Ο πόλεμος υψηλής τεχνολογίας της Τεχνοκρατίας ενάντια στην ανθρωπότητα δεν χρειάζεται όπλα, σφαίρες ή τανκς. αλλά είναι εξίσου θανατηφόρος

18 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Έξω από τις σκιές και στο πρόσωπό σας:

Αυτό είναι ουσιαστικά το πανάρχαιο σατανικό σχέδιο για τον πόλεμο εναντίον του Θεού και την κήρυξη της νίκης με την κατασκευή ενός νέου ψηφιακού Πύργου της Βαβέλ.

Οι τεχνοκράτες πιστεύουν στην πραγματικότητα ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη γενοκτονία χρησιμοποιώντας ψυχολογικό πόλεμο, προπαγάνδα και οπλισμένη τεχνολογία, η οποία περιλαμβάνει τη συγχώνευση της επιστήμης των υπολογιστών (τεχνολογία της πληροφορίας) με τη βιοϊατρική επιστήμη.

«Η τεχνοκρατία είναι η ίδια άθλια ιδεολογία που έδωσε τη δυνατότητα στον Αδόλφο Χίτλερ τη δεκαετία του 1930. Η ναζιστική Γερμανία χρησιμοποίησε προηγμένη τεχνολογία για να υποδουλώσει και να σκοτώσει εκατομμύρια δικούς της πολίτες. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα εδώ, αλλά αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία κατευθυνόμαστε».

Φτάσαμε.

 

Πριν λίγες μέρες, είχα αναρτήσει ένα εξαιρετικά προφητικό άρθρο του έγκριτου νομικού Δημήτρη Δασκαλάκη (διαβάστε το εδώ)

Ας πάρουμε επιτέλους σοβαρά το γεγονός πως υπάρχει μια σατανική κλίκα, που εδώ και χιλιετίες στοχεύει στον αφανισμό της ανθρωπότητας και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση των σχεδιασμών της, έχοντας στα χέρια της την τεχνογνωσία και την τεχνοκρατία για να το καταφέρει…

Ήδη όμως άρχισαν να αντιδρούν οι λαοί…

Μόνον ο ελληνικός λαός βρίσκεται μεταξύ καλοκαιρινής ραστώνης και σχεδόν πλήρους αφασίας…

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται… για να μην πραγματωθεί η προφητεία που λέει πως θα επιβιώσουν μόνον 2,5 έλληνες… Ας σκοτώσουμε επιτέλους και τελεσίδικα τους ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ που επιβουλεύονται τις ζωές μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μας το λένε κατάμουτρα τα χανσενικά ερπετά…

“ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ”!!!

ΠΟΙΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ;;;

 

Πρόσφατα δημοσιεύσαμε ένα άρθρο-φρουρό για το πώς οι παγκόσμιοι τεχνοκράτες έχουν εισέλθει στη « φάση του σκοτώματος » του σχεδίου τους για παγκόσμια κυριαρχία. (διαβάστε την μετάφρασή του  εδώ)

Αυτό είναι ουσιαστικά το πανάρχαιο σατανικό σχέδιο για τον πόλεμο εναντίον του Θεού και την κήρυξη της νίκης με την κατασκευή ενός νέου ψηφιακού Πύργου της Βαβέλ.

Οι τεχνοκράτες πιστεύουν στην πραγματικότητα ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη γενοκτονία χρησιμοποιώντας ψυχολογικό πόλεμο, προπαγάνδα και οπλισμένη τεχνολογία, η οποία περιλαμβάνει τη συγχώνευση της επιστήμης των υπολογιστών (τεχνολογία της πληροφορίας) με τη βιοϊατρική επιστήμη.

«Συγχωνεύονται γύρω από, θα έλεγα, τον βιομετρικό αισθητήρα», είπε ο Yuval Noah Harari, ο επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab, του παγκοσμιοποιητή ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και συγγραφέα του COVID-19: The Great Reset .

Η χρήση κατά της ανθρωπότητας αυτής της οπλισμένης τεχνολογίας σηματοδοτεί το μεγαλύτερο κακό που έχει φτάσει στον πλανήτη γη από το ναζιστικό καθεστώς πριν από σχεδόν 100 χρόνια.

Μόνο που αυτή τη φορά είναι πολύ πιο απατηλή. Ελάχιστοι το αναγνωρίζουν, αν και κρύβεται σε κοινή θέα και τώρα εισέρχεται στο πιο προχωρημένο και τελευταίο του στάδιο, στη «φάση του σκοτώματος».

Ο Πάτρικ Γουντ επιλέγει το παρακάτω θέμα.

 

Του Patrick Wood στο Technocracy.News

 

Το αντικείμενο του πολέμου είναι να σκοτώσει ή να ακρωτηριάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, με οποιοδήποτε μέσο.

Ωστόσο, η απροκάλυπτη δολοφονία είναι συχνά λιγότερο αποτελεσματική από τον τραυματισμό, επειδή περισσότεροι από τους πόρους του εχθρού καταναλώνονται στη φροντίδα των τραυματιών παρά στην ταφή των νεκρών.

Ο γενικός στόχος του πολέμου είναι η κατάκτηση και η υποταγή ενός λαού.

Στη διαδικασία της κατάκτησης, ο εχθρός πρέπει να σπάσει ψυχολογικά και σωματικά σε σημείο που να εγκαταλείψει τη θέλησή του να πολεμήσει και τη θέλησή του να διεκδικήσει την αυτοδιάθεση.

Ο τρέχων πανδημικός πόλεμος έχει όλα τα σημάδια ενός πιο παραδοσιακού μιλιταριστικού πολέμου εκτός από το ότι εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται από εκείνους που δέχονται επίθεση .

Είναι ο τέλειος stealth πόλεμος.

Η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα stealth επιθέσεων που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες.

Τα θύματα δεν είδαν ποτέ τους επιτιθέμενους μέχρι που ήταν πολύ αργά για να αντισταθούν.

 

Στον σημερινό πόλεμο, ολόκληρο το σύστημα υγείας έχει οπλιστεί και μετατραπεί σε γιγάντιο δούρειο ίππο.

Υπακούστε, υπακούστε, υπακούστε, κλαίει.

Ταπεινώστε τον εαυτό σας φορώντας μάσκα προσώπου, μένοντας σπίτι και αποχωρώντας από την κανονική κοινωνία.

Ακρωτηριάστε τον εαυτό σας εγκαταλείποντας τη δουλειά σας, κλείνοντας την επιχείρησή σας, εισάγοντας επιβλαβείς ουσίες στο σώμα σας.

Εν τω μεταξύ, τα πτώματα συσσωρεύονται σε αριθμούς ρεκόρ.

Είναι μια παλιομοδίτικη γενοκτονία με ιατρική τροπή.

Για ένα λεπτό, ξεχάστε τους αριθμούς των κρουσμάτων, τα κρεβάτια του νοσοκομείου και τις επιδημιολογικές μελέτες.

Το Expose  παρέχει  μια ματιά από την πίσω πόρτα για το τι συμβαίνει αναλύοντας τις κλήσεις ασθενοφόρου, οι οποίες είναι όλες όμορφα καταγεγραμμένες και λεπτομερείς:

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας επιβεβαίωσε, ανταποκρινόμενη σε αίτημα για ελευθερία πληροφόρησης, ότι οι κλήσεις ασθενοφόρων που σχετίζονται με την άμεση φροντίδα που απαιτείται για μια εξουθενωτική κατάσταση που επηρεάζει την καρδιά σχεδόν διπλασιάστηκαν σε ολόκληρο το 2021 και εξακολουθούν να αυξάνονται περαιτέρω το 2022. Τα πιο ανησυχητικά δημοσιευμένα στοιχεία δείχνουν ότι έχουν επίσης διπλασιαστεί μεταξύ των ατόμων κάτω των 30 ετών.

Ποια ομάδα πλήττεται περισσότερο; Νέοι κάτω των 30 ετών – αυτοί που κανονικά είναι κατάλληλοι για στρατιωτική θητεία, δηλ. για τη δημιουργία φυσικού στρατού.

Συνολικά, οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης για περιστατικά που σχετίζονται με την καρδιά έχουν εκτοξευθεί στα ύψη από την πρώτη ημέρα των ενέσεων Εξουσιοδότησης Έκτακτης Χρήσης.

Το παλιρροϊκό κύμα προπαγάνδας –όπως σε κάθε πόλεμο– έχει σχεδιαστεί για να εξαπατά, να αποθαρρύνει και να μπερδεύει.

Διάσημα ιατρικά περιοδικά βγάζουν τίτλους όπως:

Όλοι δηλώνουν ότι τα μάτια σου λένε ψέματα. Αντίθετα, θα πρέπει να εμπιστεύεστε την προπαγάνδα που σπέρνει αρκετή αμφιβολία ότι δεν τολμάτε να ανοίξετε το στόμα σας δημόσια για τέτοια ανόητα πράγματα όπως οι κλήσεις ασθενοφόρων για επείγουσες καταστάσεις που σχετίζονται με την καρδιά.

Αυτός ο συγγραφέας δηλώνει συνεχώς από τις 18 Δεκεμβρίου 2015 ότι η Τεχνοκρατία κήρυξε τον πόλεμο σε ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό του κόσμου.

Εγραψα:

«Η τεχνοκρατία είναι η ίδια άθλια ιδεολογία που έδωσε τη δυνατότητα στον Αδόλφο Χίτλερ τη δεκαετία του 1930. Η ναζιστική Γερμανία χρησιμοποίησε προηγμένη τεχνολογία για να υποδουλώσει και να σκοτώσει εκατομμύρια δικούς της πολίτες. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα εδώ, αλλά αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία κατευθυνόμαστε».

Φτάσαμε.

Τι επίπεδο βλακείας και άγνοιας πρέπει να επιδείξουν οι άνθρωποι για να μην δουν τι συμβαίνει εδώ;

 

Το LeoHohmann.com υποστηρίζεται 100 τοις εκατό από τους αναγνώστες και δεν υπόκειται σε καμία από τις εταιρικές επιρροές των Big Pharma, Big Tech, Big Food κ.λπ. Οι δωρεές μπορούν να αποσταλούν με τον Leo Hohmann, Αρχισυντάκτη, PO Box 291, Newnan, GA 30264 ή μέσω πιστωτικής κάρτας παρακάτω.

 

Πηγή  πρωτότυπου ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα