ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Το ευρωκοινοβούλιο και οι “εκλογές” είναι το θεατράκι για το πόπολο ώστε να πιστεύει το παραμύθι περί “δημοκρατιας” και “θεσμών”!”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Το ευρωκοινοβούλιο και οι “εκλογές” είναι το θεατράκι για το πόπολο ώστε να πιστεύει το παραμύθι περί “δημοκρατιας” και “θεσμών”!”

29 Μαΐου, 2024 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:852
Μοίρασέ το

 

Η ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και η ΑΝΥΠΑΚΟΗ είναι η αλλαγή του παιχνιδιού και όχι η νομιμοποίηση δια της συμμετοχής, επιλέγοντας μαντρί από τα μαντριά που σου οριζουν!

Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και, αντί να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ με τη συμμετοχή του την ύπαρξη και συνέχεια της ΕΕ που μας οδηγεί στην φτώχεια, τον πολεμο και την καταστροφή, να αποδείξει με την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ του ότι αυτό το μόρφωμα πρέπει πλέον να διαλυθεί και να ελεγχθούν ΟΛΟΙ για τα πεπραγμένα τους (όσοι παιζουν ρόλο μπροστά και πισω από την κουρτίνα).

Αποχαυνωμένος μπροστά με μια οθόνη τηλεόρασης, που αποτελεί τον μεγαλύτερο καταστροφέα της σκέψης και τον πιο σκληρό προπαγανδιστή, προσπαθούν να σε πείσουν να συμμετέχεις στην ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ – ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Ο Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Το ευρωκοινοβούλιο και οι “εκλογές” είναι το θεατράκι για το πόπολο ώστε να πιστεύει το παραμύθι περί “δημοκρατιας” και “θεσμών”!

 

 

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική γι αυτό το φασιστικό-σιωνιστικό μόρφωμα…

 

 

Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και, αντί να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ με τη συμμετοχή του την ύπαρξη και συνέχεια της ΕΕ που μας οδηγεί στην φτώχεια, τον πολεμο και την καταστροφή, να αποδείξει με την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ του ότι αυτό το μόρφωμα πρέπει πλέον να διαλυθεί και να ελεγχθούν ΟΛΟΙ για τα πεπραγμένα τους (όσοι παιζουν ρόλο μπροστά και πισω από την κουρτίνα).

 

Πρέπει επίσης να απαιτηθεί ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στα οικονομικά!…

 

Ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος είναι η αφύπνιση του κόσμου και η μη συμμετοχή στις στημένες διαδικασίες που βαζουν τα πρόβατα να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΎΝ τη λεηλασία και τη σφαγή τους.

 

Το πρόβλημα του συστήματος (του εχθρού) είναι να μην σε ελέγχει και να μην γνωριζει…

 

Δεν ενδιαφέρεται σε ποιο μαντρί θα καταταγούν τα πρόβατα… Τα πρόβατα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται σε κάποιο μαντρί και να εξουσιοδοτούν τον τσοπάνη για τη σφαγή τους!

 

“Δεν μπορείς να μην συμμετέχεις” σου λένε…

 

Διότι αν πολλοί ακολουθησουν το παράδειγμά σου και χαθεί ο έλεγχος, το σύστημα (που είναι εχθρος σου) δεν θα μπορεί να σου επιβληθεί!

 

Και αν δεν μπορεί να σε κρατάει μαντρωμενο και χάσει τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ που αποκτά όταν το αποδέχεσαι και συμμετέχεις στο στημένο παιχνιδι που εκείνο σου οριζει τους κανόνες, τότε τα πραγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα για συτό!

 

Αν σταματήσεις να υπακούς, να αποδέχεσαι ό,τι σου σερβίρουν ως δεδομένο, να νομιμοποιείς με τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι τους σφαγείς σου και καταλάβεις οτι μόνο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ μπορείς να έχεις ελπίδα… τότε το παιχνιδι αλλάζει!

 

Τόσα χρόνια που κάνεις ό,τι σου λένε και ακολουθείς τις διαδικασίες που σου οριζουν, κατάφερες κάτι; Άλλαξε κάτι;

 

Μηπως αν εμείς αλλάξουμε το παιχνιδι και θέσουμε τους δικούς μας όρους μπορούμε πραγματικά να αλλαξουμε την κατάσταση;

 

Μήπως αν τους γυρίσουμε την πλάτη, κλείσουμε τα αυτιά μας στο αφήγημά τους και τους πεταξουμε από τη ζωή μας ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ τους, θα είναι καλύτερα;

 

Αλήθεια, έχετε μεγαλη πρεμούρα να στειλετε κάποιον στην ευρωβουλή για να πλουτίσει σε βάρος σας;

 

Παίζοντας μία ανούσια και κακοστημενη παράσταση να βγάζει και τα εξτραδακια του προσφέροντας υπηρεσίες στα λόμπι;

 

Έχετε καταλαβει τι κομπίνα εχει στηθεί;

 

Έχετε καταλαβει ότι το ευρωκοινοβούλιο δεν παιζει κανένα ρόλο στις αποφάσεις;

 

Εχετε καταλάβει οτι όλα αυτά τα λαμογια της ΕΕ ζουν παρασιτικά σε βαρος μας και απομυζούν τον πλούτο μας, οτι ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά μας και με δάνεια που παίρνονται στο ονομά μας;

 

Εχετε συνειδητοποιήσει πόσα δισεκατομμύρια κλέβονται από εμάς για να συντηρείται το μόρφωμα που μάς καταστρέφει; (Ολους τους πολίτες της ΕΕ)

 

Θέλετε να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ αυτό το μόρφωμα που στήθηκε από τους ιδιους που ήταν πισω από τους δύο παγκόσμιους πολεμους και μας οδηγεί στον τρίτο;

 

Θέλετε να σας οριζουν τη ζωή τα καθάρματα των Βρυξελλών;
Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στο πανηγυράκι και να εξασφαλίσετε και μία πλουσιοπαροχη ζωή σε κάποιες γλάστρες που ενίοτε μεταφερουν και βαλιτσες, να το κάνετε! Να το κάνετε όμως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, γνωρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει και τι πρεσβεύει αυτό το μόρφωμα…

 

Αν συμφωνειτε με την ατζέντα τους να τους υποστηριξετε. Μην γκρινιαζετε ομως μετά…

 

Όσοι συμμετάσχετε και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τα σχεδιά τους, δεν θα έχετε δικαιωμα να μιλάτε μετά!

 

Οσοι απέχουν και απονομιμοποιούν εχουν δικαίωμα να μιλανε! (Αντιθετα με το αφήγημα ότι όποιος απέχει στηριζει το σύστημα (!) που εχουν βαλθεί να σας πείσουν για να σας οδηγήσουν στις κάλπες και να στηριξετε με την συμμετοχή σας το μορφωμα που καταρρέει.

 

Να του δωσετε ανάσα ζωής τώρα που τίθεται υπό αμφισβήτηση και βρίσκεται στα προθυρα κατάρρευσης…)
Να πανε στραφι τόσα σχεδια;

 

Λέτε αλήθεια να σας επιτρέψουν να ορίσετε εσείς το αποτελεσμα;

 

Πιστεύετε ότι αφήνουν στην τύχη ή στις διαθέσεις των πολιτών την εξέλιξη του σχεδιασμού τους;

 

Ενταξει, μολις κλεισουν οι κάλπες, σε χρονο dt θα σας σερβίρουν και τα αποτελέσματα και όσοι καταπιούν το παραμύθι αμασητο θα κατηγορούν τους άλλους για την επιλογή τους, αποδεχόμενοι το σερβιρισμένο προαποφασισμένο αποτελεσμα…

 

Τζίροι και κομπίνες δισεκατομμυρίων και ο έλεγχος 500 + εκατομμυρίων προβάτων δεν αφήνεται στην τύχη ..
Και θυμηθείτε!

 

Δεν εκλέγετε κυβέρνηση!!! (Ούτε για αυτό αποφασιζετε εσεις αλλά ειναι αλλο θέμα…) Γλάστρες για το άνευ ρολου και ουσίας ευρωκοινοβούλιο σας λένε να διαλεξετε! Και για να συνειδητοποιήσετε για πόσο βοδια σας έχουν δείτε και τους υποψήφιους…

 

Αναρωτηθείτε γιατί γίνονται όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια (από ολους) για να σας τραβηξουν στις κάλπες…

 

Μία μαζική αποχή τι μήνυμα δίνει;

 

Μία μαζική ανυπακοή, τι μήνυμα δίνει;

 

Φυσικά θα πουν ότι κάποιοι βγήκαν, φυσικά θα προσπαθήσουν να περάσουν το μήνυμα οτι η αποχή δεν τους ενοχλεί…

 

Αν η αποχή μετουσιωθεί και σε ανυπακοή, θα βρεθούν μπροστά σε ένα τσουνάμι που δεν θα μπορούν να ελέγξουν!

 

Και θα φανεί η γυμνια τους και ότι τίποτα δεν μπορούν να κάνουν και καμία εξουσία δεν έχουν, αν δεν τους το επιτρέψεις …

 

Η ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και η ΑΝΥΠΑΚΟΗ είναι η αλλαγή του παιχνιδιού και όχι η νομιμοποίηση δια της συμμετοχής, επιλέγοντας μαντρί από τα μαντριά που σου οριζουν!

 

Ακούστε και το παρακάτω:

Γ.Κοντογιώργης : Να κατανοήσει ο πολίτης ότι ψηφίζει για “Εκλόγιμη εκφυλισμένη Μοναρχία”

https://m.youtube.com/watch?v=ggNPPgtXAGA

 

 

Πηγή σχολίου



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 852


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα