ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Αλήθεια από πού αντλειται το δικαιωμα κάποιων να επεμβαίνουν με τέτοιο τροπο στη φύση για μα επηρεασουν τον καιρό και την ατμόσφαιρα άρα και στο κλίμα; Ποιοι μπορούν να παριστάνουν τους μαθητευόμενους μάγους εν αγνοία μας και χωρίς τη συναίνεσή μας;”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Αλήθεια από πού αντλειται το δικαιωμα κάποιων να επεμβαίνουν με τέτοιο τροπο στη φύση για μα επηρεασουν τον καιρό και την ατμόσφαιρα άρα και στο κλίμα; Ποιοι μπορούν να παριστάνουν τους μαθητευόμενους μάγους εν αγνοία μας και χωρίς τη συναίνεσή μας;”

30 Σεπτεμβρίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,002
Μοίρασέ το

 

“Γιατί εμένα μου μοιάζει σαν προσπάθεια να βγάλει την ουρά του επ’ έξω…;

Λίγες μέρες μόλις πριν ψάχναμε να βρούμε ποιοι κρύβονται πίσω από την 3Δ…

Μεχρι να βγεί στο προσκήνιο η συγκεκριμένη εταιρεία και ιδίως μέχρι να αποκαλυφθεί ο ιδιοκτήτης της, δεν ακουσαμε καμία καταγγελία απο τον κο Σκεπαστιανό για την προσφορά του (οπως ισχυριζεται) και για την άρνηση από τη μεριά των υπευθύνων!

Μετά την αποκαλυψη της εταιρείας και του ονόματός του, εμφανιζεται ως ο άνθρωπος που δεν του επιτράπηκε να σωσει τον κόσμο!”

 Οφείλω μια απάντηση στο σχόλιο του αγαπητού αναγνώστη “Τέρμα το δούλεμα”…

Δεν βγάζει την ουρά του απ’ έξω, μόνο…

Προκαλεί την νοημοσύνη του ελληνικού λαού και πολύ καλά κάνει, γιατί ως λαός είμαστε κυριολεκτικά ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ.

Ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή…

Στις 11 – 9 – 23, δηλαδή μετά την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αφήνοντας ερωτηματικά για την εν λόγω εταιρεία… (εδώ)

Ακολουθεί το δικό σας σχόλιο, που γίνεται ανάρτηση ξεχωριστή… (εδώ)

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με την βοήθεια “πετούμενων του ουρανού”, έβγαλε στη δημοσιότητα την εταιρεία του Σκεπαστιανού… όπως βλέπετε ούτε καν τον αποκαλώ “κύριο”… (εδώ)

Στη συνέχεια, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αποκάλυψαν ψάχνοντας, πως ο Σκεπαστιανός μαζί με την NOVA-WIND και κάποια άλλη εταιρεία, κατέθεσαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σχέδιο για την πόλη των 15’…(εδώ)

Άρα να υποθέσουμε εκ των γεγονότων, πως ο Σκεπαστιανός, είναι με το μέρος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…;;;

Μήπως επιβεβαιώνεται και με την συμμετοχή της εταιρείας και τις χορηγίες στο συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή… (εδώ)

Θιασώτης λοιπόν της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Ο ΣΚΕΠΑΣΤΙΑΝΟΣ…;;;

Μεσολάβησαν ή ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις με αναφορά στην εταιρεία του Σκεπαστιανού… μπορείτε να τις δείτε όλες, εδώ

Και φτάνουμε στην τελευταία ανάρτηση, απ’ όπου και το σχόλιό σας… (εδώ)… 

Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε δυο τρία πραγματάκια.

1. Στην primenews, δεν μου έβγαζε το θέμα, και αναγκάστηκα να το πάρω από το “κουρδιστό πορτοκάλι”, τον ρόλο του οποίου γνωρίζω…

2. Ο Κυριακάκης μπορεί να κάνει ότι θέλει στο ιστολόγιό του και θα κριθεί για τα γραφόμενά του και για όσα λέει… το ίδιο και ο “κουρδιστός πορτοκαλεώνας”, το ίδιο και ο Δαμιανίδης…

3. Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δεν είναι ούτε Κυριακάκης, ούτε “κουρδιστός”, ούτε Δαμιανίδης, δηλαδή ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ… έχουν δείξει και αποδείξει στα δέκα τέσσερα χρόνια συνολικά λειτουργίας τους πως ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ Μ’ ΑΥΤΕΣ… ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ…

Το θέμα Σκεπαστιανού για μένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ…

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ “ΑΝΘΡΩΠΟ” ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΩΣ… ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΣΩΤΗΡΑ…

ΟΜΩΣ… υπάρχουν κι άλλα θέματα μείζονος σημασίας… όπως είναι η αποκάλυψη της Βενετίας Κάντζια, που είχαν δημοσιεύσει τα παλιά καταργημένα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για το ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, από το 2016… κι αυτή ανάρτηση έπρεπε ν’ ανέβει, γιατί ακολουθούσε ένα βίντεο σχεδόν τριών ωρών,  λίαν σημαντικό για το ίδιο θέμα… (εδώ και εδώ)… το οποίο έπρεπε ν’ ακούσω, για να παρουσιάσω την τεράστια βαρύτητα του θέματός του…

Και πιστέψτε με, θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το θέμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ νεοταξίτικες  μπίζνες του Σκεπαστιανού, που συμβάλλουν στην καταστροφή της… χωρίς φυσικα να υποτιμώ “το περίεργο” έργο του…

Ο ΣΚΕΠΑΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Διαπίστωσα όμως, πως η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνόφωνων, ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ… ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΣΣΕΛΙΑΔΑ, και κάθε τι εύπεπτο…

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, καθίσταται σαφές πως τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και η υποφαινόμενη, ουδόλως υπερασπίζονται τον Σκεπαστιανό… όπως πράττουν οι έτεροι προαναφερόμενοι ιστολόγοι και δημοσιογράφος…

Δεν ξέρω όμως αν αξίζει να αγωνίζεται κάποιος για να αφυπνίσει τους προβατοποιημένους πολίτες…είναι τεράστια η ψυχική και οικονομική φθορά, καθώς τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και εναπόκεινται στην στήριξη των αναγνωστών τους που δυστυχώς είναι σπάνια και μόνον από κάποια πρόσωπα… και το κόστος είναι τεράστιο για το δικό μου βαλάντιο…

Αυτά τα ολίγα και εν αναμονή για την συνέχεια με τον Σκεπαστιανό…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΔΑΠΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ…

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ… και ανάμεσά τους, κι εμείς…

 

 

Τερμα το δούλεμα! λέει:

 

Γιατί εμενα μου μοιαζει σαν προσπάθεια να βγαλει την ουρα του επ’ εξω…;

Λίγες μέρες μόλις πριν ψάχναμε να βρουμε ποιοι κρυβονται πίσω απο την 3Δ… Μετά τις πλημμύρες στην Θεσσαλία και αφού είχαν προηγηθεί οι μεγάλες πυρκαγιές.

 

Μεχρι να βγεί στο προσκήνιο η συγκεκριμένη εταιρεία και ιδίως μέχρι να αποκαλυφθεί ο ιδιοκτήτης της, δεν ακουσαμε καμία καταγγελία απο τον κο Σκεπαστιανό για την προσφορά του (οπως ισχυριζεται) και για την άρνηση από τη μεριά των υπευθύνων!

 

Το έγγραφο που υπάρχει στο δημοσίευμα είναι από το 2021…

 

Μετά την αποκαλυψη της εταιρείας και του ονόματός του, εμφανιζεται ως ο άνθρωπος που δεν του επιτράπηκε να σωσει τον κόσμο!

 

Έχει παει εν τω μεταξύ στην εισαγγελία να γνωστοποιήσει αυτά που λέει ΠΡΙΝ βγει η εταιρεια του στο προσκήνιο;

 

Διοτι για την Θεσσαλία εχει ξεκινήσει έρευνα πολλές μέρες πριν και δεν είχαμε ακουσει κάτι!

 

 

Από οταν βγηκε να απαντήσει ουσιαστικά σε αυτά που έβγαιναν από οσους έψαχναν βλέπω ότι γίνεται μια απόπειρα ” ξεπλύματος” της όποιας εμπλοκής…

 

Γιατί αυτά που ισχυριζεται υιοθετούνται ως αλήθεια χωρίς διερεύνηση;

 

Για τον δόλο και τη σκοπιμότητα της κυβέρνησης δεν υπάρχει αμφιβολία, από μένα τουλάχιστον… το θέμα είναι αν υπάρχει σύμπραξη κυβέρνησης με 3Δ σε αυτό ή μερος σύμπραξης αφού τα δεδομένα δείχνουν οτι μαλλον από μόνη της η 3Δ δεν θα μπορούσε να το κάνει…

 

 

Ομως η 3Δ περιγράφεται ως μία εκ των τεσσάρων εταιρειών παγκοσμίως που εμπλέκεται με τροποποιηση του καιρού και αναφέρεται στη σελιδα της ως μελος της Weather Modification Association.

 

 

Το “ξέπλυμα” ξεκίνησε απο το “κουρδιστό πορτοκάλι” και αμέσως υιοθετήθηκε απο την prime news! (εκει το πρωτοειδα…) Βλεπω οτι και αυτό το αρθρο είναι παλι απο το “κουρδιστό πορτοκάλι”, άρα δείχνει ότι πρόκειται για “αγωνιώδη” προσπάθεια.

 

 

Δεν θα μου εκανε εντύπωση να παρουσιαστεί η θεση της εταιρείας, αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι η υιοθετηση της αποψης ΧΩΡΙΣ διερεύνηση!

 

 

Όταν το πρωτοάκουσα ηταν από τον Κυριακάκη στην εκπομπή του να λέει “για την 3Δ είδατε τι λέει ο πρόεδρος της… ναι εχει να κάνει με τροποποίηση του καιρού αλλά δεν είναι όπως νομιζετε… για καλό το κάνει… θα μπορούσε να βοηθήσει…” κάπως έτσι εδειχνε να προσπαθεί να επιβάλει ως αδιαμφισβήτητα τα λεγόμενα χωρίς να κρατάει μια ουδετερότητα!

 

 

Σήμερα ειδα οτι ανέλαβε και ο Δαμιανιδης (Βελόπουλος) το “ξεπλυμα”…

Ο τιτλος του βίντεο χαρακτηριστικός για τον σκοπό του…

Κάπου στο βίντεο ο Σκεπαστιανός για να επιβεβαιωσει τα λεγόμενά του ανέφερε οτι συνεργάζεται με εναν σπουδαίο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ επιστήμονα και στην ερωτηση αν γίνονται αεροψεκασμοί είπε ότι αυτό δεν συμβαίνει!!!

 

Αξιζει να ακούσετε προσεκτικά το βίντεο και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας…
https://m.youtube.com/watch?v=21DKFxHBI2w&t=908s

 

 

Υ.Γ. θυμάμαι ότι σε κάποιο σχόλιο (σε αρθρο,σχετικό με την 3Δ, νομιζω στα Αττικά Νέα) ειχαν αναρτηθεί τα στοιχεία με τις πτήσεις σκαφων της εν λόγω εταιρείας πριν τις πλημμυρες στη Θεσσαλία

 

Υ.Γ. 2 Αλήθεια από πού αντλειται το δικαιωμα κάποιων να επεμβαίνουν με τέτοιο τροπο στη φύση για μα επηρεασουν τον καιρό και την ατμόσφαιρα άρα και στο κλίμα; Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο σύστημα που καθε παρέμβαση μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα και σίγουρα επιρρεάζει τις ζωές μας!

 

Πότε ρωτηθηκαμε και συναινέσαμε σε κατι τέτοιο;

 

Ποιοι ειναι αυτοί που εχουν το δικαίωμα να το παιζουν μικροί θεοί;

 

Ποιοι μπορούν να παριστάνουν τους μαθητευόμενους μάγους εν αγνοία μας και χωρίς τη συναίνεσή μας;

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,002


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα