Το Τελευταίο Κεφάλαιο Της Δουλείας Εξαρτάται Από Την Ευρεία Εφαρμογή Των Ψηφιακών Νομισμάτων Των Κεντρικών Τραπεζών

Το Τελευταίο Κεφάλαιο Της Δουλείας Εξαρτάται Από Την Ευρεία Εφαρμογή Των Ψηφιακών Νομισμάτων Των Κεντρικών Τραπεζών

12 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:413
Μοίρασέ το

 

Ο έλεγχος των ανθρώπων και των εθνών απαιτεί από τους πληθυσμούς να συμμορφώνονται εθελοντικά και να αποδέχονται αυτόν τον έλεγχο. Χωρίς τη συγκατάθεση των μαζών στους κρατικούς νόμους, τις εντολές, τα λουκέτα, τη φορολογία (εγκληματική κλοπή) και τον νομισματικό έλεγχο, το κράτος παύει να έχει οποιαδήποτε εξουσία.

Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στα πρόθυρα όχι μόνο του εθνικού ελέγχου από τους λίγους, αλλά και του διεθνούς ελέγχου από τους λίγους.

Το κεντρικό τραπεζικό σύστημα είναι το κλειδί για αυτή τη σχεδιασμένη κατάληψη, οπότε η αντίσταση σε αυτή την κατάληψη σε κάθε επίπεδο από τις μάζες είναι υποχρεωτική αν θέλουμε να επιβιώσει η ελευθερία.

 

 

 

Ήδη ξεκίνησε στη Βραζιλία η εφαρμογή του μέτρου… διαβάστε εδώ… όσοι νομίζουν πως δεν θα έλθει και στην Ελλάδα…
Να μην τα ξαναγράφω… τα έγραψε στο λινκ που σας δίνω …
ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

9 Φεβρουαρίου 2023 | Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

“Δεν ξέρουμε, για παράδειγμα, ποιος χρησιμοποιεί σήμερα ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων και δεν ξέρουμε ποιος χρησιμοποιεί σήμερα ένα χαρτονόμισμα των 1000 δολαρίων πέσο. Η βασική διαφορά με το CBCD είναι ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των κανόνων και των κανονισμών που θα καθορίζουν τη χρήση αυτής της έκφρασης της ευθύνης της κεντρικής τράπεζας, και επίσης θα έχουμε την τεχνολογία για να το επιβάλουμε”.

~ Agustín Carstens-Γενικός Διευθυντής, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών

Δεν θέλω να υποδείξω ότι τα CBDCs είναι ο μοναδικός ή ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμάς, αλλά όταν εφαρμοστούν πλήρως, θα αποτελέσουν το τελικό σημείο θραύσης της ελευθερίας αυτής της χώρας. Ο ψηφιακός έλεγχος κάθε συναλλαγής, η απόλυτη επιτήρηση και ο απόλυτος έλεγχος της κεντρικής τράπεζας σε όλες τις νομισματικές διαδικασίες, θα απαιτήσει επίσης την παρακολούθηση και τον εντοπισμό κάθε ατόμου, γεγονός που με τη σειρά του θα καταστήσει αναγκαία την κοινωνική καταγραφή, την ταυτότητα και τα κοινωνικά διαβατήρια. Όλες οι συναλλαγές θα ελέγχονται κεντρικά, τα μετρητά θα εξαλειφθούν, έτσι ώστε μόνο οι “επιτρεπόμενες” αγορές, τα ταξίδια και κάθε μετακίνηση, η χρήση ενέργειας και τα δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα θα είναι οι δικαιολογίες που θα χρησιμοποιούνται από τους κεντρικούς τραπεζίτες και τους τεχνοκράτες για το τι είναι και τι δεν είναι ανεκτό από τους αφέντες σας.

Αυτό μπορεί να είναι πολύ μπερδεμένο για τους περισσότερους, αλλά εκείνοι οι λίγοι που έχουν μελετήσει τις πραγματικές ιδέες της ελευθερίας και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι μόνοι νόμοι και τα μόνα “δικαιώματα” που υπάρχουν είναι αυτά του ατόμου, έχουν μια καλύτερη κατανόηση. Επιπλέον, μόνο ο φυσικός νόμος έχει οποιαδήποτε αξία ή συνέπεια, και μόνο ο φυσικός νόμος ισχύει ως ηθικός σκοπός πραγματικής δικαιοσύνης για οποιοδήποτε άτομο ή για οποιαδήποτε ομάδα ατόμων. Επομένως, εάν οποιοδήποτε κράτος ή κυβέρνηση προκύψει και διεκδικήσει οποιαδήποτε εξουσία, και για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα πρέπει να κάνει απολύτως τίποτα άλλο εκτός από την προστασία του ατόμου και των εγγενών φυσικών δικαιωμάτων του, διότι οποιαδήποτε άλλη λειτουργία θα εξέθετε αναγκαστικά ότι κάθε άτομο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ιδιοκτησία του κράτους, και επομένως σκλάβος. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση σε οποιοδήποτε σύστημα διακυβέρνησης που επιλέγει να θεσπίζει νόμους, να επιβάλλει αυτούς τους νόμους ή να περιορίζει με οποιονδήποτε τρόπο το ειρηνικό άτομο.

Η συζήτηση αυτών των εννοιών αυτή τη στιγμή και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται απολύτως παράλογη, καθώς καμμία κυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ δεν έχει δεσμευτεί μόνο για την προστασία των φυσικών και εγγενών δικαιωμάτων του ατόμου, χωρίς να επιτίθεται εναντίον αυτών των ίδιων δικαιωμάτων. Αυτό που δείχνει ξεκάθαρα, λοιπόν, είναι ότι καμία κυβέρνηση και κανένα κράτος ή έθνος δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης σε οποιαδήποτε ελεύθερη κοινωνία. Καμία κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να “φτιάχνει” νόμους, επειδή ο φυσικός νόμος είναι ήδη προφανής και αυτονόητος. Τίποτα που επιβάλλεται από το κράτος δεν πρέπει ποτέ να ονομάζεται νόμος, καθώς κανένα νόμιμο δικαίωμα δεν επιτρέπει σε έναν άνθρωπο να κάνει νόμο με εξουσία πάνω σε έναν άλλο. Κανείς δεν μπορεί καν να μετρήσει τους “νόμους” που υπάρχουν στα βιβλία, ούτε καν θα επιχειρήσει να το κάνει. Υπάρχουν πάνω από 300.000 πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί νόμοι μόνο για τα όπλα, άρα πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια νόμοι διεκδικούνται από τη μία ή την άλλη κυβέρνηση: τοπική, πολιτειακή και ομοσπονδιακή; Η παραφροσύνη αυτού του γεγονότος είναι πέρα από κάθε φαντασία οποιουδήποτε νοήμονος ατόμου.

Όλα όσα συμβαίνουν και συνέβησαν, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιθετικών πολέμων, της φορολογίας σε κάθε επίπεδο, του πλήθους των νόμων και των αλλαγών των νόμων, του τραπεζικού και εταιρικού ελέγχου των οικονομικών και της κυβέρνησης, όλων των κρατικών περιορισμών, της εσωτερικής απάτης της 11ης Σεπτεμβρίου και της ψεύτικης πανδημίας των “κοβιδίων”, σχεδιάστηκαν από πολύ καιρό πριν, προκειμένου να επιτευχθούν συγκεκριμένες ατζέντες.

Όλα είναι μια συνεχής εξέλιξη των γεγονότων με σκοπό να οδηγήσουν σε μια κατάσταση απόλυτου ελέγχου, όπου μια άρχουσα τάξη είναι κυρίαρχη των πάντων. Το αποκορύφωμα αυτής της αποτρόπαιας συνωμοσίας είναι η τεχνοκρατική παγκοσμιοποίηση, όπου οι λίγοι θα κυβερνούν τον κόσμο. Με την ψηφιοποίηση σχεδόν κάθε πτυχής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης κάθε νομισματικής συναλλαγής, αυτό θα επιτρέψει ένα πλήρως συγκεντρωτικό σύστημα διακυβέρνησης, όπου κάθε άτομο θα εξαρτάται από το κράτος. Αυτό θα είναι το κορυφαίο επίτευγμα των παγκοσμιοποιητών, και η κεντρική τράπεζα ψηφιακού νομίσματος ως το παγκόσμιο σύστημα fiat, θα επιτρέψει τον μαζικό έλεγχο σχεδόν κάθε συνθήκης της ζωής.

Το συγκεντρωτικό ψηφιακό χρήμα, η τεχνητή νοημοσύνη, το τσιπάρισμα του πληθυσμού, τα διαβατήρια μετακίνησης και “υγείας”, οι πόλεις των 15 λεπτών και τα παρόμοια, θα αλλάξουν για πάντα τη δομή της εξουσίας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε το εύρος αυτής της συνωμοσίας, και παρόλο που πολλοί περισσότεροι στρέφονται εναντίον αυτών των αλλαγών, το κράτος προχωράει ολοταχώς με το σχέδιό του να αναπτύξει τα CBDCs σε όλο τον κόσμο, και η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, συζητά ανοιχτά και εφαρμόζει αυτές τις αποτρόπαιες στρατηγικές σε όλο τον κόσμο χωρίς παύση.

Σκεφτείτε τις συνέπειες αυτής της παραφροσύνης του ελέγχου. Μόλις η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών αναδιοργανώσει ολόκληρο το κεντρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα σε ένα πλέγμα απόλυτου ελέγχου των συναλλαγών- ένα πλέγμα που επιτρέπει στις κεντρικές τράπεζες να ελέγχουν πλήρως τα πάντα από μια παγκόσμια συγκεντρωτική θέση, κάθε ελευθερία εξαφανίζεται αμέσως. Σχεδόν κάθε χώρα στη γη καταναλώνεται πλήρως από το χρέος, και αυτό είναι σχεδιασμένο, ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες. Λόγω αυτού του σχεδιασμένου αποτελέσματος, η ενοποίηση του χρέους σε παγκόσμια κλίμακα θα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό πραξικόπημα όλων των εποχών. Αυτή είναι η ατζέντα που επιδιώκει η άρχουσα τάξη, καθώς μόλις αυτό το πραξικόπημα ενοποίησης τεθεί σε εφαρμογή, τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά συστήματα θα λειτουργούν ως ένα- όλα θα ελέγχονται από τις κεντρικές τράπεζες. Τεράστιες μεταβιβάσεις πλούτου λαμβάνουν χώρα επιθετικά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια. Σκεφτείτε τώρα ότι οι περισσότερες από τις υπερχρεωμένες χώρες θα συνασπιστούν ως μία, αφαιρώντας τον πλήρη έλεγχο από τα χέρια των ατόμων και των κυρίαρχων εθνών, και τοποθετώντας όλη τη δύναμη και τον έλεγχο στα χέρια της παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας, της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών.

Σε εκείνο το σημείο, τα ταξίδια έξω από το σπίτι σας, είτε 5 χιλιόμετρα είτε περισσότερο, θα ελέγχονται. Τι τρόφιμα επιλέγετε να αγοράσετε, τι προϊόντα θέλετε ή χρειάζεστε, πόσες ψηφιακές μονάδες επιτρέπεται να έχετε στην κατοχή σας και να χρησιμοποιείτε, πόση ενέργεια θα σας επιτρέπεται, κ.λπ. και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Καθώς γράφω αυτό το κείμενο, η κίνηση προς αυτή την ατζέντα οικονομικού και ψηφιακού ελέγχου προχωράει συνεχώς, και η ώθηση του CBDC είναι ο άξονας του μεγάλου πραξικοπήματος της “επανεκκίνησης”.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό το σύντομο δοκίμιο έχει σκοπό μόνο να εξηγήσει με όσο το δυνατόν πιο απλούς όρους, την απόλυτη θανάσιμη απειλή του ελέγχου των χρηματοπιστωτικών συστημάτων και οικονομιών από τις κεντρικές τράπεζες.

 

Πρόκειται για μια περίπλοκη ατζέντα, η οποία επιδιώκεται από πολλές πλευρές ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Οι επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών, ιδίως της πιο ισχυρής κεντρικής τράπεζας, της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, συζητούν ανοιχτά και εφαρμόζουν πολιτικές για την κατάληψη όλων των χρηματοπιστωτικών συστημάτων, την ψηφιοποίηση όλων των συναλλαγών και τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας με τεχνοκρατικά μέσα.

 

Αυτό δεν είναι “θεωρία συνωμοσίας”, αυτό είναι γεγονός συνωμοσίας.

Ο έλεγχος των ανθρώπων και των εθνών απαιτεί από τους πληθυσμούς να συμμορφώνονται εθελοντικά και να αποδέχονται αυτόν τον έλεγχο. Χωρίς τη συγκατάθεση των μαζών στους κρατικούς νόμους, τις εντολές, τα λουκέτα, τη φορολογία (εγκληματική κλοπή) και τον νομισματικό έλεγχο, το κράτος παύει να έχει οποιαδήποτε εξουσία.

Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στα πρόθυρα όχι μόνο του εθνικού ελέγχου από τους λίγους, αλλά και του διεθνούς ελέγχου από τους λίγους.

Το κεντρικό τραπεζικό σύστημα είναι το κλειδί για αυτή τη σχεδιασμένη κατάληψη, οπότε η αντίσταση σε αυτή την κατάληψη σε κάθε επίπεδο από τις μάζες είναι υποχρεωτική αν θέλουμε να επιβιώσει η ελευθερία.

“Οι δυνάμεις του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού είχαν έναν μακρόπνοο στόχο, που δεν ήταν άλλος από τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος χρηματοπιστωτικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια, ικανού να κυριαρχήσει στο πολιτικό σύστημα κάθε χώρας και στην οικονομία του κόσμου στο σύνολό του. Το σύστημα αυτό επρόκειτο να ελέγχεται με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου που ενεργούσαν συντονισμένα, με μυστικές συμφωνίες που κατέληγαν σε συχνές συναντήσεις και διασκέψεις”.

~ Carroll Quigley


Σύνδεσμοι αναφοράς:

Agustin Carstens comments on control via use of CBDCs

Vision of cross-border payments and central bank heads on CBDCs

Catherine Austin Fitts–CBDCs and The Financial Coup

John Titus on the Split Purpose Monetary System

CBDCs and the Fed’s plan to weaponize money


Δικτυογραφία :

The Final Chapter of Slavery Hinges on Widespread Implementation of Central Bank Digital Currencies – Truth Comes to Light

The Final Chapter of Slavery Hinges on Widespread Implementation of Central Bank Digital Currencies

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/63a

Προβολές : 413


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα