Τεράστια απώλεια για την ανθρωπότητα και την ΕΝΤΙΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. O Δρ Ζελένκο έχασε τη μάχη απο σπάνια μορφή καρκίνου...

1 Ιουλίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Υπερασπίστηκε με πάθος την ιατρική δεοντολογία

 

 

 

 

Α ρε Θεέ… άδικος είσαι κι αυτή τη φορά…

Πήρες ένα διαμάντι Ιατρό… έναν σπουδαίο ΑΝΘΡΩΠΟ και  άφησες να ζουν και να καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα, όλα τα ερπετά…

Σ΄ευχαριστούμε για τις γνώσεις και την αφύπνιση, Dr. Ζελένκο…

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Στο τέλος της ανάρτησης παραθέτω τα θέματα που που αφορούν τις αποκαλύψεις του αείμνηστου πλέον Dr. Ζελένκο

 

Υ.Γ.2. Αναρωτιέμαι αν αυτό το ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ο αποχωρών πρόεδρος του ΣτΕ, όταν εξέδωσε την κατάπτυστη και δολοφονική του απόφαση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού άνω των 60 και το παράνομο πρόστιμο, όταν ψοφήσει (εύχομαι σύντομα και βασανιστικά), ακούσει έστω και μια θετική άποψη από τον ελληνικό λαό, ή μόνο κατάρες…

 

Υ.Γ.3. Ότι πολυτιμότερο για κάθε άνθρωπο που φεύγει, είναι Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ…

Πονάμε… κλαίμε για την απώλεια ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ και θα τον έχουμε στις προσευχές μας…

 

Ο Δρ Ζελένκο γιατρός, επιστήμονας και ακτιβιστής για τα ιατρικά δικαιώματα, πολεμήθηκε και χλευάστηκε απο τα μίντια, κέρδισε όμως τον θαυμασμό απλών ανθρώπων αλλα και προσωπικοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Ο δημιουργός του «Πρωτοκόλλου Ζελένκο» του χάρισε υποψηφιότητα για το βραβείο Νόμπελ.

Πέθανε μετά από τετραετή μάχη απο σπάνια μορφή καρκίνου. Ήταν μόλις 48.

Ο Ζελένκο έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια του Covid-19 αφού απέρριψε τα εμβόλια έναντι του Covid, ήταν ο πρώτος που βγήκε μπροστά και μίλησε ευθέως για γενοκτονία. 

Εφηύρε το «Πρωτόκολλο Zelenko» ως θεραπεία για τον Covid-19, το οποίο αναφέρεται ότι έχει σώσει «εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως».

Ως γιατρός συνδύαζε αριστοτεχνικά τις δεξιότητες τόσο της κριτικής σκέψης όσο και της επιστημονικής μεθόδου από την αγάπη του τόσο για τον Θεό όσο και για τους ασθενείς.

Ανακάλυψε μια θεραπεία συνδυάζοντας υδροξυχλωροκίνη (HCQ), ψευδάργυρο, αζιθρομυκίνη και άλλα διάφορα φάρμακα, ειδικά στεροειδή, δημιουργώντας αυτό που έχει γίνει γνωστό ως «πρωτόκολλο Zelenko».

Το κλειδί για το πρωτόκολλο ήταν η πολύ πρώιμη παρέμβαση για τη θεραπεία του ιού εντός του κυτταρικού επιπέδου προτού μπορέσει να χαλαρώσει και να εξελιχθεί σε πλήρη αναπνευστική νόσο.

Ο Ζελένκο αντιμετώπισε λογοκρισία και “πόλεμο” για την τολμηρή του στάση του ενάντια στο ιατρικό κατεστημένο.

Απο το 2020, ήταν εντελώς αποκλεισμένος από το Twitter.

Ας θυμηθούμε κάποια απο τα λόγια του που τόσο ενόχλησαν:

14 Ιουνίου 2021 ( Ο γιατρός της πρώτης γραμμής της Αμερικής ) ο Δρ. Βλαντιμίρ Ζεβ Ζέλενκο, χαρακτήρισε την συζήτηση του παιδικού εμβολιασμού «καταναγκαστικό ανθρώπινο πειραματισμό», λέγοντας για τους υπεύθυνους που εφαρμόζουν τέτοιες πολιτικές πως θα κριθούν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

«Κάθε κυβέρνηση ή άτομο που αναγκάζει ή εξουσιοδοτεί τα παιδιά να κάνουν αυτήν την πειραματική ένεση παραβιάζει άμεσα την απαγόρευση της σύμβασης της Γενεύης κατά του καταναγκαστικού ανθρώπινου πειραματισμού».

«Αυτοί είναι εγκληματίες της ανώτατης τάξης και πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ζητούσε απο τον κόσμο να αντισταθεί στην κυβερνητική τυραννία

Ο Ζελένκο είχε χαρακτηρίσει το COVID-19 μια «εξαιρετικά καλά ενορχηστρωμένη, έξοχα εκτελεσμένη [και] εξαιρετικά διαβολική» προσπάθεια να τεθεί ο πληθυσμός υπό έλεγχο. «Αυτό που ζούμε είναι ίσως η μεγαλύτερη ψυχολογική δράση στην ιστορία της ανθρωπότητας».

«Πρέπει να ενώσουμε ομοϊδεάτες και να δημιουργήσουμε τις δικές μας κοινωνίες. Πρέπει να εργαστούμε με ενότητα και με πολιτική ανυπακοή , ελπίζουμε με μη βίαιο τρόπο», είχε αναφέρει.

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επιτεθεί ενάντια στον αμερικανικό λαό με τις δολοφονικές πολιτικές [της], απόδειξη ότι ο FDA γνώριζε για τις παρενέργειες πριν αναπτύξει αυτό το εμβόλιο», είχε πει ο Ζελένκο στον Τζόουνς.

Ο Ζελένκο είχε χαρακτηρίσει τον Μπιλ Γκέιτς, εγκληματία κατα της ανθρωπότης: «Δεν είναι προφήτης, είναι εγκληματίας» αλλα είναι «μόνο η αιχμή του δόρατος», καθώς περισσότεροι από 150 απο τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο έχουν μερίδιο στην ψυχολογική δράση κατά της ανθρωπότητας.

«Κατέχουν όλους τους τομείς από όλες τις απόψεις. Όποιος διευθύνει και είναι ιδιοκτήτης αυτής της οντότητας είναι αυτός που μπορεί να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία, την πολιτική [και] τον ακαδημαϊκό κόσμο», δείτε περισσότερα ΕΔΩ

 

πηγή

 

Οι αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ για τον αείμνηστο Dr. Zelenco

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Η Έκθεση Θανάτου του Εμβολίου : Στοιχεία για Εκατομμύρια Θανάτους και Σοβαρές Ανεπιθύμητες Ενέργειες που Οφείλονται στις Πειραματικές Ενέσεις COVID-19

Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν την ανθρωπότητα, κορυφαίοι επιστήμονες απευθύνουν σοβαρές προειδοποιήσεις Η επιστήμη αποδεικνύει ότι τα εμβόλια προκαλούν βλάβες, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, καρκίνο… Σκοπός της παρούσας έκθεσης είναι να τεκμηριώσει …

Ο Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο αποκρυπτογραφεί τους υπερανθρωπιστικούς στόχους των Σουάμπ και Γκέιτς και στη συνέχεια εξηγεί πώς κερδίζουμε στο τέλος

Dr. Vladimir Zelenko: “Υπάρχουν λόγοι να ανησυχούμε, αλλά τελικά υπάρχει ένας τεράστιος λόγος να ελπίζουμε.  Χρειαζόμαστε υπερφυσική υποστήριξη, γεγονός που καθιστά την προσευχή και τη νηστεία τόσο σημαντικές. Μόνο ο …

Τι φρικιαστικό κόσμο μας ετοιμάζουν;;; Ενώνουμε τα στοιχεία και καταλήγουμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ!(βίντεο)

Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Κάτω από το κρανίο βρίσκεται το επόμενο σύνορο. «Χρησιμοποιώντας τη σκέψη για τον έλεγχο των μηχανών. Οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή μπορούν να αλλάξουν …

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και τους εισαγγελείς της Ελλάδας: ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. (βίντεο)

Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε πως ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΣΗΣ, και εκεί που μέχρι τώρα υπηρετούσατε το πολιτικό σύστημα, συμμετέχοντας στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ …

 

 

Προβολές : 598


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα