Όποιος ελέγχει την Κύπρο ελέγχει όλη τη Μεσόγειο!

Όποιος ελέγχει την Κύπρο ελέγχει όλη τη Μεσόγειο!

2 Ιουλίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:332
Μοίρασέ το

 

Το ιστορικό της σιωνιστικοποίησης Κύπρου!

 

Ένας λόγος που ο Theodor Herzl ήθελε να ιδρύσει κράτος στην Κύπρο ήταν ότι η πατρίδα βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Παλαιστίνης.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν την Παλαιστίνη στο μέλλον.

Εν ολίγοις, οι Εβραίοι βλέπουν την Κύπρο ως «εφαλτήριο».

Όσο παραμένει ζωντανός έστω και ένας εβραίος σιωνιστής, η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα σβήνουν, η Ελλάδα θα ακρωτηριάζεται και η ανθρωποτητα θα πληρώνει με ποταμούς αίματος.

ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΣ – ΚΡΗΤΗ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΘΡΑΚΗ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΑΙΓΑΙΟ – ΣΚΟΠΙΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ…

Φαίνεται πως εκτός του διαβόλου, τους αγαπάει και ο Θεός, αφου τους αφήνει εδω και χιλιαδες χρονια, να αιματοκυλουν την ανθρωπότητα…

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΛΕΩ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ: “Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ”…

ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ … ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ…

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ… 

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μπορείς να πολεμάς όταν βλέπεις πως υπάρχει συμπαντική νομοτελειακή δικαιοσύνη… όταν αυτή η δικαιοσύνη δεν υφίσταται, όταν ακόμα και ο Θεός αφήνει τα γεννήματα των εχιδνών να λεηλατούν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων, τότε επέρχεται η ψυχική κόπωση και λες … “ας γίνουν όλα λίμπα…”…

 

Όποιος ελέγχει την Κύπρο ελέγχει όλη τη Μεσόγειο! Το ιστορικό της σιωνιστικοποίησης της Κύπρου!Το μεγάλο Ισραήλ που περιλαμβάνει εδάφη «από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη» εμπεριέχει και την Κύπρο;!

 

Ο ιδρυτής σιωνισμού Herzl ήθελε να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ στην Κύπρο!

 

Η «Λύση στο εβραϊκό πρόβλημα» ..σύμφωνα με το σχέδιο, ο ελληνικός πληθυσμός της Κύπρου θα μετεγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη και οι Εβραίοι Θεσσαλονίκης θα μεταφέρονταν στην Κύπρο.

Η πολιτική «Γη της Επαγγελίας» των Σιωνιστών επεκτάθηκε και στην Κύπρο
Διαχρονικά, οι ενέργειες των Σιωνιστών στην Παλαιστίνη, τη θεωρούμενη «Γη της Επαγγελίας», εξαπλώθηκαν και στην Κύπρο, προκαλώντας κατοχή και εκτοπισμό. Αυτό οδήγησε σε ανησυχητική συμπεριφορά που έχει τις ρίζες της στην πεποίθησή τους ότι κατέχουν τη Γη της Επαγγελίας.

Οι Σιωνιστές έχουν καταλάβει την Παλαιστίνη, την οποία βλέπουν ως τη «Γη της Επαγγελίας», με την πάροδο του χρόνου και έχουν εκτοπίσει ανελέητα εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτή η νοοτροπία βλέπει επίσης την Κύπρο ως μέρος της Γης της Επαγγελίας. Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται κάποιες ύπουλες ενέργειες που την αφορούν.

 

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ

 

🔸 Σήμερα, η επεμβατική ισραηλινή νοοτροπία διεκδικεί την περιοχή «από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη» και πιστεύει ότι μια μέρα θα κατέχει αυτά τα εδάφη. Σύμφωνα με αυτούς, η Γη της Επαγγελίας περιλαμβάνει το νότιο τμήμα της Τουρκίας και το νησί της Κύπρου.

🔸 Με λίγα λόγια, το νησί της Κύπρου αντιμετωπίζει μια σημαντική απειλή από τον Σιωνισμό. Οι Εβραίοι που εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο από τους Άγγλους στο παρελθόν επιβεβαιώνουν αυτή την πεποίθηση.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 

🔸Το νησί της Κύπρου υπήρξε ιστορικά κομβικό σημείο για τους Σιωνιστές στρατηγικά, οικονομικά και στρατιωτικά. Η πεποίθηση ότι «όποιος ελέγχει την Κύπρο ελέγχει ολόκληρη τη Μεσόγειο» είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους του εβραϊκού ενδιαφέροντος για Κύπρο.

 

🔸Ένας άλλος λόγος που το νησί είναι τόσο ελκυστικό είναι η εγγύτητά του με την Ιερουσαλήμ. Το ενδιαφέρον του Ισραήλ για την Κύπρο επηρεάζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό από τους ενεργειακούς πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

 

🔸Ο Theodor Herzl, που θεωρείται ο ιδρυτής του Σιωνισμού, ήθελε να ιδρύσει ένα κράτος για τον λαό του.

 

Οι Βρετανοί πρόσφεραν στον Χερτζλ τα εδάφη της Ουγκάντα ​​στην Ανατολική Αφρική. Η ιδέα του Herzl ήταν να χρησιμοποιήσει την Ουγκάντα ​​προσωρινά μέχρι να μπορέσουν να ιδρύσουν ένα κράτος στην επιθυμητή περιοχή. Ωστόσο, αυτές οι σκέψεις δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

🔸 Άλλες περιοχές που θεωρήθηκαν εκτός από την Ουγκάντα ​​περιελάμβαναν την Κύπρο και την περιοχή El-Arish της χερσονήσου του Σινά.Πριν οι Βρετανοί κάνουν την προσφορά της Ουγκάντα, ο Herzl τους είχε ήδη προσεγγίσει με την επιθυμία να ιδρύσει ένα κράτος στην Κύπρο και τις περιοχές El-Arish.

 

ΚΥΠΡΟΣ

 

🔸 Ένας λόγος που ο Theodor Herzl ήθελε να ιδρύσει κράτος στην Κύπρο ήταν ότι η πατρίδα βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Παλαιστίνης. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν την Παλαιστίνη στο μέλλον. Εν ολίγοις, οι Εβραίοι βλέπουν την Κύπρο ως «εφαλτήριο».

🔸Οι Σιωνιστές εξέτασαν επίσης την περιοχή Ελ-Αρίς εκτός από την Κύπρο, αλλά υποχώρησαν από αυτή την ιδέα επειδή οι Βρετανοί δεν την ευνοούσαν. Εάν η περιοχή Ελ-Αρίς δινόταν στους Εβραίους, θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα με την Αίγυπτο.

 

 

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

 

🔸 Σιωνιστικά λόμπι είπαν στον Οθωμανικό Σουλτάνο Αμπντουλχαμίντ Β’ ότι ήθελαν να ιδρύσουν ένα εβραϊκό κράτος στο αυτοκρατορικό έδαφος της Παλαιστίνης. Ο σουλτάνος ​​Abdulhamid το απέρριψε κατηγορηματικά.

🔸 Οι Εβραίοι, που ήρθαν για δεύτερη φορά στην πόρτα του Σουλτάνου, ζήτησαν την Κύπρο. Απορριφθέντες για άλλη μια φορά, οι Εβραίοι ενέπλεξαν τους Βρετανούς, οι οποίοι στη συνέχεια τους έφεραν στην Κύπρο υπό βρετανική κατοχή. Από το νησί έφτασαν στα παλαιστινιακά εδάφη.

🔸Κατά την άφιξη των Σιωνιστών στην περιοχή μέσω της Κύπρου, ο εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, Μπέντζαμιν Ντισραέλι, είχε σημαντική επιρροή.

 

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

🔸Το πέρασμα των Εβραίων στην Παλαιστίνη μέσω της Κύπρου ξεκίνησε όταν ο Ντισραέλι είδε ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία έχανε την επιρροή της στη Μέση Ανατολή. Ως εκ τούτου, πίστευε ότι δεν πρέπει να επιμείνουν στην Κύπρο.

Καθώς η Οθωμανική Αυτοκρατορία έχασε την κυρίαρχη ισχύ της στην περιοχή, η διαχείριση της Κύπρου θα περνούσε εξ ολοκλήρου στους Βρετανούς. Έτσι, οι Εβραίοι θα εφάρμοζαν εύκολα το Σχέδιο για το Μεγάλο Ισραήλ, όπως προέβλεψε ο Ντισραέλι.

 

 

Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

 

🔸 Το 1902, ο Theodor Herzl έγραψε μια επιστολή στον Λόρδο Rothschild για την Κύπρο. Τα λόγια του Herzl είναι αρκετά εντυπωσιακά: “Πρέπει να οργανώσουμε την Κύπρο. Οι μουσουλμάνοι θα φύγουν από την Κύπρο και οι Έλληνες θα πουλήσουν τα εδάφη τους.Η Παλαιστίνη είναι πολύ μικρή για τους Εβραίους, επομένως πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα μέρος κοντά στην Παλαιστίνη. Η Κύπρος πρέπει να συμπεριληφθεί στην Παλαιστίνη. “

🔸 Καθώς ο καιρός προχωρούσε, οι Σιωνιστές πραγματοποιούσαν δραστηριότητες για την αύξηση του εβραϊκού πληθυσμού στα κυπριακά εδάφη.

🔸 Για παράδειγμα, προς τα τέλη του 19ου αιώνα, μετά από αίτημα των Βρετανών, εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο τριάντα τρεις εβραϊκές οικογένειες. Μετά την εγκατάσταση αυτών των οικογενειών στο νησί, ιδρύθηκαν τρεις αποικίες και το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο για την Κύπρο υλοποιήθηκε το 1939.

 

 

«ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ»

 

🔸 Το σχέδιο, το οποίο οι Σιωνιστές ονόμασαν «Λύση στο εβραϊκό πρόβλημα», παρουσιάστηκε από τους Εβραίους ηγέτες στον Βρετανό πρωθυπουργόΝέβιλ Τσάμπερλεν στις 11 Μαρτίου 1939.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο ελληνικός πληθυσμός της Κύπρου θα μετεγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη και οι Εβραίοι στη Θεσσαλονίκη θα μεταφερθούν στην Κύπρο. Οι πλούσιοι Εβραίοι θα χρηματοδοτούσαν αυτή την εφαρμογή.

🔸 Όλα πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί και μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Κύπρος χρησίμευε ως ενδιάμεσος σταθμός για τους Εβραίους καθ’ οδόν προς την Παλαιστίνη.

 

 

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

🔸 Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούν οι Εβραίοι στην Κύπρο αυξάνονται έτσι μέρα με τη μέρα. Για παράδειγμα, το ισραηλινό λόμπι καταλαμβάνει σταδιακά εδάφη ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα μέσω Σιωνιστών που έχουν γίνει πολίτες του ψευδκράτους.

🔸 Μέχρι στιγμής, περίπου 25.000 γης έχουν καταληφθεί από Σιωνιστές. Για τα κατεχόμενα, αυτό το νούμερο αντιπροσωπεύει μια μεγάλη περιοχή.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 332


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα