ΑΤΤΙΚΗ, ΣΟΥΔΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΑΤΤΙΚΗ, ΣΟΥΔΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

1 Μαρτίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,465
Μοίρασέ το

 

Ο Μητσοτάκης αποκαλώντας τον Πούτιν “εγκληματία”, έβαλε την Ελλάδα στο πυρηνικό στόχαστρο. Ποιοι οι κύριοι στόχοι.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δεν χρειάζονται πυρηνικές βόμβες… αρκούν δέκα βόμβες στο  μπουρδελο κΥνοβούλιο, στα μπουρδέλα της Α-δικαιοσύνης, στον Υμηττό με τις κεραίες των μπουρδελοκαναλιών, στο ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ, και στους στόχους ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Έτσι θα αποδείξει ο Πούτιν, πως δεν είναι ένα ακόμα τσιράκι του Ρότσιλντ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΠΡΔ…

 

Ο Πούτιν έκανε την κίνηση στην Ουκρανία, επειδή είδε ότι νομοτελειακά οι δυτικοί έπνιγαν την Ρωσία και οικονομικά και στρατιωτικά στήνοντας πυραύλους στις χώρες του πρώην συμφώνου της Βαρσοβίας και απειλώντας άμεσα την δυνατότητα της Ρωσίας να αμυνθεί με αντιαεροπορικά και αντιβαλλιστικά συστήματα στον “φράχτη της αυλής της”.

Όπως λοιπόν επιτέθηκε στην Ουκρανία, με τα οικονομικά μέτρα που της επιβλήθηκαν και το μήνυμα εξοπλισμού της Γερμανίας, θεωρείται δεδομένο ότι θα χτυπήσει, όπως είπα χθες σε κυβερνητικά στελέχη, τα κράτη της βόρειας Ευρώπης.

Η συμβατική ισχύς της Ρωσίας είναι μεγάλη αλλά όχι αρκετή για να αντιμετωπίσει όλο τον πλανήτη.

Η αναγκαστική χρήση πυρηνικών είναι δεδομένη και ο Πούτιν είπε ότι όποιος σταθεί εναντίον μας θα πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα στην ιστορία του.

Ο Μητσοτάκης απερίσκεπτα και χωρίς εξουσιοδότηση του ελληνικού λαού και χωρίς να παραδειγματιστεί από την ήρεμη στάση των φίλων του στο Ισραήλ, στέλνει αμυντικό υλικό στην Ουκρανία κάνοντας την Ελλάδα εχθρό της Ρωσίας (παλιό όνειρο της οικογένειας Μητσοτάκη), απεμπολώντας την δυνατότητα της Ελλάδας να παίξει το ρόλο διαμεσολαβητή, αφού έχουμε και μεγάλη κοινότητα μέσα στην Ουκρανία.

Οι στόχοι πυρηνικής επίθεσης των Ρώσων στην Ελλάδα, από τότε που ήμουν στο ΝΑΤΟ, δεν άλλαξαν

  1. Σούδα
  2. Αττική
  3. Αλεξανδρούπολη (νέος στόχος)

Μία ακόμη προσφορά του Μητσοτάκη στην Ελλάδα

 

Πηγή

Προβολές : 1,465


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα