ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Σας καλώ να αναρωτηθείτε ΓΙΑΤΙ τα μικρότερα κόμματα που ελαβαν μέρος δεν μιλούν για τη ΝΟΘΕΙΑ; Γιατί με τοσα στοιχεία παραμενουν σιωπηλά;”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Σας καλώ να αναρωτηθείτε ΓΙΑΤΙ τα μικρότερα κόμματα που ελαβαν μέρος δεν μιλούν για τη ΝΟΘΕΙΑ; Γιατί με τοσα στοιχεία παραμενουν σιωπηλά;”

14 Ιουνίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,099
Μοίρασέ το

 

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ μπορεί να γίνει μόνο απο τους λαούς που απεδειξαν ότι δεν συμμερίζονται και δεν πιστεύουν πλέον στο αφήγημα που μας οδηγεί στην εξαθλίωση, τον πόλεμο και την πλήρη καταστροφή!!!

Ο Τερμα το δούλεμα! λέει:

Αν και δεν θέλω να χαλάσω την χαρά σας, μπορεί να μην τελείωσε η σύμβαση (όπως λένε δημοσίως) αλλά ο σκοπός που βρισκόταν εδώ…

Έχουν ξεκινήσει φήμες (αρκετό καιρό πριν) για φυγή του μπασταρδοκουλάκη (και φυγαδευση) στις Βρυξέλλες!

Δηλαδή σφού διέλυσε της Ελλάδα και δεν τον σηκώνει το κλίμα να διαφύγει… αναβαθμιζόμενος!!!

Μην σας κανει εντύπωση, είναι πάγια τακτική που χρησιμοποιείται από τα αφεντικά τους για να διασώσουν τις μαριονέτες τους, συνεχίζοντας να τις χρησιμοποιούν για τα συμφέροντά τους…
Μερικά παραδείγματα;

Ο Μπαρόζο για να κρυφτεί από την δικαιοσύνη για το έγκλημα της παιδεραστίας, κυκλωμάτων διακίνησης και ξέπλυμα, αναβαθμίστηκε σε πρόεδρο της κομισιόν (για να έχει και τις καταλληλες ασυλίες)!

 

Φον ντερ λαιεν: διωκόμενη στην Γερμανία για εγκλήματα ως υπουργός και μη αρεστή στον γερμανικό λαό, φυγαδεύτηκε και κρύφτηκε πισω από τη θεση της προεδρου της κομισιόν και τη σχετική ασυλία…

 

 

Λαγκάρντ: διωκόμενη στην Γαλλία για οικονομικο έγκλημα ως υπουργός οικονομικών, πρώτα την εστειλαν στο ΔΝΤ και μετά στην ΕΚΤ! Το γελοίο είναι ότι είναι και καταδικασμένη!!! Φυσικά λόγω των συμφερόντων που βρίσκονται πισω από αυτό το ξόανο είχαμε την πρώτη περίπτωση στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά να καταδικαστει ως ΕΝΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΗ!!!

 

 

Μερικά μόνο παραδείγματα!

 

Οι “θεσμοί” που καλούμαστε να μην αμφισβητούμε είναι ΑΝΤΡΑ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!
Και οι λαοί ακόμα το ανέχονται!!!

 

Αν η συμφωνία είναι να τον διασωσουν δια της φυγής στις Βρυξέλλες, καταλαβαίνετε την κοροϊδία…

 

 

Θα τον πληρώνουμε, θα φύγει με τα κλεμμένα και θα μας βγάζει και γλώσσα για την αναγνώριση και τις ικανότητές του που τον καθιστούν αναγκαίο για να έχει θεσμικό ρόλο στην Ευρώπη!

 

Ένα άλλο όνομα που ακούστηκε είναι και του Δένδια ως επιτρόπου άμυνας!!!

 

 

Παμε ντουγρού για εμπλοκή σε πόλεμο ώστε να ικανοποιηθεί και η βιομηχανία όπλων!

 

Μιλάμε για δις και τρις στην καμπούρα μας και στις τσέπες τους!!!
Αυτή είναι η ΕΕ που , αν θελουμε να σωθούμε αλλα και να μην αφήσουμε να διαφυγουν οι κλέφτες με τα κλεμμένα, ΠΡΕΠΕΙ να την ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ!

 

ΕΜΕΙΣ, η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των λαών της Ευρώπης…
ΕΜΕΙΣ που ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ αυτό το φασιστικό εβραιοσιωνιστικό και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ μόρφωμα!!!

 

 

Λυπάμαι αν σας χαλάω την ευχάριστη διαθεση και εύχομαι να είναι όπως τα λέτε και να φεύγει λόγω αποτυχίας…
Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι υπάρχει οποιοδήποτε ίχνος ευθιξίας και τσίπας σε τέτοια σιωνιστικα καθάρματα!

 

Και εδώ τιθεται ένα άλλο ερώτημα: Μήπως μέρος του παιχνιδιού ήταν να θέσει “ψηλά” τον στόχο το μπασταρδο (στο 33%) ώστε να μην πιαστεί για να ακολουθήσει η διαφυγή;

 

 

Το αποτέλεσμα γνωριζουμε ότι είναι προϊόν ΝΟΘΕΙΑΣ! Ουδεμία σχέση έχει με το τι ψήφισε ο καθένας από τους ελάχιστους που ψήφισαν!

 

Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ του φτιαχτού αποτελέσματος πρέπει να μας βαλει σε σκέψεις…

 

Η τεράστια ΑΠΟΧΗ (σαφώς μεγαλύτερη απο αυτήν που μας είπαν) ήταν ενα δυνατό χαστούκι και έδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία τους πήρε χαμπάρι, το αφήγημα δεν τραβάει και στην προσπαθειά τους να διασωθούν και να συνεχιστεί η κερδοφόρα κομπίνα που λέγεται ΕΕ προσπαθούν να κάνουν ανακαταταξεις για να κερδισουν χρόνο, πείθοντας το πόπολο ότι κάτι πετυχε με τις εκλογές…

 

Γι αυτό και οι τίτλοι “ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ”, “ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ” και διάφορες τέτοιες μπούρδες! Το λέω αυτό επειδή ολα αυτά συνδέονται με τα ψευδή ποσοστά των κομμάτων και όχι με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΧΗ.
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ δεν θα κανει η αναδιαταξη των κλόουν στο τσίρκο!

 

 

Αυτό είναι το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ παιχνιδι στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ γήπεδο …

 

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ μπορεί να γίνει μόνο απο τους λαούς που απεδειξαν ότι δεν συμμερίζονται και δεν πιστεύουν πλέον στο αφήγημα που μας οδηγεί στην εξαθλίωση, τον πόλεμο και την πλήρη καταστροφή!!!

Ακούστε και τα παρακάτω βίντεο (κάντε και μία έρευνα):
https://m.youtube.com/watch?v=bOjnUN914AM

 

https://m.youtube.com/watch?v=X-JoAZ3WlxU

 

(Παρεμπιπτόντως, προσέξτε πώς αναφέρεται σε “υπουργό αμυνας” και όχι επίτροπο! Σιγά – σιγά στηνουν το αφήγημα του “κρατους” ΕΕ άρα έχει “κυβέρνηση” και “υπουργούς”!!! Είδατε πώς προωθούνται τα σχέδιά τους παίζοντας με τις λεξεις;

 

 

Αλλο ένα στοιχείο που περνάει απαρατήρητο ειναι ότι στους G7 συμμετέχει η ΕΕ! Με ποια ιδιότητα; Ειναι κράτος; Αν υποθέσουμε ότι εκπροσωπεί το σύνολο των κρατών της ΕΕ, γιατι συμμετέχουν η Ιταλία, η Γερμανία και η Γαλλία ξεχωριστά; )

 

 

Υ.Γ. Μία καταγραφή της ΝΟΘΕΙΑΣ μπορείτε να δείτε στο παρακάτω: (νομιζω ότι μπορείτε να καταλάβετε και την νόθευση των ποσοστών της αποχής για να μην καταγραφεί το πραγματικό μέγεθος)
Σας καλώ να αναρωτηθείτε ΓΙΑΤΙ τα μικρότερα κόμματα που ελαβαν μέρος δεν μιλούν για τη ΝΟΘΕΙΑ; Γιατί με τοσα στοιχεία παραμενουν σιωπηλά;

 

Γιατί πάντα δέχονται να παίζουν με τους στημένους κανόνες της μαφίας;
Κάτι δεν στέκει λογικά…

 

https://attikanea.info/%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%81/

 

και στο σχόλιο του ΗΛΙΑ

https://attikanea.info/%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83/#comments

 

 

Πηγή σχολίου



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,099


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα