χάνοντας το τραίνο της ζωής...  (4 μουσικά βίντεο και μια ταινία)

χάνοντας το τραίνο της ζωής...  (4 μουσικά βίντεο και μια ταινία)

8 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:163
Μοίρασέ το

 

 

Χρησιμοποιούμε χιλιάδες λέξεις, για να μην πούμε αυτό που θέλουμε…

αυτό που λαχταρά η ψυχή μας…

… και χανόμαστε, χάνοντας και το τραίνο της ζωής… 

… χαμένα χαμόγελα… χαμένα όνειρα… χαμένες ζωές… 

… όλα θυσία στα “πρέπει”

 

 

Καλησπέρα… και καλή εβδομάδα… 

Μην αφήσεις ποτέ τα “θέλω” σου να θυσιαστούν στα “πρέπει” και να ορίσουν άλλοι τη ζωή σου… κάν’ τα το συναξάρι της ψυχής σου… 

 

Καλλιόπη

 

μουσικές περιπλανήσεις… εδώεδώ… εδώ… κι εδώ… 

η ταινία, εδώ… 

 

 

Προβολές : 163


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα