Η Ισπανική Κυβέρνηση Διέταξε Τον Στρατό Να Προβεί σε Θανατηφόρους Αεροψεκασμούς (Chemtrails) Στους Πολίτες Της Ως Μέρος Μυστικού Προγράμματος Του ΟΗΕ

8 Ιουλίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,784
Μοίρασέ το

 

Ένα βασιλικό διάταγμα που δημοσίευσε η ισπανική κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας Covid-19, επιτρέποντας τη χρήση βιοκτόνων χημικών ουσιών.

Με άλλα λόγια, η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε τον αεροψεκασμό chemtrails υπό το πρόσχημα της “κατάστασης έκτακτης ανάγκης” που κηρύχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η κυβερνητική εντολή περιγράφει επίσης λεπτομερώς την προβλεπόμενη εφαρμογή των χημικών ουσιών, η οποία γίνεται μέσω “εναέριων” τεχνικών και όχι με χειροκίνητη εφαρμογή.

Όπως ακριβώς και η “ελληνική” κυβέρνηση…

Γι αυτό κάθε μέρα ο ελληνικός ουρανός είναι σαν μπακλαβάς, ο λαός σε πλήρη καταστολή, οι καρκίνοι κτυπάνε ταβάνι και  οι θάνατοι όχι μόνον από το μπόλι του θανάτου, αλλά και από τα τοξικά των αεροψεκασμών, λιαν αυξημένοι…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Ένα βασιλικό διάταγμα που δημοσίευσε η ισπανική κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας Covid-19, επιτρέποντας τη χρήση βιοκτόνων χημικών ουσιών.

Με άλλα λόγια, η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε τον αεροψεκασμό chemtrails υπό το πρόσχημα της “κατάστασης έκτακτης ανάγκης” που κηρύχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η κυβερνητική εντολή περιγράφει επίσης λεπτομερώς την προβλεπόμενη εφαρμογή των χημικών ουσιών, η οποία γίνεται μέσω “εναέριων” τεχνικών και όχι με χειροκίνητη εφαρμογή.

Υπολογίζεται ότι το 17% των ανθρώπων παγκοσμίως πιστεύει ότι χημικές ουσίες ψεκάζονται σκόπιμα στον αέρα ως μέρος ενός μυστικού ατμοσφαιρικού προγράμματος μεγάλης κλίμακας (SLAP), που μερικές φορές αναφέρεται επίσης ως μυστική γεωμηχανική ή chemtrails.

Σε μια έρευνα μεταξύ εμπειρογνωμόνων σε θέματα ατμοσφαιρικής χημείας, ένας επιστήμονας απάντησε “ναι” όταν ρωτήθηκε αν έχει συναντήσει ποτέ στοιχεία που υποδεικνύουν την ύπαρξη ενός μυστικού ατμοσφαιρικού προγράμματος μεγάλης κλίμακας (SLAP), λόγω μιας απομακρυσμένης τοποθεσίας με ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα βαρίου στην ατμόσφαιρα.

Τα χημικά ίχνη, κοινώς γνωστά ως chemtrails, αναφέρονται στα λευκά ίχνη που αφήνουν μερικές φορές πίσω τους τα αεροπλάνα που πετούν στον ουρανό. Υπολογίζεται ότι το 17% των ανθρώπων παγκοσμίως πιστεύει ότι αυτά τα ίχνη είναι στην πραγματικότητα τοξικές χημικές ουσίες που ψεκάζονται σκόπιμα στον αέρα ως μέρος ενός μυστικού ατμοσφαιρικού προγράμματος μεγάλης κλίμακας (SLAP), που μερικές φορές αναφέρεται επίσης ως συγκαλυμμένη γεωμηχανική. [1]

Οι δημόσιοι λειτουργοί έχουν γενικά αρνηθεί την ύπαρξη των chemtrails, και ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε το 2000 από την EPA των ΗΠΑ υποδηλώνει ότι τα “ίχνη συμπύκνωσης”, ή “contrails”, που είναι ορατά πίσω από τους κινητήρες των αεροσκαφών τζετ “αποτελούνται κυρίως από νερό (με τη μορφή κρυστάλλων πάγου) και δεν ενέχουν κινδύνους για την υγεία των ανθρώπων”, αλλά σημείωσε ότι “επηρεάζουν ωστόσο τη θολερότητα της γήινης ατμόσφαιρας και επομένως μπορεί να επηρεάσουν την ατμοσφαιρική θερμοκρασία και το κλίμα ” [2].

Ωστόσο, μια διαταγή που δημοσιοποίησε η ισπανική κυβέρνηση λέει μια διαφορετική ιστορία, υπονοώντας ότι εξουσιοδότησε τον στρατό της να ψεκάζει επικίνδυνα χημικά στον ουρανό στο πλαίσιο της άμυνας κατά του Covid-19. [3]

— Ισπανική διαταγή επιτρέπει τον αεροψεκασμό βιοκτόνων χημικών για απολύμανση

Ένα βασιλικό διάταγμα που δημοσιεύθηκε στις 16 Απριλίου 2020 από την ισπανική κυβέρνηση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης [4] κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας του Covid-19, επιτρέποντας τη χρήση χημικών ουσιών βιοκτόνων: [5]

“Διάταγμα SND/351/2020, της 16ης Απριλίου, το οποίο επιτρέπει στις Ένοπλες Δυνάμεις και Μονάδες και στις Στρατιωτικές Μονάδες Έκτακτης Ανάγκης να χρησιμοποιούν βιοκτόνα χημικά που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας για απολύμανση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση Covid-19.

Το Βασιλικό Διάταγμα 463/2020, της 14ης Μαρτίου, κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κατάστασης υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε από το Covid-19, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην προστασία της ευημερίας, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών και στον περιορισμό της εξέλιξης της νόσου και στην ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας”.

Το διάταγμα παραχωρούσε στον υπουργό Υγείας, Salvador Illa Roca, την εξουσία να υπαγορεύει τις εν λόγω εντολές: [6]

“Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.3 του βασιλικού διατάγματος 463/2020, της 14ης Μαρτίου, ο υπουργός Υγείας εξουσιοδοτείται να υπαγορεύει τις διαταγές, τα ψηφίσματα, τις διατάξεις και τις ερμηνευτικές οδηγίες που, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως εντεταλμένη αρχή, είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η παροχή όλων των υπηρεσιών, συνήθων ή έκτακτων, για την προστασία των ανθρώπων, των αγαθών και των χώρων, με τη λήψη οποιουδήποτε από τα μέτρα που προβλέπονται στο άρθρο έντεκα του οργανικού νόμου 4/1981, της 1ης Ιουνίου, για τις καταστάσεις συναγερμού, εξαίρεσης και χώρου.

Για την αποτελεσματική εκπλήρωση των μέτρων αυτών, οι εντεταλμένοι των αρμόδιων αρχών μπορούν να ζητήσουν τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 15.3 του Οργανικού Νόμου 5/2005, της 17ης Νοεμβρίου, για την Εθνική Άμυνα.”

— Ζητείται η χρήση “εναέριων μέσων”, ώστε να επιτευχθεί η “νεφελοποίηση

Εκτός από την αναγνώριση ότι το Υπουργείο Υγείας είχε αξιολογήσει την ιοκτόνο ικανότητα των αντισηπτικών και των χημικών απολυμαντικών, η κυβερνητική εντολή περιγράφει επίσης λεπτομερώς την προβλεπόμενη εφαρμογή των χημικών, η οποία γίνεται μέσω “εναέριων” τεχνικών και όχι με το χέρι: [7]

“Μεταξύ των πιο αποτελεσματικών τεχνικών απολύμανσης είναι η χρήση των εναέριων μέσων, στη συνέχεια μέσω αυτών, με τις τεχνικές της νεφελοποίησης, της θερμικής νεφελοποίησης και της μικρο-νεφελοποίησης, επιτυγχάνονται γρήγορα όλες οι επιφάνειες, αποφεύγοντας την εξάρτηση από τη χειροκίνητη εφαρμογή, η οποία είναι πιο αργή και μερικές φορές δεν φτάνει σε όλες τις επιφάνειες επειδή υπάρχουν εμπόδια που εμποδίζουν την πρόσβαση σε αυτές.

Οι μονάδες άμυνας ΧΒΡΠ των Ενόπλων Δυνάμεων και η Στρατιωτική Μονάδα Εκτάκτων Αναγκών (ΣΜΕ) διαθέτουν προσωπικά μέσα, υλικά, διαδικασίες και την επαρκή εκπαίδευση για να πραγματοποιήσουν απολύμανση από αέρος, αφού πρόκειται για εργασίες που εκτελούν τακτικά, με τη διαφορά ότι αντί να χρησιμοποιούν βιοκτόνα προϊόντα το κάνουν με άλλες χημικές ουσίες απολύμανσης.

Συνεπώς, ενόψει των ανωτέρω και του αποτελέσματος της βελτίωσης και του εξορθολογισμού των εργασιών απολύμανσης των πάσης φύσεως εγκαταστάσεων που έρχεται να εκτελέσει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, κρίνεται σκόπιμο να επιτραπεί, κατ’ εξαίρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η κατάσταση συναγερμού, στις Μονάδες ΧΒΡΠ-Αμύνης των Ενόπλων Δυνάμεων και των ΜΕΑ, η χρήση απολυμαντικών και βιοκτόνων της κύριας ομάδας 1 που περιγράφεται στο άρθρο 1.1 του βασιλικού διατάγματος 830/2010, της 25ης Ιουνίου, με το οποίο θεσπίζονται οι κανονισμοί”.

Εν ολίγοις, ο Planet Today ανέφερε: Η ισπανική κυβέρνηση διέταξε τον στρατό να ψεκάσει αθόρυβα θανατηφόρα chemtrails στους πολίτες της με την άδεια του ΟΗΕ, υπό την κάλυψη της “κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κατάστασης κρίσης στην υγεία που προκλήθηκε από το Covid-19″” [8] και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν.”

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το 2015 τέσσερις πληροφοριοδότες από τη μετεωρολογική υπηρεσία της Ισπανίας δήλωσαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι ψεκάζονται τακτικά χημικά πάνω από τη χώρα για την αλλαγή του κλίματος: [9]

“Στις 19 Μαΐου 2015, ο ευρωβουλευτής Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) ανακοίνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι τέσσερις εργαζόμενοι από την κρατική μετεωρολογική υπηρεσία ομολόγησαν ότι η Ισπανία ψεκάζεται εξ ολοκλήρου από αεροπλάνα που διασπείρουν διοξείδιο του μολύβδου στην ατμόσφαιρα, ιωδιούχο άργυρο και διατομίτη.

Ο στόχος, σύμφωνα με τον ίδιο ευρωβουλευτή, θα ήταν να αποτρέψουν τις βροχές και να επιτρέψουν την άνοδο της θερμοκρασίας, γεγονός που δημιουργεί ένα συνοπτικό κλιματικό περιβάλλον για τον τουρισμό και, ταυτόχρονα, βοηθά τις εταιρείες στον αγροτικό τομέα. Αυτό, με τη σειρά του, παράγει ψυχρές σταγόνες μεγάλης έντασης”.

— Η γεωμηχανική γίνεται κυρίαρχο ρεύμα

Η μεγάλης κλίμακας χειραγώγηση του κλίματος της Γης, γνωστή ως γεωμηχανική [10] , γίνεται όλο και περισσότερο mainstream. Τα Ηνωμένα Έθνη είναι μεταξύ εκείνων που εξετάζουν τώρα μια αμφιλεγόμενη μορφή γεωμηχανικής, η οποία περιλαμβάνει τον ψεκασμό θειικών αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα της Γης για την τροποποίηση του κλίματος [11] – με άγνωστα και δυνητικά καταστροφικά αποτελέσματα.

Τα θειϊκά αερολύματα είναι μικροσκοπικά ανακλαστικά σωματίδια που μπορούν να αντανακλούν περισσότερο ηλιακό φως πίσω στο διάστημα όταν ψεκάζονται στη στρατόσφαιρα 12 έως 16 μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης. Αυτό οδηγεί σε χαμηλότερες παγκόσμιες θερμοκρασίες – καθώς και σε χαμηλότερες μέσες βροχοπτώσεις, [12] υπογραμμίζοντας ένα σημαντικό πιθανό μειονέκτημα.

Μια έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2021, [13,14] αναφέρει τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας και την απομάκρυνση των αερίων του θερμοκηπίου ως μορφές γεωμηχανικής. [15] Τα θειικά αερολύματα εμπίπτουν στην κατηγορία της διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά θα ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν πρόσθετες τεχνικές γεωμηχανικής – όπως η αραίωση των σύννεφων cirrus στην ανώτερη ατμόσφαιρα – για να αντιμετωπιστεί η μείωση των βροχοπτώσεων που προκαλείται από τη χρήση τους.

Επιπλέον, διαφορετικές περιοχές θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά αποτελέσματα από τις τεχνικές γεωμηχανικής που χρησιμοποιούνται σε άλλα μέρη του κόσμου, σε βαθμό που να επηρεαστεί η ικανότητά τους να καλλιεργούν τρόφιμα. Ο συγγραφέας της έκθεσης Govindasamy Bala, από το Ινστιτούτο Επιστημών της Ινδίας, δήλωσε ότι “η επιστήμη υπάρχει ” [16] για τη χρήση της γεωμηχανικής, αλλά απέχει πολύ από το να είναι ακριβής.

“Νομίζω ότι το επόμενο μεγάλο ερώτημα”, δήλωσε ο Bala στο Reuters, “είναι, θέλετε να το κάνετε; … Αυτό συνεπάγεται αβεβαιότητα, ηθικά ζητήματα, ζητήματα ηθικής και διακυβέρνησης”. Όπως ανέφερε το Reuters, “Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε περιοχή θα επηρεαστεί διαφορετικά. Ενώ ορισμένες περιοχές θα μπορούσαν να κερδίσουν σε έναν τεχνητά ψυχρότερο κόσμο, άλλες θα μπορούσαν να υποφέρουν, για παράδειγμα, επειδή δεν θα έχουν πλέον συνθήκες για να καλλιεργήσουν καλλιέργειες”.[17] Ο Πάολο Αρταξό, φυσικός περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο και άλλος συγγραφέας της έκθεσης, πρόσθεσε:[18]

“Βασικά το μήνυμα είναι λίγο πολύ το ίδιο με αυτό (της προηγούμενης έκθεσης): Η επιστήμη δεν είναι αρκετά ώριμη. Οι παρενέργειες οποιασδήποτε από τις γνωστές τεχνικές γεωμηχανικής μπορεί να είναι πολύ σημαντικές … Η κοινωνία πρέπει να εξετάσει αν αυτές οι παρενέργειες είναι πολύ μεγάλες για να δοκιμάσει οποιαδήποτε στρατηγική”.

— Η σπορά των νεφών συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες

Πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένες μορφές γεωμηχανικής χρησιμοποιούνται ήδη. Ήταν στα μέσα του 20ου αιώνα όταν αναπτύχθηκε για πρώτη φορά η γεωμηχανική, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η σπορά των νεφών είναι ένα τέτοιο παράδειγμα που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες [19] και περιλαμβάνει την “σπορά” νεφών με ιωδιούχο άργυρο ή στερεό διοξείδιο του άνθρακα για την προώθηση της βροχής και του χιονιού ή την αποδυνάμωση των τροπικών καταιγίδων. Τουλάχιστον οκτώ δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και δεκάδες χώρες χρησιμοποιούν τη σπορά νεφών για την ενίσχυση των βροχοπτώσεων [20].

“Επιπλέον, ο αμερικανικός στρατός πρότεινε ότι τα πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία για την αλλαγή του περιφερειακού κλίματος και να καταστήσουν ορισμένες περιοχές του κόσμου πιο ευνοϊκές για την ανθρώπινη κατοίκηση. Η πρόταση αυτή, ωστόσο, δεν δοκιμάστηκε”, αναφέρει η Britannica. [21]

Έχουν επίσης συζητηθεί και άλλες ιδέες για την αλλαγή του κλίματος της Γης. Οι προτεινόμενες μέθοδοι για την αντανάκλαση περισσότερου ηλιακού φωτός για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχουν συμπεριλάβει την επίπλευση δισεκατομμυρίων μπαλών του γκολφ στους ωκεανούς, την αποστολή ενός γιγάντιου καθρέφτη σε τροχιά, την αφαίρεση των σύννεφων cirrus, τη φύτευση πιο λαμπερών καλλιεργειών και κτιρίων και την απελευθέρωση μικροφυσαλίδων για να γίνει η επιφάνεια των ωκεανών πιο ανακλαστική.[22]

Έχει εξεταστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να αιωρούνται γιγάντια διαστημόπλοια πάνω από τη Γη για να αντανακλούν το ηλιακό φως [23].

— Η γεωμηχανική ως πύλη κοινωνικού ελέγχου

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές γεωμηχανικής. Το 2010 χρηματοδότησε έρευνα για την ανάπτυξη μηχανημάτων που θα ψεκάζουν θαλασσινό νερό στα σύννεφα με στόχο την αύξηση της ικανότητας ανάκλασης του ηλιακού φωτός στο διάστημα και, επομένως, τη μείωση της παγκόσμιας θερμοκρασίας [24].

Το 2018, ο Gates βοήθησε επίσης να χρηματοδοτηθούν πειράματα για επιστήμονες του Χάρβαρντ, οι οποίοι πρότειναν τον ψεκασμό της στρατόσφαιρας με χλωριούχο ασβέστιο για να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της υπερθέρμανσης της Γης, εμποδίζοντας τον ήλιο.[25] Αλλά όπως εξήγησε η Vandana Shiva, PhD σε παλαιότερη συνέντευξή μας,[26] η τροποποίηση του καιρού μέσω της γεωμηχανικής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της γεωργίας.

Γράφοντας στο The Defender, ο Robert F. Kennedy Jr. προειδοποίησε επίσης ότι οι επιδρομές του Gates στον έλεγχο του κλίματος θα μπορούσαν εύκολα να αποτελέσουν πρόσχημα για κοινωνικό έλεγχο: [27]

“Το ιστορικό των επενδύσεών του υποδηλώνει ότι η κλιματική κρίση, για τον Gates και τους κολλητούς του, δεν είναι παρά ένα άλλοθι για παρεμβατικό κοινωνικό έλεγχο, επιτήρηση της κλίμακας της “Μεγάλης Επαναφοράς” και μαζικές γεωμηχανικές ανορθογραφίες επιστημονικής φαντασίας, συμπεριλαμβανομένων των παρανοϊκών και τρομακτικών σχεδίων ματαιοδοξίας του να ψεκάσει τη στρατόσφαιρα με χλωριούχο ασβέστιο ή θαλασσινό νερό για να επιβραδύνει την αύξηση της θερμοκρασίας, να αναπτύξει γιγαντιαία μπαλόνια για να διαποτίσει την ατμόσφαιρά μας με ανακλαστικά σωματίδια για να σβήσει τον ήλιο, ή το επικίνδυνο κόλπο του να απελευθερώσει εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στη Νότια Φλόριντα. “

Η επιστημονική έρευνα που εξετάζει τα chemtrails είναι αναπάντεχα φτωχή, αλλά μια μελέτη υπάρχει. Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Environmental Research Letters το 2016 και περιλαμβάνει μια έρευνα στην οποία ζητήθηκε από ειδικούς σε θέματα ατμοσφαιρικής χημείας και ατμοσφαιρικών εναποθέσεων να “αξιολογήσουν επιστημονικά τους ισχυρισμούς των θεωρητικών του SLAP ” [28] .

Σχεδόν όλοι – 76 από τους 77 – από τους επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είχαν συναντήσει στοιχεία για την ύπαρξη SLAP και πίστευαν ότι τα chemtrails μπορούν να εξηγηθούν από άλλους παράγοντες, “συμπεριλαμβανομένης της καλά κατανοητής φυσικής και χημείας”.[29 ]Υπήρχε όμως ένας επιστήμονας που δεν μπορούσε να τα αποκλείσει και, μάλιστα, απάντησε “ναι” στην ερώτηση αν έχει συναντήσει ποτέ στοιχεία που να υποδηλώνουν την ύπαρξη SLAP.[30]

Ανέφεραν μια απομακρυσμένη τοποθεσία όπου τα επίπεδα βαρίου στην ατμόσφαιρα ήταν ασυνήθιστα υψηλά σε σύγκριση με τα επίπεδα βαρίου στο έδαφος.[31] Τα επίπεδα βαρίου στο περιβάλλον είναι συνήθως πολύ χαμηλά [32] – και οι ασυνήθιστες συγκεντρώσεις στοιχείων όπως το βάριο προτείνεται να είναι μια μορφή απόδειξης ψεκασμένων χημικών ουσιών. [33]


Πηγές και αναφορές

1, 29, 30 Environ. Res. Lett. 11 084011

U.S. EPA September 2000, Summary

3, 5, 6, 7, 8, 9 Planet Today June 4, 2022

Boletin Oficial Del Estado April 17, 2020

10, 20, 21 Britannica, Geoengineering

11, 23 The BL August 12, 2021

12, 15, 16, 17, 18 Reuters August 10, 2021

13 Reuters August 9, 2021

14 IPCC Sixth Assessment Report

19 Scientific American March 16, 2021

22 Yale Environment 360 May 29, 2019

24 The Guardian, May 14, 2010

25 Forbes December 5, 2018

26 Substack September 5, 2021

27 The Defender February 4, 2021

28 Environ. Res. Lett. 11 084011, Abstract

31 Scientific American September 22, 2018

32 U.S. CDC, ATSDR, Barium, How might I be exposed to barium?

33 Environ. Res. Lett. 11 084011, Atmospheric deposition

************

Δικτυογραφία

Spanish Government Ordered Military to Spray Lethal Chemtrails on Its Citizens as Part of Secret UN Program – The Expose

https://expose-news.com/2022/07/07/spanish-government-ordered-spraying-chemtrails/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,784


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα