ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.  Τακτοποιήστε το σπίτι σας, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.  ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ. Τακτοποιήστε το σπίτι σας, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

21 Σεπτεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,402
Μοίρασέ το

 

Ο Πούτιν καλεί 300.000 νέους στρατιώτες, και προειδοποιεί «δεν μπλοφάρω» για πυρηνική επίθεση στη Δύση

Μα τι … “τυχαίες συμπτώσεις” είναι όλες αυτές…!!!;;; (εδώ, εδώ κι εδώ), μόλις ψόφησε η ερπετόγρια της Αγγλίας…

Τα τύμπανα του ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ήδη ηχούν, και πολύ φοβάμαι πως ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ…

Και φυσικά, ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ας είμαστε όσο γίνεται, προετοιμασμένοι… με ότι σημαίνει αυτό…

ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ…

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο … ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απλώς γνωστοποίησε στον κόσμο ότι σοβαρολογεί ότι θα συνθλίψει την Ουκρανία και θα προστατεύσει τα σύνορα του έθνους του έναντι οποιασδήποτε δυτικής απάντησης.

Ο πόλεμος διεξάγεται εναντίον της Ουκρανίας γνωρίζοντας από παλιά ότι θα πυροδοτούσε έναν ευρύτερο πόλεμο εάν δεν τελείωνε γρήγορα.

Λοιπόν, δεν τελείωσε γρήγορα. Και τώρα ένας κλιμακούμενος πόλεμος λέξεων φαίνεται να μεταμορφώνεται σε μια άμεση σύγκρουση μεταξύ των υπερδυνάμεων – του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εναντίον Ρωσίας-Κίνας-Ινδίας-Ιράν-Βόρειας Κορέας κ.ά.

Υπάρχει μια καλή ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ η ΤΟΥΡΚΙΑ, ένα βασικό μέλος του ΝΑΤΟ, να αλλάξει θέση και να ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ τη ΡΩΣΙΑ σε αυτόν τον επερχόμενο πόλεμο.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι καλεί εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικούς εφέδρους σε αυτό που αποκάλεσε «μερική κινητοποίηση».

Ο Πούτιν είπε ότι η Δύση θέλει να «καταστρέψει» τη Ρωσία και απλώς δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό.

Και, δεν σταμάτησε εκεί. Ο Πούτιν είπε ότι δεν είναι «μπλόφα» η χρήση «όλων των μέσων» για την προστασία του ρωσικού εδάφους από τη δυτική επιθετικότητα.

Τώρα, ο κόσμος περιμένει την απάντηση της Ουάσιγκτον. Θα στείλουν άρματα μάχης M-1 Abrams στην Ουκρανία; Θα στείλουν πυραύλους μεσαίου ή μεγάλου βεληνεκούς; Στρατεύματα;

Θα είναι αυτή η έκπληξη του Οκτωβρίου που όλοι περιμένουν από ένα καθεστώς που ξέρει ότι οι μέρες του είναι μετρημένες;

Τι θα συμβεί αν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πριν από την ημέρα των εκλογών στις 8 Νοεμβρίου;

Η αποστολή στρατευμάτων ή οποιουδήποτε τύπου επιθετικού όπλου στην Ουκρανία σε αυτό το σημείο θα κλιμακώσει τα πράγματα σε σημείο που να ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Και αυτή η απάντηση ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ όπλα, είτε τακτικά είτε ένα θέτρο πολεμικών επιχειρήσεων ή ακόμα και διηπειρωτικά πυρηνικά πλήγματα. Το τελευταίο πιθανότατα θα περιλαμβάνει έναν υπερηχητικό πύραυλο που θα απομακρύνει βασικά σιλό των ΗΠΑ και/ή στρατιωτικές βάσεις.

Εάν ο Πούτιν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα κατά της Ουκρανίας, οι ΗΠΑ θα ανταποδώσουν με «ένα καταστροφικό χτύπημα» κατά του ρωσικού στρατού, δήλωσε ο πρώην Ευρωπαίος διοικητής του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια προσεκτικά διατυπωμένη προειδοποίηση την Τετάρτη (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11234251/America-hit-Russias-military-devastating-strike-Putin-nukes-Ukraine-says-general.html).

Ο απόστρατος στρατηγός του αμερικανικού στρατού Ben Hodges απάντησε λέγοντας ότι ο «απίθανος» Πούτιν θα διατάξει πυρηνικό χτύπημα στην Ουκρανία, αλλά προειδοποίησε ότι αν το κάνει, η Αμερική θα μπορούσε να ανατινάξει τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Κριμαία με πυραυλικό χτύπημα.

Η υπόθεση ότι ο Πούτιν θα χρησιμοποιούσε τα πυρηνικά του εναντίον της Ουκρανίας φαίνεται αφελής. Γιατί να πυροβολήσει τον γείτονά του και να καταστρέψει την εύφορη γεωργική του γη, όταν ο πραγματικός εχθρός του είναι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ;

Εάν χρησιμοποιεί πυρηνικά όπλα, θα ρίξει μια βολή στην καρδιά του εχθρού του, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σύμφωνα με τον αείμνηστο στρατιωτικό αναλυτή Dr. Peter Pry, το πυρηνικό πλεονέκτημα της Ρωσίας είναι αρκετό για να καταστήσει μια απάντηση των ΗΠΑ βασικά μάταιη. Η ρωσική πολεμική στρατηγική ανέκαθεν βασιζόταν γύρω από την ιδέα ότι ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να νικηθεί.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Πούτιν έχει ήδη αρχίσει να συλλαμβάνει Ρώσους που διαμαρτύρονται για τη μερική του κινητοποίηση. Ο άνθρωπος σοβαρολογεί.

Έχω την αίσθηση ότι ο Μπάιντεν απλώς παίζει, χτυπώντας την αρκούδα λίγο πιο δυνατά κάθε φορά, σύμφωνα με τις οδηγίες που λαμβάνει από τους παγκοσμιοποιητές του. Αυτό θα ισοδυναμεί με ένα παιχνίδι με τη φωτιά.

Μια ΠΥΡΗΝΙΚΗ φωτιά.

Την ίδια ώρα που ο Πούτιν ανακοίνωνε την Τετάρτη την πρόσκλησή του σε περισσότερα στρατεύματα, ο Μπάιντεν βρισκόταν στον ΟΗΕ κατατροπώνοντας τον Πούτιν (https://www.cbsnews.com/live-updates/biden-united-nations-speech-general-assembly-russia-putin-ukraine/).

Ο Μπάιντεν είπε στην ομιλία του στον ΟΗΕ ότι οι ΗΠΑ δεν αναζητούν σύγκρουση με την Κίνα. Αλλά δεν το είπε αυτό για τη Ρωσία. Αυτή είναι η σύγκρουση που θέλει το καθεστώς του;

Δεν γνωρίζουν οι χειριστές του Μπάιντεν ότι η σύγκρουση με τη Ρωσία σχεδόν σίγουρα σημαίνει σύγκρουση και με την Κίνα;

Σίγουρα οι χειριστές του Μπάιντεν γνωρίζουν ότι τα δύο έθνη, η Ρωσία και η Κίνα, υπέγραψαν ένα σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας (https://www.military.com/daily-news/2021/11/23/russia-china-sign-roadmap-closer-military-cooperation.html) πέρυσι.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ;

Αυτό θα γίνει μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ.

Ίσως αυτό ήταν το ΣΧΕΔΙΟ από παλιά, να σπρώξουν και να ωθήσουν την αρκούδα μέχρι να ξεσπάσει, και μετά οι ΗΠΑ προβάλλουν μια ήπια άμυνα ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – αυτό ήταν πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο τον Ιούλιο του 1914, τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο τον Ιούνιο του 1941 και τώρα εναντίον του ΝΑΤΟ στις 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Μερική κινητοποίηση στη Ρωσία ανακοίνωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας τηλεοπτικής ομιλίας την Τετάρτη και το σχετικό διάταγμα δημοσιεύθηκε αργότερα στο διαδίκτυο.

Το έγγραφο αποτελούνταν από δέκα ρήτρες, αλλά η μία από αυτές – η αρ. 7 – δεν αποκαλύφθηκε.

“Είναι για εσωτερική χρήση και γι’ αυτό δεν μπορώ να το αποκαλύψω”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Dmitry Peskov σε συνέντευξη Τύπου (https://www.rt.com/russia/563255-mobilization-ukraine-peskov-putin/), αφού κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω… είναι ότι ο Sergey Shoigu στη συνέντευξή του μίλησε για 300.000 άτομα [που πρόκειται να κινητοποιηθούν.] Η συζήτηση είναι για 300.000 άτομα. Και, όπως διευκρίνισε ο υπουργός Άμυνας, δεν θα προσληφθούν ταυτόχρονα», είπε.

Όσον αφορά τους λόγους για την τρέχουσα μερική κλήση στα όπλα, ο Peskov σημείωσε ότι ο Πούτιν εξήγησε στην ομιλία του ότι η Ρωσία «τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το στρατιωτικό δυναμικό του ΝΑΤΟ και ορισμένων άλλων μη φιλικών χωρών» στην Ουκρανία.

Ενώ η Ρωσία κινητοποιείται, ο Μπάιντεν δεν συμπεριφέρεται σαν πρόεδρος που προετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο με την ίδια την υπερδύναμη που επικρίνει και τιμωρεί δημόσια.

Έχει ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ περίπου το 10% των ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ και καθιστώντας ΑΔΥΝΑΤΗ τη ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΝΕΩΝ , απαιτώντας τους να κάνουν πειραματικές ΕΝΕΣΕΙΣ mRNA.

Πολλοί από τους στρατιώτες που έχουν πάρει τα τρυπήματα αρρωσταίνουν τώρα.

Ο Μπάιντεν ΑΝΟΙΞΕ επίσης τα ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ και επέτρεψε να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 4 ΕΚΑΤομμύρια ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΟΡΩΝ από τον Ιανουάριο του 2021, ΠΟΛΛΟΙ από τους οποίους είναι ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, πιθανοί προσωρινά ανενεργοί ΘΥΛΑΚΕΣ που Ρωσία-Κίνα-Ιράν θα μπορέσουν να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ σε μια στιγμή την επιλογή τους να ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ στους Αμερικανούς.

Ο Todd Bensman, συγγραφέας του Border Wars και συνεργάτης στο Center for Immigration Studies, δήλωσε σε μια συνέντευξη στις 20 Σεπτεμβρίου με τον Brannon Howse ότι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στη λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών του FBI που συνελήφθησαν στα σύνορα το 2022 έχει αυξηθεί κατά 400% (https://www.worldviewweekend.com/tv/video/todd-bensman-400-increase-illegals-terror-watch-list-entering-us-and-escalation-threat).

Αυτά τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ προέρχονται απευθείας από τον ιστότοπο των ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ και της ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ των ΗΠΑ (https://www.cbp.gov/newsroom/stats/cbp-enforcement-statistics).

2,15 εκατομμύρια παράνομοι έχουν περάσει στις ΗΠΑ τους πρώτους 11 μήνες του τρέχοντος οικονομικού έτους, το οποίο λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

«Έτσι πιθανότατα θα καταλήξουμε με 2,5 ΕΚΑΤομμύρια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου», είπε ο Bensman.

Και είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ από αξιωματικούς της Συνοριακής Περιπολίας.

Δεν περιλαμβάνει αυτούς που γλίστρησαν χωρίς να εντοπιστούν.

Υπάρχει μια κατηγορία παράνομων μεταναστών που ταξινομούνται ως «ΑΛΛΟΙ», η οποία περιλαμβάνει άτομα από ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ όπως η Σομαλία, το Ιράκ, το Ιράν, η Συρία και το Σουδάν. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 93.000 «ΑΛΛΟΙ» πέρασαν παράνομα το 2022, σύμφωνα με τον Bensman.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ, μια ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, παρέδωσε 13.000 στις ΗΠΑ φέτος, από 1.600 πέρυσι.

«Οι κακοί γνωρίζουν ότι τα νότια σύνορά μας είναι ανοιχτά, είναι ευάλωτα», είπε ο Bensman στον Howse.

Αυτό στην πραγματικότητα συμβαίνει από τη δεκαετία του 1990 και πραγματικά αυξήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όχι μόνο όσον αφορά τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ στην Αμερική ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ, αλλά και τις νόμιμες μεταφορές εκατομμυρίων προσφύγων από τις ίδιες εχθρικές χώρες.

Αυτό ήταν το θέμα του βιβλίου μου του 2017, Stealth Invasion (https://www.amazon.com/Stealth-Invasion-Conquest-Immigration-Resettlement/dp/1637580460/ref=sr_1_1?crid=367KD98T8VH15&keywords=stealth+invasion+by+leo+hohmann&qid=1663784187&sprefix=stealth+invasion%2Caps%2C98&sr=8-1), το οποίο είναι πιο επίκαιρο σήμερα από ό,τι όταν γράφτηκε.

Ο Bensman μίλησε επίσης στην Daily Mail, η οποία συνόψισε τα σχόλιά του ως εξής:

– Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων των ΗΠΑ συνέλαβε 78 μετανάστες στο τρομοκρατικό ρολόι του FBI που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού φέτος. Πρόκειται για πενταπλάσια αύξηση σε σχέση με πέρυσι, που σημείωσε ένα ρεκόρ 15.

– Ο Todd Bensman ρίχνει την ευθύνη στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έβαλε τέλος σε μια πολιτική της εποχής Τραμπ που αναγκάζει τους αιτούντες άσυλο να περιμένουν στο Μεξικό.

– Επιτρέποντας σε αυτούς τους μετανάστες να εισέλθουν στις ΗΠΑ, ο Bensman είπε ότι οι τρομοκράτες αναζήτησαν ευκαιρίες για να εκμεταλλευτούν τα χαοτικά σύνορα για να εισέλθουν κρυφά.

– Οι ΗΠΑ έχουν ήδη επιτρέψει σε δύο μετανάστες που περιλαμβάνονται στη λίστα παρακολούθησης της τρομοκρατίας να γλιστρήσουν μέσα από τις ρωγμές νωρίτερα φέτος.

Την ίδια στιγμή που άνοιξε τα σύνορα, ο Μπάιντεν έχει επίσης μειώσει τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου στα χαμηλότερα επίπεδα από την εποχή του Προέδρου Τζίμι Κάρτερ.

Όλα αυτά αθροίζονται για να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση εάν οι ΗΠΑ πάνε σε πόλεμο με Ρωσία-Κίνα.

Και ενώ η Ρωσία και η Κίνα κινητοποιούνται, ο Μπάιντεν είπε στον ΟΗΕ ότι οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».

Όχι, αυτό το καθεστώς δεν ενεργεί όπως θα ενεργούσε μια κυβέρνηση αν γνώριζε ότι ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν πιθανό να συμβεί στους επόμενους έξι έως 12 μήνες ή ακόμα και σε δύο χρόνια από τώρα.

Θα εγκαταλείπατε τις εντολές παραμονής, θα εγκαταλείπατε την αυτοκαταστροφική προσήλωση στην κλιματική αλλαγή, θα αυξάνετε την εγχώρια παραγωγή ενέργειας που θα χρειαζόταν για να πολεμήσετε τον πόλεμο και θα κλείνατε τα σύνορα ώστε οι εχθροί μαχητές να μην μπορούν να εισέλθουν.

Αντίθετα, το καθεστώς Μπάιντεν ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ όχι στους ξένους εχθρούς που γλιστρούν πέρα ​​από τα σύνορα, αλλά στους «ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ» (δηλ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του ΤΡΑΜΠ) και στις ΜΗΤΕΡΕΣ που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις της σχολικής επιτροπής. Αυτοί οι εγχώριοι «εξτρεμιστές» είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία, λέει, όχι η στρατιωτική δύναμη Κίνας-Ρωσίας.

Εμείς, οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ με Ρωσία-Κίνα από ό,τι είμαστε αυτή τη στιγμή. Είμαστε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΟΙ και δεν θα εκπλαγώ αν το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οποιαδήποτε διοίκηση που δεν ξεπουλήθηκε στον εχθρό θα έκανε το αντίθετο από όλα όσα θα έκανε μια νόμιμη κυβέρνηση αν γνώριζε ότι ο πόλεμος με μια αντίπαλη υπερδύναμη ήταν στον κοντινό ορίζοντα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.

Τακτοποιήστε το σπίτι σας, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Και ο αμερικανικός στρατός δεν πρόκειται να σας σώσει.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,402


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα