Γιατί οι νέοι σωτήρες δεν θα μας σώσουν

Γιατί οι νέοι σωτήρες δεν θα μας σώσουν

18 Μαρτίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:754
Μοίρασέ το

ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

 

 

 

Πιο αναλυτικό, πιο κατατοπιστικό και κυρίως πιο αποκαλυπτικό άρθρο για τους “σωτήρες”, απ’ αυτό της γνωστής ερευνήτριας – συγγραφέως Χρυσούλας Μπουκουβάλα, δεν έχω ξαναδιαβάσει.

Αν καταλάβετε δε, ποιούς φωτογραφίζει ως … “σωτήρες”, θα αντιληφθείτε πως … οι περισσότεροι έχετε πέσει θύματα μιας πλάνης, που δεν έχει προηγούμενο.

Ανοίξτε τα μάτια σας, διώξτε τον φόβο και οργανωθείτε σε μικρές απόλυτα ελεγχόμενες από εσάς, ομάδες.

Η λευτεριά μας, θα κερδηθεί, όχι από τους “σωτήρες” που άπαντες είναι μέλη της καθεστρωτικής συμμορίας του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, αλλά από την ψυχή και την αποφασιστικότητα που θα δείξει ο καθένας μας, να σώσουμε τις ζωές μας και την Πατρίδα μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Τον τελευταίο χρόνο τα καταστροφικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την δήθεν πανδημία έχουν παραβιάσει όχι μόνο το ελληνικό Σύνταγμα αλλά έχουν ακυρώσει και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό τοπίο ξεφύτρωσαν σαν σαλιγκάρια διάφοροι σωτήρες που ισχυρίζονται ότι θέλουν να μας σώσουν, επικαλούμενοι την προάσπιση του Συντάγματος. Έχει τελικά ισχύ το ελληνικό Σύνταγμα ή έχει καταργηθεί προ πολλού; Μπορούν τα νέα κόμματα να σώσουν τον ελληνικό λαό μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες ή μήπως όχι; Αν όχι, τότε ποιους εξυπηρετούν και τι πρέπει να γίνει;

Να διευκρινίσουμε κάτι βασικό: το μόνο Σύνταγμα που ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωένωσης είναι το Ευρωσύνταγμα, που εγκρίθηκε από τις κυβερνήσεις των κρατών μασκαρεμένο ως Συνθήκη της Λισσαβώνας, επειδή μερικοί ευρωπαϊκοί λαοί το είχαν απορρίψει με δημοψηφίσματα.

Στην Ελλάδα το Ευρωσύνταγμα επικυρώθηκε από το ψευτο-Κοινοβούλιο τον Αύγουστο του 2008 όταν τα «ζα» έκαναν αμέριμνα τα μπάνια τους.

Όσοι λοιπόν μας λένε ότι στα ελληνικά δικαστήρια υπερισχύει το άρθρο 120 του δικού μας Συντάγματος και άλλα φληναφήματα, μας λένε ψέμματα, διότι το άρθρο 28 τους διαψεύδει.

Όποιος αμφιβάλλει μπορεί να διαβάσει εδώ τι λέει επακριβώς αυτό το κατάπτυστο άρθρο.

Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα, όποτε γίνουν εκλογές και αναδειχτεί μια Οικουμενική κυβέρνηση (είτε φέτος είτε αργότερα) επειδή λογικά κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν θα συγκεντρώσει πλειοψηφία εκτός και αν εμφανιστούν καινούργια, και κυρωθεί από τη Βουλή μια Συμφωνία του Αιγαίου (κατά τα πρότυπα της Συμφωνίας των Πρεσπών), ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στον ελληνικό λαό που θα είναι παραλυμένος από τους συνεχείς εγκλεισμούς, τους πλειστηριασμούς του πτωχευτικού κώδικα, την ανεργία και τη φτώχεια και ίσως από το σοκ ενός κατασκευασμένου πολεμικού επεισοδίου, ότι η απώλεια ενός πραγματικά τεράστιου μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας έγινε διότι υπαγορεύτηκε από σπουδαίο εθνικό …συμφέρον και ότι δεν παραβιάστηκε το Σύνταγμά μας.

Διότι αυτό προβλέπεται στο άρθρο 28 που έχει φτιαχτεί για αυτήν ακριβώς τη βρωμοδουλειά: τη παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας εν καιρώ ειρήνης μέσω υπογραφής διεθνών και διμερών συνθηκών.

Αυτή τη τεράστια περιοχή που μας ανήκει με όλα της τα κυριαρχικά δικαιώματα απαιτεί, μεταξύ άλλων, να οικειοποιηθεί η Τουρκία.

Οπότε, αν κυρωθεί ένα τέτοιο βδέλυγμα, σύσσωμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν θα σταματούν να τονίζουν αλλαλάζοντας, ότι επιτέλους εμείς θα είμαστε τελικά οι …κερδισμένοι, καθώς όπως επιμένουν ορισμένοι, η Συμφωνία προβλέπει παράλληλα με τη παραχώρηση 152 νησιών μας, ότι ένα μέρος της εξώφλησης του αστρονομικού δήθεν χρέους που μας έχουν φορτώσει, θα μετατεθεί για μετά το 2070, ενώ οι υπόλοιπες μη αναστρέψιμες κολοσσιαίες εθνικές απώλειες που θα υποστούμε θα εκφραστούν στη γλώσσα της αντίθετης λογικής, ώστε οι πολλοί να μην αντιληφθούν σε ποια φριχτά πράγματα μεταφράζονται.

Ένα από αυτά τα φριχτά πράγματα, είναι ότι η Συμφωνία του Αιγαίου προφανώς θα προϋποθέτει και την ενεργοποίηση του Νέου Σύμφωνου Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λέει ότι όσο διαρκούν οι διαδικασίες παροχής ασύλου εντός των συνόρων μιας χώρας, εν προκειμένω στις δομές των νησιών ή του Έβρου, αυτές δεν θα θεωρούνται ευρωπαϊκό έδαφος, δηλαδή ελληνικό.

Μ’ άλλα λόγια, η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό την πίεση των ανθελληνικών λόμπι που έχουν τεράστια συμφέροντα, μας αναγκάζει να δημιουργήσουμε για τους αιτούντες άσυλο, γκρίζες ζώνες εντός της χώρας μας που πρέπει υποχρεωτικά να είναι κοντά στα σύνορά μας, και απαγορεύει αυτές οι αιτήσεις να γίνονται στο έδαφος άλλης χώρας, εκεί που διαμένουν ήδη οι λαθρομετανάστες πριν έλθουν εδώ.

Αυτό εξηγεί και την προσπάθεια νέων ΚΥΤ της κυβέρνησης στα σύνορά μας στον Έβρο, παρά την αντίδραση των κατοίκων, και το προφανές της παρανομίας τέτοιας πράξης που πλήττει ευθέως την εθνική μας κυριαρχία.

Αν αυτό δεν αποτελεί προσπάθεια αφανισμού της Ελλάδας και της ελληνικής φυλής, τότε τι άλλο είναι;

Δεδομένου ότι στην πράξη κανείς λαθρομετανάστης αφού αιτηθεί άσυλο στην Ελλάδα δεν απελαύνεται στη χώρα του, επειδή δεν μπορεί να αποδειχτεί ποιος είναι και από πού κατάγεται, εφόσον δεν έχει νομιμοποιητικά έγγραφα (διαβατήριο ή ταυτότητα), αν κυρωθεί κάτι τέτοιο, ο ελληνισμός τελείωσε οριστικά.

Είναι σαν να λέμε σε εκατοντάδες εκατομμύρια αφροασιατών, ελάτε στην Ελλάδα, θα σας ταΐζουμε, θα σας πληρώνουμε, θα κυκλοφορείτε ελεύθερα παντού και κανείς δεν θα σας διώξει ποτέ.

Αν μετά από όσα γενοκτονικά μας επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάποιοι μας λένε ότι θα υπερασπιστούν το ελληνικό Σύνταγμα μέσω μηνύσεων στα …δικαστήρια, και ότι τα ελληνικά δικαστήρια ή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δικαιώσουν το αίτημά τους, ήρθε η ώρα να αντιληφθούμε ότι μας κοροϊδεύουν ασύστολα.

Επείγει να καταλάβουμε λοιπόν όλοι ότι είμαστε επί 600 χρόνια υπό ξένη κατοχή:

400 υπό οθωμανική, και 200 των Χαζαροεβραίων τοκογλύφων Ρότσιλντ και πληθώρας Στοών, που μέλη τους δολοφόνησαν το 1831 τον Ιωάννη Καποδίστρια, εμποδίζοντας κάθε προσπάθεια δημιουργίας ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.

Στόχος αυτής της στυγνής κατοχής είναι ο ελληνικός λαός να χρωστά αιωνίως υπέρογκα ποσά στους Χαζαροεβραίους τραπεζίτες και όλους τους κόπους του να τους καταχρώνται αυτοί, παρέα με 5-10 ντόπιες οικογένειες της ιδίας καταγωγής, που τους υπηρετούν ως πιστά σκυλιά.

Εξ αιτίας του αέναου χρέους ελπίζουν ότι τελικά ο ελληνικός λαός θα εξαφανιστεί από το πανάρχαιο λίκνο του, θα διασπαρεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, και τη θέση του θα πάρει ο εισαγόμενος βάρβαρος αφροασιατικός όχλος που δεν θα ενοχλεί τους σχεδιασμούς της Τριμερούς Επιτροπής, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, του Φόρουμ του Νταβός και των λοιπών Ινστιτούτων του ελέους.

Το φερόμενο ως ελληνικό Κοινοβούλιο είναι λοιπόν μια ψευτο-Βουλή φοροληστρικής και γενοκτονικής σκόπευσης, και όλα τα κόμματα που εισέρχονται σ’ αυτήν απαρτίζουν μια εγκληματική Συμμορία σφουγγοκωλάριων των εν λόγω τραπεζιτών και των συνεργατών τους.

Κανένα κόμμα δεν μπαίνει στη ψευτο-Βουλή αν δεν έχει εγκριθεί από το Χαγανάτο του εγκλήματος.

Οι περισσότεροι εγχώριοι πολιτικοί όχι μόνο είναι απόγονοι των τότε κοτζαμπάσηδων-μασόνων που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και των δοσίλογων της γερμανικής κατοχής, αλλά «όλως τυχαίως» είναι και χαζαροεβραϊκής καταγωγής που έχουν αλλάξει τα πραγματικά τους ονόματα για να μην γίνονται αντιληπτοί.

Μαθαίνοντας ποια είναι τα πραγματικά τους ονόματα και πόσο πολλοί είναι σε όλες τις καίριες θέσεις, αναγκαστικά αναθεωρούμε την άποψή μας για το πόσο είναι κυρίαρχος ο ελληνικός λαός, αλλά και όλοι οι ευρωπαϊκοί.

Μόνο όταν οι λαοί βγουν από τη μέγγενη της Συμμορίας του Χαγανάτου και των Βρυξελλών θα ανακτήσουν πάλι την εθνική τους κυριαρχία.

Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και αδύνατον, και έτσι θα γίνει νομοτελειακά.

Το Χαγανάτο δεν επιτίθεται μόνο εναντίον των Ελλήνων, αλλά και όλων των ευρωπαϊκών λαών και των περισσότερων δυτικών. Οι ευρωπαϊκοί λαοί ακόμα και μετά από δεκαετίες καταστροφής της εθνικής τους παιδείας, πάλι παραμένουν δεμένοι με τα δημοκρατικά ιδεώδη και αντιδρούν περισσότερο από όλους τους άλλους στις ανομίες της Συμμορίας.

Μετά τη μαζική λαθρομετανάστευση, το πιο πρόσφατο μέσον μαζικής δολοφονίας μας που χρησιμοποιεί η εγκληματική Συμμορία είναι η καταστροφή της ανεξάρτητης εργασίας μέσω των αναγκαστικών εγκλεισμών, η στέρηση θεμελιωδών δικαιωμάτων, και οι μαζικοί εμβολιασμοί με πειραματικά εμβόλια αγνώστων συνεπειών.

Το μέλλον των Ευρωπαίων, των Αμερικανών, και όσων λοιπών Δυτικών γονατίσουν μπροστά σ’ αυτήν την κτηνώδη επίθεση, διαγράφεται δυσοίωνο.

Για εβδομήντα περίπου χρόνια, μας άφησαν να χαρούμε μια περίοδο ευημερίας, κάτι που δεν συνέβαινε πουθενά αλλού στον κόσμο. Οι διεθνείς ολιγάρχες, αποκτώντας όμως επικίνδυνη τεχνολογία αιχμής, αποφάσισαν ότι δεν μας χρειάζονται πια.

Τι κάνουν λοιπόν για να διοχετεύσουν την οργή μας; Εμφανίζουν βαλβίδες αποσυμπίεσης, δηλαδή νέους «σωτήρες» που συσπειρώνονται στον πατριωτικό χώρο, αρχικά ισχυριζόμενοι ότι θέλουν να προσφέρουν στη πατρίδα και στους συμπολίτες τους και ότι δεν τους νοιάζει η πολιτική.

Πρώτα παριστάνουν τους πατριώτες και με δηλώσεις ή με ακίνδυνες για το σύστημα ενέργειες, προσελκύουν μεγάλο μέρος του λαού που υποπτεύεται μεν ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν διαθέτει ακόμα τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να εντοπίσει την αναντιστοιχία λόγων και πράξεων, μοιραίες φράσεις που τους ξεφεύγουν, καθώς και τους πραγματικούς εντολείς τους.

Αυτοί οι δήθεν πατριώτες μαζί με τον λαό συσπειρώνουν ενίοτε και τον αφελή όχλο που έτσι κι αλλιώς παρασύρεται ένθεν κακείθεν, διότι λειτουργεί αμιγώς με το συναίσθημα και καθόλου με τη λογική.

Λίγο πριν τις εκλογές, οι σωτήρες ανακοινώνουν ότι έφτιαξαν πολιτικό κόμμα διότι τους πίεσαν οι …συμπολίτες τους, και ότι αυτό το κόμμα θα απελευθερώσει επιτέλους τον ελληνικό λαό από την εξαπάτηση όλων των προηγούμενων πολιτικών απατεώνων (συνήθως μέσα στην Ευρωένωση και στη ψευτο-Βουλή που οι ίδιοι είχαν καταγγείλει ως άντρο ακολασίας πριν ανακοινώσουν τη δημιουργία του κόμματός τους, αν και πολλά απ’ αυτά περιλαμβάνουν και πολιτικούς που είχαν διατελέσει πρώην βουλευτές του ίδιου άντρου).

Ο συρφετός

Οι νέοι σωτήρες πάντα ασκούν επαγγέλματα που δημιουργούν δημοσιότητα όπως δημοσιογράφοι, γιατροί, δικηγόροι, απόστρατοι και καλλιτέχνες.

Οι νέοι σωτήρες είτε είναι μασόνοι, είτε πράκτορες του χαγανάτου, θλιβεροί τύποι με στενές σχέσεις με τις υπηρεσίες πληροφοριών, είτε ψευτόμαγκες του υπόκοσμου με μεγάλα χρέη που καπνίζουν και πίνουν κατά τη διάρκεια των ιντερνετικών τους ομιλιών, εκνευρίζονται εύκολα και βρίζουν με λεξιλόγιο λιμενεργάτη όσους τους ξεμπροστιάζουν.

Ορισμένοι δε απ’ αυτούς ενίοτε καπνίζουν και μπάφους και γίνονται αντιληπτοί από τον τόνο της φωνής τους που αρχίζει να ρετάρει, αλλά και από τους πυκνούς καπνούς που θολώνουν τη κάμερα.

Έχουν δηλαδή συμπεριφορά και εμφάνιση ψευτόμαγκα.

Μασόνοι, Χαζαροεβραίοι, πράκτορες και απατεώνες υπήρξαν ανέκαθεν σε όλες τις κυβερνήσεις του ελλαδικού κράτους, αλλά μετά τα μνημόνια η κατάσταση ξέφυγε εντελώς: στη ψευτο-Βουλή έμπαιναν σωρηδόν μόνο όσοι ήταν ψευτόμαγκες του υπόκοσμου, πορνίδια με πρόστυχη ενδυμασία και μέγαιρες με καταπιεσμένα πάθη, ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές.

Οι σωτήρες και να μην καταφέρουν όμως να μπουν στο Κυνοβούλιο, πάλι θα έχουν χρηματοδοτηθεί αδρά, προκειμένου να αποδυναμωθούν οι πραγματικοί πατριώτες και να μην αντιδράσουν αποτελεσματικά κατά των συμφερόντων του Χαγανάτου.

Κανένα πατριωτικό κόμμα με αγνές προθέσεις δεν έχει περιθώριο αντίδρασης όσο τα χιλιάδες ξένα «Ινστιτούτα» της Τριμερούς Επιτροπής στέλνουν στους εγχώριους πολιτικούς oδηγίες αντιμετώπισης αστικών πολέμων και αυτοί τις εκτελούν κατά γράμμα, όσο οι ξένες Πρεσβείες, η NSA, η CIA, η ΜΙΤ, η ΜΙ6 και η Μοσάντ ελέγχουν κάθε δημόσιο οργανισμό σε τούτη τη κατεχόμενη χώρα, και η Μπενέ Μπερίτ επιθεωρεί αυτοπροσώπως ακόμα και τις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις.

Αυτοί λοιπόν που ισχυρίζονται ότι είναι θεματοφύλακες του ελληνικού Συντάγματος και ζητούν τη ψήφο μας, πρέπει να μας πουν τι σκοπεύουν συγκεκριμένα να κάνουν όταν μπουν στη ψευτο-Βουλή προκειμένου να εμποδίσουν να ξεπουληθεί η πατρίδα μας και να αφανιστεί ο λαός μας, κάτι που είναι ήδη εν εξελίξει.

Η στρατιά των ψευτο-αναλυτών

Να μας πουν επίσης τι θα κάνουν και όσοι δημοσιογράφοι, γεωστρατηγικοί και οικονομικοί αναλυτές παριστάνουν τους πατριώτες, αλλά ωστόσο εμφανίζονται καθημερινά σε ΜΜΕ ιδιοκτητών που αποτελούν στυλοβάτες του συστήματος και επωφελούνται από κρατικές επιχορηγήσεις, αραδιάζοντάς μας τις δράσεις της ισραηλινής κυβέρνησης και του ΝΑΤΟ, και ζητήσουν τελευταία στιγμή τη ψήφο μας.

Σε τι χρησιμεύει άραγε στον πενόμενο και υπόδουλο μέσο Έλληνα πολίτη να πληροφορείται καθημερινά ποιες είναι οι δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου και του ΝΑΤΟ;

Μα σε τίποτε απολύτως, πέραν του να δημιουργούν μια υποσυνείδητη ψευδαίσθηση ότι ανήκει σ’ αυτή τη σφαίρα επιρροής, και πως ό,τι κάνουν αυτοί οι δύο είναι πάντα για το καλό του, ενώ η πραγματικότητα μας αποδεικνύει ακριβώς το αντίστροφο.

Άεργοι σωτήρες με σκοτεινά βιογραφικά

Οι σωτήρες φλυαρούν αδιάκοπα, και γι’ αυτό αναπόφευκτα επαναλαμβάνονται, και όσοι ποστάρουν καθημερινά στις σελίδες τους στο Φέισμπουκ συνεντεύξεις και μακροσκελείς αναρτήσεις, αναγκαστικά μας δημιουργούν την απορία πού βρίσκουν τόσο χρόνο για όλα αυτά, εφόσον δηλώνουν ότι όλη μέρα δουλεύουν για να σώσουν τους συμπολίτες τους.

Ποιος μπορεί να δουλεύει τόσες ώρες και ταυτόχρονα να τρέχει στα συστημικά κανάλια και να γράφει τόσα πολλά κείμενα;

20 αναρτήσεις την ημέρα στο Φέισμπουκ, κάτι δεν πάει καλά. Εκτός κι αν έχουν δείκτη νοημοσύνης 180 ή έχουν ολόκληρη ομάδα από πίσω τους.

Οι σωτήρες επίσης έχουν συνήθως αδιευκρίνιστο βιογραφικό και ύποπτες διασυνδέσεις, και οι ενέργειές τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: δεν επιφέρουν κανένα σοβαρό αντίκτυπο στο σύστημα. Μη ξεχνάμε ότι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Κάποιοι απ’ αυτούς προτρέπουν να μη βγει ο κόσμος στους δρόμους και διαδηλώσει «ασύνταχτα» όπως λένε (μη γίνει και καμμιά στραβή…), ενώ άλλοι να βγει, υπό την αιγίδα όμως του κόμματός τους.

Και αυτών οι ενέργειες έχουν το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: οι διαδηλώσεις τους −στις οποίες τρώμε προσυνεννοημένες με την ασφάλεια σφαλιάρες και επιστρέφουμε σπίτι μας με πεσμένο το ηθικό− δεν έχουν ποτέ συνέχεια μέχρι τις εκλογές (είπαμε, μη γίνει και καμμιά στραβή μέχρι τη κάλπη…).

Μήπως θα φάμε «γκλοπιές» (όπως είπε χαρακτηριστικά και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων) γιατί ξέρουν ότι θα είμαστε λίγοι, επειδή η ίδια η συμπεριφορά των σωτήρων είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πείθει τη κρίσιμη μάζα του σκεπτόμενου λαού, οδηγώντας τον σε απόσυρση;

Μήπως τότε να το ξανασκεφτούμε;

Τέλος, άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι ισχυρίζονται πως δήθεν τους χακάρουν τα ιστολόγια τα οποία όλως παραδόξως δεν επαναφέρουν, ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο δύσκολο τεχνικά, ειδικά αν περιείχαν ελάχιστο περιεχόμενο, ότι τους κατεβάζουν τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όποιος θέλει να του τις κατεβάσουν εσκεμμένα, είναι πάρα πολύ εύκολο να το πετύχει), και τους αφαιρούν τη προσωπική τους αστυνομική φρουρά που τόσο έχουν ανάγκη για την προστασία τους.

Μήπως τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε ότι όλα αυτά μπορεί να είναι ΨΕΠ (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Παραπλάνησης); Λέω, μήπως;

 

Τα δήθεν πατριωτικά και χριστιανικά ΜΜΕ

Άλλη βαλβίδα αποσυμπίεσης είναι επίσης τα χιλιάδες πρακτορικά ΜΜΕ που παριστάνουν ότι είναι πατριωτικά ή χριστιανικά ορθόδοξα και αντισυστημικά και αναπαράγουν διαρκώς προφητείες ορθόδοξων αγίων για τον διαμελισμό της Τουρκίας, την απόδοση της Κωνσταντινούπολης και της Αγιά-Σοφιάς στους Έλληνες, και τη δημιουργία Κουρδικού κράτους.

Τέτοια ΜΜΕ είναι γεμάτα από αρλουμπολογίες ενθρόνισης δήθεν απογόνου βυζαντινού αυτοκράτορα που ως άλλος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος θα καλπάσει αγέρωχος πάνω στο άλογό του προς τη Βασιλεύουσα.

Πρόκειται για πρακτοριλίκια των υπηρεσιών πληροφοριών που χαϊδεύουν τ’ αυτιά όσων στερούνται πληροφόρησης κάνοντάς τους να ονειρεύονται ότι κάποιοι άλλοι θα τους σώσουν, ενώ οι ίδιοι δεν θα αλλάξουν τρόπο σκέψης και ζωής, απλά μόνο θα προσεύχονται. Όσων οι διαχειριστές δεν είναι της ΕΥΠ (πράγμα σπάνιο) ή είναι ψώνια ή κερδίζουν από διαφημίσεις.

Ακόμη, αν δείτε ότι ανάμεσα στα συνήθως καταγγελτικά άρθρα τους δημοσιεύουν, για παράδειγμα, μερικά ύποπτα όπως εκτενείς αναφορές φοροδιαφυγής Ελλήνων πολιτών τις οποίες βεβαίωσε η εντελώς παράνομη …ΑΑΔΕ, τότε είμαστε σίγουροι ότι είναι καραμπινάτα δεκανίκια του συστήματος.

 

Τα κόμματα για τα ζώα

Τέλος προειδοποιώ, ότι άλλη μία βαλβίδα αποσυμπίεσης και παραπλάνησης των ευρωπαϊκών λαών για να μην αντιληφθούν την εν εξελίξει εξόντωσή τους, είναι τα φιλοζωικά κόμματα.

Επειδή πολλοί Ευρωπαίοι τα τελευταία χρόνια δεν κάνουν παιδιά, εξ αιτίας της αφόρητης προπαγάνδας του Χαγανάτου που θέλει γενοκτονία των αυτοχθόνων (εις όφελος των λαθρομεταναστών), αλλά έχουν υιοθετήσει ένα ή περισσότερα ζώα συντροφιάς, αποτελούν για τις ελίτ ένα τεράστιο πεδίο χειραγώγησης της οργής τους.

Τα κόμματα για τα ζώα είναι όλα ανεξαιρέτως χρηματοδοτούμενα από το Χαγανάτο και εκτός από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, συμβαίνει το εξής «παράδοξο»:

Όλα δηλώνουν ότι ταυτοχρόνως μάχονται υπέρ:
• της φυτοφαγίας, των ανοιχτών συνόρων, της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και όλων των μειονοτήτων, των μέτρων για την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη, της οικολογίας, της πράσινης ανάπτυξης και γενικά όλων των πράσινων …αλόγων, και

εναντίον:
• του σπισισμού, του νατιβισμού, του ρατσισμού, του αντισημιτισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας, συνδέοντας πονηρά στο ασυνείδητο των ζωόφιλων τη φιλοζωία με όλα τα παραπάνω, αποπροσανατολίζοντας τους απλούς ζωόφιλους πατριώτες.


Το πρόγραμμά τους είναι όλως τυχαίως καρμπόν των διακηρύξεων των δήθεν ακροαριστερών κινημάτων τύπου Αντίφα και Black Lives Matter, που λειτουργούν με μεθοδεύσεις προερχόμενες από την Anti-Defamation League της Μπενέ Μπερίτ, των ιδρυμάτων του Τζορτζ Σόρος και, επί της ουσίας, του διεθνούς κεφαλαίου.

Ωστόσο, τα τόσο φιλόζωα αυτά κόμματα, δεν καταγγέλουν ποτέ τις σφαγές των ζώων κτηνοτροφίας μέσω των αποτρόπαιων και βάρβαρων τελετουργιών κοσέρ (εβραϊκή) και χαλάλ (μουσουλμανική), όπου τα δύστυχα ζώα σπαρταρούν συχνά επί ώρες με ανείπωτη οδύνη έχοντας κομμένη την κύρια αρτηρία, την κύρια φλέβα, την τραχεία και τον οισοφάγο, αντί να θανατώνονται ακαριαία, ή να αναισθητοποιούνται σύμφωνα με τους εκτενείς κανόνες που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη σφαγή των ζώων.

Εβραίοι και μουσουλμάνοι όμως εξαιρούνται με ειδικά παραθυράκια νόμου από την τόσο φιλόζωη ευρωπαϊκή νομοθεσία της Συμμορίας των Βρυξελλών που με κάτι τέτοια ξεμπροστιάζεται ότι δεκάρα δεν δίνει για τα ζώα, τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας, αλλά για το μόνο που νοιάζεται είναι η καλοπέρασή της.

Τα ανομήματα της Ευρωένωσης έχουν πλέον σχηματίσει οροσειρά από βοθρολύμματα υψόμετρου Έβερεστ που δεν μπορεί παρά να φέρουν τη διάλυσή της.

Τέτοια σφαγεία που απαιτείται ειδικός σφαγέας των δύο παραπάνω θρησκευμάτων, λειτουργούν και στη χώρα μας παράνομα ή νόμιμα, με το επιχείρημα ότι οι σφαγείς καταφέρνουν να πεθαίνει το ζώο ακαριαία μετά το σφάξιμό του με κοφτερό μαχαίρι. Όπως καταλαβαίνει όμως κάθε νοήμων άνθρωπος κάτι τέτοιο δεν αληθεύει.

Θα χρησιμοποιήσω απότομη γλώσσα: στα τσακίδια λοιπόν να πάνε όσα δήθεν ζωοφιλικά κόμματα πληρώνονται από το Χαγανάτο για να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους και να εξυπηρετήσουν τη προπαγάνδα των εταιρειών τεχνητών κρεάτων, προωθώντας την φυτοφαγία, δήθεν από συμπόνοια προς τα ζώα.

Θα πειστούμε ότι είναι τίμια μόνο αν τα δούμε να στήνονται έξω από τα εβραϊκά και τα μουσουλμανικά σφαγεία της Ευρώπης, εμποδίζοντας «ακτιβιστικά» αυτές τις φρικαλεότητες. Όσα δεν έχουν κάνει τίποτε τέτοιο, είναι εμφανές ότι μας εξαπατούν.

Και αυτά τα λέει μια φανατική φιλόζωη. Διότι όποιος είναι πραγματικός φίλος των ζώων και όχι γιαλαντζί, όχι μόνο καταναλώνει σπάνια ή καθόλου κρέας, αλλά απαιτεί και αξιοπρεπή μεταχείριση όλων ανεξαιρέτως των ζώων μέχρι την τελευταία τους στιγμή, και συνεπώς κατάργηση όλων των βάρβαρων μεθόδων σφαγής τους που ακυρώνουν κάθε έννοια φιλοζωίας.

Κάποιος που ζητάει λοιπόν τη ψήφο μας δεν μπορεί ποτέ να είναι επιλεκτικά φιλόζωος.

Ναι μεν ελάχιστα από τα δήθεν φιλοζωικά κόμματα καταφέρνουν να μπουν στα ευρωπαϊκά Κυνοβούλια, αλλά ωστόσο, απορροφούν σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων, που μπορεί να φτάσει από 1% έως 5%.

Καταλάβατε τώρα γιατί και αυτά ζητούν τη ψήφο μας;

Συμπεράσματα

Όπως καταδείχτηκε παραπάνω, ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει πλέον τη Λιβανοποίηση της πατρίδας του και την απροκάλυπτη γενοκτονία του.

Υπό το υπάρχον πολιτειακό σύστημα δεν υπάρχει τρόπος ανατροπής της τυραννίας του Χαγανάτου μέσω καπελωμένων διαδηλώσεων και εκλογών.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι και ολιγάρχες μπορούν, αν κρίνουν απαραίτητο ότι οι συμβατικές δυνάμεις καταστολής των εγχώριων σφουγγοκωλάριων είναι ανεπαρκείς για την εξόντωσή μας, να στείλουν ξένους παραστρατιωτικούς μισθοφόρους που περιλαμβάνουν ακόμα και ελεύθερους σκοπευτές (snipers) και οπλικά συστήματα που αγνοούμε, να δημιουργήσουν μακελειό και να φύγουν ανενόχλητοι όπως ήρθαν, χωρίς ποτέ να μάθουμε ποτέ τίποτε για τη δράση τους και χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν.

Απαιτείται λοιπόν ένα Νέο 1821, μια Νέα Επανάσταση που θα αντικαταστήσει το παρόν ξενοκρατούμενο καθεστώς με ένα φιλολαϊκό που θα υπερασπίζεται πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού έθνους.

Στο κατώφλι όμως της εποχής της κβαντικής υπολογιστικής όπου βρισκόμαστε, για να πετύχει κάτι τέτοιο, τρία είναι τα μέσα επίτευξής του:

• η ισχυρή πνευματική αντίσταση όσων δεν είναι όχλος, εθνομηδενιστές ή επωφελούμενοι του καθεστώτος,
• η κατοχή συστημάτων δράσης και αντίδρασης που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγή της ισορροπίας,
• τα πλήγματα τεχνολογικής υφής κατά των δολοφόνων του ελληνικού λαού.

 

Πηγήhttps://aperopia.fr/03-2021/giati-oi-neoi-sotires-den-tha-sas-sosoyn/?fbclid=IwAR3A-0vnNgqy6vpdtzuq1EdK1_l5l6vWAhymUzG6YXEKiUVKiZo0IY1BDo0

Προβολές : 754


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα