Στην ΙΑΠΩΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Στην ΙΑΠΩΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

1 Ιουνίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,031
Μοίρασέ το

 

 

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Επικοινωνιών της Ιαπωνίας ζητά συγγνώμη κατά τη διάρκεια της σημερινής μαζικής διαμαρτυρίας κατά του Π.Ο.Υ.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους σας.

Τόσοι πολλοί έχουν πεθάνει και δεν θα έπρεπε»

Είδατε κανέναν πολιτικό αρχηγό να ζητήσει συγνώμη που συνέστησε στους ηλίθιους ψηφοφόρους του να εμβολιαστεί;;;
Είδατε κανέναν πολιτικό γενικώς, να εκφράσει άποψη για τα μπόλια και για τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;
Είδατε κανέναν δικαστικό να ζητήσει συγνώμη;;;
Είδατε κανέναν από τους ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΤΟΤΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ – ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗ, ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ;
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ …
Καλλιόπη Σουφλή
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Επικοινωνιών της Ιαπωνίας και νυν μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων Kazuhiro Karaguchi:
Ως μέλος του Εθνικού Νομοθετικού Σώματος της Ιαπωνίας, ζητώ συγγνώμη από όλους σας. 
Ζητώ συγγνώμη από όλους σας. 
Τόσοι έχουν πεθάνει και δεν έπρεπε. 
Όταν ταξιδεύω σε διάφορες περιοχές, βλέπω ανθρώπους που δεν αντέχουν, δεν μπορούν να περπατήσουν, δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο ή στους χώρους εργασίας τους.
[..]
Αφού ο ίδιος έλαβε εμβόλια, ανέπτυξε μια σοβαρή ασθένεια, συγκεκριμένα μια ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου. 
«Τέτοια εποχή πέρυσι, δεν είχα ούτε φρύδια ούτε μαλλιά. Δύο από τα τρία υποτιθέμενα εμβόλια που έλαβα ήταν θανατηφόρες παρτίδες», αποκάλυψε.

 

Σήμερα, ξεκίνησε η μεγαλύτερη διαμαρτυρία κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), με την εναρκτήρια ομιλία του Kazuhiro Haraguchi, πρώην υπουργού Εσωτερικών και Επικοινωνιών στην Ιαπωνία και νυν μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Η μαζική συγκέντρωση είχε ως στόχο να αναδείξει αρκετά κρίσιμα ζητήματα, καθώς ο Haraguchi έδωσε μια ισχυρή και εγκάρδια ομιλία που είχε απήχηση σε πολλούς.
Ο Haraguchi ξεκίνησε αντιμετωπίζοντας τη θλίψη και την απώλεια που αισθάνονται αμέτρητα άτομα και οικογένειες λόγω της πανδημίας.
Με βαθύ αίσθημα ειλικρίνειας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ανέλαβε την ευθύνη για τις αποτυχίες των κυβερνώντων. 
«Ζητώ συγγνώμη από όλους σας. Τόσοι πολλοί έχουν πεθάνει και δεν θα έπρεπε», είπε. 
Τα λόγια του αντανακλούσαν μια βαθιά ενσυναίσθηση και λύπη για τις τραγωδίες που συνέβησαν που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, θέτοντας έναν μελαγχολικό αλλά αποφασιστικό τόνο για το γεγονός.
Ένα από τα βασικά σημεία της ομιλίας του Haraguchi ήταν η κριτική του για την απαγόρευση της ιβερμεκτίνης, ενός φαρμάκου που αναπτύχθηκε από τον Δρ Satoshi Omura, το οποίο πίστευε ότι θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση της πανδημίας.
Ο Haraguchi αμφισβήτησε τα κίνητρα πίσω από την απαγόρευση, υποδηλώνοντας ότι τα οικονομικά συμφέροντα είχαν προτεραιότητα έναντι της δημόσιας υγείας. 
«Γιατί; Επειδή είναι φθηνά. Δεν το θέλουν γιατί θα επηρεάσει τις πωλήσεις των εμβολίων», υποστήριξε. 
Αυτή η δήλωση προκάλεσε ζωηρά χειροκροτήματα από το πλήθος, πολλοί από τους οποίους θεώρησαν ότι τα εταιρικά κέρδη είχαν προτεραιότητα έναντι των ανθρώπινων ζωών.
Στη συνέχεια, ο Haraguchi μοιράστηκε μια βαθιά προσωπική ιστορία για την δική του μάχη με την υγεία.
Αφού ο ίδιος έλαβε εμβόλια, ανέπτυξε μια σοβαρή ασθένεια, συγκεκριμένα μια ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου. 
«Τέτοια εποχή πέρυσι, δεν είχα ούτε φρύδια ούτε μαλλιά. Δύο από τα τρία υποτιθέμενα εμβόλια που έλαβα ήταν θανατηφόρες παρτίδες», αποκάλυψε. 
Αυτή η ειλικρινής περιγραφή της μάχης του με τον καρκίνο, η οποία περιελάμβανε σημαντικές σωματικές αλλαγές όπως η τριχόπτωση, χτύπησε μια χορδή με το κοινό. 
Αφηγήθηκε ένα περιστατικό όπου η εμφάνισή του έγινε σημείο απόσπασης της προσοχής στην συνεδρίαση του Νομοθετικού Σώματος, με έναν αντίπαλο να επικεντρώνεται περισσότερο στην περούκα του παρά στα θέματα που αντιμετωπίζει.
Προσθέτοντας στη συζήτηση, ο Haraguchi αποκάλυψε ότι δεν ήταν το μόνο μέλος του Εθνικού Νομοθετικού Σώματος της Ιαπωνίας που υπέστη ανεπιθύμητες ενέργειες από τα εμβόλια.
Ανέφερε ότι τρεις από τους συναδέλφους του είχαν πληγεί σοβαρά, με μερικούς ακόμη και να νοσηλεύονται. «Γίνονται κομμάτια, κάποιοι νοσηλεύονται. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ», εξήγησε.
Αυτή η αποκάλυψη υπογράμμισε ένα ευρύτερο ζήτημα: την απροθυμία ή την αδυναμία των δημόσιων προσώπων να συζητήσουν ανοιχτά τις προσωπικές τους προκλήσεις για την υγεία.
Ο Haraguchi ήταν ιδιαίτερα παθιασμένος με τις προσπάθειες φίμωσης εκείνων που αμφισβητούν τις τρέχουσες πολιτικές και τις κυβερνητικές ενέργειες. 
Αφηγήθηκε ένα πρόσφατο περιστατικό όπου του απαγορεύτηκε να μιλήσει στο Channel 3 μετά από συνέντευξη με τον πρόεδρό του. 
«Τις προάλλες, μίλησα με τον πρόεδρο του Channel 3 και μου απαγορεύτηκε. Προσπαθούν να φιμώσουν τις φωνές μας», δήλωσε. 
Αυτή η προσπάθεια λογοκρισίας των διαφωνούντων ανέδειξε μια κρίσιμη ανησυχία για την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. 
Ο Haraguchi προέτρεψε το κοινό να παραμείνει σταθερό στην αποφασιστικότητά του, λέγοντας:
«Προσπαθούν να εμποδίσουν την ελευθερία μας, την αντίστασή μας, τη δύναμή μας. Αλλά δεν θα χάσουμε ποτέ».
Στο τέλος της ομιλίας του, ο Haraguchi εξέδωσε μια έκκληση για δράση. 
Κάλεσε τον λαό να σταθεί ενωμένος στην αμφισβήτηση της κυβέρνησης και των αμφισβητήσιμων αποφάσεών της.
«Ας ανατρέψουμε αυτή την κυβέρνηση», διακήρυξε, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή και λογοδοσία.
Κάλεσε τους νομοθέτες να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις ζωές και τις ελευθερίες των ανθρώπων, «Ας το κάνουμε να συμβεί», κατέληξε.
Η διαμαρτυρία που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή (31 Μαΐου 2024), η οποία στοχεύει να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες, σηματοδότησε μια σημαντική στιγμή στον παγκόσμιο διάλογο σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας και τις πολιτικές υγείας. 
Η ομιλία του Haraguchi, γεμάτη με άγνωστες προσωπικές ιστορίες και έντονες κριτικές, είχε βαθιά απήχηση στους παρευρισκόμενους.

ΠΗΓΗ: Japan’s Former Minister for Internal Affairs and Communications Apologizes During Today’s Massive Protest Against the WHO (aussie17.com)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Εκρηκτική ακρόαση: Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων διερευνά 297.000 υπερβολικούς θανάτους που συσχετίζονται με πειραματικά εμβόλια
Το Υπουργείο Υγείας μας απογοήτευσε, αρνήθηκε να παραδεχτεί ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν, κάνοντας τα στραβά μάτια στους ανθρώπους που αρρωσταίνουν, τους καρκίνους turbo, τη μυοκαρδίτιδα, τα παιδιά που ξαφνικά αρρωσταίνουν σαν να είναι 60-70 ετών
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Επιδημία δερματομυοσίτιδας που συνδέεται με το εμβόλιο Covid – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ανακάλυψη!
Μια άλλη αυτοάνοση ασθένεια αυξάνεται στον πληθυσμό
Η Big Pharma παραδέχεται ότι είπε ψέμματα για το εμβόλιο MMR
Ο φαρμακευτικός γίγαντας που απείλησε να «καταστρέψει» τους γιατρούς που εξέφραζαν ανησυχίες για ένα από τα φάρμακά του βρίσκεται ξανά στο δικαστήριο για υποτιθέμενα ψέμματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς.
Η Merck κατέχει την τρίτη θέση στον κατάλογο των κατασκευαστών φαρμάκων με τα περισσότερα πρόστιμα ύψους 10,7 δισ. δολλαρίων μέχρι σήμερα, και μέχρι το 2009, είχε καταβάλει αποζημίωση άνω των 2 δισ. λιρών σε 44.000 πολίτες των ΗΠΑ, επειδή το φάρμακο αρθρίτιδας Vioxx αύξησε τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών.
Τώρα, σε μια συγκλονιστική υπόθεση που ασκήθηκε βάσει του νόμου περί ψευδών ισχυρισμών, ενός νόμου 200 ετών που εισήχθη για την προστασία της κυβέρνησης των ΗΠΑ από απάτη, παραδέχεται παραποίηση δεδομένων σχετικά με το συστατικό παρωτίτιδας του εμβολιασμού ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR).
Η Merck*, η οποία πωλεί ετησίως δόσεις MMR αξίας 100 εκατομμυρίων δολλαρίων (78 εκατομμυρίων λιρών) στις ΗΠΑ, δήλωσε στα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), τον οργανισμό δημόσιας υγείας των ΗΠΑ που το αγοράζει και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που το αδειοδότησε, ότι παρέχει στα παιδιά 95% προστασία από την παρωτίτιδα. Το ποσοστό αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο χαμηλό όσο το 50% ή ακόμα και μηδέν.
Από το 2000, η αύξηση των κρουσμάτων παρωτίτιδας μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων και ενισχυμένων ώθησε τον FDA να δώσει εντολή στη Merck να αποδείξει τον ισχυρισμό προστασίας 95%, διαφορετικά θα έχαναν την άδειά τους.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,031


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα