Μάθετε την Ιστορία της “Δυτικής Ιατρικής” ή Είστε Καταδικασμένοι να την Υποστείτε Ξανά – Πώς οι ελεγκτές των αρχών του 20ου αιώνα Διαμόρφωσαν το Σημερινό Μοντέλο “Υγείας”

Μάθετε την Ιστορία της “Δυτικής Ιατρικής” ή Είστε Καταδικασμένοι να την Υποστείτε Ξανά – Πώς οι ελεγκτές των αρχών του 20ου αιώνα Διαμόρφωσαν το Σημερινό Μοντέλο “Υγείας”

15 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:666
Μοίρασέ το

Το να μένουμε στάσιμοι σε αυτό το πλαίσιο σκέψης και να διατηρούμε αυτή τη λανθασμένη αντίληψη για την υγεία και την ασθένεια, το μόνο που πρόκειται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βαδίζουμε εμείς και οι συγγενείς μας στο δρόμο της καταστροφής.

Αυτό από μόνο του είναι κάτι που ενδυναμώνει, και κάτι που οι ελεγκτές φοβούνται περισσότερο.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να καπελώσουν τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, επειδή βασίζονται στο να μας κρατούν υπό την επήρεια μαγείας για να διαιωνίζουν τα ψέματά τους και να συνεχίσουν να βγάζουν κέρδος.

Είναι στο χέρι μας να ανακαλύψουμε και να μοιραστούμε την αλήθεια και να μάθουμε πώς να λειτουργούμε έξω από τα συστήματά τους

Διαστρέβλωσαν την επιστήμη χιλιετιών…
Οδήγησαν στον τάφο εκατοντάδες εκατομμύρια αθώων ανθρώπων…
Διέφθειραν τα Πανεπιστήμια, τους γιατρούς, τα πάντα…
Κι εμείς; Εμείς τι κάνουμε;;;
Ανοίγουμε τα παλιά γιατροσόφια της γιαγιάς και της αρχαίας ελληνικής γνώσης και ξαναπιάνουμε τις ρίζες από την αρχή…
Ο… παππούς ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, μας έμαθε τη γνώση, χιλιάδες χρόνια πριν…
Κι εμείς, αποδεχθήκαμε τα χάπια και τις “θεραπείες τους”…
Και τι σατανικές συμπτώσεις… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…
Ποιός μας μίλησε για το ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ;;;
Ελάχιστοι…
Αναζητήστε τη σωτηρία και την ίαση, στις παρακάτω αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… και διαδώστε τη γνώση…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 

KRISTEN WELCH | Διαβάστε το εδώ

 

Aν και δεν είναι μυστικό για πολλούς στην κοινότητα της “αλήθειας”, εξακολουθεί να υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που μπορεί να μην γνωρίζουν ότι η τρέχουσα πραγματικότητα στην οποία λειτουργούμε όσον αφορά: στη βάση της υγείας, στον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται, τι δημιουργεί ασθένειες και πώς ζούμε σε μια ομοιοστατική κατάσταση ευεξίας έχει αλλοιωθεί από τους ελεγκτές.

Προκειμένου να διαδραματιστεί αυτή η διαφθορά, έπρεπε να γίνουν ορισμένα βήματα με την πάροδο του χρόνου για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση της αφήγησης που θα ήταν απαραίτητη για να πάρουν σάρκα και οστά τα σχέδιά τους.

Μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, συνέβησαν πολλά πράγματα συντονισμένα για να καταλύσουν αυτό που θα αποτελούσε την πτώση της ομοιοπαθητικής ιατρικής και της παράδοσής της μέσα στο σύστημα υγειονομικής εκπαίδευσης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από αυτούς τους παράγοντες και στο πώς δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το σημερινό παράδειγμα υγείας στο οποίο βρισκόμαστε.

Louis Pasteur “Ο πατέρας της θεωρίας των μικροβίων”

Ινστιτούτο Pasteur/ Ίδρυμα Pasteur

Το Ινστιτούτο Pasteur ξεκίνησε για πρώτη φορά στα τέλη του 1800 χάρη στη διεθνή αίτηση του Pasteur για χρηματοδότηση, η οποία έγινε δεκτή χάρη σε κανέναν άλλον εκτός από δωρητές όπως ο Andrew Carnegie.

Η χρηματοδότηση αυτή επρόκειτο να κατευθυνθεί προς την ανάπτυξη θεραπείας για τον υποτιθέμενο ιό της λύσσας, ο οποίος από μόνος του είναι μια απάτη και διαιωνίζει μόνο τη θεωρία των μικροβίων, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι εσφαλμένη ψευδοεπιστήμη. Παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε ποτέ να αποδείξει την παθογένεια, και παρά το γεγονός ότι αυτό το κραυγαλέο ζήτημα δεν διευθετήθηκε ΠΟΤΕ, το ίδρυμα επεκτάθηκε από εκεί και πέρα εκτός Γαλλίας. Αργότερα, τη δεκαετία του 1950 θα ιδρυθεί το Ταμείο Rapkine, το οποίο πήρε το όνομά του από έναν διάσημο επιστήμονα του Pasteur με το όνομα Louis Rapkine. Το όνομα του Ταμείου Rapkine άλλαξε αργότερα σε Ίδρυμα Pasteur το 1985.

Το καλοκαίρι του 2022, το Ίδρυμα Pasteur και το Ίδρυμα Rockefeller συνεργάστηκαν για αυτό που αποκαλούν “ενίσχυση της παγκόσμιας επιτήρησης ασθενειών”, υπογράφοντας το Μνημόνιο Συνεννόησης (MoU) που περιγράφει “την έγκαιρη ανίχνευση και αναφορά για αναδυόμενες και επανεμφανιζόμενες ασθένειες και τη δημιουργία ενός ισχυρού αποκεντρωμένου παγκόσμιου δικτύου επιτήρησης που ενισχύει την τοπική ικανότητα για την ανταλλαγή δεδομένων υψηλής ποιότητας μεταξύ των χωρών“. Κάντε ό,τι θέλετε με αυτές τις πληροφορίες.

Εικόνα επάνω: John D. Rockefeller Sr και Jr (Αρχείο Πανεπιστημίου Rockefeller)

Το Ίδρυμα Rockefeller

Ο John D. Rockefeller ήταν γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας και είχε ρόλο σχεδόν σε κάθε πτυχή αυτού του άρθρου. Εκτός από τον ρόλο του στην ιατρική βιομηχανία, έγινε επίσης ένας επιτυχημένος μεγιστάνας του πετρελαίου, ξεκινώντας αρχικά με την Standard Oil Company, η οποία κατέληξε να διασπαστεί και να γίνει μερικές από τις γνωστές οντότητες που βλέπουμε σήμερα, όπως η Exxon-Mobil, η ConocoPhillips και η Chevron.

Από το αργό πετρέλαιο, ο Rockefeller κατασκεύαζε επίσης προϊόντα πετρελαίου, πίσσα άνθρακα και βενζόλιο, μεταξύ άλλων. Τα προϊόντα αυτά θα εφαρμόζονταν στη φαρμακευτική βιομηχανία, ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Ίδρυμα Ροκφέλερ ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για τον τομέα της εκπαίδευσης και της παροχής υπηρεσιών υγείας.

Το 1897, ο γιος του John D. Rockefeller Jr. θα συναντούσε τον Frederick Gates ως διαχειριστές πλήρους απασχόλησης της περιουσίας Rockefeller.

Το 1903, ιδρύθηκε το Συμβούλιο Γενικής Εκπαίδευσης -που αργότερα ονομάστηκε Ίδρυμα Rockefeller το 1913-.

Σήμερα, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller είναι μια μαριονέτα του WEF με το όνομα Rajiv Shah, ο οποίος ηγήθηκε της αντίδρασης των ΗΠΑ στην Αϊτή, έχει υπηρετήσει στο Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, όπου δημιούργησε τη Διεθνή Χρηματοδοτική Διευκόλυνση για την Ανοσοποίηση και βοήθησε να εξασφαλιστεί η υποστήριξη για τον Παγκόσμιο Νόμο για την Επισιτιστική Ασφάλεια… αρκετά χαρακτηριστικό και αυτοεπεξηγηματικό.

Andrew Carnegie

Όπως αναφέρεται σε άλλα σημεία αυτού του άρθρου, ο Carnegie ήταν ο κύριος χρηματοδότης του Louis Pasteur και του Ινστιτούτου του, βοηθώντας στη χρηματοδότηση των επικίνδυνων και δόλιων πειραμάτων του Pasteur.

Μαζί με το Ινστιτούτο Rockefeller, το Ίδρυμα Carnegie παρείχε το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης για την Έκθεση Flexner, καθώς και τη χρηματοδότηση για να ξεκινήσει η Ιατρική Σχολή Johns Hopkins. Η σχολή θα αποτελούσε το χρυσό πρότυπο με βάση το οποίο θα κρινόταν η πορεία των άλλων σχολών. Ο Carnegie ασχολήθηκε επίσης με πράγματα όπως τα καύσιμα με βάση τον άνθρακα και ήταν άλλος ένας που στάθηκε να βγάλει το αρχικό επιχειρηματικό του κεφάλαιο επωφελούμενος από τον εμφύλιο πόλεμο, αποτελώντας βασικό παράγοντα στη βιομηχανία σιδήρου.

Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός

Ο Ερυθρός Σταυρός είδε μια επέκταση και μια εγκατάσταση στην Ουάσινγκτον το 1913 χάρη σε αυτό που το Ίδρυμα Rockefeller υπερηφανεύεται ότι ήταν η πρώτη επιχορήγηση που δόθηκε ποτέ. Ενδιαφέρουσα σύνδεση: Σας κάνει να αναρωτιέστε για κατασκευασμένους πολέμους/κρίσεις προκειμένου να ενισχυθεί η παραγωγή σε ορισμένους τομείς. Ήταν, άλλωστε, ο Rockefeller που επωφελήθηκε από τον εμφύλιο πόλεμο τόσο πολύ που μπόρεσε να πάρει τα κέρδη του και να μπει στην επιχείρηση πετρελαίου.

Νοσηλεύτριες του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, γύρω στο 1918

Η Έκθεση Flexner

Με τίτλο: Medical Education in the United States and Canada (Ιατρική εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά), αυτή η έκθεση του 1910 είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ιστορικά έγγραφα που επηρέασαν την ολιστική υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική εκπαίδευση.

Οι επικρίσεις του Flexner για την αμερικανική εκπαίδευση και οι προτεινόμενες λύσεις του ήταν αυτές που τράβηξαν την προσοχή του Henry Pritchett, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Ιδρύματος Carnegie.

Ο Pritchett πλησίασε τον Flexner και του πρότεινε να γράψει την έκθεση (παρά το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου ιατρικό υπόβαθρο) με τα Ιδρύματα Carnegie και Rockefeller να παρέχουν τη χρηματοδότηση που χρειαζόταν.

Η έκθεση είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν πάνω από τις μισές από τις υπάρχουσες ιατρικές σχολές, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους να μειωθεί από 148 σε 66.

Ο Αβραάμ είναι αδελφός του Simon Flexner, ο οποίος πήρε σύνταξη ως επικεφαλής του Ινστιτούτου Rockefeller και υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο πριν από την έκθεση Flexner.

Από αριστερά: Albert Einstein, Abraham Flexner, John Hardin και Herbert Maass (περίπου 1939)
Simon Flexner (στη φωτογραφία αριστερά) και ο καθηγητής του Ινστιτούτου Rober Koch Neufeld

Ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος (AMA)

Το 1905, ο AMA δημιούργησε ένα συμβούλιο που θα έπαιρνε αποφάσεις οι οποίες θα καθόριζαν πρότυπα τόσο για την παρασκευή όσο και για τη διαφήμιση των φαρμάκων.

Στη συνέχεια, με την Έκθεση Flexner να χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αβάσιμης δημόσιας κατακραυγής και την ψευδή ανάγκη για μεταρρύθμιση της ιατρικής εκπαίδευσης, ο AMA ορίστηκε από το Κογκρέσο να είναι το μόνο ίδρυμα με τη δυνατότητα να χορηγεί άδειες ιατρικών σχολών στις Η.Π.Α.

Το πραγματικά πικρό είναι ότι για να εγκρίνει ο AMA μια σχολή, αυτή έπρεπε να τηρεί τις νέες κατευθυντήριες γραμμές που καθιέρωσε ο Flexner- η βιοϊατρική θα ήταν το νέο χρυσό πρότυπο. Περίπου εκείνη την εποχή ο Pritchett προσέγγισε τον AMA και προσφέρθηκε να αναλάβει το Ίδρυμα Carnegie ολόκληρο το έργο του Συμβουλίου Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Επιπλέον, ο AMA δημιούργησε έκτοτε συμπληρωματικά νομοθετικά όργανα, όπως η Βουλή των Αντιπροσώπων (HOD) και το Συμβούλιο Νομοθεσίας (COL). Επί του παρόντος, ο AMA είναι η μεγαλύτερη ένωση ιατρών και φοιτητών ιατρικής στη χώρα. Για φαντάσου.

Πανεπιστήμιο Johns Hopkins

Επικαλούμενος την “επείγουσα ανάγκη για εκπαιδευμένους επαγγελματίες ιατρούς”, ο Rockefeller προβαίνει σε δωρεά το 1918 προκειμένου να οικοδομηθεί η πρώτη σχολή δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, καθιερώνοντας την τάση των ιατρικών σχολών που συνδέονται με τα πανεπιστήμια.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η “επείγουσα ανάγκη” πιθανότατα δεν θα υπήρχε αν δεν έβαζαν τον Flexner να εξαφανίσει τους υπάρχοντες επαγγελματίες που δεν συνθηκολόγησαν με τα νέα πρότυπα.

Αυτό που είναι ακόμη πιο χαρακτηριστικό είναι ότι ο William Welch του Johns Hopkins ήταν ένας από τους συμβούλους -μαζί με ανθρώπους του Ιδρύματος Carnegie- του Abraham Flexner κατά τη διάρκεια της συγγραφής της έκθεσής του.

Άλλωστε, ο Welch ήταν αυτός που είχε την ιδέα ότι η παρακολούθηση ενός επίσημου πανεπιστημίου γινόταν απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση της ιατρικής σχολής. Ο Simon Flexner θα συνέγραφε ένα βιβλίο για τον Welch.

Από αριστερά: Simon Flexner, William Welch και John Rockefeller Jr.

Κάνοντας τους Συσχετισμούς

Έτσι, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει ένας ευρέως συνδεδεμένος και καθιερωμένος κύκλος απατεώνων που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα σύστημα στο οποίο μπορούν να ελέγχουν τις πληροφορίες που προβάλλονται.

Αν οι επαγγελματίες δεν συνθηκολογούσαν τότε με τα νέα πρότυπα που έθεσε ο Flexner, δεν επρόκειτο να δουν καμία αναγνώριση… το ίδιο ισχύει και για κάθε ίδρυμα που ήθελε να λάβει άδεια διδασκαλίας της ιατρικής.

Αν δεν ενέπιπταν στην αποδεκτή ομπρέλα άσκησης, χαρακτηρίζονταν κομπογιαννίτες, δεν επιτρεπόταν να ασκούν το επάγγελμα και δεν επιτρεπόταν να διδάσκουν. Αυτό ίσχυε για δεκαετίες από τότε, και στη σύγχρονη εποχή αυτό μετατράπηκε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο τέρας.

Παρόλο που αρκετοί άνθρωποι έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου γι’ αυτό τον τελευταίο αιώνα, φαίνεται ότι πάντα πέφτει στο κενό ή ότι δεν γίνεται ποτέ τίποτα με τον τρόπο της μεταρρύθμισης ή της αλλαγής.

Φυσικά, δεν μπορεί να επιτραπεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οι λίγοι που μιλούν, φιμώνονται ή χάνουν την άδειά τους.

Όσοι διδάσκουν εκτός του συστήματος εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται κομπογιαννίτες, και η θεωρία των μικροβίων της νόσου αποτελεί πληγή για την ιατρική εκπαίδευση και έχει γίνει το ευρέως αποδεκτό παράδειγμα για το πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την ασθένεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Ωστόσο, αυτό είναι το μόνο που πραγματικά είναι: αδιαθεσία (dis-ease).

Μας έχουν πει ότι τα αόρατα παθογόνα που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι προκαλούν ασθένεια είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε και να αποφεύγουμε. Δεν θα μας πουν στο μάθημα της βιολογίας στο λύκειο ότι τα αντιβιοτικά του Pasteur είναι κατά της ζωής και ότι τα βακτήρια δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε ως αιτία της αδια-θεσίας, αλλά αντίθετα είναι το συνεργείο καθαρισμού. Ένας καθηγητής ανατομίας και φυσιολογίας στο πανεπιστήμιο δεν πρόκειται να σας πει ότι υπάρχουν ελάχιστες έως μηδαμινές αποδείξεις για το κυτταροδιαμεσολαβούμενο ανοσοποιητικό σύστημα. Ο καθηγητής σας στη φλεβοτομία δεν θα σας πει ότι κάθε εμβόλιο που δημιουργήθηκε ποτέ είναι άσκοπο, επειδή οι υποτιθέμενοι ιοί που θεραπεύουν δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει επειδή όλοι τους πίστεψαν επίσης τα ψέματα, όπως και οι άνδρες και οι γυναίκες πριν από αυτούς. Αυτά τα ψέματα έχουν υποστηριχθεί και μεταδοθεί για πάνω από έναν αιώνα, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να καταφέρει κανείς να σκεφτεί έξω από αυτό το σύστημα. Μας έχουν διδάξει ότι υγεία σημαίνει καταστολή των συμπτωμάτων και ακριβά, τοξικά φαρμακευτικά σκευάσματα. Μας έχουν διδάξει να μην εμπιστευόμαστε το σώμα μας και αντ’ αυτού να βασιζόμαστε στο μοντέλο Rockefeller/Carnegie/Hopkins που χρησιμοποιεί το φόβο και την άγνοιά μας εναντίον μας.

Όσοι έχουν απελευθερωθεί από την αυταπάτη, είχαν πολλή δουλειά να κάνουν, καθώς είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες και σχετικές πληροφορίες που δεν έχουν υποκλαπεί.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα από εκείνα τα σενάρια όπου μόλις διαπιστώσετε τη μεγαλοπρέπεια και τη διαφθορά της απάτης, δεν μπορείτε γαμώτο να μην τη δείτε.

Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο τολμώ να πω ότι μπορεί να υπάρχει μια ασημένια επένδυση σε όλη αυτή την τρελή ψευτο-πανδημία των τελευταίων 3 ετών. Η διερεύνηση της διαφθοράς, των ελεγκτών και της πληθώρας των ανοησιών που την συνοδεύουν, οδήγησε ανθρώπους σαν εμένα, που ήταν εγκλωβισμένοι στο παλιό παράδειγμα, να απογαλακτιστούν και να πάρουν πίσω τη δύναμή τους.

Αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουν ΟΛΟΙ: να ξεμάθουν και να ξαναμάθουν.

Αυτό είναι το μόνο σχέδιο για να προχωρήσουμε μπροστά.

Μπορεί να είναι εντελώς άβολο για πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι αυτό που πρέπει να γίνει.

Το να μένουμε στάσιμοι σε αυτό το πλαίσιο σκέψης και να διατηρούμε αυτή τη λανθασμένη αντίληψη για την υγεία και την ασθένεια, το μόνο που πρόκειται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βαδίζουμε εμείς και οι συγγενείς μας στο δρόμο της καταστροφής.

Ήρθε η ώρα για εκείνους που όχι μόνο το καταλαβαίνουν, αλλά και το κατανοούν εσωτερικά, να αξιοποιήσουν τη δύναμή τους και να αναλάβουν τους ρόλους τους ως ηγέτες στο νέο κόσμο.

Όλοι μας βγαίνουμε από μια παλιά μεθοδολογία και μπαίνουμε σε κάτι όμορφο, γιατί δεν θα χρειαστεί να συνεχίσουμε να ζούμε μέσα στο φόβο.

Αυτό από μόνο του είναι κάτι που ενδυναμώνει, και κάτι που οι ελεγκτές φοβούνται περισσότερο.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να καπελώσουν τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, επειδή βασίζονται στο να μας κρατούν υπό την επήρεια μαγείας για να διαιωνίζουν τα ψέματά τους και να συνεχίσουν να βγάζουν κέρδος.

Είναι στο χέρι μας να ανακαλύψουμε και να μοιραστούμε την αλήθεια και να μάθουμε πώς να λειτουργούμε έξω από τα συστήματά τους.


ΠΟΡΟΙ:

https://www.rockefellerfoundation.org/about-us/our-history/

https://pasteurfoundation.org/about/history/

https://www.weforum.org/agenda/authors/rajivshah

https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/rockefellers-john/

https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/carnegie-biography/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3178858/

https://daily.jstor.org/the-1910-report-that-unintentionally-disadvantaged-minority-doctors/

https://truthinplainsight.com/the-rockefellers-the-flexner-report-the-ama-and-their-effect-on-alternative-nutritional-botanical-medicine/

Brown, E. Richard, “Rockefeller Medicine Men : Medicine and Capitalism in America” (1979). The Rockefellers. 37.

https://saez.ch/article/doi/saez.2019.17420/

https://www.ama-assn.org/about/ama-history/ama-history

https://www.ama-assn.org/about/ama-history

https://www.ama-assn.org/house-delegates

https://www.ama-assn.org/councils/council-legislation/about-council-legislation-col

https://www.rockefellerfoundation.org/news/the-rockefeller-foundations-pandemic-prevention-institute-and-the-pasteur-network-partner-to-strengthen-global-disease-surveillance/

https://www.history.com/news/10-things-you-may-not-know-about-john-d-rockefeller

https://www.thelibertybeacon.com/john-d-rockefeller-used-ama-take-western-medicine/


—Δικτυογραφία:

Learn Your Health History or Be Doomed to Repeat It

Moon Maiden Musings
Learn Your Health History or Be Doomed to Repeat It
While it is no secret to many in the ‘truther’ community, there are still a vast number of folks who may not be aware that the current reality we operate in as far as: the basis of health, how it is achieved, what creates disease, and how we live in a homeostatic state of wellness has been corrupted by the controllers. In order for this corruption to pl…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/20

Προβολές : 666


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα