Αντί προσώπου μουσούδα (ρύγχος) θηρίου.

Αντί προσώπου μουσούδα (ρύγχος) θηρίου.

16 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:410
Μοίρασέ το
Αντί προσώπου μουσούδα (ρύγχος) θηρίου.

 

Από το κατ΄εικόνα ενός Εμπρόσωπου Θεού στο κατ΄εικόνα του θηρίου..

Αυτή είναι η ”εικόνα του θηρίου” που προσκύνησε η ανθρωπότητα;;;;

 

 

 

 

 

Είναι η εικόνα του θηρίου, η εικόνα του Αντιχρίστου.

Είναι η εικόνα της προσβολής του ίδιου του Θεού.

Είμαστε άξιοι της πιο σκληρής τιμωρίας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αντί προσώπου μουσούδα (ρύγχος) θηρίου.

 

Ενώ αρχικά η εντολή που δόθηκε παγκοσμίως ήταν μασκοκρατία με υγειονομική μάσκα στη συνέχεια αυτή αντικαταστάθηκε από ποικίλες υφασμάτινες και τέλος φαίνεται να επικρατεί η μάσκα μουσούδα ρύγχος που είναι προσομοίωση θηρίου.

Ο άνθρωπος έτσι απώλεσε το πρόσωπο του και απέκτησε μια μουσούδα ίδιον θηρίου.

Γιατί στη φύση από όλα τα υπαρκτά όντα μόνο ο άνθρωπος διαθέτει πρόσωπο βασικό κι αναπαλλοτρίωτο χαρακτηριστικό της ιδιοσύστασης υπόστασής του άλλωστε το πρόσωπο είναι υποστατικό ιδίωμα…

Αντί προσώπου μουσούδα(ρύγχος) θηρίου. Αυτή είναι η εικόνα του θηρίου που προσκύνησε η ανθρωπότητα;;;;

Σήμερα ο άνθρωπος που ενσωμάτωσε μουσούδα ζώου στο πρόσωπό του ανασηκωμένη στο εμπρός μέρος όπως οι ρινόκεροι επέλεξε από το κατ΄εικόνα του Θεού να γίνει κατ΄εικόνα του θηρίου γιατί όλα τα ζώα είναι θηρία άλογα όντα…

Η Εκκλησία υιοθέτησε για τους λαικούς τη μουσούδα και κάνει πριβέ λειτουργίες μόνο για τους έχοντες την εικόνα του θηρίου δηλ. η εικόνα του θηρίου μπήκε στις εκκλησιές και ευλογήθηκε και οι άνθρωποι προσκύνησαν την εικόνα του θηρίου αφού μέχρι και πατριάρχες και επίσκοποι και Αγιοταφίτες την φέρουν (εικόνες αφής Αγίου Φωτός 2020)…

Αυτά τα θηριώδη πορτραίτα μπαίνουν μέσα στις εκκλησιές..

Οι δε χριστιανοί από διωκόμενοι έγιναν διώκτες αφού διώκουν από τους ναούς τους μη φέροντες την εικόνα του θηρίου τη μουσούδα ρύγχος

Από το κατ΄εικόνα ενός Εμπρόσωπου Θεού..

Αποκάλυψη, κεφ.κβ 4 και (κεφ.κ.4): και όψονται το πρόσωπον αυτού και το όνομα αυτού επί των μετώπων αυτών…

και οίτινες ου προσεκύνησαν το θηρίον ούτε την εικόνα αυτού

Οι δε χριστιανοί από διωκόμενοι έγιναν διώκτες χριστιανών κλειδώνουν τους ναούς διώκουν τους πιστούς γιατί οι λειτουργίες είναι απαγορευμένες.

Τα του Θεού τω Καίσαρι είναι το νέο δόγμα τους.

Έρχεται το μαστίγιο εντός ναού ………

 

 

Πηγή

Προβολές : 410


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα