To Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης έκρινε ότι αποτελεί παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η απαγόρευση ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών και η υποχρεωτική μάσκα!!!

To Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης έκρινε ότι αποτελεί παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η απαγόρευση ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών και η υποχρεωτική μάσκα!!!

23 Δεκεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:452
Μοίρασέ το

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό για το παγκόσμιο Νταχάου, για τους απαγωγείς του λαών που κρατούν τον παγκόσμιο πληθυσμό όμηρο στην μεγαλύτερη κοσμοπειρατεία της Ιστορίας και στη μεγαλύτερη Παγκόσμια Αιχμαλωσία που υπήρξε από καταβολής κόσμου παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας…

 

 

Στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, όμως έχουν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ… ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό για το παγκόσμιο Νταχάου, για τους απαγωγείς του λαών που κρατούν τον παγκόσμιο πληθυσμό όμηρο στην μεγαλύτερη κοσμοπειρατεία της Ιστορίας και στη μεγαλύτερη Παγκόσμια Αιχμαλωσία που υπήρξε από καταβολής κόσμου παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας..

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας-Ερζγοβίνης αποφάσισε ότι τα μέτρα περιορισμού-απαγόρευσης κυκλοφορίας π.χ locldown και η υποχρεωτική μάσκα αποτελούν παραβίαση των δικαιωμάτων παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (Δημιουργείται Διεθνής Νομολογία)

“Σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για παραβιάσεις του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή και στην ελεύθερη κυκλοφορία, οι οποίες διαπράχθηκαν από εντολές μικρών τμημάτων της εκτελεστικής εξουσίας για υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών και περιορισμό της κυκλοφορίας, καθώς και από τα στελέχη-ομάδες κρίσης των υπουργείων υγείας”, αναφέρει η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Αναφέρεται επίσης ότι η απόφαση του Προσωπικού Κρίσης των Υπουργείων Υγείας της Ομοσπονδίας της Βoσνίας-Ερζεγοβίνης αποτελεί παραβίαση των δηλωθέντων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεδομένου ότι «δεν υπήρχε ενεργή συμμετοχή στην υιοθέτηση και αναθεώρηση των διαταγμένων μέτρων από τις υψηλότερες νομοθετικές και εκτελεστικές αρχές».

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 11:00 έως τις 5 π.μ. εισήχθη στην Ομοσπονδία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις 10 Νοεμβρίου, λόγω της αύξησης του αριθμού των νεομολυσμένων με κορωνοϊό.

Στη συνέχεια, αποφασίστηκε υποχρεωτική μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Μετά την έγκριση αυτών των μέτρων, ορισμένοι δικηγόροι του Σεράγεβο προσέφυγαν στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Β-Ε, ζητώντας να αναθεωρηθούν τα εγκριθέντα μέτρα, καθώς και να ανακληθούν τα μέτρα του Προσωπικού Κρίσεων του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας μέχρι την τελική απόφαση.

Αξιολόγησαν τις αποφάσεις του Προσωπικού Κρίσεων της Ομοσπονδίας της Β-Ε σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών ως “παρέμβαση στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες που κατοχυρώνονται από το Σύνταγμα της Β-Ε και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”.rs.n1info

To θέμα δεν είναι πρωτίστως υγειονομικό όσο νομικό, πολιτικό και ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφού δεν είναι η α΄επιδημία της ιστορίας αλλά είναι η α΄φορά που στο όνομα μαις ασθένειας ή ενός ιού καταλύονται τα πολιτεύματα,τα Συντάγματα, τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα που διακρίνουν το άνθρωπο…

rs.n1info 22/12/20

 

Πηγή

Προβολές : 452


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα