Η “μυστική”πενθήμερη άδεια του Η.Κασιδιάρη και οι πολιτικές συνέπειες.

Η “μυστική”πενθήμερη άδεια του Η.Κασιδιάρη και οι πολιτικές συνέπειες.

17 Ιουνίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:542
Μοίρασέ το

 

 

Ενδεχόμενη αποφυλάκιση του και αντιθέτως περαιτέρω φυλάκιση του Ν.Γ Μιχαλολιάκου θα σημάνει παρά μα πάρα πολλά και φυσικά θα επεξηγεί πλήρως γιατί οδήγησε  ο ίδιος το σύνολο του Εθνικιστικού πατριωτικού χώρου στα βράχια..Τυχαία..

 

Επειδή η κατηγορία με την οποία βρίσκονται όλα τα στελέχη της χ.α. στη φυλακή, είναι γελοία όπως γελοίοι είναι και όσοι εμπλέονται σ’ αυτή, πολιτικά και δικαστικά σούργελα,  δεδομένου ότι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΣΑΜΑΡΑ – ΣΗΜΙΤΗ – ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ, ΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ… ΚΑΙ Ν’ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

“Η κίνηση αυτή καθώς και η μυστικότητα που την περιέβαλε εγείρει αρκετά ερωτήματα, ειδικά σε συνδυασμό με τις πρόσφατες πολιτικές του δραστηριότητες και τις ενδεχόμενες υπόγειες διαδρομές συμφώνως ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών της νομικής του ομάδας με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.”

Άλλωστε η ίδια η Β.Πανταζή έχει δηλώσει ενεργό μέλος της Ν.Δ..

Ο Η.Κασιδιάρης, παρά την καταδίκη του για συμμετοχή στην “εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή” πάντοτε συμφώνως της σοφής και αδέκαστης Ελληνικής δικαιοσύνης,δεν εγκατέλειψε ποτέ την πολιτική αρένα.

Όλοι είδαμε  ότι εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του στο κόμμα “Πατριώτες” του μεγαλοεργολάβου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Ωστόσο,αυτή η υποστήριξη και η πολιτική του δήλωση για ψήφιση συγκεκριμένου πολιτικού κλόουν υποψηφίου δεν απέδωσε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Με το κόμμα αλλά και τον εν λόγω κύριο να μην κατορθώνει να αποκτήσει καμία ουσιαστική επιρροή ή να κερδίσει έστω έναν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων στις Ευρωεκλογές.

Το ποσοστό των 241.000 ψήφων που έλαβε με την τότε πολιτική του στήριξη στον γελωτοποιό Β.Στίγκα και το κόμμα “Σπαρτιάτες” εξαυλώθηκε εντός ενός μόλις έτους λαμβάνοντας εκείνο των 56.000 ψήφων και αυτό εν το συνόλο του νέου αποκόμματος”Πατριώτες” καθώς ο υποψήφιος του άγγιξε μόλις τις 36.000 ψήφους..

Ήτοι το 0.80%επί των ψηφισάντων.

Αποτυχία που υπογραμμίζει σαφέστατα την αποδυνάμωση της πολιτικής λαϊκής βάσης που είχε χτιστεί όχι από τον ίδιο μονάχα αλλά κυρίως από πολλούς φλογερούς Εθνικιστές και πατριώτες που του γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη απέναντι στις τραγελαφικές και πολιτικά γελοίες κυβιστήσεις του.

Όμως η εκ νέου έλλειψη δημόσιων δηλώσεων από την πλευρά της νομικής υπεράσπισης του γύρω από την άδεια αυτή προκαλεί νέες εντυπώσεις και ερωτηματικά αμέσως μετά το πέρας των Ευρωεκλογών.

Δείτε Επίσης:   Περί της ανόδου της υποτιθέμενης “ακροδεξιάς”…

Πηγές αναφέρουν ότι μπορεί να υπήρξαν και υπόγειες διαπραγματεύσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας..

Αυτές οι διαπραγματεύσεις αν όντως έγιναν, πιθανόν να είχαν στόχο την ελάφρυνση της ποινής του

ή τη διευκόλυνση των συνθηκών κράτησής του, κάτι που τελικά οδήγησε στην παροχή της πενθήμερης άδειας μη ξεχνάμε άλλωστε οτι συμφώνως παλαιοτέρων δηλώσεων της Β.Πανταζή σε διαδικτυακή εκπομπή είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν ζήτησε μεταγωγή σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα λόγω της πολύ καλής του σχέσης με το Συμβούλιο των φυλακών Λαμίας και τον ίδιο τον διευθυντή Δομοκού!

Βέβαια η εκκωφαντική σιωπή της νομικής υπεράσπισης μπορεί να ερμηνευθεί και ως μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την αποφυγή δημόσιων αντιδράσεων και κριτικής.

Σε αυτό το πλαίσιο όμως η άδεια  αυτή ενισχύει τις ανησυχίες πολλών για νέα πιθανή πολιτική παρέμβαση στη δικαιοσύνη και την ύπαρξη ιδιαίτερων σχέσεων μεταξύ της ΝΔ και του μέχρι χθες “Μεσσία” του πατριωτικού χώρου.

Την ίδια στιγμή ακριβώς αντίθετες “τύχες” με τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο..

Η περίπτωση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου,πρώην ηγέτη της Χρυσής Αυγής, παρουσιάζει όμως μια τελείως διαφορετική εικόνα.

Ο Ν.Γ Μιχαλολιάκος φυλακίστηκε ξανά λόγω της ιδεολογικής του αρθρογραφίας(!) και ενώ έχει εμφανή σημάδια πολύ κακής υγείας γεγονός που δείχνει ολοφάνερα μια ποιο αυστηρή και εκδικητική  στάση της “δικαιοσύνης” απέναντί του. Καθώς ο ίδιος έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική και φυσικά δεν ηγείτε κανενός  ενεργού πολιτικού φορέα.

Η ειδοποιός διαφορά στη μεταχείριση μεταξύ των δύο πρωτόδικα καταδικασθέντων δημιουργεί όπως προαναφέραμε πολλά ερωτήματα για την ισότητα στην εφαρμογή του νόμου και την πιθανή πολιτική επιρροή η και παρέμβαση στις δικαστικές αποφάσεις.

Ποιοι γιατί και πως..;

Παρά την άδικη καταδίκη όλων των Εθνικιστών κατηγορουμένων ο Η.Κασιδιάρης αντιθέτως είναι εκείνος που συνέχισε να υποστηρίζει πολιτικά κόμματα, όπως οι “Σπαρτιάτες” και οι “Πατριώτες”, προσπαθώντας να διατηρήσει  πολιτική επιρροή μετά τις αμφιλεγόμενες ν-τροπολογίες Βορίδη και να εχει “ενεργή πολιτική συμμετοχή”.

Η στρατηγική του αυτή έδειξε ξεκάθαρα μια προσπάθεια να εδραιώσει νέα πολιτικά σχήματα εφόσον οι “Έλληνες”ειχαν κοπεί απο τον Άρειο Πάγο, εκμεταλλευόμενος την επιρροή και την υποστήριξη των τυφλών οπαδών του.

Η πρόσφατη πενθήμερη άδεια του και η σιωπή που την περιέβαλε εγείρουν ερωτηματικά στους έχων σώας τας φρένας για την αμεροληψία και τη διαφάνεια των δικαστικών διαδικασιών στη χώρα .

Η πολιτική του εμπλοκή, παρά την καταδίκη, και οι υπόγειες διαδρομές όπως ακούγεται της νομικής  υπεράσπισης με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτουν μια περίπλοκη και ανησυχητική εικόνα, όπου “Δικαιοσύνη” και Πολιτική αλληλοσυμπλέκονται με τρόπους που αμφισβητούν για άλλη μια φορά την περίφημη διαφάνεια και αμεροληψία του κράτους δικαίου επί Ν.Δημοκρατίας.

Ευχόμαστε στον κύριο Η.Κασιδιάρη όλα αυτά να μην αληθεύουν και να είναι σύντομα ελεύθερος μαζί με τους υπολοίπους άδικα πολιτικούς κρατούμενους.

Γιατί ενδεχόμενη αποφυλάκιση του και αντιθέτως περαιτέρω φυλάκιση του Ν.Γ Μιχαλολιάκου θα σημάνει παρά μα πάρα πολλά και φυσικά θα επεξηγεί πλήρως γιατί οδήγησε  ο ίδιος το σύνολο του Εθνικιστικού πατριωτικού χώρου στα βράχια..Τυχαία..

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 542


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα