Ιατροκτονία: Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας συνέβη την περίοδο του Covid μέσα στα νοσοκομεία!

Ιατροκτονία: Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας συνέβη την περίοδο του Covid μέσα στα νοσοκομεία!

29 Μαΐου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:989
Μοίρασέ το

 

 

ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΠΑΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ…

 

 

 

Τα νοσοκομεία έκαναν «ακούσια ευθανασία» σε ασθενείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας και απαριθμούσαν τους θανάτους τους ως «COVID-19» για να ενισχύσουν τον επίσημο αριθμό των νεκρών Covid, να τρομοκρατήσουν τις μάζες και να θέσουν τις βάσεις για την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA του Covid-19 .

Κάποιοι τα γράφαμε αυτά, από την πρώτη στιγμή… γνωρίζαμε πως μέσα στα νοσοκομεία ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… καλούσαμε την δικαιοσύνη να παρέμβει…
Οι φωνές μας δεν εισακούστηκαν…
ΟΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ… 
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ…
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ…
ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Πώς το έγραψες Παναγιώτη Λιάκο;;; (εδώ)

Η Big Pharma, οι κυβερνήσεις και οι  γιατροί σε όλο τον κόσμο, προσπαθούν να συγκαλύψουν τα εγκλήματα που διέπραξαν μέσα στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημίας, καθώς οι μαρτυρίες σε όλο τον κόσμο είναι πανομοιότυπες, που σημαίνει πως ακολουθήθηκε το ίδιο πρωτόκολλο με τις ίδιες εντολές.

 

Και καθώς πολλά απο αυτά τα στοιχεία βγαίνουν στη φόρα, οι άνθρωποι ξυπνούν απο το λήθαργο και βλέπουν τη σκληρή πραγματικότητα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν χάσει μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης του κοινού.

Όπως αναφέρει το thepeoplesvoice.tv: Τώρα έχουμε το καθήκον να αποκαλύψουμε τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στα νοσοκομεία από την παγκόσμια ελίτ μέχρι να λογοδοτήσουν.

Η παγκόσμια ελίτ μας έχει προειδοποιήσει ότι σχεδιάζει να μειώσει τον πληθυσμό στη γη και άρχισαν να το κάνουν με σύμμαχο την ιατρική βιομηχανία κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας.

Τα νοσοκομεία έκαναν «ακούσια ευθανασία» σε ασθενείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας και απαριθμούσαν τους θανάτους τους ως «COVID-19» για να ενισχύσουν τον επίσημο αριθμό των νεκρών Covid, να τρομοκρατήσουν τις μάζες και να θέσουν τις βάσεις για την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA του Covid-19 .

Αυτό είναι σύμφωνα με τις ισχυρές μαρτυρίες στενών συγγενών και καταγγελιών που έχουμε στην έρευνα για τον Covid-19 της Σκωτίας που βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα και τώρα που μιλάμε.

Στην ακούσια ευθανασία δόθηκε ένα θανατηφόρο πρωτόκολλο φαρμάκων που δίνεται στο τέλος της ζωής των ανθρώπων, όταν πλέον δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να σωθεί ο ασθενεις. Σε άλλες περιπτώσεις οι μαρτυρίες σε όλο τον κόσμο μιλούν για κακοποίηση ασθενών απο το ιατρικό προσωπικό, ή για περιπτώσεις που τους άφηναν νηστικούς και διψασμένους για μέρες.

Οι ιστορίες που έχουν ειπωθεί – από συγγενείς, παιδιά, κρατικούς υπαλλήλους και άλλους αυτόπτες μάρτυρες – είναι σπαραχτικές.

 

Στις καταθέσεις μαρτύρων  – κατα χιλιάδες διαθέσιμες  στο διαδίκτυο περιγράφουν οι συγγενείς αυτό που πιστεύουν ότι ήταν δολοφονία που έγινε μετά απο εντολή απο την κυβέρνηση.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Jacqui Deevoy εξηγεί γιατί πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ώστε να λογοδοτήσουν οι δολοφόνοι.

Τα τεράστια οικονομικά κίνητρα για τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, ώστε να χρησιμοποιήσουν θανατηφόρες διαδικασίες που είχαν δοκιμαστεί προηγουμένως στην Κίνα, εξηγούν γιατί σχεδόν όλοι οι υποτιθέμενοι «θάνατοι από Covid» συνέβησαν μέσα στα νοσοκομεία και όχι έξω απο αυτά, όπως εξηγεί και ο Δρ Peter McCullough.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα νοσοκομεία χρησιμοποιούσαν ένα κοκτέιλ φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένης της μιδαζολάμης, η οποία τυχαίνει να είναι φάρμακο ευθανασίας στις ΗΠΑ.

Τα νοσοκομεία στη Βόρεια Αμερική χρησιμοποιούσαν το Remdesivir για να σκοτώσουν τους ασθενείς τους, τα οποία ήταν πολύ γνωστά στους ιατρικούς κύκλους ότι είναι εντελώς ακατάλληλα για ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού.

 

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές ακόμα και προ Covid, το Remdesivir είχε τη φήμη ότι σκοτώνει αντί για θεραπεύει. Ήταν τόσο θανατηφόρο, που κατα την διάρκεια του Covid πήρε το παρατσούκλι «Run Death Is Near» αφού άρχισε να σκοτώνει χιλιάδες ασθενείς με Covid στο νοσοκομείο.

Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι το Remdesivir θα σταματούσε τον Covid. Αντίθετα, διέκοψε τη λειτουργία των νεφρών και κατέστρεψε το συκώτι και άλλα όργανα. Μόλις έβαζαν αναπνευστήρες στους ασθενείς, ήξεραν ότι ο ασθενής θα πεθάνει.

Η νοσοκόμα Nicole Sirotek εργάστηκε στην πρώτη γραμμή του Covid στην πόλη της Νέας Υόρκης και συνέκρινε την εμπειρία της με τη ναζιστική Γερμανία και τους θαλάμους αερίων.

 

 

Ήταν δολοφονία και αυτοί οι συνένοχοι κυμαίνονται από ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που εκτελούσε εντολές, μέχρι κυβερνητικούς και υγειονομικούς αξιωματούχους που συσσώρευσαν μυστηριωδώς τεράστιες ποσότητες φαρμάκων ευθανασίας πριν από την πανδημία.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα συνένοχα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, που έχουν σχολαστικά συγκαλύψει αυτά τα εγκλήματα, έχουν επίσης αίμα στα χέρια τους και πρέπει να ξέρουν πως εμείς δε θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για το έγκλημα. Οπότε έστω και αργά πρέπει να βγάλουν αυτές τις πληροφορίες στο κοινό γιατί θα καταδικαστούν ως συνένοχοι!

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 989


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα