Το περίεργο ΕΣΧΕΣ του Κασσελάκη, άνευ... ΠΟΘΕΝ... Το δούλεμα πάει σύννεφο...

Το περίεργο ΕΣΧΕΣ του Κασσελάκη, άνευ... ΠΟΘΕΝ... Το δούλεμα πάει σύννεφο...

3 Ιουνίου, 2024 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:756
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι για το θράσος του Κασσελάκη και την υποτίμηση της νοημοσύνης μας…

 

Κασσελάκης για Πόθεν Έσχες: Με τον ιδρώτα μου έβγαλα εκατομμύρια ευρώ – Πού είναι οι offshore του Μητσοτάκη;

39 ΑΚΙΝΗΤΑ…

1.9 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

1.69 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ!!!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ … ΠΟΘΕΝ;;;

39 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;

ΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ;;;

Μας δουλεύει ο Στεφανούλης και οι αριστεροί, χαμπάρι δεν παίρνουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κασσελάκης για Πόθεν Έσχες: Με τον ιδρώτα μου έβγαλα εκατομμύρια ευρώ - Πού είναι οι offshore του Μητσοτάκη;
Το πόθεν έσχες του παρουσίασε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Την περιουσιακή του κατάσταση, από video wall στην παραλία της Θεσσαλονίκης παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο της άγριας διαμάχης που έχει ξεσπάσει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το πόθεν έσχες.
«Γιατί, παρότι δεν έχω ακόμη την νομική υποχρέωση να το κάνω, είναι για μένα ύψιστη τιμή. Γιατί εντέλει σε εσάς λογοδοτώ, στον ελληνικό λαό. Βλέπετε πίσω μου τα στοιχεία για όλο το 2023. Και είναι ό,τι σας έχω πει. Δεν σας κορόιδεψα παριστάνοντας τον οικονομικά αδύναμο για να κερδίσω την ηγεσία της Αριστεράς. Η δική μου Αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου. Η δική μου Αριστερά είναι στην ψυχή μου. Είναι η Ανθρωπιά, η Αλληλεγγύη, το μοίρασμα, το δίκιο, το να πονάς για τον άλλον και να θες να μπορούν να προκόβουν οι πολλοί, όχι οι λίγοι» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Η ομιλία Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη«Σήμερα θα σας πω όλες τις αλήθειες μου και αξιολογήστε τες εσείς», είπε ξεκινώντας την ομιλία του.

«Η πρώτη μου αλήθεια: δεν είμαι και δεν θα ήθελα να είμαι επαγγελματίας πολιτικός, Γιατί επαγγελματίας πολιτικός στη χώρα μας κατάντησε να σημαίνει να λες ψέματα, να μιλάς ξύλινα, να προσθέτεις κάθε χρόνο κι άλλα σπιτάκια στο πόθεν έσχες σου» πρόσθεσε ο Κασσελάκης.

«Έβλεπα ότι ευεργετηθέντες από τον Τσίπρα άρχισαν να παίρνουν αποστάσεις για να μην μπουν στο κάδρο τον ηττημένων»

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: Είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην Αμερική όπου ζούσα 21 χρόνια. Αγωνίστηκα, πέτυχα. Έβγαλα κάποια χρήματα. Δεν πήρα ποτέ ούτε ευρώ δημόσιο χρήμα και δεν ήρθα εδώ για να βγάλω στην πλάτη του ελληνικού λαού. Οι πειρατές δεν είναι στην Κουμουνδούρου, σε άλλα κόμματα, που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ, βρίσκονται. Την οικονομία την ξέρω καλά εκεί δούλεψα και πέτυχα, τα υπόλοιπα η ζωή τα έφερε και είμαι εδώ, αν δεν με είχε επιλέξει ο Τσίπρας ως απόδημο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας δεν θα ήμουν εδώ. Ήμουν σε τιμητική θέση, αλλά έρχονται έτσι τα πράγματα ώστε να γνωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη ήττα και να έχει μπροστά του μεγάλη μάχη τον Ιούνιο του 2023. Το γεγονός ότι έβλεπα ότι ευεργετηθέντες από τον Τσίπρα άρχισαν να παίρνουν αποστάσεις για να μην μπουν στο κάδρο τον ηττημένων με έκανε να πω όχι, εγώ σε αυτόν τον έντιμο άνθρωπο θα είμαι δίπλα στη δύσκολη στιγμή του. Έβλεπα ανθρώπους που δεν θα υπήρχαν χωρίς εκείνον να περιμένουν να πάρουν τη θέση του πριν καν εκλεγούν στο αξίωμα. Αυτό ήταν κόντρα στις αρχές μου, ήταν κοροϊδία προς όσους είχαν εμπιστευτεί το κόμμα. Μπήκα στη μάχη της εκλογής ανέτοιμος, με μισά ελληνικά, αλλά με ολόκληρη ψυχή και με όραμα διαφορετικό για το μέλλον του τόπου και ήρθατε εσείς και φέρατε τα πάνω κάτω.

«Θα έχουμε τον Ανδρουλάκη να κοιμάται και θα αδειάζουμε τα ταμεία»…

«Την επόμενη μέρα σάστισα, υπήρχαν μέρες που δεν είχα κοιμηθεί, με μαθήματα ελληνικών, για να εκφραστώ καλύτερα, και μάχη για να σταθεί όρθιο το κόμμα και το σύστημα Μητσοτάκη να στήνει πάρτι: τι ωραία, ΣΥΡΙΖΑ τέλος, θα έχουμε Ανδρουλάκη να κοιμάται και θα αδειάζουμε τα ταμεία» είπε.
Στη συνέχεια, μίλησε για το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και για το πρόγραμμα του κόμματος:
Φτιάξαμε το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο από τα κόμματα, επειδή το ψηφίσατε εσείς, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχίσαμε να παράγουμε θέσεις, κοστολογημένες, για ακρίβεια, ασφάλεια, στέγη, φορολογία, τα έχει ακούσει η Ελλάδα από τα στελέχη μας και η κυβέρνηση άρχισε άλλο παραμύθι και λέει «πού θα βρείτε τα λεφτά «ενώ το γενικό λογιστήριο του κράτους μάς δικαίωσε. Όσο η φέτα κοστίζει 6,28 ευρώ, τόσο κοστίζει το πρόγραμμα 48 δις.
Στη συνέχεια μίλησε για τη φορολόγηση υπερκερδών που, όπως είπε, δεν τολμά η ΝΔ, επειδή είναι στο πλευρό των τραπεζών και όχι των πολιτών.
Στο ερώτημα «είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έτοιμος να κυβερνήσει αύριο», εγώ θα απαντήσω με την αλήθεια: εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη ΝΔ θα πηγαίναμε, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και τόνισε ότι «θα κοβόταν επιτέλους το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι».

«Το μόνο κόμμα χωρίς εξαρτήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε: Για να ανατάξουμε τη χώρα ύστερα από τέτοια λαίλαπα, χρειαζόμαστε πρόγραμμα για κάθε τομέα, και για αυτό απαιτείται ένας χρόνος σκληρής δουλειάς. Ζητώ από εσάς να στείλετε ηχηρό μήνυμα «αλαζονεία τέλος» στη ΝΔ για να μην έχουμε τρία χρόνια ασύδοτης μοναρχίας μπροστά μας και το μόνο κόμμα χωρίς εξαρτήσεις να γίνει η μεγάλη αντιπολίτευση.
Σήμερα θα σας πω τις μεγάλες αλήθειες, πού είμαστε έτοιμοι και πού όχι και εσείς θα κρίνετε αν θα μας δώσετε την ευκαιρία, που δεν είμαστε αλάνθαστοι, αλλά κάνουμε νέα αρχή, με πάθος και εντιμότητα, για κάθε τι που πρέπει να γίνει για να γίνουμε μια σύγχρονη κοινωνία, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αυτοκριτική πρέπει να είναι γενναία, είπε. «Θα πάω στην κάλπη με όλη μου την αλήθεια», είπε.
Η προπαγάνδα της ΝΔ κατασκεύασε για μένα εικόνα ανθρώπου που δεν κόπιασε ποτέ, γιατί μόνο έτσι μπορούν να με καταστήσουν αντίπαλο ενός πρωθυπουργού που τα βρήκε όλα έτοιμα κα είναι ζάπλουτος, είπε ο Κασσελάκης και συνέχισε: Κάποιες φορές από υπερπροβολή ή απειρία να διαχειριστώ τη δημοσιότητα συνέβαλα κι εγώ στη δημιουργία αυτής της εικόνας.
Στην Αμερική το να δείχνεις τα σπίτια σου είναι διαφάνεια, εδώ μπορεί να μεταφραστεί ως επιδειξιομανία και ζητώ συγγνώμη σε όποιους το εξέλαβαν έτσι, αλλά η ζωή μου δεν είναι αυτή, ειναι γεμάτη με ρωγμές, κορυφώσεις και μεγάλες πτώσεις, είπε. «Δεν γεννήθηκα πλούσιος» τόνισε.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: Βρέθηκα στα 14 μου να έχω μία επιλογή για ένα καλό μέλλον: ένα εισιτήριο και μια υποτροφία.
Μπήκα σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια με το σπαθί μου, δεν είχα μπαμπά πρωθυπουργό. Και πέτυχα και τους μισθούς και τα μπόνους με την αξία μου γιατί έφερνα κέρδη στην εταιρεία, δεν έφερνα ζημιές όπως ο πρωθυπουργός μέχρι να του πει ο πατέρας του μην ανησυχείς θα πας στη βουλή έχουμε στασίδι εδώ κι έναν αιώνα. Στάθηκα τυχερός γιατί βίωσα έντονα και τον ουρανό και τον γκρεμό, πέτυχα με τον ιδρώτα μου.
Έρχονται σε έναν άνθρωπο που έβγαλε με μόχθο τα χρήματα και ζητούν το πόθεν έσχες και τον καλούν απατεώνα ενώ η προθεσμία δεν έχει λήξει. Δεν ήμουν στην Ελλάδα και δεν είχα σχέση με το δημόσιο χρήμα, ενώ το σύστημα δεν λειτουργεί για τους ίδιους, είναι απατεώνες και ανίκανοι, δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν την πλατφόρμα για να υποβάλλουμε πόθεν έσχες όλοι οι υπόχρεοι.

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη:  

«Παρουσιάζω μπροστά σας την περιουσιακή μου κατάσταση, βλέπετε τα στοιχεία πίσω μου, η δική μου αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι αλλά στην ψυχή, να θες να προκόβουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι.
Τα στοιχεία αφορούν κι εμένα και τον Τάιλερ» τόνισε λίγο πριν παρουσιάσει στο video wall της εκδήλωσης το έγγραφο της περιουσιακής του κατάστασης.


ποθ1.jpg
555_3.JPG

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 756


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα