ξέχασαν να σου μάθουν πως υπάρχουν και ... οι αχάριστοι... (3 βίντεο και μια ταινία)

ξέχασαν να σου μάθουν πως υπάρχουν και ... οι αχάριστοι... (3 βίντεο και μια ταινία)

19 Οκτωβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:159
Μοίρασέ το

“Να φέρεσαι παιδί μου στους ανθρώπους, όπως θα ήθελες να φερθούν και σ’ εσένα”…

… μην μου πείτε πως δεν την ακούσατε πολλές φορές αυτή τη συμβουλή απ’ τους γονείς σας…

… μόνο που όταν σου ΄μαθαν να προσφέρεις στον συνάνθρωπο, ξέχασαν να σου μάθουν πως υπάρχουν και οι αχάριστοι…

… αυτοί που την φιλία σου, την προσφορά σου, θα την εκμεταλλευθούν για να σου κάνουν κακό και θα σ’ απογοητεύσουν με τον χειρότερο τρόπο…

 

Καλημέρα… καλή εβδομάδα και… στην υγεία των αχάριστων…

 

 

Καλλιόπη

μουσικές φθινοπωρινές διαδρομές… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

 

 

 

Προβολές : 159


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα