Απειλεί Ρώσος ναύαρχος: “Αυριο (σήμερα) η ασκηση θα ειναι πραγματικοτητα αν η Ελληνικη Ηγεσια, δεν μελετησει προσεκτικα τις κινησεις της.”

Απειλεί Ρώσος ναύαρχος: “Αυριο (σήμερα) η ασκηση θα ειναι πραγματικοτητα αν η Ελληνικη Ηγεσια, δεν μελετησει προσεκτικα τις κινησεις της.”

17 Ιουνίου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,210
Μοίρασέ το

 

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΩ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!!!

 

Η Κρητη, ειναι υποθεση 3 λεπτων και 8 δευτερολεπτων!!!!

Θα μας μπλέξει το ψυχοπαθές σε πόλεμο με την Ρωσία και πολύ φοβάμαι πως ακρωτηριάζεται η Ελλάδα…

Πίσω από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε., τις ΗΠΑ και την Ουκρανία, είναι ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ…

Και η … αρκούδα, θα μας τρίξει τα δόντια…

Στο παιχνίδι κι αυτή… η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος, αλλά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΩ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!!!
Δειτε λοιπον… Και ολοι εσεις που μου ειπατε, σας τρομοκρατω, σας απειλω. Που ειστε σημερα ξαφνικα ????
Αυτο ακριβως εννοω οταν σας λεω οτι η Κρητη, ειναι υποθεση 3 λεπτων και 8 δευτερολεπτων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και σημερα, ειναι μια απο τις επισημες ασκησεις μας. Αυριο η ασκηση θα ειναι πραγματικοτητα αν η Ελληνικη Ηγεσια, δεν μελετησει προσεκτικα τις κινησεις της.
Επιμενετε ακομα να λετε, οτι ΜΠΛΟΦΑΡΩ, ειτε επιδιωκω να σας τρομοκρατησω???
Η Μηπως σας προειδοποιω???
Επειδη ακριβως και εγω θελω να αποφυγω το χτυπημα εναντιον σας????
3,8 τικ…τακ, τικ…τακ, τικ…τακ, τικ…τακ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Την συνεχεια,θα την μαθετε αυριο στην Κουβα.
Καλο Βραδυ σε ολους!!!!

 


Μετά τη μεγάλη αναταραχή που έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η αποστολή ρωσικών πολεμικών πλοίων στην Κούβα, τα οποία μάλιστα φέρουν τους υπερσύγχρονους υπερηχητικούς πυραύλους Zircon, η Ρωσία προχώρησε σε ένα ακόμα μήνυμα προς την Δύση, ένα μήνυμα στρατιωτικής ισχύος, καθώς απέστειλε στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ρωσικά πολεμικά πλοία, για τα οποία φρόντισε να ανακοινώσει πριν από λίγη ώρα, ότι μετά τον απόπλου τους από το λιμάνι της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, όπου είχαν δέσει, προχώρησαν στη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων με το Αιγυπτιακό ναυτικό στα ανοιχτά των ακτών της Αιγύπτου.

 

Με απλά λόγια, οι Ρώσοι πραγματοποίησαν ναυτικές ασκήσεις νότια της Κρήτης, στην Ανατολική Μεσόγειο, κάνοντας επίδειξη δύναμης, καθώς όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο, το απόσπασμα των ρωσικών πλοίων, αποτελούταν από το Τάγμα Φρουρών του Nakhimov, το πυραυλοφόρο καταδρομικό “Varyag” και τη φρεγάτα “Marshal Shaposhnikov”, δηλαδή δυο από τα πιο ισχυρά πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, θέλοντας προφανώς να δείξει, ότι μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα παντού.

 

Από την Κούβα, μέχρι τη Μεσόγειο, τον Ειρηνικό, την Αρκτική, παντού, οπουδήποτε κρίνει σκόπιμο, και μάλιστα την ημέρα που ξεκινάει στην Ελβετία, η διεθνής διάσκεψη ειρήνης για την Ουκρανία.

 

“Η κοινή άσκηση αποσπάσματος ρωσικών πολεμικών πλοίων με το Αιγυπτιακό Ναυτικό, ήταν ένα ακόμη πρακτικό βήμα για την ενίσχυση της ναυτικής συνεργασίας Ρωσίας-Αιγύπτου.”, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο και συνέχισε, “Η φρεγάτα Al-Qadir συμμετείχε από το Αιγυπτιακό Ναυτικό.

 

Οι συμμετέχοντες στην άσκηση εξασκήθηκαν στη συγκρότηση αποσπάσματος πολεμικών πλοίων σε καθορισμένη περιοχή, κοινούς τακτικούς ελιγμούς σε διάφορους σχηματισμούς, πραγματοποίησαν εκπαίδευση επικοινωνιών και παρείχαν πτήσεις ελικοπτέρων στο κατάστρωμα.”

 

 

ΠΗΓΗ: mil.ru (Προστέθηκαν Αγγλικοί υπότιτλοι)

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,210


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα