ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

30 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:695
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, και ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ… ΚΟΤΕΣ…

Βουλή: Οι έδρες που «αλλάζουν χέρια» – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των κομμάτων

Ανακατατάξεις έφερε η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων

Αχ βρε παίδες… πόσο στεναχωριέμαι όταν αυτό το ιστολόγιο επιβεβαιώνεται… στα δυσάρεστα…
Τι έγραψε πριν λίγες μέρες ένας από τους εξαίρετους σχολιαστές των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ;;;

Πριν υπάρξουν τα ΕΠΙΣΗΜΑ αποτελέσματα ο Κούλης έχει φτιάξει και κυβέρνηση και ορμάει στο Μαξίμου!

“Θυμάται κανείς πως πρέπει να γίνεται η διαδικασία η εθιστηκαμε όλοι στον εικονικό κόσμο μένοντας απαθείς σε όλα;”

Ρωτάει εύλογα ο ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ…
Αλλά εμείς, τα καταπίνουμε όλα αμάσητα…
ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ…
ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 100… ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ…
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για να είμαι ειλικρινής, χαίρομαι που η πρώτη σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη κ. Β. Ματσουκατίδου, χάνει την έδρα της μια και εκεί καταλήγει ο Δ. Νατσιός…
Σύντομα θα διαπιστώσει πως ήταν θεϊκό δώρο, οι εξελίξεις…
Απ’ ότι μαθαίνω για το Ήθος και την Εντιμότητά της, καλλίτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και θα είναι… εκτός… γιατί έρχονται κάτι κωλοτούμπες που θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους…

 

Ανατροπές στην κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και στις έδρς τους στη Βουλή φέρνει η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από την ανώτατη εφορευτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, αλλάζει το άθροισμα των εδρών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υποχωρεί από τις 48 στις 47 έδρες, ενώ ο Περισσός εκλέγει 21 βουλευτές από 20 που είχε αρχικά.

 

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

 

Ειδικότερα, η ΝΔ χάνει την έβδομη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στην οποία βρισκόταν η Μαρία Πολύζου.

Η έδρα που χάνει το κυβερνών κόμμα «πηγαίνει» στην Πλεύση Ελευθερίας και τον Αλέξανδρο Καζαμία.

Επιπλέον, η Νέα Δημοκρατία έχει απώλειες στα Ιωάννινα, καθώς δεν εκλέγεται ο Γιώργος Αμυράς, αλλά και στη Δυτική Αττική όπου μένει εκτός ο Σταμάτης Πουλής.

Αντιθέτως, η ΝΔ κερδίζει την έδρα στη Β’ Πειραιά και επανέρχεται στη Βουλή ο Γιάννης Τραγάκης – ο αρχαιότερος τη τάξει βουλευτής, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά το 1974 – ενώ στις Σέρρες εκλέγεται ο Θεόφιλος Λεονταρίτης.

Παράλληλα, η ΝΔ κερδίζει μία έδρα στην Α’ Αθήνας και έτσι επανέρχεται στη Βουλή ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει μία έδρα στο νομό Σερρών, ενώ η «καραμπόλα» με την Β’ Πειραιά, την οποία χάνει η Πλεύση Ελευθερίας, οδηγεί σε αλλαγές και στην Α’ Αθήνας, όπου χάνει την έδρα το κόμμα «Νίκη» και αντ’ αυτής εκλέγει βουλευτή στη Δυτική Αττική – τον Ιωάννη Παλαιτσάκη.

Μάλιστα, στην Α’ Αθήνας, στην πρώτη θέση βρισκόταν ο πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος, μετά από αυτή την εξέλιξη, καλείται πλέον να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης.

 

 

Πηγή

Προβολές : 695


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα