ΟΒΙΔΑ! Μέσα σε mRNA εμβόλια ένα ανθρώπινο μόριο διαβολικά αλλαγμένο, με στόχο, την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΗΜΩΣΗ!!!

ΟΒΙΔΑ! Μέσα σε mRNA εμβόλια ένα ανθρώπινο μόριο διαβολικά αλλαγμένο, με στόχο, την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΗΜΩΣΗ!!!

22 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,168
Μοίρασέ το

Η ανησυχητική μελέτη του Cambridge σχετικά με τους τοξικούς κινδύνους M1Ψ για το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα

« Η χρήση εμβολίων mRNA στο πλαίσιο μολυσματικών ασθενειών δεν έχει προηγούμενο. Οι πολλές αλλαγές στο mRNA του εμβολίου κρύβουν το mRNA από την κυτταρική άμυνα και προάγουν μεγαλύτερο βιολογικό χρόνο ημιζωής και υψηλή παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας ».

Στην εικόνα του εξωφύλλου, η Καναδή ερευνήτρια Τζέσικα Ρόουζ, συγγραφέας μιας εξαιρετικής βιοχημικής ανάλυσης ενός άρθρου από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ που σχολιάζει μια μελέτη ορισμένων από τους ερευνητές του σχετικά με την τοξικότητα του τροποποιημένου ανθρώπινου νουκλεοσιδίου σε γενετικούς ορούς mRNA

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

« Λοιπόν φυσικά! Τώρα που ξέρουμε ότι δισεκατομμύρια κύτταρα ανθρώπων μπορεί να παράγουν παρεκκλίνουσες πρωτεΐνες , για άγνωστες χρονικές περιόδους, μπορούμε απλά να σκουπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους κάτω από το χαλί, να «επισκευάσουμε» το προϊόν και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε χρήματα.  Ας πάμε να γλιστρήσουμε κάτω από την ολισθηρή ακολουθία της γονιδιακής θεραπείας κατευθείαν στις Πύλες της κόλασης ».

Με αυτή τη φράση να είναι χαραγμένη στην ιστορία της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού Covid , η αξιότιμη Καναδή ερευνήτρια, βιοχημικός, ανοσολόγος και μοριακή βιολόγος  Jessica Rose (Πηγή 1 ) , συγγραφέας πολλαπλών θεμελιωδών ανακαλύψεων σχετικά με τη μόλυνση των γενετικών ορών mRNA , περιγράφει καλύτερα το ανησυχητική σημασία ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ σε σχέση με μια διαφωτιστική επιστημονική έρευνα που επιβεβαίωσε στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα την επικίνδυνη πειραματική χρήση στα εμβόλια mRNA Pfizer-Biontech και Moderna αυτού που δεν διστάζουμε να ορίσουμε ως «Διαβολικό Μόριο γιατί είναι βιολογικό ανθρώπινο συστατικό τροποποιημένο δύο φορές στο εργαστήριο. (Πηγή 1 ) , συγγραφέας πολλαπλών θεμελιωδών ανακαλύψεων για τη μόλυνση των γενετικών ορών mRNA , περιγράφει καλύτερα την ανησυχητική σημασία ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ σε σχέση με μια διαφωτιστική επιστημονική έρευνα που επιβεβαίωσε στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα την επικίνδυνη πειραματική χρήση τα εμβόλια Pfizer-Biontech και Moderna mRNA αυτού που δεν διστάζουμε να ορίσουμε ως «Διαβολικό Μόριο» επειδή είναι ένα βιολογικό ανθρώπινο συστατικό  τροποποιημένο δύο φορές στο εργαστήριο.

Αυτή είναι η διπλή αλλοίωση της Ουριδίνης που μετατράπηκε σε Ψευδουρίνη με την πρώτη συνθετική βιοχημική αλλοίωση και στη συνέχεια σε Ν1-μεθυλψευδοουριδίνη με μονογραφή «m1Ψ» ως ακρωνύμιο του N1-methyl-Ψ στο οποίο χρησιμοποιήθηκε το ελληνικό γράμμα «Psi» για την ονομασία Ψευδοριδίνη.

Η ουριδίνη είναι μια οργανική ένωση, νουκλεοζίτης, που αποτελείται από τη σύζευξη ενός μορίου ριβόζης και ενός μορίου ουρακίλης. Η ουρακίλη είναι μία από τις δύο αζωτούχες βάσεις πυριμιδίνης που σχηματίζουν τα νουκλεοτίδια του νουκλεϊκού οξέος RNA.

Ουριδίνη, Ψευδουριδίνη και Ν1-μεθυλψευδουριδίνη

Αυτός ο χειρισμός σχεδιάστηκε από τον Ούγγρο βιοχημικό Katalin Karikó, ο οποίος τιμήθηκε με το Νόμπελ Ιατρικής 2023 ακριβώς επειδή έθεσε τα θεμέλια των εμβολίων mRNA, προκειμένου να «εξαπατήσει» τα ανθρώπινα κύτταρα να αναγνωρίσουν το συνθετικό mRNA ως αβλαβές ανθρώπινο RNA…

Ζητώ συγγνώμη από τους ειδικούς της βιοχημείας για τυχόν μεταγραφικά λάθη που μπορεί να κάνω προσπαθώντας να μεταφράσω από μια δύσκολη χημική γλώσσα τη θλιβερή επιστημονική ουσία των άφθονων τεχνικών αποσπάσεων στο άρθρο που δημοσίευσε η Rose στο Substack της, από το οποίο θα προεκτείνουμε μόνο την εισαγωγή του.

Μάρτιν: «Ο δολοφόνος της ψευδουριδίνης στα εμβόλια για την ερήμωση»

Αυτή η ανάλυση είναι απροσδόκητα προνοητική καθώς στο Gospa News International μόλις αναφέραμε τη σύνοψη μιας διάσκεψης του διάσημου εμπειρογνώμονα σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας David E. Martin στην οποία αφηγήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες την ιστορία του SARS-Cov-2 ως βακτηριολογικού όπλου που κατασκευάστηκε το 58 χρόνια στρατιωτικής έρευνας για τους κοροναϊούς και τα εμβόλια mRNA, κατά τη γνώμη του, εξαπλώθηκε εν γνώσει του σε ένα μαζικό πείραμα για την αναζήτηση εμβολίων κατά του HIV-AIDS και του καρκίνου, αλλά και με στόχο την παγκόσμια ερήμωση.

Σε ένα πολύ λεπτομερές άρθρο ο Αμερικανός γιατρός οστεοπαθητικός Τζόζεφ Μέρκολα έγραψε ότι « ο Μάρτιν επισημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν εξαπολύσουν άλλα βιοόπλα, μπορεί να επιτευχθεί ο επιθυμητός αριθμός θανάτων, επειδή χρησιμοποίησαν ψευδουριδίνη στις λήψεις mRNA, που προκαλεί «Καρκίνοι τούρμπο»».

Διότι: «Η ψευδουριδίνη καταστέλλει τους παράγοντες ελέγχου του καρκίνου και προάγει την ογκογόνο δραστηριότητα στον οργανισμό, και αυτό είναι γνωστό από το 2018, επομένως η συμπερίληψή της δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Είναι μια συνωμοσία, εντάξει. Όχι όμως θεωρία συνωμοσίας με την απορριπτική έννοια. Είναι μια παγκόσμια συνωμοσία από αναγνωρίσιμους πράκτορες που σχεδιάζουν, για σχεδόν 60 χρόνια, να διαπράξουν και να επωφεληθούν από τη μεγαλύτερη γενοκτονία που έχει δει ποτέ ο κόσμος, ενώ κρύβονται πίσω από τον ψεύτικο καπλαμά της «δημόσιας υγείας».

Λοιπόν σήμερα, τόσο το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ όσο και άλλοι έγκυροι επιστήμονες από όλο τον κόσμο επιβεβαιώνουν σιωπηρά ότι όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με το mRNA του Covid με το Spikevax της Moderna και το Comirnaty της Pfizer-Biontech ήταν και συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι και, κυρίως, να αγνοούν τα ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.

Ακριβώς λόγω αυτού του αλλοιωμένου νουκλεοζίτη…

Το ενοχλητικό άρθρο από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ

Το σχόλιο της ερευνήτριας Rose που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου αναφερόταν στο κείμενο του Πανεπιστημίου του Cambridge (Πηγή 2 ) σε σχέση με τη μελέτη «N1-methylpseudouridylation of mRNA προκαλεί +1 ribosomal frameshifting» των Mulroney et al. δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2023 από το Nature μετά από περισσότερο από ένα μήνα αναθεώρησης.

Δημοσιευμένο άρθρο στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, Ηνωμένο Βασίλειο

«Ερευνητές επανασχεδιάζουν μελλοντικές θεραπείες mRNA για να αποτρέψουν δυνητικά επιβλαβείς ανοσολογικές αντιδράσεις» είναι ο εύγλωττος τίτλος του επιστημονικού κειμένου που δημοσίευσε το βρετανικό πανεπιστήμιο.

«Οι τελευταίες εξελίξεις, με επικεφαλής τη βιοχημική καθηγήτρια Anne Willis και τον ανοσολόγο Dr James Thaventhiran από τη Μονάδα Τοξικολογίας MRC στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, βασίζονται σε προηγούμενες εξελίξεις για να εξασφαλίσουν την πρόληψη τυχόν ζητημάτων ασφάλειας που συνδέονται με μελλοντικές θεραπείες που βασίζονται σε mRNA. Η έκθεσή τους δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό  Nature» διαβάζουμε στο ανυπόγραφο άρθρο.

« Οι ερευνητές εντόπισαν ότι οι βάσεις με μια χημική τροποποίηση που ονομάζεται N1-methylpseudouridine – οι οποίες επί του παρόντος περιέχονται σε θεραπείες mRNA – είναι υπεύθυνες για τις «ολισθήσεις» κατά μήκος της αλληλουχίας mRNA », προσθέτει ο ιστότοπος του πανεπιστημίου.

Σε συνεργασία με ερευνητές στα Πανεπιστήμια του Κεντ, της Οξφόρδης και του Λίβερπουλ, η ομάδα του MRC Toxicology Unit «εξέτασε στοιχεία για την παραγωγή πρωτεϊνών «εκτός στόχου» σε άτομα που έλαβαν το εμβόλιο mRNA Pfizer κατά του COVID-19. Διαπίστωσαν ότι μια ακούσια ανοσολογική απόκριση εμφανίστηκε στο ένα τρίτο των 21 ασθενών στη μελέτη που εμβολιάστηκαν αλλά χωρίς παρενέργειες, σύμφωνα με τα εκτεταμένα δεδομένα ασφάλειας που είναι διαθέσιμα για αυτά τα εμβόλια COVID-19 ».

Παρά το ενοχλητικό, το άρθρο φαίνεται ήδη μεροληπτικό καθώς στοχεύει στην «ελαχιστοποίηση» των ανεπιθύμητων ενεργειών, ακόμη και θανατηφόρων, που συσσωρεύονται στα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης σε όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από ένα ανησυχητικό άρθρο στο περιοδικό Science , από τους ρυθμιστικούς φορείς από όλο τον κόσμο (EMA, FDA, κ.λπ.) και που οδήγησαν τη Moderna και την Pfizer-Biontech να συμπεριλάβουν τον κίνδυνο θανατηφόρου μυοκαρδίτιδας στα ενημερωτικά φυλλάδια των γενετικών φαρμάκων τους…

Βρετανική μελέτη: «Η εσφαλμένη μετάφραση mRNA μπορεί να αυξήσει την τοξικότητα»

Όμως, οι ίδιοι συγγραφείς της μελέτης που πρώτος υπέγραψαν είναι ο Thomas E. Mulroney (Πηγή 3 ) , συνεργάτης ερευνητής της Μονάδας Τοξικολογίας του MRC στο Κέιμπριτζ, που έγραψαν τις συγκλονιστικές σκέψεις από βιοχημική άποψη στα συμπεράσματα.

« Δείχνουμε ότι το 1-μεθύλιο Ψ είναι ένα τροποποιημένο ριβονουκλεοτίδιο που αυξάνει σημαντικά τη μετατόπιση ριβοσωμικού πλαισίου κατά τη μετάφραση του mRNA και ότι η κυτταρική ανοσία σε προϊόντα μετατοπισμένου πλαισίου +1 μπορεί να προκύψει μετά από εμβολιασμό με mRNA που περιέχει 1-μεθυλΨ . Από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη αναφορά ότι η τροποποίηση του mRNA επηρεάζει τη μετατόπιση του ριβοσωματικού πλαισίου . Παράλληλα με αυτόν τον αντίκτυπο στην ανοσία των Τ κυττάρων του ξενιστή, οι επιδράσεις εκτός στόχου της μετατόπισης του ριβοσωμικού πλαισίου θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αυξημένη παραγωγή νέων αντιγόνων Β κυττάρων».
Η ολισθηρή αλληλουχία του ριβοσώματος σε εμβόλια mRNA – Εικόνα 14 – Πηγή 1 – Jessica Rose

Και προσθέτουν ακόμη:

«Αυτά τα ευρήματα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη θεμελιώδη κατανόησή μας για το πώς η τροποποίηση του ριβονουκλεοτιδίου επηρεάζει τη μετάφραση του mRNA και για το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση μελλοντικών θεραπειών που βασίζονται σε mRNA για την αποφυγή λανθασμένων μεταφράσεων που μπορεί να μειώσουν την αποτελεσματικότητα ή να αυξήσουν την τοξικότητα ».

Δεν θα εμβαθύνουμε περαιτέρω στις τεχνικές αναφορές, αλλά θα επιστρέψουμε στην ανάλυση που δημοσίευσε η Jessica Rose στο Substack της , κάνοντας μια ακραία περίληψη και συμβουλεύοντας τους επαγγελματίες να διαβάσουν το κείμενο γεμάτο σημαντικές εικόνες.

Ας ξεκινήσουμε με το σχόλιο που προστέθηκε κάτω από την έρευνα που δημοσίευσε η Nature μαζί με τους David Wiseman, L. Maria Gutschi, David J. Speicher, Kevin McKernan.

Μαζί με τον Καναδό βιολόγο, ήταν ήδη συν-συγγραφείς της μελέτης «Τα θραύσματα DNA που εντοπίστηκαν στα μονοσθενή και δισθενή εμβόλια Pfizer/BioNTech και Moderna modRNA COVID-19 από το Οντάριο του Καναδά: διερευνητική σχέση δόσης-απόκρισης με σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες» που προκάλεσε την Ο EMA να ομολογήσει ότι η Pfizer έκρυψε τη χρήση του πολύ επικίνδυνου γονιδίου SV40 στο εμβόλιο της, το οποίο μπορεί να προκαλέσει όγκους.

Η ίδια έρευνα ενθάρρυνε τον βιοανοσολόγο Robert Malone να καταγγείλει την παρουσία του γονιδίου ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά στο Moderna, επισημαίνοντας επίσης ότι η φαρμακευτική εταιρεία γνώριζε τους κινδύνους όγκου της βιοτεχνολογίας mRNA όπως αναφέρεται στο δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Έχουμε γράψει εκτενώς για αυτά τα θέματα σε τρεις έρευνες, μία από τις οποίες – για το γονίδιο ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά – είναι αποκλειστική παγκοσμίως.

Συναγερμός Αμερικανών Επιστημόνων για τη Νέα Έρευνα

Ας δούμε λοιπόν το περιεχόμενο του σχολίου της Rose και των συνεργατών της (Πηγή 1) σχετικά με την έρευνα του Cambridge:

Το έγγραφο παρέχει στοιχεία για το σχηματισμό πρωτεϊνών «εκτός στόχου» ή ακούσιων πρωτεϊνών μετά από εμβολιασμό με BNT162b2 λόγω μετατόπισης πλαισίου. Δεδομένου του προτεινόμενου μηχανισμού, παρόμοιο πρόβλημα είναι πιθανό να υπάρχει για το προϊόν Moderna.

Ενώ οι συγγραφείς δεν έχουν απομονώσει δείγματα αυτών των πρωτεϊνών από εμβολιασμένους ασθενείς ή ζώα, η ύπαρξή τους αποδεικνύεται από τις συγκεκριμένες κυτταρικές ανοσοαποκρίσεις που προκαλούνται σε πρωτεΐνες μετατοπισμένου πλαισίου που συνέθεσαν οι συγγραφείς. Δεν είναι σαφές γιατί δεν μελετήθηκαν οι αποκρίσεις των Β κυττάρων – αντισωμάτων.

Οι συγγραφείς δηλώνουν ότι «Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα προϊόντα μετατόπισης πλαισίου σε ανθρώπους που παράγονται από τον εμβολιασμό BNT162b2 σχετίζονται με δυσμενή αποτελέσματα».

Δεν είναι σαφές πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτή η δήλωση, δεδομένου ότι:
• Ο μικρός αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων (n=21) που παρέχουν δείγματα.
• Αυτή δεν ήταν μια ελεγχόμενη δοκιμή.
Κανένα από αυτά τα άτομα δεν είχε αναφέρει ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολιασμού. Κατά συνέπεια, το δείγμα υπόκειται σε μεροληψία επιλογής.
• Η τοξικολογία αυτών των ανεπιθύμητων πρωτεϊνών πρέπει να μελετηθεί.
• Οι συγγραφείς αναγνωρίζουν ότι η κακώς κατευθυνόμενη ανοσία «έχει τεράστιες δυνατότητες να είναι επιβλαβής».

Με πιο απλά λόγια, κανείς δεν έχει επαληθεύσει τις μεθόδους επιλογής των δειγμάτων που μπορεί να επιλέχθηκαν ακριβώς επειδή δεν είχαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Επιπλέον, για λόγους εμπειρογνωμοσύνης διαβάζουμε ότι οι δύο επιστήμονες του Cambridge Thomas E. Mulroney και Anne E. Willis «είναι εφευρέτες μιας εκκρεμούς αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (2305297.0) που σχετίζεται με την τεχνολογία mRNA», ενώ στις πληροφορίες για τους συγγραφείς ανακαλύπτεται ότι Ο Alexander J Mentzer εργάζεται στο Wellcome Center for Human Genetics, στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η Welcome, με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι μεταξύ των ιδρυτών του Ngo CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) που έχει ήδη λανσάρει το εμβόλιο SKYCovion μαζί με την GSK με έδρα το Λονδίνο , τη διαχείριση της οποίας είναι η CEO Emma Walmsley. ο οποίος είναι επίσης διευθυντής της Microsoft και της SK Bioscience.

Αλλά ας επιστρέψουμε στην ανάλυση που έκανε η Jessica Rose στη μελέτη των ερευνητών του Cambridge: « Οι συγγραφείς γράφουν ότι η N1-methylpseudouridine επηρεάζει την πιστότητα της μετάφρασης του mRNA μέσω της καθυστέρησης του ριβοσώματος που προκαλεί μετατόπιση πλαισίου . Η αλλαγή πλαισίου έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή πολλαπλών, μοναδικών και δυνητικά παρεκκλίνων πρωτεϊνών ». 

«Τα τροποποιημένα mRNA για χρήση στα προϊόντα COVID-19 βελτιστοποιήθηκαν ως προς τα κωδικόνια για τη μέγιστη έκφραση πρωτεΐνης στον άνθρωπο. Η βελτιστοποίηση κωδικονίων ή η συνώνυμη αντικατάσταση κωδικονίου βασίζεται στην ιδέα ότι μπορεί κανείς να προκαλέσει μεταλλάξεις σε ένα γονίδιο ενδιαφέροντος (όπως η ακίδα) με βάση την  προκατάληψη χρήσης κωδικονίων ενός οργανισμού (όπως οι άνθρωποι) , για να αυξήσει τη μεταφραστική αποτελεσματικότητα και την έκφραση πρωτεΐνης χωρίς να αλλοιωθεί η αλληλουχία την πρωτεΐνη. Όμως, είναι γνωστό ότι η βελτιστοποίηση κωδικονίων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα διαμόρφωσης πρωτεΐνης, αναδίπλωσης και σταθερότητας ».

Ο Καναδός ανοσολόγος σημειώνει περαιτέρω:

« Η βελτιστοποίηση κωδικονίων θα μπορούσε να επηρεάσει τη διαμόρφωση της πρωτεΐνης, την αναδίπλωση και τη σταθερότητα, να αλλάξει τις θέσεις μετα-μεταφραστικής τροποποίησης και ακόμη και να επηρεάσει τη λειτουργία της πρωτεΐνης. Διαφορετικοί ρυθμοί μετάφρασης από διαφορετικά tRNA, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εμφανίζουν  σύζευξη βάσεων ταλάντωσης  (ένα tRNA που μπορεί να αναγνωρίσει πολλαπλά συνώνυμα κωδικόνια) μπορεί στην πραγματικότητα να είναι κρίσιμοι για τον προσδιορισμό του ρυθμού μετάφρασης. Το ριβόσωμα μπορεί να επιβραδύνει και να σταματήσει κατά τη διάρκεια της επιμήκυνσης, κάτι που μπορεί πραγματικά να είναι απαραίτητο για τη σωστή αναδίπλωση της πρωτεΐνης. Επομένως, η βελτιστοποίηση κωδικονίων μπορεί να διαταράξει τον ακριβή χρονισμό της μετάφρασης και τελικά τη λειτουργία της πρωτεΐνης».

 Η προφητική μελέτη Seneff για την αυτοάνοση και νευροεγκεφαλική βλάβη

Στη συνέχεια, αναφέρεται σε άλλες μελέτες που είχαν αναφέρει τους κινδύνους αυτού του βιοχημικού χειρισμού (Πηγή 1 ) :

«Η βελτιστοποίηση κωδικονίων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε λανθασμένη αναδίπλωση των mRNAs λόγω αυξημένης γουανίνης/κυτοσίνης (περιεκτικότητα GC). Διαβάστε  την προεκτύπωση των McKernan et al., την εργασία των Xia et al.  και την εργασία  των Seneff et al.   για να μάθετε περισσότερα σχετικά με πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση κωδικονίων και τις αλλαγές περιεχομένου GC. Η τελευταία ομάδα γράφει:  Η αντικατάσταση συνωνύμου κωδικονίου οδηγεί επίσης σε μια αλλαγή στους πολυλειτουργικούς ρυθμιστικούς και δομικούς ρόλους των πρωτεϊνών που προκύπτουν ».

Οι κίνδυνοι για τον ανθρώπινο οργανισμό επισημαίνονται ξεκάθαρα:

«Υπάρχει, στην πραγματικότητα, σημαντικός εμπλουτισμός του περιεχομένου GC (17% και 25% εμπλουτισμοί σύμφωνα με την Pfizer και τη Moderna, αντίστοιχα, σε σύγκριση με τον SARS-CoV-2) ως αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης κωδικονίων που έγινε, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε «απορρύθμιση του συστήματος δέσμευσης πρωτεΐνης G4-RNA και σε ένα ευρύ φάσμα πιθανών κυτταρικών παθολογιών που σχετίζονται με νόσο, συμπεριλαμβανομένης της καταστολής της έμφυτης ανοσίας,  του νευροεκφυλισμού και  του κακοήθους μετασχηματισμού ». Η αυξημένη περιεκτικότητα σε GC αλλάζει σημαντικά και τη δευτερογενή δομή του mRNA, και αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε παύση ή στασιμότητα του ριβοσώματος». 

Αυτές οι σκέψεις εκφράστηκαν σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε από επιφανείς επιστήμονες όπως η Stephanie Seneff , Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, MIT, Cambridge, MA, USA, Greg Nigh , Immersion Health, Portland, OR, USA, Anthony M. Kyriakopoulos , Nasco AD Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας, Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, Πειραιάς, Ελλάδα και Peter A. McCullough , για το Health Foundation, Tucson, AZ, ΗΠΑ, το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο τεράστιας λογοκρισίας από εξειδικευμένα ιατρικά περιοδικά, αλλά δημοσιεύσαμε στο Gospa News χάρη σε μια εξαιρετική περίληψη από τον Δρ Μερκόλα.

Χειρισμός επικίνδυνου RNA με N1-methyl-Ψ

Παρακάτω είναι τα αποσπάσματα των Seneff et al. (Πηγή 4 ) χρήσιμη για την κατανόηση της σύνδεσης με την ουριδίνη τροποποιημένη σε Ν1-μεθυλ-Ψ : « Η χρήση εμβολίων mRNA στο πλαίσιο μολυσματικών ασθενειών δεν έχει προηγούμενο. Οι πολλές αλλαγές στο mRNA του εμβολίου κρύβουν το mRNA από την κυτταρική άμυνα και προάγουν μεγαλύτερο βιολογικό χρόνο ημιζωής και υψηλή παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας ».

«Ωστόσο, η ανοσολογική απόκριση στο εμβόλιο είναι πολύ διαφορετική από αυτή σε μια λοίμωξη SARS-CoV-2. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε στοιχεία ότι ο εμβολιασμός προκαλεί μια βαθιά έκπτωση στη σηματοδότηση της ιντερφερόνης τύπου Ι, η οποία έχει διάφορες δυσμενείς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Τα ανοσοκύτταρα που έχουν προσλάβει τα νανοσωματίδια του εμβολίου απελευθερώνουν στην κυκλοφορία μεγάλους αριθμούς εξωσωμάτων που περιέχουν πρωτεΐνη ακίδας μαζί με κρίσιμα microRNA που επάγουν μια σηματοδοτική απόκριση στα κύτταρα λήπτες σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Εντοπίζουμε επίσης πιθανές βαθιές διαταραχές στον ρυθμιστικό έλεγχο της πρωτεϊνοσύνθεσης και την επιτήρηση του καρκίνου ».

Στη μελέτη με τίτλο «Innate immune suppression by SARS-CoV-2 mRNA vaccinations: The role of G-quaduplexes, exosomes and MicroRNAs» οι επιστήμονες πρόσθεσαν:

« Αυτές οι διαταραχές δυνητικά έχουν αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστική νόσο, μυοκαρδίτιδα, ανοσοθρομβοπενία, παράλυση Bell, ηπατική νόσο, μειωμένη προσαρμοστική ανοσία, μειωμένη απόκριση βλάβης του DNA και ογκογένεση . Δείχνουμε στοιχεία από τη βάση δεδομένων VAERS που υποστηρίζουν την υπόθεσή μας. Πιστεύουμε ότι μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση κινδύνου/οφέλους των εμβολίων mRNA τα αμφισβητεί ως θετικούς συνεισφέροντες στη δημόσια υγεία».

Ο αείμνηστος βιολόγος Luc Montagnier , σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε μεταθανάτια από τους ερευνητές του Jean-Claude Perez και Claire Moret-Chalmin με μια ανασκόπηση από τη βιοφυσική Seneff, απέδειξε χωρίς αμφιβολία τη συσχέτιση μεταξύ των φονικών πριόν που προκαλούνται από τα εμβόλια και των ταχέων θανάτων. για τη νευροεγκεφαλική νόσο Creutzfeldt-Jacob, την ανθρώπινη ασθένεια των τρελών αγελάδων.

Αναλυτικά ο Seneff και οι άλλοι επιστήμονες αναφέρονται επίσης σε συγκεκριμένες αλλαγές:

Η εξασθενημένη σηματοδότηση IFN τύπου I συνδέεται με πολλούς κινδύνους ασθενειών, κυρίως με καρκίνο, καθώς η σηματοδότηση IFN τύπου Ι καταστέλλει τον πολλαπλασιασμό τόσο των ιών όσο και των καρκινικών κυττάρων διακόπτοντας τον κυτταρικό κύκλο, εν μέρει μέσω της ρύθμισης προς τα πάνω του p53, ενός ογκοκατασταλτικού γονιδίου και διαφόρων εξαρτώμενοι από κυκλίνη αναστολείς κινάσης (Musella et al., 2017; Matsuoka et al., 1998). Η IFNα επάγει επίσης την παρουσίαση αντιγόνου κατηγορίας 1 κύριας ιστοσυμβατότητας (MHC) από καρκινικά κύτταρα, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζονται πιο εύκολα από το σύστημα επιτήρησης του καρκίνου (Heise et al., 2016)».

Στη συνέχεια εμβαθύνουν στο πρόβλημα του μορίου της ουριδίνης.

Για να κατανοήσουμε τη σημασία του αναφέρουμε μια σημείωση από τον Rose: « Οι ψευδουριδίνες ( Ψ s) είναι ένα φυσιολογικό και ουσιαστικό μέρος της βιολογίας μας.  Στην πραγματικότητα , έχουν ονομαστεί το 5ο νουκλεοτίδιο και «είναι ένα πανταχού παρόν συστατικό του δομικού RNA (μεταφερόμενο, ριβοσωμικό, μικρό πυρηνικό (snRNA) και μικρό πυρηνικό), και υπάρχουν στο κωδικοποιητικό RNA, στους τρεις φυλογενετικούς τομείς της ζωής » και «Αποτελεί περίπου το 1,4% όλων των βάσεων στα ανθρώπινα rRNAs »» .

Δείτε τι έγραψαν ο Seneff και οι συνεργάτες του για τα εμβόλια:

«Μια σημαντική ανακάλυψη έγινε όταν ανακαλύφθηκε πειραματικά ότι το mRNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να τροποποιηθεί με συγκεκριμένους τρόπους που ουσιαστικά θα ξεγελούσαν τα ανθρώπινα κύτταρα ώστε να το αναγνωρίσουν ως αβλαβές ανθρώπινο RNA . Μια σημαντική εργασία από τους Karikó et al. (2005) απέδειξε μέσω μιας σειράς πειραμάτων in vitro ότι μια απλή τροποποίηση του mRNA έτσι ώστε όλες οι ουριδίνες να αντικατασταθούν με ψευδουριδίνη θα μπορούσε να μειώσει δραματικά την έμφυτη ανοσοενεργοποίηση έναντι του εξωγενούς mRNA .

Κίνδυνος καρκίνου που επισημαίνεται από τον Νόμπελ Εφευρέτη των Εμβολίων mRNA

Ακριβώς για αυτήν την ανακάλυψη, η Ούγγρα ερευνήτρια Katalin Karikó , επί χρόνια στη Biontech, έλαβε πρόσφατα το Νόμπελ Ιατρικής μαζί με την Αμερικανίδα συνάδελφό της Drew Weissman, αν και και οι δύο προειδοποίησαν για τους κινδύνους της νέας βιοτεχνολογίας mRNA.

Συγκεκριμένα, στις 6 Ιανουαρίου, ο Karikó δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Welt (Πηγή 5 ) :

«Κάθε μέρα λαμβάνω πολλά email από ανθρώπους που μου γράφουν για τις εμπειρίες τους. Μια γυναίκα μου έγραψε ότι δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό εμφάνισε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο στήθος της. Ο εμβολιασμός προκάλεσε καρκίνο, ήταν το συμπέρασμά της. Αλλά ο καρκίνος ήταν ήδη εκεί, μόνο ο εμβολιασμός έδωσε μια επιπλέον ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα, έτσι ώστε τα κύτταρα του ανοσοποιητικού άμυνας να σπεύσουν σε μεγάλους αριθμούς προς τον εχθρό ».

Katalin Karikó, νικητής του Βραβείου Νόμπελ Ιατρικής 2023 για την εφεύρεση της βιοτεχνολογίας του εμβολίου mRNA

Οι έρευνες Gospa News για τον Turbo-Cancer που βασίζονται τώρα σε επτά δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες έχουν επισημάνει μια πολύ ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των ορών του γονιδίου mRNA και της εμφάνισης ή επανενεργοποίησης φαινομένων όγκου με ανώμαλο εκφυλισμό που οδηγεί σε θανατηφόρα αποτελέσματα.

Η ίδια η Karikó προσθέτει: « Ο εμβολιασμός παρέχει ισχυρή ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί να συμβεί μια λανθάνουσα λοίμωξη να ξεσπάσει σε άτομα με ήδη εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Ο βαθμός στον οποίο συμβαίνει αυτό για τον έρπητα ζωστήρα θα πρέπει να εξεταστεί πιο προσεκτικά».

Το Gospa News το έκανε ανακαλύπτοντας 27 χιλιάδες περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα , μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια  που αναφέρθηκαν από τη βάση δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης του EMA, ακόμη και σε παιδιά, τα οποία είναι περισσότερο εκτεθειμένα σε βλάβες στο φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα, όπως επιβεβαιώθηκε από πρόσφατη έρευνα.

Ας επιστρέψουμε στα συμπεράσματα του Σενέφ:

«Ο Andries et al. (2015) ανακάλυψε αργότερα ότι η 1-μεθυλψευδοουριδίνη ως αντικατάσταση της ουριδίνης ήταν ακόμη πιο αποτελεσματική από την ψευδουριδίνη και θα μπορούσε ουσιαστικά να καταργήσει την απόκριση TLR στο mRNA, αποτρέποντας την ενεργοποίηση των δενδριτικών κυττάρων που προέρχονται από το αίμα. Αυτή η τροποποίηση εφαρμόζεται και στα δύο εμβόλια mRNA στην αγορά (Park et al., 2021)».

Για να το θέσουμε απλά, το δενδριτικό κύτταρο παίζει το ρόλο του φρουρού και εάν αισθανθεί την παρουσία ενός παθογόνου στο σώμα, διεγείρει την ανοσολογική απόκριση των Β και Τ λεμφοκυττάρων, ειδικά έναντι αυτού του αντιγόνου. Εάν η δράση του περιοριστεί ή κατασταλεί, μπορεί να γίνει ανίκανο να αντιμετωπίσει ιικούς ή βακτηριακούς εχθρούς αλλά και κινδύνους όγκου.

Ο κρίσιμος ρόλος της ψευδουριδίνης σε εμβόλια mRNA

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε από τον Pedro Morais, Director (Pseudouridylation Technology) ProQR Therapeutics, Leiden, Netherlands, και από το Department of Biochemistry and Biophysics, Center for RNA Biology, University of Rochester Medical Center, Rochester, NY, US, με τίτλο « The Critical Contribution of Τα εμβόλια ψευδουριδίνης σε mRNA COVID-19 » τόνισε τον θεμελιώδη ρόλο της εργαστηριακής αλλοίωσης αυτής της πρωτεΐνης στους γενετικούς ορούς Comirnaty και Spikevax (πηγή 6 ) .

« Και τα δύο αποτελούνταν από mRNA τροποποιημένο με Ν1-μεθυλ-ψευδουριδίνη που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη Spike SARS-COVID-19 και παραδόθηκαν με μια σύνθεση λιπιδικού νανοσωματιδίου (LNP)Επειδή το πρόβλημα παροχής των ριβονουκλεϊκών οξέων ήταν γνωστό εδώ και δεκαετίες, η επιτυχία των LNP χαιρετίστηκε γρήγορα από πολλούς ως ο αφανής ήρωας των εμβολίων mRNA του COVID-19».

Αλλά οι μελετητές, ένας από τους οποίους έχει ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων επειδή είναι διευθυντής του έργου Τεχνολογίας ψευδουριδυλίωσης, έχουν επισημάνει ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον γεγονός:

«Ωστόσο, τα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής αποτελεσματικότητας του εμβολίου Curevac mRNA (CVnCoV) έδειξαν ότι το σύστημα χορήγησης δεν ήταν το μόνο κλειδί για την επιτυχία. Το CVnCoV αποτελούνταν από ένα μη τροποποιημένο mRNA (που κωδικοποιεί την ίδια πρωτεΐνη ακίδας με τα εμβόλια mRNA της Moderna και της Pfizer-BioNTech) και παρασκευάστηκε με το ίδιο LNP με το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech (Acuitas ALC-0315). Ωστόσο, η αποτελεσματικότητά του ήταν μόνο 48%. Αυτή η εντυπωσιακή διαφορά στην αποτελεσματικότητα θα μπορούσε να αποδοθεί στην παρουσία μιας κρίσιμης τροποποίησης του RNA (N1-methyl-pseudouridine) στα εμβόλια Pfizer-BioNTech και mRNA της Moderna (αλλά όχι στο CVnCoV) ».

Ωστόσο, οι ίδιοι ερευνητές επισημαίνουν μια σημαντική σημείωση:

« Η εγγενής ανοσογονικότητα του μη τροποποιημένου mRNA θεωρήθηκε κάποτε ως πιθανό πλεονέκτημα για τη χρήση του σε εμβόλια ( Ishii and Akira, 2005 ) καθώς θα κωδικοποιούσε το αντιγόνο και ταυτόχρονα θα χρησίμευε ως ανοσοενισχυτικό ενώ θα επέτρεπε μια χαμηλή δόση. Στην πραγματικότητα, το μη τροποποιημένο εμβόλιο mRNA του COVID-19 που είναι υποψήφιο σε κλινικές δοκιμές τελευταίου σταδίου (CVnCoV, που αναπτύχθηκε από την Curevac) είχε μέγιστη δόση 12 μg».

Το Curevac αναπτύχθηκε από την Curevac NV του Tubingen, μαζί με την Ngo CEPI που ιδρύθηκε από τον Bill Gates με την Wellcome και το WEF, η οποία ξεκίνησε μια διαδικασία αδειοδότησης ενώπιον της επιτροπής CHMP του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), αλλά την απέσυρε λόγω της χαμηλής αποτελεσματικότητάς της τον Οκτώβριο 12, 2021 (πηγή 7 ) εν όψει της άφιξης ενός νέου φαρμακολογικού προϊόντος που αναπτύχθηκε με την GSK που χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον Gates.

Εδώ είναι μια άλλη κρυπτική φράση στην οποία μιλάμε για την «ασφάλεια» των εμβολίων, υπονοώντας σιωπηρά ότι δεν είναι ξεκάθαρο στα τρέχοντα εμβόλια που επομένως κάνουν όλους όσους τα παίρνουν σε «ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια» από το εργαστήριο, όπως ξεκάθαρα ο ανοσολόγος Rose τονίζει στις τελικές βιοηθικές σκέψεις της.

Rose: «Απρόβλεπτες επιδράσεις στην υγεία των χειραγωγούμενων κωδικονίων»

«Ο Ehden Biber  έγραψε επίσης ένα υπέροχο άρθρο σχετικά με τις παγίδες της βελτιστοποίησης κωδικονίων που μπορείτε να διαβάσετε  εδώ. Σε ένα άρθρο του Nature που δημοσιεύθηκε το 2011 με τίτλο: «Σπάζοντας τη σιωπή», ο συγγραφέας γράφει σχετικά με τον πιθανό κίνδυνο της ενασχόλησης με κωδικόνια στις θεραπευτικές πρωτεΐνες, με αποτέλεσμα «θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων» »

Η Rose έγραψε στο σχόλιό της για την έρευνα του Cambridge παραθέτοντας πολλές προτάσεις της επιστημονικής δημοσιογράφου  Alla Katsnelson τις οποίες αναφέρουμε παρακάτω.

Αναλυτικά, ο Καναδός ερευνητής προσθέτει:

«Επισημαίνει μια μελέτη όπου οι συγγραφείς δείχνουν ότι μια συνώνυμη αλλαγή κωδικονίου που εντοπίζεται στην πιο κοινή μορφή κυστικής ίνωσης οδηγεί σε  εσφαλμένη αναδίπλωση του mRNA . (Έχετε αυτό υπόψη.) Επισημαίνει επίσης ότι στο πλαίσιο του γονιδίου 1 αντοχής σε πολλαπλά φάρμακα (MDR1) (το γονίδιο που κωδικοποιεί την P-γλυκοπρωτεΐνη), ότι μια αλλαγή κωδικονίου μπορεί να επηρεάσει τις παύσεις που χαρακτηρίζουν το RNA που διέρχεται το ριβόσωμα, αλλάζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο αναδιπλώνεται η αναπτυσσόμενη αλυσίδα αμινοξέων».

«Αλλά ίσως η πιο επίκαιρη και άκρως σχετική δήλωση σε αυτό το άρθρο βρίσκεται στο τέλος, και παραθέτω: « Προς το παρόν, οι εταιρείες που αναπτύσσουν ανασυνδυασμένες θεραπείες πρέπει να επαληθεύσουν ότι η αλληλουχία DNA που σχεδιάστηκε από τους επιστήμονές τους είναι αυτή που παράγει τις πρωτεΐνες,  αλλά δεν απαιτείται να σημειώσουν πόσο διαφορετικό είναι αυτό από τον εγγενή γενετικό κώδικα ».

Δεν έχουμε καμία καθοδήγηση σχετικά με την ακολουθία [DNA]», σημειώνει η Kimchi-Sarfaty. 

Ενώ ήταν ο Ιταλός βιοανοσολόγος Mauro Mantovani που έδειξε πώς η «διπλή προλίνη» που εισάγεται στα εμβόλια mRNA κάνει την τοξική πρωτεΐνη Spike επικίνδυνα ανθεκτική στο ανθρώπινο σώμα.

«Αυτό είναι ένα κομμάτι δεδομένων που θα μπορούσε να παρακολουθηθεί από το σύστημα που προτείνει.  Τέτοιες γνώσεις, με τη σειρά τους, θα μπορούσαν τελικά να βοηθήσουν στον καθορισμό καλύτερων στρατηγικών για βελτιστοποίηση και πιθανώς ακόμη και να καταστήσουν τα βιολογικά φάρμακα ασφαλέστερα για τους ανθρώπους» προσθέτει η Alla Katsnelson ενώ η ανοσολόγος θέτει στον εαυτό της μια ερώτηση:

«Αναρωτιέμαι αν η FDA έλαβε ποτέ τη συμβουλή της για να παρακολουθήσει τις διαφορές στα κωδικόνια και τις προκύπτουσες πιθανές αρνητικές επιπτώσεις; »

Επομένως, η Rose παρέθεσε το άρθρο που αναλύσαμε προηγουμένως:

«Εκτός από το σχόλιό μας για το έγγραφο Nature, γράφτηκε μια δημοσίευση από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ με τίτλο: Ερευνητές επανασχεδιάζουν μελλοντικές θεραπείες mRNA για την πρόληψη δυνητικά επιβλαβών ανοσολογικών αποκρίσεων. Καθιστούν σαφές ότι το πιο σχετικό συμπέρασμα από το έγγραφο Nature είναι ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα προϊόντα εξίσου τρελά επικίνδυνα με αυτά που αντλούνται σε δισεκατομμύρια σώματα, επειδή μπορούμε απλώς να «μειώσουμε την παραγωγή προϊόντων μετατοπισμένου πλαισίου» με «συνώνυμη στόχευση ολισθηρών ακολουθιών ‘».

Έγραψε λοιπόν τη φράση-ορόσημο:

«Λοιπόν φυσικά! Τώρα που ξέρουμε ότι δισεκατομμύρια κύτταρα ανθρώπων μπορεί να παράγουν παρεκκλίνουσες πρωτεΐνες, για άγνωστες χρονικές περιόδους, μπορούμε απλά να σκουπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους κάτω από το χαλί, να «επισκευάσουμε» το προϊόν και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε χρήματα. Ας πάμε να γλιστρήσουμε κάτω από την ολισθηρή ακολουθία της γονιδιακής θεραπείας κατευθείαν στις Πύλες της κόλασης ».

Ο Καναδός μοριακός βιολόγος καταλήγει πριν προχωρήσει σε λεπτομέρειες σχετικά με μια βιοχημική ανάλυση που είναι πολύ τεχνική για μη ειδικούς:

«Οι κατασκευαστές μπορεί να σκέφτηκαν να διερευνήσουν επιλογές για να αποτρέψουν δυνητικά επιβλαβείς αντιδράσεις από τα προϊόντα τους  προτού  εγχύσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους με αυτά. Είναι εγκληματικό ότι αυτά τα προϊόντα συνεχίζουν να εξαναγκάζονται σε νεογέννητα και βρέφη  με εντολή , μέχρι σήμερα».

Και μετά αναφέρει ένα εμβληματικό απόφθεγμα σχετικά με τους κινδύνους του «Χαζεύοντας τη Μητέρα Φύση» από μια εξελικτική κυτταρική βιολόγο στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο: «Παρακαλώ μην μαϊμούδες με αυτές τις τοποθεσίες. βελτιστοποιούνται για κάποιο λόγο», σε σχέση με την προκατάληψη κωδικονίων στα θηλαστικά.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,168


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα