Λέτε να το δούμε κι αυτό, ακόμα δεν καλόκατσαν στα βολευτικά έδρανα;;;

Λέτε να το δούμε κι αυτό, ακόμα δεν καλόκατσαν στα βολευτικά έδρανα;;;

5 Ιουλίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,062
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω,  αναρωτιέμαι… και δεν αποκλείω τίποτα…

 

Θα κάνει συνταγματική αναθεώρηση μαζί με την ακροδεξιά;

 

 

 

Προσωπικά, δεν εμπιστεύομαι κανέναν του κοινοβουλίου…

Αν δεν δώσει στη στήριξή του ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ πως ο Βελόπουλος που εχει δώσει δείγματα γραφής εθνικών προδοσιών και συμμαχιών με την δεξιά, θα είναι εύκολα προσεγγίσιμος…

Οι άλλοι δυο, θα δώσουν εξετάσεις…

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υπάρχουν διατάξεις που το Μαξίμου επιδιώκει να αλλάξει, αλλά το ΠΑΣΟΚ -πέραν του άρθρου 16- δεν είναι πρόθυμο.

Καλή η μη συμμετοχή Σπαρτιατών, Νίκης κοκ στο προεδρείο της Βουλής, αλλά ίσως και να υπάρχουν άλλα σοβαρότερα θέματα που θα κριθεί η συνέπεια των λόγων και έργων των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην ακροδεξιά.

Για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, για παράδειγμα, να μην νομιμοποιεί την ατζέντα της ακροδεξιάς, ναζιστικής και μη, σε θέματα όπως οι μετανάστες, τα εξωτερικά και σε πολλούς άλλους τομείς.

Αλλά και κάτι ακόμα.

Στην υπό σχεδιασμό συνταγματική αναθεώρηση, για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί να μην προχωρήσει σε αναθεώρηση αν δεν έχει την συναίνεση ενός τουλάχιστον ακόμα κόμματος.

Το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε πρόθυμο για την αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Για άλλα άρθρα, όπως πχ για τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, δεν θα του είναι εύκολο να συμφωνήσει, παρά το ότι αρκετά στελέχη του τα πιστεύουν.

Τι θα κάνει σε αυτή την περίπτωση το Μαξίμου; Θα πορευτεί με τη Νίκη και άλλα κόμματα της ακροδεξιάς που έχουν τέτοιες νεοφιλελεύθερες απόψεις ή δεν θα προχωρήσει την αναθεώρηση;

Για να δούμε!

Β.Σκ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,062


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα