Πολύ κακό για ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ... Οριστικό: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ηλίας Κασιδιάρης

Πολύ κακό για ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ... Οριστικό: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ηλίας Κασιδιάρης

21 Απριλίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,037
Μοίρασέ το

 

 

 

«Τζούφια» η ρύθμιση Βορίδη

Τσάμπα και η παραίτηση Τζανερίκου…

Το έγραψαν από την πρώτη στιγμή τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πως όλη αυτή η προβολή του θέματος συμμετοχής του Ηλία Κασιδιάρη, ήταν μια … θεατρική φούσκα, που όμως πήρε πολύ μεγάλη έκταση, για κάποιο λόγο…

 

Ένα λογο, που θα τον μάθουμε σύντομα…

 

Είχε όμως και ένα τεράστιο θετικό όλη αυτή η παράσταση: ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ Α-δικαιοσύνη…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Υπό στενό μαρκάρισμα λοιπόν ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος, στο “δικό του κόμμα”…

Σίγουρα δεν έχει γίνει αντιληπτή η θεατρική παράσταση;;;

Δεν θα κατέβει τελικά στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό.

Η απόφαση αυτή ήταν οριστική αν και μέχρι στιγμής κυκλοφορούσαν μόνο φήμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του κόμματος του, «Έλληνες» θα διαχυθούν στο κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου και θα το ελέγχουν.

Αργά χθες το βράδυ είχε γίνει γνωστό πως ο προφυλακισμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και αρχηγός του κόμματος «Έλληνες» θα στηρίξει (χωρίς να είναι ο ίδιος υποψήφιος βουλευτής) το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να συμμετάσχει στις εκλογές αυτός ο κομματικός σχηματισμός, καθώς θα ξεπεραστεί ο σκόπελος του Αρείου Πάγου.

Θυμίζουμε ότι το ανώτατο δικαστήριο θα αποφάσιζε στις αρχές Μαΐου για το αν θα επιτρεπόταν ή όχι η εκλογική κάθοδος του κόμματος Κασιδιάρη.

 

Πηγή

Προβολές : 1,037


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα