Θεός μιας χρήσης… με κουταλάκι πλαστικό ..ευτελισμός της θείας λατρείας…..

Θεός μιας χρήσης… με κουταλάκι πλαστικό ..ευτελισμός της θείας λατρείας…..

19 Σεπτεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:373
Μοίρασέ το

 

Στην εποχή των fake αξιών, τα κέντρα χειραγώγησης μαζών προτείνουν δια των εκπροσώπων τους την απόλυτη απαξίωση κι ευτελισμό της θείας λατρείας….

Κάτι που αποδέχθηκε πρώτος ο Οικουμενικός δίνοντας την επιλογή και υιοθέτησε στην πράξη ο Αμερικής αλλά και άλλες κατά τόπους εκκλησίες..

Η παρακμή η αλλοίωση της λειτουργικής ζωής της εκκλησιολογίας δεν έχει προηγούμενο….

 

 

Χρυσοπληρωμένοι νεοταξίτες μηδενιστές και εχθροί του Χριστιανισμού, έχουν πιάσει στασίδι στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και ξερνάνε την αθεϊα τους και το μίσος τους στον Χριστιανισμό και στην Ορθοδοξία, υλοποιώντας στην ουσία αυτά που είχε πει πριν εκατό και πλέον χρόνια, ο σατανιστής τέκτονας Άλμπερτ Πάϊκ:

“Ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί ανάμεσα στους Χριστιανούς και στον Μουσουλμανικό Κόσμο. Ο πόλεμος, πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ να αλληλοκαταστραφούν, αφήνοντας στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.”

“Σιωνιστικά επιστημονικά σκουπίδια”, τροφοδοτούν συνεχώς με τις κατάπτυστες δηλώσεις τους τα ΜΜΕ και υποδαυλίζουν τον Χριστιανισμό, επιχειρώντας την αποθρησκευτοποίηση του Ελληνικού Λαού.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Θεός μιας χρήσης… με κουταλάκι πλαστικό ..ευτελισμός της θείας λατρείας…

Γενετιστής προτείνει η θεία μετάληψη να γίνεται με κουταλάκι πλαστικό ”Σημαία από νάιλον υψώνουμε σημαία πλαστική”’

Στην εποχή των fake αξιών, τα κέντρα χειραγώγησης μαζών προτείνουν δια των εκπροσώπων τους την απόλυτη απαξίωση κι ευτελισμό της θείας λατρείας….

Κάτι που αποδέχθηκε πρώτος ο Οικουμενικός δίνοντας την επιλογή και υιοθέτησε στην πράξη ο Αμερικής αλλά και άλλες κατά τόπους εκκλησίες..

Η παρακμή η αλλοίωση της λειτουργικής ζωής της εκκλησιολογίας δεν έχει προηγούμενο….

Τι είναι η λαβίδα που στοχοποιήθηκε; «Η Λαβίς ἡ μυστική ἡ τόν ἂνθρακα Χριστόν, συλλαβοῦσα ἐν γαστρί σύ ὑπάρχεις Μαριάμ» (από τα μεγαλυνάρια
της θ΄ωδής στη γιορτή της Υπαπαντής)…..

Όπως όλη η λειτουργική πράξη έγκειται σε σύμβολα έτσι και η λαβίδα παραπέμπει στην Αμίαντο Θεοτόκο..

Η λαβίδα είναι ιερό σκεύος που μετέχει στην τελετουργία των μυστηρίων δεν μπορεί ν΄απορρίπτεται στον κάλαθο των αχρήστων απαξιωτικά αυτό αποτελεί σκόπιμη βεβήλωση της ιεροπραξίας και απορώ πως πατριαρχείο που διεκδικεί τον τίτλο του Οικουμενικού έπεσε σε τέτοια ανακολουθία…..

Τη λαβίδα τσιμπίδα του θείου νόμου δεν την τρέμουν…;;;

Άλλωστε γι αυτό θεσπίστηκε αφού σύμφωνα με τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη ”η λαβίδα προεκρίθη εξαιτίας μερικών πιστών, οι οποίοι, καθώς λάμβαναν τον Άρτο με τα χέρια τους, τον έρριπταν στο χώμα από απροσεξία, είτε τον έκρυπταν για να τον χρησιμοποιούν με μαγικό τρόπο…” όλα τα λειτουργικά σκεύη αγιάζονται κατά τη χρήση και μετοχή τους στην ιεροπραξία δεν γίνεται το άγιο να τυγχάνει μεταχείρισης ως βέβηλο.

Eπίσης το κάθε πλαστικό κουταλάκι χρησιμοποιημένο στη θ. Μετάληψη θα φέρει μετά τη χρήση της ακόμη υπόλειμμα της θείας κοινωνίας αφού το κουταλάκι θα έχει νοτιστεί εμποτιστεί από αυτήν.

Πως είναι δυνατόν να πετούν την θεία κοινωνία ;;;;;

Αυτή η καινοτομία ανατρέπει το σκεπτικό καθιέρωσης της ιεράς λαβίδας όπως το εκθέτει ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης…

Η λαβίδα ως σύμβολο παραπέμπει αρχικά στο όραμα του προφήτη Ησαΐα όπου ένα Σεραφείμ παίρνει με τσιμπίδα ένα κάρβουνο από το θείο θυσιαστήριο και το εναποθέτει στα χείλη του Προφήτη..

Οι Πατέρες συγκλίνουν στην άποψή τους για τον συμβολισμό του κάρβουνου και της λαβίδας θεωρώντας ότι το μεν κάρβουνο ή άνθρακας συμβολίζει το Σώμα του Χριστού, η δε λαβίδα συμβολίζει την προαίρεση προς το καλό αλλά και την Θεοτόκο
που γέννησε τον θεάνθρωπο Χριστό.

Ήδη από τους Πατέρες του 4ου αιώνα, ο άνθρακας του επουρανίου θυσιαστηρίου ταυτίζεται με τον Χριστό και η λαβίδα ταυτίζεται με την Θεοτόκο…..

Όσο για τον κ. Γενετιστή που το μιντιακοπολιτικό κατεστημένο τον επέλεξε να διαφωτίσει το λαό ψαρώνοντάς τον με τον βαρύγδουπο τίτλο του θα έπρεπε να ήταν σε θέση απολογητή και όχι τιμητή για την οργουελιανή κλωνοποίηση,την επικίνδυνη διασταύρωση ειδών, την γεννετική τροποιοίηση-μετάλλαξη, τον γεννετικό προκαθορισμό για τη δημιουργία της Αρίας φυλής, για τα μωρά φάρμακα, την παρένθετη μητέρα και το συναφές επάγγελμα μητέρα..και τόσα όλα..

Από την άλλη ο κ. Γενετιστής εκπροσωπεί μια επιστήμη που θεμελίωσε ένας μοναχός ο Γρηγόριος Μέντελ και γι αυτό και μόνο θα έπρεπε να τιμά περισσότερο το χώρο του ιερού..

Επίσης ο καθηγητής κ. Δερμιτζάκης δήλωσε πως ”δεν γίνεται να κλείνουν επιχειρήσεις και παράλληλα στις εκκλησίες να συνεχίζεται η μετάληψη με αυτόν τον τρόπο.”

Δηλ. αποδέχεται την εφαρμογή του όπλου μαζικής καταστροφής που είναι το lockdown σύμφωνα με τον επίσης καθηγητή Φυσιολογίας και γιατρό στο Hôtel-Dieu και Διευθυντής του IRMES Jean-François Toussaint αλλά δεν δέχεται την μετάδοση της θείας μετάληψης με τον καθιερωμένο τρόπο....Δεν λέει να μην γίνει lockdown να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις.. Η κοινωνική του ευαισθησία αυτοκαταρρίπτεται….

Γι αυτόν η κοινωνία εν τέλει δεν απειλείται από το lockdown αλλά από τη… θεία κοινωνία..

Με πλαστικό κουταλάκι να απολαύστε το παγωτό σας κύριε….

Κάποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια και τώρα θυμήθηκαν για το λαό τα πλαστικά μιας χρήσης και για το Χριστό επίσης ……

Και μην ξεχνάτε κύριε ότι η προδοσία είναι επεισόδιο του Μυστικού Δείπνου της Θείας Μετάληψης…….

Η εξατομικευμένη κοινωνία στοχεύει την κοινωνία….η εξατομικευμένη κοινωνία είναι η αποδόμηση της κοινωνίας .…..

Και δεν μένει λοιπόν να καταργήσουμε όλο τον Χριστιανισμό ακολουθώντας τις καινοτομίες τους” έγραψε ο Άγιος Νικόλαος ο Καβάσιλας.

Η κοινή λαβίδα είναι ακόμη ένα στοιχείο που υποδηλώνει την κοινή μετοχή σε μια Εκκλησία όπου στις αρχετυπικές απαρχές της η κοινοχρησία των αγαθών η κοινοκτημοσύνη βρισκόταν ακριβώς στον αντίποδα των σημερινών επιβαλλόμενων αντιλήψεων περί εξατομικευμένης μετοχής…

 

 

Πηγή

Προβολές : 373


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα