Ήδη ξεκίνησε ... αθέατα και στην Ελλάδα... ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ... ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ...

Ήδη ξεκίνησε ... αθέατα και στην Ελλάδα... ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ... ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ...

28 Ιουνίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:902
Μοίρασέ το

 

Πως με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγης, θα σε αναγκάσουν να πουλήσεις το σπίτι σου και να ζεις σε Έξυπνο Γκουλάγκ!

Για την περίπτωση που δεν το έχετε σκεφθεί…
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ…
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΑΝ…
ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ… 
Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ…
Συνεχίστε να αποχαυνώνεστε μπροστά στην τηλεόραση… είστε τα καλλίτερα ελεγχόμενα πιόνια τους…
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΙΧ…
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

Στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, προγράμματα βασισμένα στη τρομοκρατία της κλιματικης αλλαγής και της απάτης της ανόδου της θάλλασας, θα εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αφού πρώτα τα καθιστήσουν “ανασφάλιστα” και οι τιμές τους αποχωρήσουν κατακόρυφα.

 

Αυτό θα μετατρέψει τις περιοχές αυτές σε αποικίες “έξυπνων γκούλαγκ” όπου τα δικαιώματα σου θα είναι περιορισμένα. Δεν είναι τυχαίο που ξεκινούν με τις περιοχές που πρωτοστάτησαν στην απάτη της πανδημίας του Covid, με χώρες όπως τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Σοκαριστικά στοιχεία αναδύονται από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για το πώς χρησιμοποιείται η κλιματική απάτη για να επιβληθεί ένα τεχνοολοκληρωτικό μέλλον των πολυδιαφημιζόμενων έξυπνων πόλεων ή όπως είναι πιο σωστό, των έξυπνων γκούλαγκ.

Οι εγκληματοκρατικοί παγκόσμιοι ιμπεριαλιστές χρησιμοποιούν συχνά τις αποικίες της  Κοινοπολιτείας για να δοκιμάσουν τις πιο ύπουλες κλιμακώσεις της τυραννίας τους – σκεφτείτε τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία κατά τη διάρκεια του Covid.

 

Μπορούμε επομένως να υποθέσουμε ότι αυτό θα είναι το προσχέδιο για την ανάπτυξη της  ατζέντας της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης  σε όλο τον κόσμο.

Το εν λόγω απαίσιο σχέδιο, που ονομάζεται “Managed Retreat”, έχει αποκαλυφθεί από την ανεξάρτητη ερευνήτρια Kate Mason στο  εξαιρετικό της blog Substack  με στόχο την “αποδόμηση των αφηγήσεων 4IR”.

 

Η ιδέα είναι ότι η υπερβολική «μοντελοποίηση» των φανταστικών επιπτώσεων της «κλιματικής αλλαγής» χρησιμοποιείται για να ορίσει ορισμένες περιοχές ως ακατάλληλες για ανθρώπινη εγκατάσταση.

Συνεργάζεται χέρι-χέρι με το κράτος ο ασφαλιστικός κλάδος – εδώ και καιρό κεντρικό τμήμα της διεφθαρμένης εγκληματοκρατικής αυτοκρατορίας – που θεωρεί ότι τα σπίτια σε αυτές τις περιοχές είναι «μη ασφαλίσιμα».

Οι τράπεζες παίζουν επίσης τον ρόλο τους ( φυσικά! ) λέγοντας ότι δεν είναι πρόθυμες να παράσχουν υποθήκες για αυτά τα «ανασφάλιστα» ακίνητα.

 

Στο  τελευταίο της άρθρο , η Κέιτ αναφέρεται σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το Kensington Banks, κοντά στο κέντρο της πόλης της Μελβούρνης, το οποίο έχει πρόσφατα κηρυχτεί ως ζώνη πλημμύρας.

Γράφει: «Οι τιμές των ακινήτων αναμένεται να πέσουν κατακόρυφα κατά 20 τοις εκατό. Νομίζω ότι είναι μάλλον συντηρητικό – ποιος θα αγοράσει σε μια πλημμυρική ζώνη; Εκτός κι αν είναι ένας προγραμματιστής που θα τα ισοπεδώσει όλα και θα φτιάξει ένα συγκρότημα Smart Resilient».

Εν τω μεταξύ, στη Νέα Ζηλανδία, οι κάτοικοι ταράζουν τα όπλα για προσπάθειες επιβολής «υποχώρησης» από τις παράκτιες περιοχές με το πρόσχημα της άλλης απάτης, της ανόδου της στάθμης της θάλασσας.

 

Όπως  δείχνει αυτό το ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης, δεν αγοράζουν εξαιτίας της τρομακρατίας που κάνει η προπαγάνδα για το κλίμα. είπε ο Τιμ Ρις. «Ζω στην παραλία Paraparaumu από το 1965 και η παραλία στην πραγματικότητα γίνεται μεγαλύτερη. Για 45 χρόνια βουτήξα από το νησί Kāpiti και τα βράχια είναι ακόμα στο ίδιο ύψος κατά την άμπωτη».

Πρόσθεσε η Tania Lees: «Η επιστήμη δεν έχει ξεκαθαρίσει και δεν υπάρχει συναίνεση. Δεν πιστεύουμε ότι η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει και [ότι] θα πλημμυρίσουμε όλοι».

Η κεντρική και η τοπική κυβέρνηση δεν μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν «μια διαδικασία τέτοιας κλίμακας» , είπε. «Μέχρι στιγμής, οι συντελεστές έχουν πληρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια για τη διαδικασία Takutai Kāpiti.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξοδέψουμε περισσότερα. Εάν εφαρμοστεί, η διαχειριζόμενη υποχώρηση θα ξεπερνούσε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια».

Όσο για την ατζέντα πίσω από όλα αυτά, η Kate  γράφει :

Η εύρεση των πληροφοριών σχετικά με τη μοντελοποίηση της κλιματικής αλλαγής έχει ενώσει τις κουκκίδες για μένα σχετικά με τον τεράστιο όγκο των οικιστικών κατοικιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αυστραλία.

Θα χρειαστεί να μας βάλουν όλους κάπου όταν τα σπίτια μας είναι ανασφάλιστα και θα πρέπει να τα πουλήσουμε για ένα μικρό ποσό.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για «Ευθετικές» Έξυπνες Πόλεις. Τα πάντα συνδέονται με το Διαδίκτυο και τα δεδομένα που συλλέγονται, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται ως μοντελοποίηση για να υπαγορεύονται ολοένα και πιο δυστοπικά κυβερνητικά μέτρα ελέγχου και επιβολής».

Ως επιβεβαίωση, αποκαλύπτει ότι το Συμβούλιο Ασφαλίσεων της Αυστραλίας, που συμμετέχει στο Managed Retreat, λειτουργεί στο πλαίσιο του μοντέλου της Συνεργασίας Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα και τηρεί τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη και ως ιδρυτικό μέλος των Αρχών των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ασφάλιση.

Η ατζέντα των έξυπνων γκουλάγκ των Ηνωμένων Εθνών παρελαύνθηκε στο φυλλάδιο τους 80 σελίδων με τίτλο «Συγκεντρώνοντας τους ανθρώπους στις έξυπνες πόλεις: Ένα βιβλίο για τις τοπικές και περιφερειακές κυβερνήσεις», όπως αναφέραμε  το  2022.

Επίσης το 2022, ένα όργανο που ονομάζεται Australian Climate Council κυκλοφόρησε μια μελέτη που υπολόγιζε ότι 1 στα 25 από όλα τα σπίτια και τα εμπορικά κτίρια στη χώρα θα καταστούν ουσιαστικά ανασφάλιστα μέχρι το 2030 λόγω «επιδείνωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων».

Οι πλημμύρες ποταμών αποτελούσαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, σύμφωνα με τη μελέτη, με τις ξαφνικές πλημμύρες και τις δασικές πυρκαγιές να αναγνωρίζονται ως οι άλλοι κύριοι κίνδυνοι που συμβάλλουν στο να γίνουν τα ακίνητα «ανασφάλιστα».

Εκτός από την έκκληση για «διαχειριζόμενες μετεγκαταστάσεις», η έκθεση τόνιζε την ανάγκη «αναβάθμισης των δημοσίων επενδύσεων στην ανθεκτικότητα» και «υποστίρηξης τωνς κοινότητων για να «χτίσουν ξανά καλύτερα»».

Δήλωσε: «Οι πόλεις και οι κοινότητες πρέπει να ανοικοδομηθούν –όπου χρειάζεται– με τρόπο που να λαμβάνει υπόψη τις αναπόφευκτες μελλοντικές αλλαγές του κλίματος και να τις κάνει πιο ανθεκτικές».

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η έκθεση παρουσιάστηκε  με περηφάνια  στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ…

Αρχικά δημοσιεύτηκε στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου The Acorn, μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες δελτίο και να εγγραφείτε ΕΔΩ ή να ακολουθήσετε το Winter Oak στο X/Twitter . Το εξαιρετικό SubStack που το ενέπνευσε είναι γραμμένο από την Kate Mason , μια άλλη προτεινόμενη συνέχεια.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 902


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα