Σκοτώνονται στη ΝΙΚΗ... “Βράζει” ο Τσελέντης... αλλά ας πρόσεχε που πήγαινε...

Σκοτώνονται στη ΝΙΚΗ... “Βράζει” ο Τσελέντης... αλλά ας πρόσεχε που πήγαινε...

11 Ιουνίου, 2024 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,584
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, γελάω και αηδιάζω… καλά ρε Νατσιοικοί, γιατί τον πήρατε στη στάνη σας;;;

Αναρωτιέμαι και για τον τραγουδιστή – μοντέλο που προωθήσατε και τον στέλνετε στας Βρυξέλλας… να κάνει τι;;; Παρέα με την Μελέτη;;;

 

 

Άκη Τσελέντη ΝΤΡΟΠΗ σου: Ένας «χριστιανός» από τα Lidl που έβγαλε χολή για ΝΙΚΗ και Αναδιώτη, επειδή δεν εκλέχθηκε ευρωβουλευτής!

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τις εκλογές και ο Άκης Τσελέντης έδειξε το πραγματικό πρόσωπό του

– Επιτέθηκε στη ΝΙΚΗ που είχε την αφέλεια να τον «μαζέψει»

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και ο Άκης Τσελέντης έδειξε το πραγματικό πρόσωπό του - Επιτέθηκε στη ΝΙΚΗ που είχε την αφέλεια να τον «μαζέψει».

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

Η συμπερίληψη του Άκη Τσελέντη στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ ήταν εξ’ αρχής ένα μεγάλο λάθος. Το έδειξε το ένστικτο των ψηφοφόρων (σταθερών και πιθανών) από την πρώτη στιγμή.

Και αν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο σεισμολόγος έκρυψε την εγωμανία του για να δείξει εικόνα «ταπεινού», τα όσα ελεεινά έγραψε την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών, επιβεβαίωσαν ότι Τσελέντης και ΝΙΚΗ δεν έπρεπε ποτέ να διασταυρώσουν τα μονοπάτια τους.

Έχοντας την «ψωνισμένη» σιγουριά του νικητή, ο Τσελέντης έβγαλε μια απίστευτη χολή επειδή βγήκε τρίτος στη μάχη των σταυρών, με χαοτική απόσταση 20.000 σταυρών από τον πρώτο, Νίκο Αναδιώτη. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ με ταπεινότητα και πνεύμα αλληλεγγύης, έδωσαν συγχαρητήρια στον εκλεγμένο ευρωβουλευτή και συμφώνησαν ότι η συλλογική προσπάθεια είναι πάνω από την ατομική επιτυχία.

Όχι όμως ο Άκης Τσελέντης. Πολύ απλά διότι δεν συντάχθηκε ποτέ στο ομαδικό πνεύμα της ΝΙΚΗΣ. Μόνο προσχηματικά. Μόνο ευκαιριακά. Μόνο τυχοδιωκτικά. Ως χριστιανοί τηρούσαμε μια επιφύλαξη μήπως ο άνθρωπος όντως άλλαξε μυαλά. Τελικά δεν χρειάστηκαν ούτε 24 ώρες για να βγάλει στην επιφάνεια ξανά τον αληθινό εαυτό του.

Η ανάρτηση αίσχους

Με μια άθλια ανάρτηση του στο Facebook, ειρωνεύεται τον Νίκο Αναδιώτη, επιτίθεται στη ΝΙΚΗ χαρακτηρίζοντας την «θρησκευτική σέκτα», υπερασπίζεται τις ελεεινές απόψεις του περί Θείας Κοινωνίας και ισχυρίζεται ότι έκανε και… χάρη στη ΝΙΚΗ, επειδή ο ίδιος δήθεν αύξησε τις ψήφους της!

Γράφει αρχικά:

«Στον αγαπητό μου εκλεγέντα ηθοποιό, μοντέλο, και διακεκριμένο πρόσωπο στη showbiz πιστό Χριστιανό Νίκο Αναδιώτη (προσόντα δυσεύρετα στις ημέρες μας) εύχομαι να βοηθήσουν οι βαθιές γνώσεις του να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η ΝΙΚΗ θα κάνει το ντεμπούτο της».

Σιγά ρε Τσελέντη με τη… βαθιά γνώση σου στα πολιτικά θέματα που ειρωνεύεσαι κιόλας! Εσύ από που την απέκτησες την ευρωπαϊκή εμπειρία; Από τη μια φορά που έβαλες υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ και απέτυχες; Από τα τσιτάτα και τα άρθρα που κάνεις copy – paste στο Facebook και τα εμφανίζεις σαν δικά σου; Αντί να δώσεις ειλικρινή συγχαρητήρια σε έναν νέο άνθρωπο που θα αγωνιστεί να μεταδώσει Χριστό και Ελλάδα στην Ευρώπη, εσένα θίχτηκε το «τομάρι» σου και άρχισες τις κατινίστικες ειρωνείες; Πόσο φτηνός είσαι;

Και τι λέει παρακάτω ο ξιπασμένος σεισμολόγος;

«Εγώ από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσθηκα ως «ξένο σώμα» στο κίνημα αυτό το οποίο κάθε τόσο μια υπερ-δογματική φαιδρή θρησκευτική υπο-ομάδα προέβαλε στα μέλη καταγγελτικά τις τεχνοκρατικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις μου περί  κορονοϊού και θείας κοινωνίας, περί αμβλώσεων κλπ κλπ. ψάχνοντας μετά μανίας ανάμεσα στις χιλιάδες αναρτήσεις μου στο FB».

Αφού ένιωθες ότι είσαι ξένο σώμα στο κίνημα, τότε τι δουλειά είχες σε αυτό κύριε Τσελέντη; Και γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα για να ξέρουν και οι ψηφοφόροι που πορεύονται; Περίμενες πρώτα που θα κάτσει η «μπίλια» της σταυροδοσίας; Και αν έβγαινες πρώτος θα τα εύρισκες όλα καλά και ανθηρά και σήμερα θα αποθέωνες τη ΝΙΚΗ;

Και τολμάς να υπερασπίζεσαι ακόμα τις «επιστημονικά τεκμηριωμένες» βλακείες που έγραφες στο Facebook για τη Θεία Κοινωνία, και μάλιστα να σε ενοχλεί… που τις ψάχνανε κιόλας οι χριστιανοί; Και λίγο διάστημα πριν, το έπαιζες «Μητέρα Τερέζα» με σταυρούς και κομποσχοίνια;

Λίγη τσίπα δεν έχεις;

Ένας αθεόφοβος, «θεοσεβούμενος»…

Και μιας που το έφερε η ροή του λόγου, να θυμηθούμε λίγο τι βλασφημίες είχε γράψει ο Τσελέντης στον καιρό της πανδημίας, για τις οποίες υποτίθεται ότι μετανόησε και σήμερα τις ξανα – υποστηρίζει;

Μιλάμε για πολύ σοβαρά ατοπήματα που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια ότι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού δεν δύναται να γίνει φορέας καμίας ασθένειας, ο Άκης Τσελέντης την είχε αποδώσει σε «θρησκευτικές δοξασίες» που δεν πρέπει να τις δεχόμαστε γιατί «εδώ έχουμε να κάνουμε με θέμα δημόσιας υγείας και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε».

Ο ίδιος δήλωνε χριστιανός Ορθόδοξος μεν, αλλά «και επιστήμων τεχνοκράτης» που είναι «ενάντια σε κάθε δοξασία του πίστευε και μη ερεύνα» (αθεολόγητος ο κ. Τσελέντης, η Εκκλησία δεν έχει πει ποτέ τέτοιο πράγμα) και κατέληγε ότι «με ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε».

Ώστε κατά τον Τσελέντη η μετάληψη του Σώματος και του Αίματος του Χριστού ήταν «παιχνίδι» με ζωές, γιατί μάλλον ο Χριστός δεν είναι και τόσο… Θεός ώστε να αποτρέπει τη μετάδοση, έτσι; Μπορεί να ανάσταινε νεκρούς, να θεράπευε λεπρούς, τυφλούς και παράλυτους, να διέταζε τα στοιχεία της φύσης, να πολλαπλασίαζε τα ψωμιά και τα ψάρια, να κυβερνά όλο το σύμπαν, αλλά με τον κορωνοϊό θα τα έβρισκε… σκούρα. Αυτά μας λέει το κατά Τσελέντη ευαγγέλιον. Γιατί το κανονικό ευαγγέλιο μας λέει άλλα.

Μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook, ο σεισμολόγος είχε αφήσει σαφείς αιχμές για οποιονδήποτε υπερασπιζόταν τη Θεία Κοινωνία. Είχε αναρτήσει μια ελεεινή «γελοιογραφία» όπου φαινόταν ο… κορωνοϊός να έχει μπει στην ουρά για να… κοινωνήσει! Κύριε Τσελέντη μας, τελικά για καλεσμένος στο Ράδιο Αρβύλα είστε, για ευρωβουλευτής χριστιανικού κόμματος, ούτε ζωγραφιστός δεν είστε.

Ακόμα είχε ανεβάσει ένα ανιστόρητο κείμενο που απέδιδε τα εκατομμύρια θύματα της πανώλης στην Ευρώπη στους «συνωστισμούς στις εκκλησίες» και «τους πιστούς που κολλούσαν τους υγιείς», νομίζοντας ότι θα καταπολεμήσουν τον ιό «με μεταλήψεις και πολύ κύριε ελέησον». Και το κείμενο κατέληγε με το ότι «η εκκλησία σε θέματα υγείας δεν πρέπει να έχει λόγο»!

Σε άλλη ανάρτηση ο κ. Τσελέντης ειρωνευόταν τη λοιμωξιολόγο Ελένη Γιαμαρέλου που είχε πει ότι θα κοινωνήσει με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάει κορωνοϊό. Αλλού παρέθετε παρόμοια δήλωση της Έλενας Ράπτη. Παρέθεσε και την ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ που κατήγγειλε όσους επιστήμονες έκαναν ομολογία ότι η Θεία Κοινωνία είναι ακίνδυνη. Αποδοκίμασε και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου να επιτρέπει τη Θεία Κοινωνία σε όσους νοσούσαν από κορωνοϊό!

Να μας συμπαθάς κύριε Τσελέντη μας, αλλά άμα θέλαμε να στείλουμε τέτοιες αισχρότητες στην Ευρωβουλή, να βάζαμε τον Τατσόπουλο υποψήφιο, που έχει και πιο δυνατή φωνή. Έχει κολλήσει και πολύ περισσότερα ένσημα στο να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια της Ορθοδοξίας. Χίλιες φορές να ακούνε οι ψηφοφόροι της ΝΙΚΗΣ απλό και ανόθευτο χριστιανικό λόγο από τον Αναδιώτη, και ας έχει τις όποιες αδυναμίες του (τις οποίες και θα βελτιώσει), παρά να τρέφει στον κόρφο του τέτοιες οχιές που βλασφημούν την ορθοδοξία.

Και πάμε παρακάτω:

Στο κλείσιμο της ψωνισμένης ανάρτησης του Τσελέντη, γράφει:

«Θα συνιστούσα στον φωτισμένο Πρόεδρο κ Νατσιό ότι πρέπει να κρατήσει το πατριωτικό αυτό κίνημα, αν θέλει να ισχυροποιηθεί περεταίρω, μακριά από τακτικές θρησκευτικής σέκτας, υποκρισίας και υπογείων μεθοδεύσεων.

(**) Η ΝΙΚΗ έλαβε 19,000 ποιο πολλούς ψήφους απ ότι στις Εθνικές Εκλογές ίσως συνέβαλα και εγώ με μερικές από τις 19,700 που με τιμήσατε».

Σιγά ρε Άκη, που έγινες και αναμορφωτής κομμάτων! Σιγά που θα βάλεις σε τάξη τη ΝΙΚΗ, ενώ δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη ούτε τις θέσεις σου και τις αλλάζεις σαν πουκάμισα. Μιλάς εσύ για υποκρισία, ενώ είσαι ο ορισμός της υποκρισίας! Από βλάσφημος υλιστής, έγινες «χριστιανός» από τα Lidl, και μετά πάλι βλάσφημος υλιστής.

Και για να ανεβάσεις τον τραυματισμένο εγωισμό σου, έφτασες να λες και ξεδιάντροπα ψέματα για να δείξεις ότι τάχα έκανες χάρη στη ΝΙΚΗ. Η ΝΙΚΗ δεν πήρε 19.000 ψήφους περισσότερους από τις Εθνικές Εκλογές. Πήρε 20.000 ψήφους λιγότερους! Τον Ιούνιο του 2023 πήρε 193.000 ψήφους και στις χθεσινές Ευρωεκλογές πήρε 173.000 ψήφους. Το ποσοστό της ανέβηκε λόγω της τεράστιας αποχής. Να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας βολεύει.

Η ΝΙΚΗ είναι εκείνη που έκανε χάρη σε εσένα, κάνοντας το λάθος να σε συμπεριλάβει σε ένα – τρομερό κατά τα άλλα – ψηφοδέλτιο. Ο Τσελέντης ήταν μια παραφωνία σε έναν σχηματισμό από αξιολογότατους υποψήφιους που κανένα άλλο κόμμα δεν έφτανε σε ποιότητα. Ο φαφλατάς σεισμολόγος όχι μόνο δεν έφερε ψήφους, αλλά έκανε πολύ κόσμο καχύποπτο για τις προθέσεις του σεισμολόγου, κάτι που το πιστώθηκε συνολικά και η ΝΙΚΗ, άδικα κατά τη γνώμη μας.

Η συμπερίληψή του ήταν ένα λάθος που μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με την απειρία του κινήματος και με την καλή πίστη των στελεχών του. Ευτυχώς αυτό το λάθος δεν κόστισε πολύ, αλλά τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ θα πρέπει να «ξεψαχνίζουν» περισσότερο τις επιλογές τους, ειδικά στα πλαίσια του «ανοίγματος» που επιχειρεί.

Ο ευρω… τουρίστας Τσελέντης μας χαιρέτησε, αλλά οι υπόλοιποι άξιοι υποψήφιοι, και αν δεν εκλέχθηκαν, έφτιαξαν ισχυρή «μαγιά» για το μέλλον την ΝΙΚΗΣ. Ο λαός τους έδωσε ώθηση με χιλιάδες σταυρούς, δείχνοντας ότι θα τους ακολουθήσει και σε μελλοντικούς αγώνες του κινήματος. Αυτοί θα αγωνιστούν για την πατρίδα και ο Τσελέντης για την παρτίδα του. Αποδείχθηκε ότι πάντα γι’ αυτό αγωνιζόταν.

Κρίμα γιατί ως Sportime είχαμε στηρίξει κατά καιρούς σωστές θέσεις του Τσελέντη όταν όλο το σύστημα ήταν απέναντί του, και πιστεύαμε ότι όντως είχε μεταμέλεια για τα βλάσφημα παρατράγουδα του. Αλλά εδώ δεν χωράνε εκπτώσεις: όποιος δεν ταυτίζεται με το ενωτικό χριστιανικό πνεύμα της ΝΙΚΗΣ, δεν πρέπει να περνάει ούτε έξω από τα γραφεία. Αυτό αναγνώρισε ο κόσμος στη ΝΙΚΗ και αυτό στηρίζει. Είδε το μοναδικό κόμμα που δεν έχει καπετανάτα. Ο καπετάν… Τσελέντης και οποιοσδήποτε άλλος την έχει δει… καπετάνιος, ας πάει κρουαζιέρα στο πέλαγος της αλαζονείας του.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,584


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα