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί για να καταπολεμήσει τη μόλυνση. Είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είτε του οξέος είτε προχωρημένου συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS) .

Τι προκαλεί χαμηλά φυσικά κύτταρα φονέων ; Τα φυσικά φονικά κύτταρα (ΝΚ) είναι  λεμφοκύτταρα του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος . Η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού ενάντια σε ξένα παθογόνα (π.χ. ιούς, βακτήρια, μύκητες) και καρκινικά κύτταρα, που βοηθά στην ενεργοποίηση της προσαρμοστικής ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού .

Τα χαμηλά φυσικά κύτταρα φονιάς (ΝΚ) στο αίμα αντιπροσωπεύουν μια πρωτογενή διαταραχή ανοσοανεπάρκειας. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι ο HIV-1 αλλάζει παθολογικά την ομοιόσταση των ΝΚ κυττάρων και παρεμποδίζει τις αντιικές τελεστικές λειτουργίες τους.

Επιπλέον, τα υψηλά ιικά φορτία του ιού HIV μπορούν να βλάψουν τα ρυθμιστικά χαρακτηριστικά των κυττάρων ΝΚ που συμβάλλουν στην έναρξη προσαρμοστικών ανοσολογικών αποκρίσεων; Η δεύτερη γραμμή άμυνας του σώματος που επιτρέπει στο σώμα να σχηματίσει «μνήμη» έναντι μελλοντικών παθογόνων λοιμώξεων. Η έρευνα επιβεβαιώνει τώρα ότι το εμβόλιο mRNA προκαλεί τον επαναπρογραμματισμό του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος με στοιχεία που υποστηρίζουν ότι υπάρχει σοβαρή ανοσοκαταστολή και αύξηση των λοιμώξεων και των καρκίνων μετά τον εμβολιασμό.

Και φαίνεται ότι ο Δρ Thompson δεν είναι μόνος που μιλάει ενάντια στη χρήση αυτών των εμβολίων. Η Dr. Lynn Fynn από τους “America’s Frontline Doctors” ήταν επίσης ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζοντας αυτά τα εμβόλια:

Σε μια συνομιλία μαζί μου, με ενημέρωσε ότι αυτά τα εμβόλια περιέχουν ενεργοποιητές HIV εντός της «πρωτεΐνης ακίδας», δηλαδή τις γλυκοπρωτεΐνες GP120 και GP41 , που προκαλούν ένα σύνδρομο παρόμοιο με το AIDS.

Με πληροφόρησε ότι εξέτασαν το αίμα 15 εμβολιασμένων ασθενών χρησιμοποιώντας το Τεστ ELIZA που ανιχνεύει και μετρά αντισώματα στο αίμα που σχετίζονται με ορισμένες μολυσματικές ασθένειες όπως ο HIV.

Τα σχόλιά της ήταν: «Είχα 15 θετικές εξετάσεις HIV ELISA. 5 ήταν η Moderna και 10 ήταν η Pfizer.

Εντάξει, λοιπόν… εξηγήστε αυτές τις πληροφορίες για να τις καταλάβω;

Ο εμβολιασμός με το εμβόλιο mRNA SARS-CoV-2 έχει καταστρέψει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος που βοηθά στην καταπολέμηση της μόλυνσης από ιούς, βακτήρια, μύκητες και βοηθά στη διακοπή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων.

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει «πέσει!»

Αυτό που αυτές οι μαμάδες (motherfuckers) αποκαλούν «Εξαιρετικές λοιμώξεις» είναι πραγματικά «Ορομετατροπή HIV».

Αυτό που αποκαλούν «μακροχρόνια COVID» είναι «AIDS πρώιμης έναρξης» και αυτό που αποκαλούν «Συν-λοιμώξεις» είναι «Ευκαιριακές λοιμώξεις που έχουν αποκτηθεί από τον ιό HIV».

Ο οργανισμός δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ένα κοινό κρυολόγημα πόσο μάλλον την εποχική γρίπη χωρίς φάρμακα που η πλειοψηφία δεν μπορεί καν να αντέξει οικονομικά!

“Εξαιρετικές λοιμώξεις” = “Ορομετατροπή HIV”

«Long-COVID» = «AIDS πρώιμης έναρξης»

«Συν-λοιμώξεις» = «Ευκαιριακές λοιμώξεις HIV»

Πώς είναι όμως δυνατός ο HIV αν δεν υπάρχει ιός στο εμβόλιο;

Ο ιός έχει αντιγόνα ή γνωστές ως «πρωτεΐνες ακίδας» στην κυτταρική τους επιφάνεια που επιτρέπουν στον ιό να προσκολληθεί και να εισέλθει στα κύτταρα-ξενιστές, όπου στη συνέχεια πιέζουν τον μηχανισμό των κυττάρων για να αρχίσουν να παράγουν αντίγραφα του εαυτού τους χρησιμοποιώντας τον ιικό κώδικα RNA.

Αυτές οι «πρωτεΐνες ακίδας» μπορούν να ενεργοποιήσουν ενδοκυτταρικές διεργασίες και άλλα δίκτυα κυττάρου σε κύτταρο που μπορούν να προκαλέσουν αρκετές αντιδράσεις στο σώμα.

Εφόσον έχετε τον ιικό γενετικό κώδικα που παράγει αυτές τις «πρωτεΐνες ακίδας» , ο ιός δεν απαιτείται!

Και το εμβόλιο mRNA SARS-CoV-2 προσφέρει ακριβώς αυτό. ο γενετικός κώδικας για την «πρωτεΐνη ακίδας»που έχει ήδη τεκμηριωθεί ότι περιέχει ένθετα HIV!

Σε μια μεταθανάτια μελέτη σε εμβολιασμένους ασθενείς, βρήκαν ιικό RNA σε κάθε κύτταρο του σώματος. Πράγμα που σημαίνει ότι είχαν την ικανότητα να παράγουν όχι μόνο «πρωτεΐνες ακίδας» αλλά «κύτταρα που μοιάζουν με ιούς που περιέχουν κώδικα ιικού RNA!». Και τα δύο βλάπτουν τον οργανισμό!

Το πρώτο θύμα του εμβολίου COVID-19: Ασθενής πεθαίνει από ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα!

Κατώτατη γραμμή: Αυτοί οι μαμάδες (motherfuckers), που χρησιμοποιούν εμβόλια, έχουν μολύνει τους περισσότερους από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας πρώτης γραμμής, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους αστυνομικούς, τους παραϊατρικούς και τον στρατό μας.

Ήμασταν πάντα σε πόλεμο και κανείς δεν τον έβλεπε να έρχεται γιατί δεν υπήρχε εισβολή, ούτε στρατιώτες, ούτε σφαίρες. απλά ένας γαμημένος ιός αναπτύχθηκε η ελίτ του NWO!

Στοχεύουν πλέον τα παιδιά μας!

Το σπίτι σας, η δουλειά σας οι αποταμιεύσεις σας ή τα αποθέματα τροφίμων που έχετε αποθηκεύσει δεν θα σας βοηθήσουν όταν η πλειοψηφία του πληθυσμού πεθάνει!

Θα δείτε σημάδια σοβαρής ασθένειας στο επόμενο κύμα που θα συμβεί με την εποχική γρίπη και θα το πουν « Διδυμομόλυνση!

Αλλά δεν είναι ένα πραγματικό κύμα πανδημίας, αλλά μάλλον οι αρνητικές επιπτώσεις του εμβολίου που πυροδοτούν μια ανεπιθύμητη αντίδραση με τον ιό της γρίπης σε μια εποχή που το σύστημα υγειονομικής περίθαλψής μας κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή!

Μια μελέτη υπό την ηγεσία του Λίβερπουλ παρέχει στοιχεία ότι η « διπλή μόλυνση » της γρίπης και του COVID-19 μπορεί να επιδεινώσει τον κίνδυνο για την υγεία που σχετίζεται με το COVID-19:

«Τα μολυσμένα ποντίκια εμφάνισαν σημαντικά πιο γρήγορη θνησιμότητα σε σύγκριση με τα ποντίκια που είχαν μολυνθεί με έναν από τους δύο ιούς μόνο. Αυτά τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι η μόλυνση και με τους δύο ιούς οδηγεί σε έξαρση των παθολογικών διεργασιών».

Είμαστε τελείως γαμημένοι, τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας και προσπαθήστε να μην αρρωστήσετε!

Όσοι έχουν εμβολιαστεί και όσοι έχουν μολυνθεί απευθείας από τον SARS-CoV-2 μπορούν να σας μολύνουν!

Αυτό είναι «αερομεταφερόμενο AIDS» και το πιθανότερο είναι ότι και οι «μη εμβολιασμένοι» έχουν μολυνθεί!

FYI: Εφόσον δεν υπάρχει «Φυσική Ανοσία» στον HIV, δεν υπάρχει Φυσική Ανοσία στον COVID!

Φαίνεται ότι ο «Σκοτεινός Χειμώνας» πλησιάζει γρήγορα και ιππεύει ένα χλωμό άλογο!

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 958


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα