Νίκος Αντωνιάδης... δείχνει την ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ για αγωγές δισεκατομμυρίων από τους πολίτες και δηλώνει: “Είναι ώρα να τελειώνουμε με το σαθρό και επικίνδυνο πολιτικό σύστημα που έχει μαυρίσει τις ζωές μας.

30 Ιουνίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:553
Μοίρασέ το

 

Δεν είναι δυνατόν, ένας-δύο πολίτες, ένας δικηγόρος και ένας λαμπρός γιατρός, ο Φαίδων Βόβολης, με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους, όπως ΟΛΟΙ επισημαίνετε, να αναζητούν και να βρίσκουν την αλήθεια, σε μία υπέροχη και ελπιδοφόρα συμπόρευση και συνεργασία της νομικής και της ιατρικής επιστήμης, και ολόκληρα κόμματα, που είναι εκεί για να μας προστατεύουν από τις αποφάσεις των κυβερνώντων, να μη το είδαν, να μη το έψαξαν. Να μη το βρήκαν.

Και έως και αυτή τη στιγμή να τα ανέχονται όλα.

Και να εξαντλούν και οι μεν και οι δε τον κοινοβουλευτικό τους ρόλο και την αποστολή της, στο να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλον για το ποιος είναι πιο διεφθαρμένος από τον άλλον και ο λαός να παρακολουθεί αηδιασμένος την αλληλοεξόντωσή τους.

 
 
Ας ξεκινήσει λοιπόν η αντίδραση και η αντίσταση… δεν έχουμε πολλά περιθώρια χρόνου… από Σεπτέμβριο, μας ετοιμάζουν την δεύτερη καραντίνα και το εμβόλιο…
 
Έχουν αποφασίσει να μας εξοντώσουν…
 
Ή ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, Ή ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!!

ΥΠΟΘΕΣΗ “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ”:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=298263227998273&id=100034437944878

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: “COVID-19” ME ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΕΣΤ

ΕΞΙΤΗΡΙΟ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ !!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΌ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ …ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

Δεν ξέρω αν ο κ. Τσιόδρας μου απαντήσει ότι μεταδίδεται ή δεν μεταδίδεται ο νέος κορωνοϊός από ασυμπτωματικούς. Σίγουρα πάντως, μάθαμε ότι μεταδίδεται ο καρκίνος!

Δεν είναι αστείο, μη γελάσετε! Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ !!

Τι συνέβη; Μπήκε ο άνθρωπος στο τελικό στάδιο του καρκίνου, είπαν “ευκαιρία για άλλο ένα κρούσμα Covid-19”.

“Μα δεν είναι εισαγωγή λόγω Covid-19”!

“Εμείς θα γράψουμε ότι μπήκε λόγω Covid-19 και ότι αυτό είναι επιβεβαιωμένο με τεστ σε διαγνωστικό εργαστήριο”!

Και το έκαναν!

Και η κόρη τρελάθηκε! Και ανέβηκε “στα κάγκελα”! Και το κατήγγειλε δημόσια!

Επειδή όμως δεν πέθαινε ο άνθρωπος στο ΣΩΤΗΡΙΑ, και δεν θα κατέγραφαν ΚΑΙ θάνατο λόγω Covid-19, μετά παράτησαν την ιστορία στην τύχη της. Και αυτή πήρε από εκεί και πέρα τον φυσιολογικό δρόμο. Και στο εξιτήριο ο ασθενής λόγω Covid-19 βγήκε καρκινοπαθής.

Ο άνθρωπος δυστυχώς κατέληξε πριν λίγες ημέρες. Στον “Άγιο Σάββα”. Αλλά εκεί η αιτία θανάτου ήταν η πραγματική: Καρκίνος.

Πιστεύω ότι έχω καταλήξει σε συμπέρασμα. Για το τι έχει γίνει:

Το έγκλημα ΔΕΝ ήταν το lock down. Το έγκλημα ήταν η ΠΑΡΑΤΑΣΗ του lock down και η εν συνεχεία παράταση των μέτρων.

Μπορεί να πανικοβλήθηκαν. Μπορεί να μας κλείδωσαν όλους μέσα λόγω πανικού. Για τον “θανατηφόρο” ιό. Τον μεταδοτικό ιό. Γιατί έτσι αρχικά έλεγαν και σε αυτούς, και αυτοί είπαν και σ’ εμάς.

Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιο αρχικό σχέδιο. Φαίνεται πως υπήρχε. Αλλά αυτό ήταν πέραν από κάθε μία από τις χώρες.

Οι κυβερνήσεις τους μπορεί αρχικά να παρασύρθηκαν από τον τρόμο που κάποια κέντρα έσπειραν για τον “θάνατο” που μας επισκέφτηκε αυτοπροσώπως.

Αλλά μετά διαπίστωσαν ότι τα πράγματα ΔΕΝ είναι έτσι.

Αλλά ΔΕΝ μπορούσαν να μας βγάλουν έξω μετά από μία εβδομάδα.

Μετά από ένα μήνα. Να μας βγάλουν έξω, εκεί που παραμόνευε ο θάνατος πριν λίγες ημέρες, Αυτό θα ήταν παραδοχή εγκληματικά επιπόλαιης συμπεριφοράς. Από τους κυβερνώντες. Παντού. Που μπορεί και να πιέστηκαν να διατηρήσουν το lock down. Και την εικόνα του θανατηφόρου ιού που παραμονεύει εκεί έξω.

Οπότε, επιλέξανε το μη χείρον βέλτιστον. Το μη χείρον βέλτιστον γι αυτούς. Για μας το χείρον.

Αλλά χωρίς κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους τι θα κάνανε;
Οπότε έπρεπε να κατασκευάσουν κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους λόγω Covid-19.

Για να διατηρήσουν την πλάνη μας.

Να μην αποκαλυφθεί το ΦΙΑΣΚΟ.

Τόσο όσο, όμως.

Τόσο όσο, για να διατηρηθεί η πλάνη, τόσο όσο, για να γίνουμε και ήρωες στην Ελλάδα.

Έτσι, όποιον θάνατο είχαμε καρκινοπαθών, καρδιοπαθών κ.λπ., τον χρεώναμε στον Covid-19. Το ομολόγησε και ο κ. Τσιόδρας.

Γιατί το έκανε, με ρωτάνε πολλοί.

Πιστεύω ότι είναι προφανές.

Για να έχει να λέει μετά “μα εγώ σας το είχα πει”.

Όπως σε μένα απάντησε, για να μου πει, να σας πει, ότι “δεν είναι δική μου η ευθύνη, της κυβέρνησης είναι”.

Γι αυτό απάντησε.

Η επιτροπή ΔΕΝ θα απαντήσει.

Δεν μπορεί.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις, ούτε για τους ασυμπτωματικούς, ούτε για τα τεστ, ούτε για τα εμβόλια, ούτε για τίποτα.

Απάντησε για να διώξει την ευθύνη από πάνω του.

Έτσι νομίζει, τουλάχιστον.

Φυσικά, εγώ θα επιμένω. Μαζί σας. Απλά, δεν πιστεύω ότι θα απαντήσουν. Η αρχική απάντηση του κ. Τσιόδρα σε μένα δόθηκε για τον παραπάνω σκοπό.

Και μετά πέταξε την μπάλα στη επιτροπή. Στην πραγματικότητα την πέταξε στην εξέδρα…

Δηλαδή, δεν ήταν φυσικά ο σκοπός η καταστροφή της οικονομίας, όπως με ρωτάνε κάποιοι για να “επισημάνουν” και καλά το “άτοπο” των θέσεών μας, αλλά ή παράπλευρη απώλεια στη λογική του “μη χείρον βέλτιστον”.

Φυσικά, στο πλαίσιο αυτό που διαμορφώθηκε, κάποια τρις άλλαξαν χέρια σε μία νύχτα, κάποια άλλα τρις γέμισαν πάρα πολλές τσέπες από την πώληση των τεστ, κάποια άλλα τρις ετοιμάζονται με το εμβόλιο.

Γι αυτό και σε μία νύχτα πέρασαν και εδώ την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Για την πραγματική σκοπιμότητα του οποίου ακούω και διαβάζω πολλά.

Δεν τα υιοθετώ. Αλλά ούτε τα απορρίπτω. Μένει να δούμε.

Αυτό που θέλω να σας πω όμως, επειδή με ρωτάτε, ειδικά μετά την ανάρτησή μου, στην οποία απέδειξα ότι ο εμβολιασμός, παρά τα όσα αναληθώς περί του αντιθέτου βεβαίωνε ο κ. Τσιόδρας, προβλέπεται από τον νόμο 4765/2020 να ΕΙΝΑΙ υποχρεωτικός, μετά από γνώμη της επιτροπής, δηλαδή και πάλι του κ. Τσιόδρα, πώς θα αποφύγουμε τον εμβολιασμό ενώ θα είναι υποχρεωτικός και θα προβλέπονται κυρώσεις, όπως με τις μάσκες, είναι το εξής:

Για τις μάσκες δεν μπορείτε να κάνετε προς το παρόν τίποτα, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσετε π.χ. τα μέσα μαζικής μεταφοράς, και αν δεν τις φοράτε, το “αμείλικτο” κράτος θα είναι εκεί να σας “τιμωρήσει”.

Καθώς το κράτος δείχνει μία τεράστια “ευαισθησία” για την “προστασία” της δημόσιας υγείας όταν πρόκειται για απλούς ιθαγενείς, αλλά όταν πρόκειται να κάνει τα εγκαίνια του συντριβανιού ο ανιψιός του πρωθυπουργού, γίνεται …αναίσθητο.

Στην περίπτωση όμως του εμβολίου τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να κάνετε κάτι άλλο.

Είναι να κάνετε το εμβόλιο ή όχι.

Για να μη μπούνε ιδέες στο σύστημα, λοιπόν, να μου ασκήσει διώξεις, όταν έρθει αυτή η ώρα (γιατί ΘΑ ΕΡΘΕΙ), για διέγερση σε ανυπακοή, τώρα που ακόμη δεν έχει επιβληθεί η υποχρεωτικότητα, θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε:

Γνωρίζετε ότι το “δικαίωμα” της ψήφου είναι “υποχρεωτικό”, σωστά; Τώρα, θα μου πείτε, πώς γίνεται ένα δικαίωμα να είναι υποχρεωτικό, έννοια δηλαδή (της υποχρεωτικότητας) που καταργεί την άλλη έννοια (του δικαιώματος, που εμπεριέχει την ελευθερία του ατόμου να ασκήσει ή όχι το δικαίωμα αυτό), είναι μία άλλη πικρή ιστορία του Συντάγματός μας.

Ένα Σύνταγμα, άλλωστε, που από τη μία πλευρά κατοχυρώνει την διάκριση των εξουσιών του Μοντεσκιέ, αλλά από την άλλη προβλέπει τον διορισμό της ηγεσίας της δικαστικής εξουσίας από την εκτελεστική. Ωραία διάκριση…

Γνωρίζετε ίσως οι περισσότεροι, ότι μέχρι πέρσι, προβλέπονταν ποινικές κυρώσεις για όσους δεν ψήφιζαν. Και ρωτάω ρητορικά: Μπήκε ποτέ όλες αυτές τις δεκαετίες ένας άνθρωπος φυλακή επειδή δεν ψήφισε;

Γιατί, πολύ απλά ΔΕΝ μπορείς να φυλακίσεις το 30, το 35 ή το 40 % της αποχής.

Και όποιος, επαναλαμβάνω, κατάλαβε, κατάλαβε…

Γυρνάμε στο θέμα μας:

Δεν λέω ότι δεν έγιναν τεστ στα δημόσια νοσοκομεία. Φυσικά και έγιναν. Σε όλους τους ασθενείς στα τελικά στάδια των ασθενειών τους. Άλλωστε τα τεστ έπρεπε να πωλούνται και να αγοράζονται. Άρα και να χρησιμοποιούνται.

Αν τα τεστ ήταν θετικά, καταγράφαμε τον ασθενή στα πρόθυρα του θανάτου από καρκίνο, στον Covid-19. Και όταν πέθαινε, πέθαινε από Covid-19 και όχι από καρκίνο.

Αν το τεστ έβγαινε αρνητικό, πάλι καταγράφαμε κρούσμα, αλλά φυσικά δεν δίναμε το τεστ και το αποτέλεσμα στον ασθενή. Περίπτωση Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ακόμα να απαντήσει στο εξώδικο αίτημα και να δώσει τα αποτελέσματα. Ούτε θα τα δώσει ποτέ.

Και μιλάμε για ένα τεστ που ΔΕΝ βρίσκει ΕΙΔΙΚΑ τον Covid-19, αλλά όποιον κορωνοϊό κυκλοφορεί στον πλανήτη. Αλλά εμείς χρεώναμε το αποτέλεσμα στον Covid-19.

Για να συντηρούμε τον τρόμο. Για να δικαιολογούμε την παράταση του lock down και τα μέτρα μετά από αυτό. Και για να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε ένα νέο lock down. Για το οποίο μας έχει προετοιμάσει και ο κ. Γκέιτς, ο οποίος μόνο την ακριβή ημέρα και ώρα δεν μας έχει ανακοινώσει της άφιξης του νέου κύματος το φθινόπωρο.

Με δύο λόγια, μας κλείδωσαν μέσα, διατήρησαν τη φυλάκισή μας και κατέστρεψαν την οικονομία μας, με ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Τι μας είπαν; Ότι έκαναν τις επιλογές τους στη λογική και πάλι του “μη χείρον βέλτιστον”.

Όπου ΜΗ χείρον η καταστροφή της οικονομίας. Και χείρον η αρρώστια και ο θάνατος.

Μόνο που η λογική του “μη χείρον βέλτιστον” ως προϋπόθεση έχει το χείρον να είναι ΒΕΒΑΙΟΝ.

Δυστυχώς για εμάς, εδώ το χείρον ήταν ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ.

Απολύτως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ όμως ήταν η καταστροφή της οικονομίας μας.

Και ΑΥΤΗ είναι και η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ για τις αγωγές δισεκατομμυρίων από τους πολίτες όλου του κόσμου.

Και γι ΑΥΤΟ ούτε ο κ. Τσιόδρας ούτε η επιτροπή μπορούν να απαντήσουν. Και ΔΕΝ θα απαντήσουν.

Αρκεί όμως η σιωπηρή αποδοχή των καταγγελιών. Και η αντεπίθεσή μας θα αρχίσει.

Και είναι όλοι υπεύθυνοι. Και η αντιπολίτευση. Η οποία γνώριζε. Και γνωρίζει. Κατά τεκμήριο.

Δεν είναι δυνατόν, ένας-δύο πολίτες, ένας δικηγόρος και ένας λαμπρός γιατρός, ο Φαίδων Βόβολης, με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους, όπως ΟΛΟΙ επισημαίνετε, να αναζητούν και να βρίσκουν την αλήθεια, σε μία υπέροχη και ελπιδοφόρα συμπόρευση και συνεργασία της νομικής και της ιατρικής επιστήμης, και ολόκληρα κόμματα, που είναι εκεί για να μας προστατεύουν από τις αποφάσεις των κυβερνώντων, να μη το είδαν, να μη το έψαξαν. Να μη το βρήκαν.

Και έως και αυτή τη στιγμή να τα ανέχονται όλα.

Και να εξαντλούν και οι μεν και οι δε τον κοινοβουλευτικό τους ρόλο και την αποστολή της, στο να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλον για το ποιος είναι πιο διεφθαρμένος από τον άλλον και ο λαός να παρακολουθεί αηδιασμένος την αλληλοεξόντωσή τους.

Είναι ώρα να τελειώνουμε με το σαθρό και επικίνδυνο πολιτικό σύστημα που έχει μαυρίσει τις ζωές μας.

Αυτά, και ο Θεός να με συγχωρήσει αν κάνω λάθος…

 

 

Πηγή

Προβολές : 553


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα