Έτσι ακρωτηριάζουν την Ελλάδα κυβέρνηση Μητσοτάκη και λοιποί “μπατριώτες”

Έτσι ακρωτηριάζουν την Ελλάδα κυβέρνηση Μητσοτάκη και λοιποί “μπατριώτες”

15 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:396
Μοίρασέ το

 

 

ΤΑ ΜΟΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

 

Και ο ελληνικός λαός, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΛΕΟΝΕ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Για Συμφωνία Φιλίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας μιλούν οι Τούρκοι. Ο τουρκικός τύπος κάνει αναφορά στην συνάντηση της Άγκυρας μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και παραθέτει λεπτομέρειες για το πλαίσιο συμφωνίας στην οποία κατέληξαν. Ωστόσο, διπλωματικές πηγές στην Άγκυρα είναι επιφυλακτικές στο κατά πόσο αυτά που είδαν το φως της δηοσιότητας είναι, μόνο, όσα συμφωνήθηκαν δεδομένου ότι στα ΜΟΕ περιλαμβάνονται και ρυθμίσεις συμπεριφοράς που άπτονται αντιδράσεων σε περιπτώσεις παραβιάσεων εναερίου χώρου ή FIR, ή παραβίασης κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Στην Αθήνα, πάντως, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας την ολοκληρωτική νοοτροπία της, δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμιά λεπτομέρεια για το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Κατά τα τουρκικά δημοσιεύματα:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Yaşar Güler υποδέχθηκε τον Πρέσβη Χάρη Λάλακο, Σύμβουλο του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, και την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε στο Υπουργείο» αναφέρει ρεπορτάζ της φιλοκυβερνητικής, ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας Hürriyet στο οποίο καταγράφονται τα εξής:

Συμφωνία Φιλίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας

Καθώς συνεχίζονται τα βήματα εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθές μια σημαντική συνάντηση στην Άγκυρα. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας φιλοξένησε την 4η Συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των Υπουργείων Άμυνας της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Η συνάντηση των στρατιωτικών και πολιτικών αντιπροσωπειών ήταν η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση μετά από 3 χρόνια. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συνάντησης, η Αθήνα και η Άγκυρα κατέληξαν σε συμφωνία για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Η συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων περιλαμβάνει μια σειρά από βήματα, από την καθιέρωση μιας απευθείας γραμμής επικοινωνίας μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών, των Υπουργών Άμυνας και των Αρχηγών των Επιτελείων των δύο χωρών, μέχρι και τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων μεταξύ των Στρατιωτικών Σχολών, καθώς και τη συνεργασία σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με τη συνάντηση, διατυπώθηκαν οι ακόλουθες δηλώσεις:

«Η συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ της τουρκικής και της ελληνικής αντιπροσωπείας φιλοξενήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και οι δύο αντιπροσωπείες αποτελούνταν από πρέσβεις, υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και πολιτικούς αξιωματούχους».

 

Μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και οι δύο πλευρές, έχοντας την έγκριση των αρμόδιων αρχών, συμφώνησαν από κοινού για την εκ νέου εφαρμογή και υλοποίηση των προηγουμένως συμφωνηθέντων ‘μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης’ για το 2024.

Η εν λόγω συνεδρίαση διεξήχθη σε ένα θετικό κλίμα. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συστήσουν έναν ‘μηχανισμό επαφής’ (point of contact) προκειμένου να διατηρείται η επαφή και να διευκολύνεται η εφαρμογή των συμφωνηθέντων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Η επόμενη συνάντηση θα φιλοξενηθεί από την Ελλάδα.

 

Συμφωνηθέντα ζητήματα

 

Ανάμεσα στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που είχαν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας συγκαταλέγονται τα ακόλουθα:

*Να προσκαλούνται εκατέρωθεν μια φορά το χρόνο οι στρατιωτικοί ακόλουθοι, καθώς και οι αξιωματικοί παρατηρητές από τα κεντρικά επιτελεία, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ημέρα των μεγάλων ασκήσεων ως διακεκριμένοι παρατηρητές.

*Να συναντώνται οι αρχηγοί των επιτελείων των δύο χωρών, προκειμένου να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους σχετικά με τους διεθνείς οργανισμούς που σχετίζονται με στρατιωτικά θέματα στο πλαίσιο των συνεδριάσεων των αρμόδιων διεθνών οργανισμών.

*Να δημιουργηθεί μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών.

*Να υπάρξει συνεργασία για την πρόληψη της ρύπανσης του ποταμού Έβρου με την καθιέρωση ενός συνεχούς καθεστώτος περιβαλλοντικής προστασίας.

*Να καθιερωθεί μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των υπουργών Άμυνας των δύο χωρών.

 

Ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των στρατιωτικών νοσοκομείων

*Να υπάρξει αμοιβαία ανταλλαγή πληροφοριών και συνεργασία στον τομέα της ‘τηλεϊατρικής’ μεταξύ δύο στρατιωτικών νοσοκομείων, που βρίσκονται στην Ελλάδα και στην Τουρκία και να διοργανωθούν συναντήσεις μεταξύ των Διοικήσεων του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

*Να οργανωθούν κοινές επισκέψεις για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες και τα ακαδημαϊκά προγράμματα μεταξύ των Στρατιωτικών Σχολών.

*Να κοινοποιούνται από κοινού τα προγράμματα των ασκήσεων του επόμενου έτους, προκειμένου να μην συμπίπτουν το ένα με το άλλο.

*Να υπάρξει συνεργασία µμεταξύ των ακαδημιών των ενόπλων δυνάμεων της κάθε χώρας σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

*Να γίνεται ανταλλαγή προσωπικού για εκπαιδευτικούς σκοπούς μεταξύ των εκπαιδευτικών κέντρων της ειρηνευτικής συμμαχίας των δύο χωρών.

*Να καθιερωθεί η συνεργασία μεταξύ των στρατιωτικών μονάδων και των μονάδων αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών των δύο χωρών και να διοργανωθούν κοινές ασκήσεις.

*Να συμμετάσχει κάθε χρόνο ένας καθορισμένος αριθμός στρατιωτών στις γλωσσικές εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούνται στα στρατιωτικά ιδρύματα των δύο χωρών.

* Να διοργανώνονται ατομικά (ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, στίβος και τένις) αθλητικά αγωνίσματα μεταξύ των στρατιωτικών σχολών.

*Να οργανωθεί μια κοινή επίσκεψη σε μια καθορισμένη έκθεση.

*Να διοργανωθούν ανάμεικτοι αθλητικοί αγώνες μεταξύ του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού των δύο χωρών.

*Να καθιερωθεί μια απευθείας επικοινωνία μεταξύ των Εθνικών Κέντρων Αεροπορικής Κίνησης του Εσκισεχίρ με της Λάρισας.

*Να οργανωθούν επισκέψεις από κοινού και να διεξαχθούν αμοιβαίες διαβουλεύσεις μεταξύ των Διοικήσεων του Λιμενικού Σώματος.

*Να δημιουργηθεί μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Στρατού των δύο χωρών.

 

Σε χθεσινό της ρεπορτάζ η Χουριέτ ήταν πιο αναλυτική. Δημοσίευσε ΜΟΕ τα οποία η ελληνική πλευρά διέψευσε ότι συζητήθηκαν. Τα ΜΟΕ που δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα, χθές, είναι:

Δεν θα διεξάγονται πτήσεις σε χαμηλό υψόμετρο
*Να υπάρχει ασφαλής απόσταση μεταξύ των πολεμικών πλοίων των δύο χωρών στο Αιγαίο.
*Να μην πραγματοποιούν τα πολεμικά αεροσκάφη χαμηλές πτήσεις πάνω από στρατιωτικά πλοία.
* Να μην ‘παρενοχλούν’ τα μαχητικά αεροσκάφη πολεμικά πλοία με οποιονδήποτε τρόπο.
* Να αποφεύγονται επικίνδυνοι ελιγμοί από τα πολεμικά πλοία.
* Να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο αριθμός των προειδοποιητικών μηνυμάτων (NAVTEX) μακράς διάρκειας και μεγάλης εμβέλειας που αφορούν τη θαλάσσια και εναέρια κυκλοφορία.
* Να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η χρήση των προειδοποιητικών μηνυμάτων πλοήγησης (SubNOTAM) μακράς διάρκειας για υποβρύχια που καλύπτουν μεγάλες υποθαλάσσιες περιοχές.
* Να μην ‘κλειδώνουν’ ως ‘στόχο’ πολεμικά πλοία τα ραντάρ των οπλικών συστημάτων των δύο χωρών.
* Να δημιουργηθεί μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των επιτελείων του Eskişehir και της Λάρισας, προκειμένου να αποφεύγονται “επεισόδια” μεταξύ μαχητικών αεροσκαφών των δύο χωρών.
* Να μην αναγνωρίζει η μία πλευρά την άλλη ως “εχθρικό αεροσκάφος” κατά τη διάρκεια πτήσεων πολεμικών αεροσκαφών των δύο χωρών.
Να εξουσιοδοτηθούν οι διοικητές της περιοχής του Έβρου ώστε να αντιμετωπίζουν ενδεχόμενα στρατιωτικά επεισόδια στα σύνορα του Έβρου πριν αυτά κλιμακωθούν.

 

ΣΧΟΛΙΟ

 

Παρών ο ΣΑΝ -θα ήθελα ένα κ. Σαν-αγαπητέ κ. Οκ ( που σημαίνει μάλιστα στα ελληνικά),
για να σας περιγράψω προσωπικές εμπειρίες (κατάγομαι από τον Έβρο και έζησα και υπηρέτησα εκεί μέχρι το 1968) και να σας θυμίσω γεγονότα που εσείς ή δεν τα ζήσατε ή θέλετε -και δεν είστε ο πρώτος -να τα ξεχάσετε και μαζί σας και οι υπόλοιποι Έλληνες ,πλην ΌΛΑ τα κατέγραψε η Ιστορία.

 

Ερώτημα ,λοιπόν, προς εσάς και τους όποιους ομόφρονες σας .

 

Θέλουν οι Έλληνες -υπολογίστε και τους ακρίτες του Έβρου και την Ομογένεια της Κωνσταντινουπόλεως με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και γιατί όχι και την Κύπρο – να ”’τ’άχουμε καλά” με την γείτονα Τουρκία, με την οποίαν ο Ελευθέριος Βενιζέλος -αφού έθαψε οριστικά με την Συνθήκη της Λωζάνης την Μεγάλη Ιδέα- υπέγραψε το 1930 Σύμφωνο Φιλίας με τον σφαγέα των Ελλήνων της Ανατολής Κεμάλ και με την οποίαν Τουρκία είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ από το 1952 και μέχρι το 1963/64 -που ”μας κρέμασε” ο Μακάριος με τα 13 Σημεία του για το Κυπριακό Σύνταγμα – γυρίζαμε μέχρι και κινηματογραφικά έργα με την Βουγιουκλάκη στην Κων/πολη , στην οποίαν είχαμε κάπου 80.000 ομογενείς καλοστεκούμενους και καμιά 10.000 στην Ίμβρο και Τένεδο και εγώ στον Έβρο διερχόμενος σιδηροδρομικώς για το Τρίγωνο- όπου υπηρετούσα- έπινα καφέ στο Καραγάτς και την Αδριανούπολη , που και αυτήν την εγκαταλείψαμε αμαχητί τον Οκτώβριο του 1922 , πριν εκτελεστούν οι έξη για την Μικρασιατική καταστροφή;;; .

 

Ασχέτως τελικά τι θέλουν οι Έλληνες οι κυβερνήσεις τους διαχρονικά -ακόμη και οι δύο στρατιωτικές το 1967 με τον Παπαδόπουλο και το 1974 με τον Ιωαννίδη-επέλεξαν να μη πολεμήσουν μέχρι τώρα με την Τουρκία , παρά το θλιβερή για τον Ελληνισμό τουρκική κατοχή στην Κύπρο .

 

Τα ΜΟΕ -αυτά που τώρα σας κακοφαίνονται -άρχισαν πριν 36 χρόνια στον Αστέρα της Βουλιαγμένης -κτίριο Ναυσικά-όταν συναντήθηκαν εκεί ο δικός ΥΠΕΞ Κάρολος Παπούλιας και ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεσούντ Γιλμάζ, αφού είχε προηγηθεί συνάντηση των πρωθυπουργών Ανδρέα Παπανδρέου και Τουργκούτ Οζάλ , οι οποίοι κατά πολλούς ”είχαν στήσει” -μόνοι τους ή με εντολή άνωθεν- την ”πολεμική” κρίση του ”Μάρτη” του 1987 ,κατά την οποίαν κρίση εγκαταλείψαμε την εξόρυξη πετρελαίων από την θέση Μπάμπουρα της Θάσου με απαίτηση του Οζάλ ,γιατί ήταν στα όρια των χωρικών μας υδάτων των 6 ναυτικών μιλίων .
ΚΑΙ μετά- χωρίς μιλιά- χάσαμε και τα Ίμια το 1996 ,ενώ στη συνέχεια οι ΥΠΕΞ -ο υιός του Ανδρέα- Γεώργιος Παπανδρέου και Τζεμ χόρευαν στην Τουρκία βαρύ ζεϊμπέκικο (όχι τσάμικο) και αργότερα ο πρωθυπουργός μας μετά το 2004 κ. Κώστας Καραμανλής -προφανώς για να μη χαλάσει και το προηγούμενο κλίμα παραβρέθηκε στον γάμο της κόρης του ”δεξιού” -όχι ισλαμιστή-τότε κ. Ερντογάν.

 

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (1987-2019);;;.

 

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020 ”ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ -ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ- ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ Ώ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ”΄ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ” ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ (ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΩΝ) ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ -ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ- ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ‘΄’ΔΕΞΙΟΙ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΝΤΕΜΙΡΕΛ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΟ 1976 Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΤΣΕΒΙΤ.
(ΤΏΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ , Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΡΑΜΑ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΟ 2009 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ”ΔΕΞΙΩΝ” ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΠΕΡΙΣΑ ) .

 

Υ.Γ Κάπου υπερέχουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των εθνικών μας θεμάτων οι Δεξιοί και γισυτό μη ανησυχείτε κύριε Οκ.

 

Να ανησυχούμε όλοι μας με τους διαδόχους των σημερινών τους ”δημοκρατικούς” ,προοδευτικούς”, ”αριστερούς” και άνευ ονομασίας όπως τώρα ο κ. Κασσελάκης ,αν -”κακή τη μοίρα”- του ψηφίσουμε για πρωθυπουργούς .

 

Μας πόνεσε βλέπετε και η Συμφωνία των Πρεσπών των κ.κ. Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά το 2018.

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ-ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ”ΕΙΠΑΜΕ” .

 

 

Πηγή

Προβολές : 396


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα