Γιατί ο Kόσμος Πιστεύει ότι ο Πούτιν Δεν Συμπαθεί τα θρομβο-εμβόλια;

17 Μαρτίου, 2023 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:873
Μοίρασέ το

 

Είμαστε ειλικρινά περίεργοι γιατί κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο.

Θεέ μου.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

10 Μαρτίου 2023 | Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

“Ο Πούτιν διατάσσει την καταστροφή όλων των εμβολίων Covid-19 στη Ρωσία”, ανέφερε το Real Raw News -ο κορυφαίος προορισμός για πραγματικές ειδήσεις- στις 4 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έδωσε εντολή στον στρατό να σκοτώσει το προσωπικό των νοσοκομείων που “αντιστάθηκε στην καταστροφή των εμβολίων”, αποκάλυψε το μέσο -που, και πάλι, είναι ο #1 προορισμός για πολύ ωμές και πολύ πραγματικές ειδήσεις.

Ο Πούτιν “διέταξε επίσης την εκτέλεση 130 επιστημόνων που ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία του εμβολίου του Σπούτνικ”. Δεν υπήρξαν νομικές διαδικασίες ή δίκες πριν από την εκκαθάριση των επιστημόνων, επειδή στη Ρωσία τέτοιες διατυπώσεις θεωρούνται “χάσιμο χρόνου”.

Αυτές είναι οι Ειδήσεις. Ωμές και πραγματικές.

Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο αποκλειστικό δημοσίευμα-βόμβα του Real Raw News από τότε που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ο αμερικανικός στρατός εκτέλεσε κρυφά τον Bill Gates και αμέσως μετά “συνέλαβε την εν διαστάσει πρώην σύζυγο του Gates, Melinda, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν ο ηθοποιός Kevin Kline σε μεταμφίεση”.

Ένα από αυτά τα προαναφερθέντα παραμύθια των “real raw news” μοιράζεται ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κάνει μπαμ ο δυναμίτης που αλλάζει το παιχνίδι. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο από αυτά;

Το ότι κάποιος τρελός ισχυρίστηκε ότι ο Πούτιν έκοψε με καράτε όλους τους θρόμβους στη Ρωσία δεν είναι το πρόβλημα εδώ – άλλωστε, τι θα ήταν το διαδίκτυο χωρίς ερωτικές φαντασιώσεις;

Το πρόβλημα είναι ότι πολλές χιλιάδες άνθρωποι είδαν τον τίτλο “Ο Πούτιν διατάζει την καταστροφή όλων των εμβολίων Covid-19 στη Ρωσία” και άρχισαν αμέσως να ανοίγουν φελλούς σαμπάνιας.

Γιατί να μπουν στον κόπο να διαβάσουν το άρθρο; Όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι κάτι που ο Πούτιν θα έκανε σίγουρα.

Εξάλλου, ο Πούτιν έδωσε το πράσινο φως για το Sputnik V, ακόμη και αφού Ρώσοι επιστήμονες του εξήγησαν απευθείας κατάμουτρα- ότι το “εμβόλιο” βασιζόταν σε μια μη αποδεδειγμένη και δυνητικά επικίνδυνη τεχνολογία.

Όταν η Μόσχα εισήγαγε το πρώτο διάταγμα για υποχρεωτική ένεση στη χώρα τον Ιούνιο του 2021, ο εκπρόσωπος του Πούτιν προέβλεψε ότι οι μη εμβολιασμένοι Ρώσοι θα πρέπει να υποβληθούν στην ένεση – ή να αντιμετωπίσουν διακρίσεις.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου μίλησε: ‘Οι διακρίσεις θα έρθουν αναπόφευκτα” (πηγή)

 

Καθώς οι ρωσικές περιφέρειες άρχισαν να ακολουθούν το παράδειγμα της Μόσχας, ο Πούτιν υπενθύμισε στους περιφερειακούς κυβερνήτες ότι είχαν τη δύναμη να εξαναγκάσουν τους Ρώσους να κάνουν ενέσεις. Ο Πούτιν ήταν προσωπικά εναντίον τέτοιων μέτρων, φυσικά!

“Για να ξέρετε, μπορείτε να εξαναγκάσετε τους Ρώσους να εμβολιαστούν- προσωπικά, είμαι αντίθετος σε τέτοια μέτρα” (πηγή)

Για να καταδείξει περαιτέρω τη σταυροφορία του κατά του βιασμού της ψυχής της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, τον Νοέμβριο του 2021 ο Πούτιν απένειμε στον Alexander Gintsburg, τον Μωυσή του COVID της Ρωσίας, μία από τις υψηλότερες τιμές της χώρας – το Τάγμα του Alexander Nevsky.

Λίγες ώρες πριν λάβει το βραβείο, ο Gintsburg δήλωσε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι πρέπει να “τραβηχτεί μια γραμμή” για να “διαχωριστεί έντονα” μεταξύ των Υπεύθυνων Εμβολιασμένων Πολιτών και των Ανεμβολίαστων Παρασίτων.

Ο ψευδοπροφήτης που οδηγεί τους Ρώσους στην ψηφιακή σκλαβιά

Καθώς
οι περιφέρειες της Ρωσίας άρχισαν να υιοθετούν ταχύτατα διατάγματα
υποχρεωτικών εμβολιασμών και κωδικούς QR στις αρχές Οκτωβρίου, ο
Alexander Gintsburg προσκλήθηκε σε ένα γκαλά του Ρωσοεβραϊκού Κογκρέσου
(RJC), όπου έλαβε το βραβείο παγκόσμιας επιρροής του RJC. Ο αξιωματούχος
του Κογκρέσου που απένειμε το βραβείο...

Διαβάστε περισσότερα


Συμπτωματικά, σχεδόν κάθε περιοχή της Ρωσίας υιοθέτησε QR-κωδικοποιημένες κάρτες εμβολίων μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Πούτιν, ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά ένα εθνικό ψηφιακό πάσο εμβολιασμού – ντε φάκτο υποχρεωτικό εμβολιασμό για ολόκληρο τον ενήλικο πληθυσμό της Ρωσίας.

Εξήγησε τότε ότι ήταν καθήκον του, ως πρόεδρος, να υποστηρίξει ένα ομοσπονδιακά επιβαλλόμενο σύστημα κτηνιατρικών ετικετών, ακόμη και όταν το 90% και πλέον των Ρώσων αντιτάχθηκε σε αυτή την παράλογη, αντι-ανθρώπινη επίθεση κατά της βασικής αξιοπρέπειας.

Πιθανώς η πιο αντιδημοφιλής νομοθεσία στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας. Υποστηρίζεται πλήρως από τον Πούτιν.

Υπάρχει κάποια απόδειξη –οποιαδήποτε απόδειξη- ότι ο Πούτιν διεξάγει έναν σκιώδη πόλεμο ενάντια στην απάτη με τους ιούς; Ή ότι δεν του αρέσουν οι γενετικές ενέσεις COVID;

Τον Αύγουστο ο ανταποκριτής σας έγραψε μια σειρά έξι τμημάτων (Μέρος I, II, III, IV, V, VI) σε μια προσπάθεια να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν ετοιμαζόταν να καταστρέψει όλα τα εμβόλια COVID στη Ρωσία και ότι πιθανότατα θα δολοφονούσε όποιον προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τον Οκτώβριο του 2022, ο Πούτιν προέτρεψε τους Ρώσους να κάνουν επανεμβολιασμό.

Αυτό είναι μέρος του έξυπνου σχεδίου του για να παγιδεύσει και να εκθέσει τους παγκοσμιοποιητές στο υπουργικό του συμβούλιο. Απλά πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Παλεύοντας για σας (πηγή)

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο το Κέντρο Gamaleya -το οποίο συνεργάστηκε με την AstraZeneca για να δημιουργήσει το εμβόλιο-“ναυαρχίδα” της Ρωσίας- παρουσίασε πρόσφατα ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο με θρόμβο COVID για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών.

Αν είστε σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τον Πούτιν να κατασχέσει όλα τα εμβόλια θρόμβωσης στη Ρωσία και να τα πετάξει σε ένα ενεργό ηφαίστειο, σας έχω καλά νέα.

Ο Bill Gates εκτελέστηκε από τα λευκά καπέλα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και η πρώην σύζυγος του Gates -που στην πραγματικότητα είναι ο Kevin Kline με περούκα- ανακρίνεται στο Gitmo. Ο Kevin συνεργάζεται.

Ο Edward Slavsquat διέταξε την καταστροφή όλων των μαλακιών. Θα εγραφείτε;


***Δικτυογραφία:

Why do people think Putin dislikes clot-shots?

Edward Slavsquat
Why do people think Putin dislikes clot-shots?
“Putin Orders Destruction of All Covid-19 Vaccines in Russia,” Real Raw News—the leading destination for real news—reported on March 4. Russia’s president instructed the military to kill hospital staff that “resisted the vaccine purge,” the outlet—which, again, is the #1 location for very raw and very real news—revealed…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/k-acf

Προβολές : 873


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα