ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

31 Μαΐου, 2024 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,238
Μοίρασέ το

 

Καλλιόπη Σουφλή: Διαβάζω… ψάχνω τα χάπια της πίεσης… αλλά δεν μου κάνουν τίποτα….

Ταχυπαλμία στο ζενιθ!!!

ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ…

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ;

 

 

Αδιανόητο: Η Ελλάδα συμφώνησε με τις ΗΠΑ να δέχεται μετανάστες από την Λατινική Αμερική!

Στη συμφωνία μετέχουν επίσης η Ιταλία, η Ισπανία και ο Καναδάς

 

Είδατε και η κοντοπτνη φασίστρια της Ιταλίας;;;

Συμφώνησε να διαλύσει κι αυτή τη χώρα της…

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΕΛΕΙ … ΓΟΥΔΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Πόσο μ@#$%ας πρέπει να είναι  κάποιον, όταν αντί να γράψει με πηχιαίους τίτλους πως “Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ”, γράφει πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ;;; ΜΗΝ ΘΙΧΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ  ΚΟΥΛΗ…

Πότε συμφώνησαν ρε μ……. α οι πραγματικοί έλληνες και δεν το ξέρω;

Πότε συμφώνησα εγώ να γίνει η Πατρίδα μου Καμπούλ, και δεν το ξέρω;;;

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΤΕ…

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ…

 

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

«Ναι» σε μια ανεπίτρεπτη συμφωνία είπε η Ελλάδα μετά από συζητήσεις με τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι CBS, δύο άτομα που γνωρίζουν τα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης είπαν πως ούτε λίγο, ούτε πολύ η χώρα μας συμφώνησε να δέχεται μετανάστες από την Λατινική Αμερική τους οποίους θα στέλνει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για επανεγκατάσταση ως μέρος μιας προσπάθειας να αποθαρρύνει τα ταξίδια στα σύνορα Αμερικής – Μεξικού!

Οι άλλες χώρες που θα δέχονται  επίσης μετανάστες είναι η Ιταλία, η Ισπανία και ο Καναδάς.

Λες και η χώρα μας δεν «στενάζει» από τις ροές από τα τουρκικά παράλια θα δεχτούμε και άλλους μετανάστες με την κατάσταση να κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.

Σύμφωνα με την πηγή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να ελέγξει ποια άτομα θα μπαίνουν στη χώρα. Έτσι θα δημιουργήσει «γραφεία» από τα οποία θα περνούν οι μετανάστες από την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα, τον Ισημερινό και τη Γουατεμάλα, θα καταθέτουν μια αίτηση και θα κρίνεται η τύχη τους.

Οι «καλοί» θα μπαίνουν στην Αμερική ενώ οι «κακοί» θα έρχονται σε Ελλάδα, Ιταλία και τις άλλες χώρες! Καταλαβαίνει κανείς πως θα μαζευτεί «κάθε καρυδιάς καρύδι» εδώ μιας και η Αμερική δεν πρόκειται να δεχτεί τους παραβατικούς!

Η Ελλάδα και η Ιταλία θα δέχονται έναν σχετικά μικρό αριθμό μεταναστών, περίπου 500 ή λιγότερους η καθεμία, σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτό, όμως καθόλου δεν μας καθησυχάζει.

Δείτε βίντεο:

 

Οι παράνομες διελεύσεις στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό μειώθηκαν κατά περισσότερο από 50% τον Μάιο σε σύγκριση με το ρεκόρ τον Δεκέμβριο. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν λαμβάνει μέτρα για την μετανάστευση όπως την απαγόρευση των περισσότερων αιτήσεων ασύλου όταν οι παράνομες διελεύσεις εκτινάσσονται στα ύψη, είπαν στο CBS News πηγές.

Σχετικά με τα γραφεία ασφαλούς κινητικότητας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε ότι «έδωσαν τη δυνατότητα εξαπλάσιας αύξησης του αριθμού των προσφύγων που επανεγκαταστάθηκαν από το δυτικό ημισφαίριο. Δεδομένης της επιτυχίας του προγράμματος», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, «είμαστε σε διπλωματικές συζητήσεις με άλλες χώρες σχετικά με τη συμμετοχή σε αυτήν την πρωτοβουλία για την επέκταση των νόμιμων οδών επανεγκατάστασης, αλλά δεν έχουμε πρόσθετες πληροφορίες να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή».

Η συμφωνία

Στις 20 Μαΐου, αξιωματούχοι των ΗΠΑ συναντήθηκαν με διπλωμάτες από τον Καναδά, την Ιταλία, την Ισπανία και τις χώρες που φιλοξενούν τα Γραφεία Ασφαλούς Κινητικότητας για να συζητήσουν την πρωτοβουλία, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Σε συνέντευξή του στο CBS News την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, Αλεχάντρο Μαγιόρκας αναφέρθηκε στη συμφωνία με την Ελλάδα.

«Συνεργαζόμαστε με τον Καναδά, την Ισπανία και μόλις πρόσφατα, την Ελλάδα, για να δημιουργήσουμε νόμιμους δρόμους για να φτάσουν τα άτομα στις χώρες τους, μακριά από τα χέρια των λαθρεμπόρων που απλώς επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα άτομα για κέρδος», είπε.

Η ελληνική και η ιταλική κυβέρνηση δεν έχουν σχολιάσει, σύμφωνα με το CBS.

Η πηγή αναγνωρίζει πως η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει κρίση καθώς μετανάστες έχουν έρθει από την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή την τελευταία δεκαετία. «Και οι δύο χώρες έχουν γηράσκον πληθυσμό και σημαντικές ελλείψεις εργατικού δυναμικού, που τους δημιουργεί κίνητρο για επανεγκατάσταση αλλοδαπών εργαζομένων», αναφέρει το δίκτυο.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,238


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα