Νεοεθνικισμός και προδοσία.

Νεοεθνικισμός και προδοσία.

7 Ιουνίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:738
Μοίρασέ το

 

 

Ερχόμαστε ξανά λοιπόν στον Η.Κασιδιάρη και όλο αυτόν τον συφερτό “μπατριωτών” και δημοσιογραφίσκων καταδοτών(Βλ.Πάρι Κουρτζίδη-Μπέτυ μπυρέτι η κάπως έτσι) που μάζεψε γύρω του καθώς και στην επική πολιτική του κωλοτούμπα-στήριξη στον μεγαλοεργολάβο της ΝΔ κολλητού της  Ντόρας-Σημίτη, Π.Εμφιεντζόγλου που ξαφνικά αγάπησε…

Μιας και βρισκόμαστε λίγα  μόλις 24ωρα πριν τις Ευρωεκλογές-2024 και με αφορμή τα όσα φαιδρά είδαμε όλοι μας να εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα στον Εθνικιστικό  πατριωτικό χώρο με την εκ νέου άνανδρη και προσβλητική  φυλάκιση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου γεννήθηκε η ανάγκη να μπει στο τραπέζι το αυτονόητο.

Ότι δηλαδή στον πολιτικό διάλογο χρειάζεται καθαρή οπτική,με ξεκάθαρες πολιτικές γραμμές και μία εθνική στρατηγική βάση πάντα του ρεαλισμού και των εργαλείων που διαθέτεις για να επιτυχείς τα προσδοκούμενα αποτελέσματα συμφώνως και του πεδίου μάχης που έχεις μπροστά σου.

Άλλωστε η πολιτική είναι η συνέχιση του πολέμου με ειρηνικά μέσα και φυσικά το αντίστροφο.

Είναι γεγονός ότι απέναντι μας πλέον έχουμε ένα σαδιστικό εώς σατανικό πολιτικό καθεστώς που διώκει ανθρώπους για τις Ιδέες τους και μάλιστα μεγάλης ηλικίας και όντας ασθενείς.

Ένα μεταπολιτευτικό καθεστώς που δολοφονεί μαζικά παιδιά και νέους Έλληνες στα Τέμπη,στο Μάτι,στην Μάνδρα και πόσα μα πόσα ακόμα τραγικά γεγονότα και κανείς μα κανείς προκλητικώς δεν τιμωρείται..

Είναι επίσης γεγονός ότι η δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών και της Χ.Α είναι ξεκάθαρα μια πολιτική ιδεολογική δίωξη που έντυσαν με τον μανδύα της “εγκληματικής οργάνωσης”.

Η ορθότερα “έδεσε” ο Μ.Βορίδης για να μην ξεχνάμε καθώς κατά δική του παραδοχή εντός Βουλής ήταν εκείνος που πρότεινε τον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπισθούν οι Έλληνες Εθνικιστές.

(Τραγική ειρωνεία ο κάποτε <<Εθνικιστής>> να είναι ο μεγαλύτερος ενορχηστρωτής της ποινικοποίησης του Εθνικισμού)!

Άλλωστε η έφεση που ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα έναντι της αποφυλάκισης του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και το όλο σκεπτικό της απόφασης βασίστηκε στην “εκτενή αρθογραφία” του η οποία δεν δείχνει μεταμέλεια..

Διαφωνεί η συμφωνεί κανείς πολιτικά με τον Ν.Γ.Μιχαλολιάκο αυτό που συνέβη είναι ξεκάθαρα ένα κυνήγι μαγισσών και Ιδεών!

Αστυνομία σκέψης και κατάργηση της προσωπικής δημόσιας έκφρασης αντισυνταγματικά και μεθοδευμένα!

Το ακόμα χειρότερο ότι ο πρώην Αρχηγός της ΧΑ δεν πολιτεύεται καν απλά αρθογραφούσε..

Πλέον είναι ξεκάθαρο αν και ειχε φανεί ήδη απο το 2019 ότι διολισθαίνουμε σαν κοινωνία σε ακόμα  ποιο πολύ επικίνδυνες ατραπούς και λίγοι νοήμονες από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου δείχνουν να το αντιλαμβάνονται.

Διόλου τυχαία ακόμα και η τραγική υπόθεση των Τεμπών που ακολούθησε  μετέπειτα χρονολογικά και ο τρόπος αντιμετώπιση της από την τυφλή “Ελληνική δικαιοσύνη”..

Ερχόμαστε ξανά λοιπόν στον Η.Κασιδιάρη και όλο αυτόν τον συφερτό “μπατριωτών” και δημοσιογραφίσκων καταδοτών(Βλ.Πάρι Κουρτζίδη-Μπέτυ μπυρέτι η κάπως έτσι) που μάζεψε γύρω του καθώς και στην επική πολιτική του κωλοτούμπα-στήριξη στον μεγαλοεργολάβο της ΝΔ κολλητού της  Ντόρας-Σημίτη, Π.Εμφιεντζόγλου που ξαφνικά αγάπησε..

 

Αλλά και στον όχι μόνο απλά αμφιλεγόμενο υποψήφιο στους κόλπους των Μ-πατριωτών τον Χ.Γιώτη.

Ο οποίος έχει προβεί  (πασίγνωστο πλέον) σε καταγγελίες συναγωνιστών  στις αρχές και φυσικά  υπεθύνος και για το εκλογικό κάζο στον Δήμο Αθηναίων αλλά και την σύγκρουση του πανελλαδικώς με πολλούς πυρήνες υγιών Εθνικιστών, τυχαία βέβαια πάντα.. 

Έίναι ξεκάθαρα τεράστιες οι ευθύνες του ίδιου του Η.Κασιδιάρη και από αυτόν εδώ τον ιστότοπο είχαμε δηλώσει ότι δεν θα  ανεχθούμε άλλη κατακρήμνιση και ηθική κατάπτωση των Ιδεών μας.

Αν μη τι άλλο πλέον και  εκ των γεγονότων χαρακτηρίζονται και ως ύποπτες πολλές ενέργειες πολιτικές και μη. Δημιουργούνται δικαίως πολλά ερωτήματα για τον ίδιο και τον στενό  κύκλο συνεργατών του.

Είναι δυνατόν Η.Κασιδιάρη να να σε στηρίζουν δημοσιογράφοι που καλούν σε φυλακίσεις και διώξεις Εθνικιστών (Βλέπε Π.Κουρτζίδης,Μπέτυ)και εσύ να μην εμπλέκεσαι με οποιονδήποτε τρόπο;

Η να μην έχεις λάβει γνώση των τεκταινόμενων καθώς μέσα από διαδικτυακή εκπομπή της εκλεγμένης you tuber με την παράταξη σου στον Δ.Αθηναίων καλούσαν σε προγκρόμ κατά των “νεοναζί φασιστοειδών” και προσκαλούσαν τις αρχές της χώρας(!)  να επέμβουν μαινόμενοι κιόλας κατά και του έτερου φυλακισμενου Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και ότι στην ουσία κρύβεται πίσω απο όλα αυτά;

Είναι δυνατόν Η.Κασιδιάρη ο “αλεξιπτωτιστής” υποψήφιος σου επίσης να απειλεί εκ νέου  Εθνικιστές και να συνεχίζει την πολεμική εναντίον αξιών συναγωνιστών που έχουν ματώσει όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγοντας φυσικά την δημόσια αντιπαράθεση και χρησιμοποιώντας τις διαδικτυακές επίσημες ομάδες του πάλαι ποτέ “Εθνικού κόμματος Έλληνες”ωστε να τους καθυβρίζει και να τους συκοφαντεί;

Είναι δυνατόν Η.Κασιδιάρη με την κοινή λογική οι ίδιοι ΑΡΔ και you tubers να πανηγυρίζουν για την φυλάκιση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και να στηρίζουν ως επικοινωνιακή  προμετωπίδα από τα κανάλια τους και τον δικό σου επίσημο λογαριασμό τον προεκλογικό σου αγώνα(!)και τον υποψήφιο σου Χ.Γιώτη;

Είναι δυνατόν κύριε  Η.Κασιδιάρη να καταθέτεις αίτηση εσύ και οι συνεργάτες σου μόλις στις 26-27 Απρίλιου (5 ημέρες πριν την αποφυλάκιση του έταιρου πολιτικού συγκρατούμενου σου) και στα ΜΜΕ  μετέπειτα να εμφανίζεται η αίτηση αποφυλάκισης σου ως “είδηση”  οχι αυτή η ημερομηνία, αλλά ως τέτοια αορίστως αμέσως μετά την σύντομη έξοδο του Ν.ΓΜιχαλολιάκου από τις φυλακές; 

 

Δηλαδή ως πολιτικός κρατούμενος σκέφτηκες ότι εφόσον απελευθερώνεται ο Ν.Γ.Μ απελευθερώστε και εμένα αλλιώς όλοι μέσα;

Ενημερωτικά ο Ν.Γ.Μ απλά αρθογραφούσε τι θα συμβεί σε εσένα  λοιπόν αν όλες αυτές οι κινήσεις σας δεν είναι εκ του πονηρού η προιόν κάποιας υπόγειας συμφωνίας;

Διότι εσύ και αρθογραφούσες και έδινες ηχητικά μηνύματα και συνεντεύξεις μέσω των  δικηγόρων σου (περιέργως αυτό το δικαστήριο στην Λαμία το κέρδισες)και έκανες κόμμα και στήριξες και στηρίζεις (Μ)πατριωτικά  κομματίδια με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα για τον πολιτικό μας χώρο!

Άρα εσύ Ηλία Κασιδιάρη υποθέτοντας ότι όλα τα κανείς για το καλό του Έθνους και της πατρίδας και όχι για την δική σου ναρκισσιστική αυτοπροβολή και ύπαρξη με την ελάχιστη κοινή λογική δεν θα εξέλθεις ποτέ από την φυλακή!

Όπως πολλάκις σε προειδοποίσαν φίλοι και συναγωνιστές σου εφόσον εμπλέκεσαι με την πολιτική ×10 φορές έναντι του Ν.Γ.Μ!!

Βέβαια ο ίδιος είχες εκμυστηρευθεί  στους φίλους σου και υπάρχουν αδιάψευστες μαρτυρίες (που πλέον ξέχασες για χάρην πατριδέμπορων δεξιών αποκομμάτων Εμφιεντζόγλου-Φαρίνα προιόντων και σία ) στην πενθήμερη άδεια σου τον χειμώνα ότι δεν περιμένεις την αποφυλάκιση σου τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο του 2024!

Ασχέτως τι προπαγάνδιζε η νομική σου υπεράσπιση και κάποιοι ανεγκέφαλοι κομματόσκυλα δίνοντας φρούδες ελπίδες στο φιλοθεάμον κοινό.

Όπερ και σημαίνει είτε ότι η νομική σου υπεράσπιση συμφώνως των λεγόμενων σου  λειτουργεί περιέργως και παρασκηνιακά με συγκεκριμένα πολιτικά κυκλώματα της ΝΔ οπότε και ενώ ήξερε ότι θα απορριφθεί η αίτηση σου παραταύτα την εκτέλεσε με ξεκάθαρο σκοπό και στόχευση τον έταιρο και ξανά πολιτικό συγκρατούμενο σου Ν.Γ.Μιχαλολιάκο!

Είτε παίρνοντας το υποθετικά καλό σενάριο είστε επιεικώς ανόητοι και λίαν επικίνδυνοι αν πιστεύατε ότι θα επιτύχετε αποφυλάκιση προ Ευρωεκλογών μη βλέποντας το προφανές!

Ξέρουμε ότι δεν είσαι ανόητος! Νάρκισσος αν μη τι άλλο ναι αλλά όχι ανόητος..

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι είσαι!

Δημιουργούνται λοιπόν όπως ήδη προαναφέραμε τεράστια ερωτηματικά..

Από αυτόν εδώ τον ιστότοπο Ελληνισμού προειδοποιήσαμε τους πάντες αλλά και εσένα προσωπικά ότι θα είμαστε αμείλικτοι με όσους παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των μαρτύρων Νεκρών παιδιών μας,τις Ιδέες,τα Ιδανικά μας καθώς και την κοσμοθεωρία του Ελληνικού Εθνικισμού.

Να είστε σίγουρος κύριε Η.Κασιδιάρη ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει τεράστια ιστορία δεκαετιών πίσω του και “βαριά φανέλα” καθώς και δυνάμεις που δεν έχετε καν φαντασθεί..

Αν νομίζετε προσωπικά ο ίδιος και οι συνεργάτες σας ότι θα σας αφήσουμε να καταεξευτελίσετε τον πολιτικό μας χώρο είστε οικτρά γελασμένοι.

 

Αν πάλι είστε αθώος σε όλα αυτά και εμείς οι “κακοπροαίρετοι εμπαθείς” και επειδή όντως είστε άδικα πολιτικός κρατούμενος και συναγωνιστής(;)σας καλούμε εκ νέου από τούτο εδώ το βήμα  για δικό σας καλό και την δική σας προσωπική ελευθερία να πάψετε να ασχολείστε ενεργά και παρασκηνιακά με την πολιτική εκπροσώπηση του Εθνικισμού(;).

Αν και τώρα  δυστυχώς πλέον τον κάνατε Μ-Πατριωτισμό της κωλοτούμπας.

Γιατί όπως βλέπετε οι συνεχείς παλινωδίες,οι άστοχες τραγικές επιλογές σας από Καννελόπουλο,Στίγκα και τώρα Εμφιεντζόγλου-Φαρίνα που φουσκώνει, έχουν κατορθώσει να κάνουν τεράστια ζημιά και μεγάλο κατακερματισμό του πολιτικού μας χώρου την ωρα που το Έθνος μας χάνεται.

Να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας λοιπόν κύριε Η.Κασιδιάρη και κυρίως  με τους συναγωνιστές σας καθώς ξέρετε ότι ακόμα και αν αποφυλακισθείτε που με το καλό το ευχόμαστε για εσάς και όλους τους πολιτικούς κρατούμενους δεν θα μπορέσετε να ηγηθείτε κανενός πολιτικού σχηματισμού λόγω της ντροπολογίας Βορίδη(που ούτε καν περιέργως έχετε προσβάλει ακομα στο ΣΤΕ ώστε να παρει και τον Ευρ.δρόμο της δικαιοσύνης!)και συνεχώς θα αναζητείτε “αχυρανθρώπους” αμφιβόλου ποιότητος που έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι οδηγούν σε  καταστροφικά αποτελέσματα!

Καλό να μην κοροϊδεύετε και τον κοσμάκη οτι τάχα μου θέλετε να εκλέξατε Ευρωβουλευτή για να πάτε στο Ε.Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων την ώρα που ούτε καν έχετε κάνει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες εντός Ελλάδος.

Ντροπή και το ψέμα πλέον έχει κοντά ποδάρια!

Αυτά και άλλα πολλά κύριε Η.Κασιδιάρη και οι συν αυτό παρατρεχάμενοι και συνεργάτες σας.

Υγ:Εμείς για άλλη μια φορά σας λέμε ότι δεν χαϊδεύουμε αυτιά ούτε δεν θα καυτηριάσουμε τα ολέθρια εσκεμμένα η  και μη λάθη(;) που συνεχίζονται αδιαλείπτως.

Τις τραγικές επιλογές, την ιδεολογική και πολιτική ανακολουθία και ηθική κατάπτωση που αγγίζει ξανά για πολλοστή φορά τα όρια της γελοιοποίησης!

Την αυτοκαταστροφική εγωπαθητική ναρκισσιστική μανία και το κυριότερο όπως είχαμε τονίσει το ξεπούλημα φίλων και συναγωνιστών για χάρη  πατριδοκάπηλων καιροσκόπων 

Μ-Πατριωτών και αλεξιπτωτιστών  καταδοτών που είδαν φώς και μπήκαν!

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ο “ΠΟΛΕΜΟΣ”!!! “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!” ΝΔ & Μιχαλολιάκος εναντίον Ηλία Κασιδιάρη&Γιώτη!!

Άπαντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Όταν πέσει η αυλαία θα καταφθάσει και ο θερισμός..Σας το έχουμε ξαναπεί!

Να είστε σίγουροι ότι ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός έχουν παρελθόν,παρόν και μεγάλο μέλλον δυστυχώς για πολλούς..

Νικόλαος Λύκος

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 738


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα