ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η νέα συνθήκη του ΠΟΥ είναι εδώ, βρίσκεται στα τελικά στάδια, θα ακυρώσει το Σύνταγμα και θα φέρει παγκόσμια ιατρική δικτατορία, προειδοποιεί ο Δρ Φράνσις Μπόιλ!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η νέα συνθήκη του ΠΟΥ είναι εδώ, βρίσκεται στα τελικά στάδια, θα ακυρώσει το Σύνταγμα και θα φέρει παγκόσμια ιατρική δικτατορία, προειδοποιεί ο Δρ Φράνσις Μπόιλ!

23 Νοεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,391
Μοίρασέ το

 

Ο Δρ Μπόιλ καλεί σε παγκόσμια συναγερμό και ζητά να κοινοποιηθεί ευρέως αυτή η συνέντευξη, για να ηχήσει ο συναγερμός.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η νέα συνθήκη του ΠΟΥ είναι εδώ, βρίσκεται στα τελικά στάδια, θα ακυρώσει το Σύνταγμα και θα φέρει παγκόσμια ιατρική δικτατορία, προειδοποιεί ο Δρ Φράνσις Μπόιλ!

Το Ισραήλ ενώνεται με τις ΗΠΑ στο σχέδιο να παραδώσει την κυριαρχία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ)

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ

 

Διακήρυξη αντίθεσης στην προτεινόμενη αναθεώρηση του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (IHR) του Π.Ο.Υ.

 

S.O.S. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ). ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ!!! Τα έθνη θα υποταχθούν στον ΠΟΥ ή θα αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. 

Έγινε και ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ αυτήν την αναφορά κατά της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ, πριν να είναι πολύ αργά. Σταματήστε τη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ του Tedros

Λυπάμαι που ακόμα και σε τόσο εφιαλτικούς καιρούς, δεν δυνάμωσε η ενημέρωση και η αλληλεγγύη…

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ…

Δεν έχω καμία άλλη δυνατότητα πέραν από το να ζητήσω για μια ακόμη φορά, πριν έλθει το οριστικό τέλος όλων μας, να διαδώσετε την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΕΔΩ)

Καλή δύναμη σε όλους μας και … επιτέλους ο Θεός, ας αποδείξει πως αγαπά τα δημιουργήματά Του… μην τα αφήσει να καταστραφούν έστω και από άγνοια… ή αδιαφορία…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η νέα συνθήκη του ΠΟΥ είναι εδώ, βρίσκεται στα τελικά στάδια, θα ακυρώσει το Σύνταγμα και θα φέρει παγκόσμια ιατρική δικτατορία, προειδοποιεί ο Δρ Φράνσις Μπόιλ!

Απο τον Μάϊο είχαμε αναφέρει πως η πιο σημαντική είδηση στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή, που για προφανείς λόγους δεν ακούγεται πουθενά και τα ΜΜΕ είχαν κυριολεκτικά θάψει την είδηση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλα σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν η νέα συνθήκη του ΠΟΥ.

Έκτοτε κυκλοφόρησε η παραπλανητική είδηση, ότι η νέα συνθήκη του ΠΟΥ είτε δεν ψηφίστηκε, είτε ακυρώθηκε… κάτι που έκανε τον κοσμο να σταματήσει να ασχολείται. Για όσους δεν θυμούνται ας δούνε τα παρακάτω βίντεο ή αυτο το αρθρο.

Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Christine Anderson, απο τους ελάχιστους πολιτικούς που μίλησε στο κόσμο για την συνθήκη του ΠΟΥ απο τη πρώτη στιγμή, περιγράφει στο παρακάτω βίντεο πώς καταλύεται η Δημοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Ch.Anderson εξηγεί πώς καταλύεται η Δημοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο!

 

Η Αμερικανίδα πολιτικός ,πρώην μέλος του Κογκρέσου, πρώην υποψήφια Πρόεδρος της Αμερικής, και Πρύτανης της Μεταπτυχιακής Σχολής Κυβέρνησης του Πανεπιστημίου Regent ,κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

 

Σιγή στα ΜΜΕ: 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ παραδίδουν οριστικά την Εθνική Κυριαρχία τους στον Π.Ο.Υ!

Η νέα συνθήκη του ΠΟΥ βρίσκεται στα τελικά στάδια

Σήμερα σας μεταφέρουμε μιά συντριπτική συνέντευξη σας μεταφέρουμε σχετικά με τη νέα συνθήκη του ΠΟΥ, η οποία είναι ειδικά φτιαγμένη για να παρακάμψει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και όλους τους εσωτερικούς νόμους σε κάθε έθνος, παγκοσμίως. Πώς το ξέρουμε αυτό;

Ο εμπειρογνώμονας των συνθηκών Δρ. Φράνσις Μπόιλ μελέτησε την συνθήκης και τα λέει όλα σε μιά συνέντευξη (βλ. παρακάτω). Είναι είναι επίσης ο συγγραφέας του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα κατά της Τρομοκρατίας του 1989 και ειδικός στην ανάγνωση και τη συγγραφή συνθηκών. Και σήμερα, εκδίδει την σημαντικότερη προειδοποίησή που έχει κάνει ποτέ.

Ο Δρ. Μπόιλ είναι ο συγγραφέας ενός πρόσφατου βιβλίου με τίτλο « Αντίσταση στην Ιατρική Τυραννία » και στη σημερινή του συνέντευξη, προειδοποιεί ανοιχτά ότι αυτή η νέα συνθήκη του ΠΟΥ με το όνομα «ΠΟΥ CA+» έχει σχεδιαστεί για την παγκόσμια ιατρική δικτατορία που θα ανατρέψει νοσοκομεία και κλινικές , αναγκάζοντάς τους να ακολουθούν τις οδηγίες του ΠΟΥ για πράγματα όπως μάσκες, καραντίνες, κοινωνική απόσταση και οικονομικά lockdown.

Ουσιαστικά, η νέα συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ μετατρέπει ολόκληρο τον κόσμο σε ένα ιατρικό αστυνομικό κράτος τύπου Κίνας όπου κυρίαρχα έθνη, κράτη δεν έχουν κανένα απολύτως αναγνωρισμένο δικαίωμα ελευθερίας.

Εάν ο Μπάιντεν υπογράψει αυτή τη συνθήκη, αυτό που έκανε η Κίνα στους δικούς της ανθρώπους κατά τη διάρκεια των lockdown για τον COVID θα έρθει σύντομα στην Αμερική και κατ επεκταση σε όλο τον κόσμο.

Ο Δρ Μπόιλ είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξη ότι οι κυβερνήσεις εξαπολύουν «εγκλήματα σε επίπεδο Νυρεμβέργης εναντίον αμάχων» και ότι αυτή η νέα συνθήκη του ΠΟΥ παρέχει στις γενοκτονικές κυβερνήσεις το «δικαιωμα» που χρειάζονται για να κλειδώσουν, να φυλακίσουν ή να εξοντώσουν τους δικούς τους πληθυσμούς.

Ακόμη χειρότερα, η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ απαιτεί παγκόσμια λογοκρισία εναντίον όλων όσων διαφωνούν με τον ΠΟΥ , επιτρέποντας στον ΠΟΥ να υπαγορεύει ποιες φωνές ή οργανισμούς πρέπει να αφαιρεθούν από τις τεχνολογικές πλατφόρμες. Στην ουσία, καθιστά τον ΠΟΥ το «Υπουργείο Αλήθειας».

Ο Δρ Μπόιλ καλεί σε παγκόσμια συναγερμό και ζητά να κοινοποιηθεί ευρέως αυτή η συνέντευξη για να ηχήσει ο συναγερμός.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,391


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα