Η συνέντευξη που δεν έγινε γιατί το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ  ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ...

Η συνέντευξη που δεν έγινε γιατί το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ...

6 Νοεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:814
Μοίρασέ το

 

Από το απόγευμα είχαμε προαναγγείλει με τον συνάδελφο Αντώνη Παπαϊωάννου, την πρώτη μας διαδικτυακή συνεργασία για μια συνέντευξη από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ, εφ όλης της ύλης.

 

Εδώ η σχετική ανάρτηση από την προσωπική σελίδα του κ. Παπαϊωάννου, όπως και η δική μου προαναγγελία από το ιστολόγιό μου (εδώ) και τις σελίδες μου στο f.b.  και στο v.k.

Φαίνεται όμως πως ενοχλήθηκαν τα σταλινικά ερπετά του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ του Μητσοτάκη και της πολιτικής “συμμορίας του” και … προκάλεσαν την διακοπή της εκπομπής, από τα πρώτα λεπτά που ξεκίνησε ο κ. Παπαϊωάννου.

Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη από τους φίλους αναγνώστες του ιστολογίου και των σελίδων μου, που περίμεναν να  ακούσουν τον κ. Παπαϊωάννου κι εμένα.

Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και πιστεύω πως με κάποιο τρόπο, αυτή η εκπομπή θα γίνει, έστω κι αν αλυχτάν οι ύαινες της σταλινικής χούντας, κυβέρνησης και διαδικτύου.

Κανένα σκοτάδι, καμιά χούντα, καμιά σταλινική δικτατορία δεν κρατάει πολύ.

Το ΦΩΣ, η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι πολύ πιο δυνατά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 814


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα