ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ!!! Γιατί επιμένουν για τις ψηφιακές ταυτότητες; O ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ!!! Γιατί επιμένουν για τις ψηφιακές ταυτότητες; O ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

28 Αυγούστου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1501
Μοίρασέ το

 

 

Σε μια ακόμα απόπειρα αύξησης των συγκεντρωτικών εξουσιών του -και αντίστοιχης μείωσης των εξουσιών για τα κράτη μέλη- ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συνάψει σύμβαση με τη θυγατρική της γερμανικής Deutsche Telekom, T-Systems, για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίων εμβολιασμού, με σχέδια να συνδέσει κάθε άτομο στον πλανήτη με μια ψηφιακή ταυτότητα με κωδικό QR

Από τον Μάϊο του 2022, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ, για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ και παρακαλούσαν να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση υπογραφών…

Παραθέτω και τα σχετικά λινκς με τις αναρτήσεις που έμειναν στο slider που αναρτώνται τα κορυφαία θέματα, για πολλούς μήνες εδώεδώ…  εδώεδώ… κι εδώ συνολικά το θέμα με τις υπογραφές…

 

Στο πλαίσιο αυτού του σατανικού προγράμματος, εντάσσονται και οι ψηφιακές ταυτότητες που επιβάλλονται…

 

Και όσοι “εξυπνάκηδες” πολιτικάντηδες και λοιποί περισπούδαστοι, σας παραπλανούν, πως τάχα η Αγγλία είπε “όχι” στην “κάρτα του πολίτη” ή όπως πλέον λέγεται στην “ψηφιακή ταυτότητα”, πως άλλα κράτη έχουν αρνηθεί και πως η Ε.Ε. δεν επιβάλει καμία ψηφιακή ταυτότητα σαν αυτή που επιβάλουν ο Μητσοτάκης και η συμμορία του, είναι ή βαθιά νυχτωμένοι, ή ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ γεγονός που το θεωρώ και το πλέον πιθανό…

Μήπως κάποιοι λειτουργούν ως “λαγοί του Συστήματος”, εν γνώσει ή εν αγνοία τους και απώτερος στόχος  τους είναι να σας αποκοιμίσουν ώστε να πάρετε τις ψηφιακές ταυτότητες, ή δεν τους κόβει… δεν ξέρω πια τι να πω…

 

ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ… ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… αλλά η μαντάμ “δικαιοσύνη”, και ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Σαρμάς, κοίταζαν την… Παπασταύρου, που κοίταζε την Πετροβασίλη, που … κοίταζε τον ουρανό… (εδώ)

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ) – ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ – ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ… 

 

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, Ή… ΚΟΚΟΡΙΑ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Ελπίζω να γίνεται πλέον αντιληπτό, γιατί έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και στην προηγούμενη ανάρτηση… (εδώ)… ως προς το θέμα των συλλαλητηρίων και τις απαιτήσεις που οφείλουμε να έχουμε από τους διοργανωτές… 

 

Άρθρο του Aaron Kheriaty, που δημοσιεύτηκε στις 24/5/2022 από το Brownstone Institute.

 

Σε μια ακόμα απόπειρα αύξησης των συγκεντρωτικών εξουσιών του -και αντίστοιχης μείωσης των εξουσιών για τα κράτη μέλη- ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συνάψει σύμβαση με τη θυγατρική της γερμανικής Deutsche Telekom, T-Systems, για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίων εμβολιασμού, με σχέδια να συνδέσει κάθε άτομο στον πλανήτη με μια ψηφιακή ταυτότητα με κωδικό QR


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε τα σχέδια του για μια διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες, που θα συνδέεται με το ψηφιακό διαβατήριο και το σύστημα των ψηφιακών ταυτοτήτων (digital ID’s). Στην συνεδρίαση του Δεκεμβρίου του 2021, σε μια έκτακτη σύνοδο -για δεύτερη μόνο φορά από την ίδρυση του ΠΟΥ το 1948- η Υγειονομική Σύνοδος του ΠΟΥ υιοθέτησε μία και μόνη απόφαση με τίτλο « Τhe World Together ».

Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να οριστικοποιήσει τη συνθήκη έως το 2024. Θα έχει ως στόχο τη μεταβίβαση της κυβερνητικής εξουσίας, που ανήκει τώρα στα κυρίαρχα κράτη, στον ΠΟΥ κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, δεσμεύοντας νομικά τα κράτη μέλη με τους αναθεωρημένους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του ΠΟΥ .

Τον Ιανουάριο του 2022 οι Ηνωμένες Πολιτείες υπέβαλαν προτάσεις τροποποιήσεων στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του 2005, οι οποίοι δεσμεύουν και τα 194 κράτη μέλη του ΟΗΕ, τις οποίες ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ αποδέχθηκε και διαβίβασε στα άλλα κράτη μέλη. Σε αντίθεση με τις τροπολογίες στο σύνταγμά μας, αυτές οι τροπολογίες δεν θα απαιτούν τις ψήφους των 2/3 της Γερουσίας μας, αλλά την απλή πλειοψηφία των κρατών μελών.

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αγνοεί πλήρως αυτές τις αλλαγές, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην εθνική κυριαρχία των κρατών μελών.

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες: ο ΠΟΥ δεν θα χρειάζεται πλέον να διαβουλεύεται με το κράτος – ή να επιχειρεί να λάβει επαλήθευση από το κράτος – όπου φέρεται ότι συμβαίνει ένα ανησυχητικό γεγονός (π.χ. μια νέα εστία ιού) πριν αναλάβει δράση, βάσει τέτοιων αναφορών (άρθρο 9.1 ).

Εκτός από την εξουσία να καθορίζει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με το άρθρο 12, ο ΠΟΥ θα λάβει πρόσθετες εξουσίες για τον καθορισμό της έκτακτης ανάγκης περιφερειακού ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία, καθώς και μια κατηγορία που αναφέρεται ως ενδιάμεσος συναγερμός για την υγεία .

Το εκάστοτε σχετιζόμενο κράτος δεν απαιτείται πλέον να συμφωνεί με την απόφαση του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ ότι ένα γεγονός συνιστά έκτακτη ανάγκη διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία . 

 

Μια νέα Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης θα συσταθεί στον ΠΟΥ, την οποία ο Γενικός Διευθυντής θα συμβουλεύεται αντί του κράτους στην επικράτεια του οποίου συνέβη η έκτακτη ανάγκη διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία, για να κηρύξει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης λήξασα.

Οι τροποποιήσεις θα δώσουν επίσης στους «περιφερειακούς διευθυντές» εντός του ΠΟΥ, αντί στους εκλεγμένους εκπροσώπους των σχετικών κρατών, τη νομική εξουσία να κηρύσσουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιφερειακού ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία .

Επίσης, όταν ένα συμβάν δεν πληροί τα κριτήρια της έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία , αλλά ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ κρίνει ότι απαιτεί μια αυξημένη ευαισθητοποίηση και την πιθανή διεθνή αντίδραση για τη δημόσια υγεία, μπορεί να αποφασίσει ανά πάσα στιγμή να εκδώσει μια «ενδιάμεση προειδοποίηση για τη δημόσια υγεία », στα κράτη και να συμβουλευτεί την Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης του ΠΟΥ. Τα κριτήρια για αυτήν την κατηγορία είναι απλά: «ο Γενικός Διευθυντής έχει καθορίσει ότι απαιτεί αυξημένη διεθνή ευαισθητοποίηση και μια πιθανή διεθνή αντίδραση της δημόσιας υγείας».

Μέσω αυτών των τροπολογιών, ο ΠΟΥ, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, μοιάζει να ανταπαντά στα εμπόδια που έστησε η Κίνα τις πρώτες ημέρες του Covid. Αυτή είναι μια θεμιτή ανησυχία. Όμως το συνολικό αποτέλεσμα των προτεινόμενων τροποποιήσεων είναι η μετατόπιση της εξουσίας από τα κυρίαρχα κράτη, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στον ΠΟΥ. Ο αντίκτυπος κάθε μιας από τις αλλαγές αυτές είναι προς την κατεύθυνση των αυξημένων και συγκεντρωτικών εξουσιών που ανατίθενται στον ΠΟΥ και που αφαιρούνται από τα κράτη μέλη.

Ο Leslyn Lewis, μέλος του καναδικού κοινοβουλίου και δικηγόρος με διεθνή εμπειρία, έχει  προειδοποιήσει  ότι η συνθήκη θα επιτρέψει επίσης στον ΠΟΥ να προσδιορίζει μονομερώς τι συνιστά πανδημία και να δηλώνει πότε εμφανίζεται μια πανδημία. «Θα καταλήξουμε σε μία μόνο προσέγγιση που θα εφαρμόζεται για όλους, σε ολόκληρο τον κόσμο», προειδοποίησε. Σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο του ΠΟΥ, οι πανδημίες δεν χρειάζεται να περιορίζονται στις μολυσματικές ασθένειες και θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την κήρυξη μιας κρίσης παχυσαρκίας.

Ως μέρος αυτού του σχεδίου, ο ΠΟΥ έχει συνάψει σύμβαση με την θυγατρική της γερμανικής Deutsche Telekom, T-Systems, για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίων εμβολιασμού, με σχέδια να συνδέσει κάθε άτομο στον πλανήτη με μια ψηφιακή ταυτότητα με κωδικό QR. 

«Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, που είναι αδιάψευστα και ψηφιακά επαληθεύσιμα, δημιουργούν εμπιστοσύνη. Ως εκ τούτου, ο ΠΟΥ υποστηρίζει τα κράτη μέλη στη δημιουργία εθνικών και περιφερειακών δικτύων εμπιστοσύνης και τεχνολογίας επαλήθευσης», εξήγησε ο Garret Mehl, επικεφαλής του Τμήματος Ψηφιακής Υγείας και Καινοτομίας του ΠΟΥ. «Η υπηρεσία πύλης του ΠΟΥ χρησιμεύει επίσης ως γέφυρα μεταξύ των περιφερειακών συστημάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κομμάτι των μελλοντικών εκστρατειών εμβολιασμού».

Αυτό το σύστημα θα είναι καθολικό, υποχρεωτικό, διακρατικό και θα λειτουργεί από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες σε μια αιχμαλωτισμένη από συμφέροντα Μη Κυβερνητική Οργάνωση (σ.σ. τον ΠΟΥ), η οποία τα έχει ήδη κάνει μαντάρα στην αντιμετώπιση του Covid.

 


Ο Aaron Kheriaty, Senior Brownstone Scholar και 2023 Brownstone Fellow, είναι ψυχίατρος που εργάζεται με το Unity Project. Είναι πρώην καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Irvine School of Medicine, όπου ήταν διευθυντής Ιατρικής Ηθικής.

 

 

Πηγή



Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα